Erősen Fidesz-kritikus főszerkesztői vezércikket írt Bencsik András a Magyar Demokrata legújabb számában. Szerinte "a Fidesz iránti szerelem kihűlt" és bár "Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen".

Bencsik azon sem csodálkozik, hogy a tapolcai időközin nem segített a "választási hókuszpókusz", mert "nem a stratégiával van a baj, hanem a lélekkel" – olvasható a valasz.hu szemléjében.

Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának

- vallotta be a főszerkesztő.

Azt is kifejtette, a választók Orbán fűződő "szoros érzelmi kapcsolata" 2014 után eltűnt:

Jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Maradjunk inkabb abban, hogy tokmindegy a ruha, mert nem az teszi az embert, az igazi ficsurok szuk nadragban, hulyere zselezett fejjel (lasd szijjaspetya, hulyehabony) most is a vezetesben vannak, bar mar talan ok is ugy kezdenek helyezkedni, hogy egy megfelelo ujabb s@gg akadjon a nyelvukre.

Nyugi, bencsik, latjuk, hogy te is egy vagy a helyezkedok kozul...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
"Jöttek az újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban" - írja Bencsik. Téved. A kutyát nem érdekelné, milyen nadrágban járnak az ország vezetői, ha a dolgok jó irányba mennének.
lampa laz
Jöttek helyette új hullámos fideszes ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött, fél kopaszra nyírt és többnyire szűk aggyal zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt.

BA. így jobban hangzik!
nyanya001
Sőt, ha tudnád, még annál is jobban utálják !
silber13
Bencsik pubi! " ... s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok..." Magadra ismertél?
karma1
Maradjunk inkabb abban, hogy tokmindegy a ruha, mert nem az teszi az embert, az igazi ficsurok szuk nadragban, hulyere zselezett fejjel (lasd szijjaspetya, hulyehabony) most is a vezetesben vannak, bar mar talan ok is ugy kezdenek helyezkedni, hogy egy megfelelo ujabb s@gg akadjon a nyelvukre.

Nyugi, bencsik, latjuk, hogy te is egy vagy a helyezkedok kozul...
Fradigege
Nincs arra lóvé, hogy statisztákat vonultassanak+magáttól nem igen jönne el senki. Beégne az egész banda, pedig most kéne a nagy kitartásosdi, ilyen támadások közepette. Gyerekek! Ez a Bencsik mostanában nem húzza meg túl sűrűn a butykost. Olyan lilás a színe, üveges és könnyes szemek. Ilyen vörös a feje, 99%, hogy alapvérnyomás az 180/110 vizszintes pihent pózban. Meg rásassintanék a gt gammára(májfunkció). 8-40 között normális. Én tennék egy ezrest arra, hogy 500 fölött van.
Toby
Ezt a szégyent, már csak a rogán lakóparkok, a "keményen dolgozó kisállamtitkárok " és a "100 tagú államtitkárhelyettesi-zenekar" , a szerelmetes hendék, Gucci-habony, a vén hülye vajna , no és lézer, a fácánok réme imádja az elmebeteget, ja és a közmunkások is sokat emlegetik "orbán-mamát" ,eg a Kvesztor-károsultak is, akik még nem tudják, hogy ismét "Gyurcsány-Bajnai tandem"...
Anna Mária
Talán az a baj, hogy már Bencsiket sem szereti annyira Orbán.
alterego56
Mi történt Bandi? Fél évvel ezelőtt még "birkamenetelni" akartál, alig tudott Viktor visszafogni benneteket. Megvilágosodni jobb későn mint soha csak esetedben ez kissé hiteltelen.
alterego56
@Tényfeltáró: Ami volt az is "bérbirka" volt. Kiürült az eklézsia.
Abzug62
Upsz! És erre most magától jött rá, vagy súgtak neki?
human
Jajj. Az örök túlélők már csak ilyenek. A végén az lesz, hogy ő végig tudta és megmondta.
lampa laz
@Tényfeltáró: 17:55, a birák már nem szeretik a kost, így nem állnak neki sorba.
nezelodo
Elmúltak azok az idők, amikor úgy szerették a hívek Orbánt, mint galamb a búzát. Kezd elharapózni, hogy már annyira szeretik a dakotát, mint kecske a kést...
Desischado
Úgy látszik, már nem nyalnak olyan szivesen a vezírnek!
aremy
és te főbékás mennyire szereted még az ovit ugye nagyon.
Kongo
"Bencsik szerint Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen"
Régóta gyanítom, hogy a Fideszre nem ésszerű meggondolások alapján szavaznak, hanem szerelemből: a szerelem tárgya általában azt tesz, amit akar s a szerelmes mindet élvezi. A kiábrándultság után azt is utálja, amit másnál elvisel.
Senara
" Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen" A szokásos mellébeszélés az emberek nem szerették , hittek neki ! Szeretni a hozzátartozókat , közeli rokonokat szokták ! Aki egy politikust szeret ott valami baj van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.