Az útdíjjal kapcsolatos demonstrációk szervezője, Büki Zoltán Orbán Viktor házánál szeretett volna tüntetni. A Népszabadság szerint a rendőrségi főtanácsos, Bucsek Gábor ezt azonban nem engedélyezte.

A tiltás okáról többek közt azt közölte:

A demonstráción részt vevő személyek elkerülhetetlenül rálátást, illetve belátást kapnak az ott található családi házak kertjeibe, az ablakokon keresztül a házakba. Ez pedig köztudomásúan azzal jár együtt, hogy a ház lakói nem élvezhetik otthoni pihenésüket.

A főtanácsos arra is hivatkozik, hogy az érintett személyek családi és magánélethez fűződő joga aránytalan korlátozást szenvedne a gyülekezési jog gyakorlásával szemben. Sőt, a házak tulajdonosai akadályozva lennének ingatlanuk szabad birtoklásában és nem állna módjukban kitérni a rendezvényen elhangzottak elől. Azt is írja, a közterületnek nincsen emblematikus funkciója, nincs ott a közélet számára releváns közintézmény. Érvelését pedig azzal zárja, a közelben található iskola is, így a tüntetők véleménynyilvánítása

akár félelmet, szorongást kelthet a gyerekekben.

Büki Zoltán a tiltás érveit nevetségesnek tartja, így a bírósághoz fordul jogorvoslatért, mivel szerinte ez a határozat alapjaiban kérdőjelezi meg a gyülekezési jogot.

Nem lehet Orbánék házánál tüntetni, mert belátnának a kertjükbe

Korábban azért nem lehetett Orbán házánál tüntetni, mert a TEK lezárta az utcát. Ezzel kapcsolatban viszont a bíróság 2013 augusztusában kimondta: a területlezáráshoz nem elég egy védett személy jelenléte.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kettős mérce. Gyurcsányék előtt persze lehetett kiabálni. Ettől függetlenül akkor sem tartottam etikusnak, ahogy most ezt sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Hej pedig de jó lenne látni, hogy ezek is elfutnának e Anikó őnaccsága elől, (ha egyáltalán elő merne-e bújni), mint a RépaRobi meg a többi fidesznyik a Dobrev Klára elől! Ja a Fletót az sem zavarta, hogy belátnak a kertjébe, mint a mostani szerény uralkodónkat.
human
Kettős mérce. Gyurcsányék előtt persze lehetett kiabálni. Ettől függetlenül akkor sem tartottam etikusnak, ahogy most ezt sem.
volvós
Vajon mi lehet a kertben, meg a házban, ha nem láthatja senki ???
Lehet, hogy Putyin szobor ?? A házban meg páncélszekrény ??
Milyen " gyerekekben " kelt félelmet a pár tüntetö ??
Mint a Kádár-korszakban... A ház elött mozgott a bokor,
amikor a testör megtörölte az orrát . Itt meg a TEK...:-)
eszegfu
A mindenkori kormányfőnek igenis kijár a védelem! Ezt tegyék meg akár a kerités belső, de akár a külső oldalán. De azt, hogy ne "birjon ki" max. 5 órát mondjuk a függönyöket behuzva a lakásban, nem hiszem, sőt azt gondolom talán "türnie" is kellene. Azt is megkockáztatom: ne legyen otthon, utazzon el, vagy nézze meg a szép stadiont a szülőfalujában.
ila51
@nyanya001: akkor oda mehetek bekukkantani ?...:)
ila51
@ila51: Drótosék nem vétettek nekem ...
eszegfu
@Aki Én: Nem! De azt látom, hogy 3 db kb. 110 literes kukájuk van! Hányan élnek ott, ha ennyi kommunális hulladék összegyülik 1 hét alatt? Tudom, hogy csak ugy dől belőlem a rosszindulat, de ennyi hulladékhoz mennyit kell vásárolni?
nemjoezigy
@Aki Én: B@zmeg itt belátni az ablakon? ma, 11:04
Csak ezen az ablakon a kertbe látsz nem a házba, dupla ablakos a rezidencia, spanyol fallal (csak nem erődítmény? mi lehet mögötte, csak nem géppuskafészek?) :-D

Egyébként ezzel a logikával az átlagos kertes házak előtti forgalmat is meg lehetne tiltani, mert belátnak az udvarra, kertbe.
Vizual
Igen. Mindenhez ami megilleti azt a családot az én családomnak is joga van. Ő szarik rá. Én meg azt várom, hogy mondjon már le, a családom érdekében.
Fradigege
Na majd én egyedül odamegyek és a kapu elé csinálok. Vagy csak simán befingok rajta. Nehogymá'! Ott mutassanak nekem gyűlekezést, ha egyedül vagyok.
bencemacska
@volvós: ma, 10:43

Maximum a szomszédok kertjébe lehet belátni, mert OV háza nyeles telken van!!!
bakegya
A Dohány u-ban pl akkor azért elég rendesen kibaksznak a néppel-ugyanis a Körúttól a Zsinagógáig a földszinti üzlethelységekben szeszkazánházak és drogeleosztó helyek vannak,a dohányosok pedig több ezren a járdán végig tüntetnek minden éjszakába,reggel 5-ig!A SIKITOZÁSTÓL A VEREKEDÉSIG OTT MINDEN VAN-A FÉNYREKLÁMOK PEDIG AZ EMELETI LAKÁSOK ABLAKÁN VAKÍTJÁŰK EL AZ OTT FRUSZTRÁLT LAKÁSTULAJDONOSOKAT,ÉVEK ÓTA-PIHENNI ,HALDOKOLNI OTT LEHETETLEN-erről tud az orbán kutyafasza hogy ennnyire tilos és érinthetetlen az emberi jogait felzakkantani???-mit tud egyáltalán a kötelességeiről ez a világ szélhámosa.Igen is tüntessünk az orra alatt!
Tényfeltáró
Bezzeg a putriját nem titkolta ennyire.
Azóta megszaladt neki.
Tényfeltáró
@eszegfu: Akkor piszkítanak rendesen, meg töltenek bele. Mennyi védőruhát (óvszert) használhat egy g..i.
szandokan
Nagyon helyes. Lassan az emberek egy része sportot űz a tüntetésekből. Azért jó látni, mennyien ráérnek nap mint nap. Talán dolgozni kellene...
Dr. Felipe
@szandokan: Bonbon elvtárs. Mert te is keményen dolgozó kisember lettél?

Képzeld a nap 24 órából áll.
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra tüntetés míg g vicctor le nem mond.
Amúgy mi titkolni való van a Cinege utcában hogy nem lehet benézni g vicctor kertjébe? Már építik a bunkert? Szükség is lesz rá.
Toby
A felcsúti mocsok húzasson fel egy újabb stadiont a pajtája elé, akkor nem látnak be !
m.macskosz
@bakegya: ma, 14:37
Ne haragudj, de ha ez mind igaz, hol van a rendőrség és pintérsanya?
Nem tudnak róla? Tessék szólni nekik!
m.macskosz
@Dr. Felipe: Én tudom, mi az, amit titkolni szeretnének.
Naponta ötször térdepelnek
a Parlament sarkát székletével illető,
Illatos a p...m nevű förmedvényt készítő
ribanc képei előtt ...és imádkoznak.
papa.49
@nemjoezigy: Ez egy erődítmény, oda belátni nem lehet mit fosik a hazugovics!!!
A Gyurcsány villa előtt lehetett óberkodni a ,,réparudinak, meg talán a máriuszka,, hőzöngött ott a villa előtt, mikor kijött a Dobrev Klára meg futottak mint a nyúl...
papa.49
@nemjoezigy: Egyébként meg biztos van bent is őrség, felfegyverezve, ez a pali egy gyáva nyúl, fosik mindentől...
kikelet
@szandokan: Talán adj nekik munkát,és ne az észt osztogasd!Majd,ha nem lesz munkád-mert még ez is megtörténhet,-lehet,te is tüntetsz.Egyébként nem szórakozásból teszik az emberek.Gondolkodtál már ezen?
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: 2 éve le van zárva a Cinege utca!! És minden ara "sétáló" pediglen civilruhás nyominger, a nap 24 órájában! A nyúl egy bátor sárkány ehhez a valamihez képest!
Pálinkafőző Rézüst
Bíróság mondta ki: Összelopta a pali a belátást! :) Vagyis közszemek elől elrejtendő...:)
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom én is, nagyon régen jártam arra, még a hazugovicsék nem laktak ott, persze azóta átépítette a ,,viskót,,kb. még egyszer akkora lett mint volt, ez egy beszari pali...
nemzeti_nyugdíjas
A felcsúti közszereplő. Nehogy már elbújjon a nép elől.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Utoljára valamikor vagy 4-5 éve volt a hazugovics háza előtt tüntetés, tudom ki se bújt a barlangjából az Anikó jött ki, vagy jött haza az vette át a ,,petíciót,, az emberektől...
havasigyopár
Ezt is biztosan ő rendelte el. Már nehogy leskelődjenek, bezzeg ő mindenkit megfigyeltethet, megrágalmazhat, bezárathat, meghurcolhat, meggyanúsíthat, kihasználhat, elrendelhet, megalázhat stb...
havasigyopár
Mennyi kukájuk van? Nekünk az az egy is sok.
sentinel216
A vályogháznak ahonnét a vezír ránk szabadult, még kerítése sem volt. Bejártak az erdei vadak az udvarba, ahogy minden faluszélén lakó, telepi roma családnak.
kukac50
Talán parlag füves a kertje? Vagy fél a saját Népétől?
Mondjon le ha nem látná szívesen a Népét a háza előtt!
papa.49
@havasigyopár: Tudod nagy a család, vagy netán ,,szelektíven gyűjtik a hulladékot,, esetleg mindenkinek van ,,külön saját kukája,, ki tudja!!!
agnes200
Akkor ilyen alapon a NAV előtt sem lehetett volna engedélyezni a tüntetésteket, hiszen szegény NAV-os dolgozók nem tudták kényelmesen elhagyni a munkaidő végén az épületet, óhatatlanul át kellett menniük az ott tüntetők között, és lehet, ez kényelmetlen volt nekik. Hiszen már munkaidő után voltak.
papa.49
,,Nem lehet tüntetni a hazugovics háza előtt mert belátnál az ingatlanra,, és mit látnál, a hazugovicsot gatyában elégé rémísztő látvány lehet, ha nem láthatjuk!!!
pbalage
attól még lehet, hogy egyszer lesz "spontán" tüntetés a vityillónál, de akkor biztos ki lesz gyúrva a veteményeskert is.
Tényfeltáró
Fosik, hogy belátnának amint pl. lehugyozza a falat.
A kossuth téri hugyozók besegítenének szívesen.
Desischado
Ezt nyilván ő rendelte el suttyomban, mert gyáva, és tele van a gatyája! Fél a hitvány férge!
Knapp75
@szandokan: Gondolom vagy annyira gerinces, hogy legközelebb a Békemenetet is elküldöd dolgozni, mikor demonstrálni akarnak! ;)

Egyébként Orbánt nem nagyon érdekelte, hány ember életét nehezítette meg azzal, mikor az Astoriához szervezett Fidesz nagygyűlés "véletlenül" útba esett a focihuligán barátainak.
Én azért még emlékszem, valójában ki miatt jutott nekem is a könnygázból.
aremy
@eszegfu: nem vásárolni hanem lopni.
aremy
@szandokan: nocsak végeztél a tavaszi munkákkal hogy ismét itt vered a nyálad?
bakegya
Vegye igénybe a PUTYINNAL kotyvasztott HALÁLRA-BIZTOSÍTÁSÁT-álljon BELE,MENJEN BÍRÓSÁGRA.-"orbán és simicska szétlopják Magyarországot"-a bíróság ítéletet most olvastam...1km utat 4 milliárdból képesek kiközmunkálkodni,és én még úthasználati díjjal is megfejelten használhatom-és akkor még látó és hallótávolságot is tartsak a TOLVAJOKTÓL-
bakegya
@m.macskosz: azok is ott koncentrálódnak-láthattátok a székház balhé előtt is-A FOCIHUSZÁROK TÉGLA ÉS KUKAHAJIGÁLÁSAIT-
kikelet
@sentinel216: Arra gondolsz,hogy az udvari budin meg ajtó helyett zsákot lengetett a szél?
gödörben
"az érintett személyek családi és magánélethez fűződő joga aránytalan korlátozást szenvedne " milyen duma ez. A lakosság hasonló korlátozása nem érdekes a rendőrségnek? Pedig "szolgálunk és védünk" csak nem mindegy, hogy kiket, mikor titeket is a mi pénzünkből tartanak el.
dr. prédikátor
Viktor szopkin!!! Vajon mi takargatni valód van???A kerítésen belül is focipálya vagy stadiony épül???
eszegfu
@aremy: Értem én...de bizonyitani nem tudjuk, hiába csak ezt látjuk!
papa.49
@kikelet: Igen, mint ahogy ez szokásos ennél a populációnál...
Tényfeltáró
A mellékelt felvétel szerint bőven túlterjeszkedett a telekhatáron. Bezzeg ha más tenné ezt!
Toliver777
Hiszem hogy eljön az a pillanat amikor szeretettel gondolunk egymásra, Orbán Viktor fekete szallagos fényképe elött, amikor egy pap könyörög lelki üdvéért, de mindhiába. Továbbá ezek az emberek akik ily módon árulják el saját hazájukat rács mögül figyelik a napkeltét egy bitófa árnyékábol.
gödörben
@Fradigege: Akkor jár a 7milla jutalom, mint a sz@rósnak.
sentinel216
@kikelet: ma, 06:44
Nem bizonyított tény, hogy egyáltalán volt e udvari budi a putri mellett. Lehet, hogy a hátsó fal mellé a dzsindzsásba jártak a dolgukat végezni, lapulevél segédlettel.
kikelet
@sentinel216: Bizony,meglehet.Bárcsak visszakerülne oda! Álom,álom...:) Azért álmodni még lehet!:)
Toliver777
Nem álom a vájog putri még áll és mi ezt nem láthatjuk. :-) A sz@ros szájú fideszdiktátor az az a Felcsuti Fűrer Magyarország legszebb akasztófa virágja, hogy nem kapta meg a TEK -et mint magán hadsereget, így a helyi maffia vezért fizette le. Bocsánat rendőr kapitányt akartam írni csak nem tellik radírra, így nem tudom törölni.
Toliver777
Egyébként hogy ki álljak Orbán Viktor mellet azért nem lehet tüntetni a ház előtt, és azért nem szabad be nézni mert ki derülne hogy jó Roma szokás szerint ő is veri na feleségét. És az meg hogy nézne ki?
Toby
Na wazze, mostmár mindenféle trágyadombot el kell takarni az adófizetők elől ? Atrtól még van szaga...
Toliver777
Az van. A trágya lelő helymeghatározó szerint van egy központi ellátó egység a Kossuth téren, bármikor meg tekinthető, cserébe csak egy táblát kell vinni amin a belépő kártya feliratnak a "MONDJON LE" című új magyar mondókát kell idézni, korszakonként változó nevekkel. :-)
sentinel216
@kikelet: A remény hal meg utoljára. Elérkezett az idő, hogy - nem fintorogva - az ellenzéki pártok mellé álljon sok keményen dolgozó kisember. Tudom, hogy vannak jogos fenntartások velük szemben, de a jelen helyzetben a maffiavezér eltávolítása a hatalomból valamennyi jóérzésű polgár joga, illetve feladata. Az ügyek most úgy állnak - pénzügyi machinációk mentén - hogy a focihuszár saját magát buktatta le, a nyaloncok - lázár, girnyószász és a többi - körbenyalják, hogy minél síkosabb, nyálkásabb legyen és ezáltal kicsúszhasson a felelősségre-vonás markából. A kezdő putri fényes villa a számára! 4X4 - es cella, erős rácsokkal jobban megfelelne.
Tényfeltáró
@Toliver777: Veri az ördög a feleségét. Kész idegroncs.
Toliver777
De lehet hogy ez fordítva történik, csak az a baj hogy rajtvnk csattan az ostor. :-(
gödörben
@sentinel216: Majd ha az elszámoltatás lesz a zászlóra túzve és nem a vasárnapi nyitvatartás akkor adaállok különben minek?
Toliver777
Az a baj hogy sokan így gondolkodnak mint most te, de remélem meg változik a gondolkodásmódod. Akik kiállnak az igazukért és kimennek tüntetni neked is kapargatják a gesztenyét, én is ezek az emberek közé tartozom. Ha a parlament ablakából nem is veszik észre mi történik a Kossuth téren, ( Parlament = Vakok intézete ) persze alkalmi vakoké mert az állam kasszából a lenyúlható összeget látják, De Európa látja ezt úgy mint a kistérségben élő még aktív FIDESZ-esek is akiknek a véleményét még lehet formálni. Az Európai Unió pedig meg próbál hatást gyakorolni Magyarországra. Az is igaz a vasárnapi zárva tartást is nekik köszönhetjük és sokkalta jobb lenne Magyarországnak ha ki válna az unióból, hiszen nem vesszük észre de nem nekünk van szükségünk az unióra hanem pont fordítva mivel Magyarország továbbra is Európa szíve, és képes lenne eltartani saját magát, de egyenlőre csak az ő segítségükre számíthatunk ennek a korrupt csőcselék gyülekezetnek az eltakarításában.
sentinel216
@gödörben: Valakinek el kell kezdeni az emberek megszervezését. Az ellenzéki pártok április elejére meghirdettek egy demonstrációt a kormányzati korrupció ellen. Aki tud menjen el! Lényeg, hogy valami meginduljon! A tiltakozó tömegnek lesz annyi öntisztító ereje, hogy a nem kívánatos - akár ellenzéki - politikai erőket lemorzsolja magáról.
sentinel216
@Toliver777: - ... "a kistérségben élő még aktív FIDESZ-esek is akiknek a véleményét még lehet formálni." - SOHA! Ha csak nem magadat sorolod közéjük.
- "Az Európai Unió pedig meg próbál hatást gyakorolni Magyarországra." - Igaz. Nyomja ide számolatlanul a támogatási pénzeket.
- "Az is igaz a vasárnapi zárva tartást is nekik köszönhetjük ... - Többen úgy gondoljuk, hogy a csuhás kdnp papoknak, Isten dicsőségére.
- " sokkalta jobb lenne Magyarországnak ha ki válna az unióból, hiszen nem vesszük észre de nem nekünk van szükségünk az unióra hanem pont fordítva mivel Magyarország továbbra is Európa szíve, és képes lenne eltartani saját magát, ..." - "Európa szíve!"??? Te milyen ablakon bámulsz ki a világba? Ha EU pénzek nem lennének, a politikusok közvetlenül a nép szájából lopnák ki az utolsó falatot is. Már így is a cselédek országa vagyunk.
Toliver777
Tisztelt @sentinel216
I. Bek:
Soha nem leszek, ha nem büntetnék én lőném fejbe Viktort!!!
II. Bek: És kinek kell visszafizetni? Azt honnan vonják el? Amit meg nem kell mire is költeti az Umió?
III. Bek: Igaz a KDMP kezdeményezte de ha olvasod a híreket akkor már bizonyára ezt is olvastad hogy az Unió nyomására és nem vennék rá mérget hogy a felelősséget nem csak átvállalva a FIDESZ-töl. Hogy miért is "Megerősítette együttműködését egy szövetségesi szerződésben a Fidesz és a KDNP. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta: a szerződés célja, hogy példát mutassanak az együttműködésből. Hangsúlyozta, az új kabinet nem koalíciós kormány lesz, hanem egynemű, hiszen a két leendő kormánypárt, a Fidesz és a KDNP már a választások előtt pártszövetséget hozott létre. Ezt úgy kell elképzelni, mintha Németországban a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) megkapná a parlamenti mandátumok felét vagy kétharmadát. Semjén Zsolt KDNP-elnök a szerződésre utalva úgy fogalmazott: ez egy szellemi természetű dokumentum, amely történelmi távlatokban elemzi és nézi a Fidesz és a KDNP együttműködését. Semjén Zsolt hangsúlyozta, hogy a Kereszténydemokrata Néppártnak az a feladata, hogy az immár 66 éves hagyományai alapján egyfajta szellemi forrásvidéket jelentsen, amely az egész szövetséget gazdagítja."
IV. Bek: nyisd ki a földrajzi atlaszt elemezd az utakat és gondold el mekkora szívás lenne az eunak ha újra lennének határátkelők.
Másrészről pedig ha a szervezkedésed sikerülne szívesen részt vennék rajta, esetleg ha tudok segíteni szívesen segítenék is. Még ha a véleményünk bizonyos dolgokban nem is egyeznek de a célunk egy!
sentinel216
@Toliver777: Megtisztelsz, hogy próbálsz világot gyújtani sötét elmémbe. DE!
"Orbán Viktor, a Fidesz elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta: ..."
Hogy orbán és a csuhások mit hazudoznak össze, számomra értékelhetetlen. Semlyén egy orbitális seggnyaló. Láttál már parlamenti közvetítést, amikor orbán dumál, semilyen meg vigyorogva veri a padot, mint egy idióta?
"... mekkora szívás lenne az eunak ha újra lennének határátkelők." Mint égen, mint földön rövid úton, röhögve megkerülnének bennünket.
"Másrészről pedig ha a szervezkedésed sikerülne szívesen részt vennék rajta,"
Sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy akár részt vegyek egy ilyen fontos demonstráción, nemhogy magam szervezzem.
Amúgy valóban sok mindenben egyetértünk, amiben nem, az magánügy.
Toliver777
Először is, az elméd nem sötét ez én sem és te sem mondhatod.
Másrészről pedig kérlek tekintsd meg ezt a linket.
hu.wiki.weblogtrade.eu/Eur%C3%B3pai_k%C3%B6zleked%C3%A9si_%C3%A9s_sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1si_h%C3%A1l%C3%B3zatok_%C3%A9s_csom%C3%B3pontok
a facebookon Tuzok Olivér néven vagyok fent szerintem ott folytassuk ezt a beszélgetést a chaten, mivel úgy véle már régen nem a hírekről van szó.
aremy
@sentinel216:" aki tud menjen el" azért kíváncsi leszek hogy az a több tízezer károsult
ott lesz e gondolom mint a szavazásokkor szóval nem.
aremy
@Pálinkafőző Rézüst: bocs de én úgy tudom hogy nem cinege hanem művész úton
van .
szandokan
@kikelet: Olyan, hogy nekem ne legyen munkám, nem fog bekövetkezni.
szandokan
@aremy: Téged meg ki a tököm kérdezett?
szandokan
@kikelet: Ja, és mindenkinek én sem adhatok munkát.
szandokan
@Dr. Felipe: Ne elvtársazz, kommunista barátom...
szandokan
@Knapp75: Te mit csináltál akkor ott? Autókat gyújtogattál? :-)
Knapp75
@szandokan: Talán ott éltem?! Talán az ablakunk alatt pont elvonultak a "Corvin köziek", hogy találkozzanak az Astoriás birkákkal?!
Talán ezek után elmentem a párom elé a munkahelyéhez, a Madách térhez?! (mert nálunk természetes, hogy bármelyik napon lehet dolgozni, vasárnap és ünnepnapokon is)

Azt még indulás előtt, a Hírt Tv-ben hallottam, ahol a Fidesz nagygyűlésről közvetítettek, hogy "már a Deák térnél vannak" a Kossuth tér felől érkező nyomik. Ez véletlenül behallatszott a mikrofonba.
Persze a szutykokat ez nem zavarta különösebben, Orbán elhajtott, a birkák meg várhatták az "egyesülést". Feláldozhatóak a szent cél érdekében... ;)

És tudom, hogy hazugság a "tömeg rányomása" a Fidesz nagygyűlésre (ezt egyébként is csak egy totális zsákutcában lehetne megtenni, nem Budapest belvárosában), mert akkor minket is rányomtak volna és nem sétálhattunk volna el egy mellékutcán a tök üres Andrássy út felé.
Amikor feljöttem a Deák téri aluljáróból - még járt a metró - pont a rendőrök és a csőcselék közötti 100-150 méterre lyukadtam ki.
A csőcselék első sorában kb. 4 éves gyerekkel a nyakában, kamerával a kezében hátrált az egyik idióta az Astoria felé, miközben a többiek "bátran" ki-ki váltak a tömegből, hogy valami odahajítsanak a rendőrök felé. Erre jött akkor a könnygáz.

Majdnem két óra múlva jutottak el innen a rendőrök az Astoriáig, ahol a Fidesz nagygyűlés után két órával, még mindig Révész Máriuszék várták őket. ;)

És te mivel foglalkoztál akkoriban?
Szórólapokat osztogattál a helyszínen, hogy menjenek inkább dolgozni az emberek tűntetgetés helyett? Vagy ételt osztottál a Lexusból az éhes forradalmároknak? :)
szandokan
@Knapp75: Én néztem a tévében az eseményeket.
Dr. Felipe
@szandokan: Jobber birka, bonbon elvtárs.

El kell hogy keserítselek, nem vagyok kommunista, a barátod meg pláne nem. A kommunista te vagy meg akiknek tapsolsz ész nélkül. A fideSS tele van komcsi fattyakkal, na azok az elvtársak veled együtt.
bundi
@szandokan: "Olyan, hogy nekem ne legyen munkám, nem fog bekövetkezni."
ne legyél abban olyan biztos...
szandokan
@bundi: @voltam: Kétféle ember van: Az egyik, amelyik állandóan a kormányoktól függ, a másik pedig aki a munkájából és a tudásából él. Utóbbinak mindegy, melyik kormány van éppen hatalmon.
szandokan
@Dr. Felipe: Én tapsolni a kedvenc zenekaraimnak szoktam, például egy koncerten. Egyébként meg szarok a politikára, meg a sok gyerekes gyűlölködőre is. Mint fentebb is írtam...Szóval az a véleményem.
bundi
@szandokan: az igaz..de ha a munkádért nem kapsz piaci bért akkor kétszer meggondolod, hogy elvállalod-e vagy máshol keresel...ahol meg is fizetnek...
fekete
.Olyan mint egy cirkuszos bode' ;lenne. Ez a sok fa ta'kolmany.Sok minden van ingyen,csak sajnos az e'szt nem adtak hoza!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.