Megint csenget a kassza Orbán Viktor vejénél, csak ebben a hónapban 570 milliónyi közpénzt nyert cége.

A tatabányai Grosics Gyula Stadion pályavilágítását alakíthatja ki az Elios Innovatív Zrt., amely konzorciumban nyerte el a megbízást 230 millió forintért – tudta meg a hvg.hu.

Áprilisban már három másik közbeszerzésen is az Orbán-vő cége győzött, a végösszeg több mint félmilliárd forint.

Negyedévente súlyos milliárdok landolnak Tiborczéknál

Tiborcz István cége ebben a hónapban nyerte el Gyál és Alsópáhok közvilágításának korszerűsítését, valamint az újpesti Szusza Ferenc Stadion pályavilágításához kapcsolódó munkákat is, összesen 340 millió forintért.

Az mfor.hu egy korábbi összesítése szerint 2010 óta az Elios immár 10,34 milliárd forintnyi olyan munkához jutott, amelyet részben vagy egészben közpénzből fizettek.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Mirabilis: Vagy inkább a miénken áll ez e tetvedék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
@Mirabilis: Vagy inkább a miénken áll ez e tetvedék.
kkalman
@Mirabilis: Ha csak azokon a lábakon állna. Inkább a mi lábunkon áll. Az neki és a felsoroltaknak nem fáj, de nekünk annál jobban.
Desischado
Volt kiktől tanulni! Megérte neki beházasodni a familiába!
bakegya
RASITERROR GYÁLON ÉS ALSÓPÁHOKON IS?-mert megérdemlik-falvak városok adósodbak el ,tengődik a lakósság munka nélkül-de az orbán-lánya-fia szorgalmasan havonta milliárdokat zabrálhat föl az EU FELZÁRKÓZÁSI MILLIÁRDJAIBÓL?
human
Nem értem, hogy ezt a nyilvánvaló lopást tényleg nem lehet jogilag beszüntetni? Most az történik, hogy az élősködők megszívják magukat elég pénzzel és befolyással, hogy évtizedekig ne lehessen megszabadulni tőlük.
Az ország fejlődése alá lett rendelve az ő meggazdagodásuknak. Egy helyben toporgunk, mert 4 milliárdból 2 km autópálya helyett 1 km épül, de ott a pazarló Öveges program, a valódi gazdáktól elveszik a földet csak az EU támogatásokért, az főváros ingatlanait féláron adják el a haveroknak, a NAV évi 1000 milliárdtól fosztja meg a költségvetést. Mindez egy hatékonytalan országhoz vezet és mivel nem vagyunk egy olajban gazdag ország ezért nem is lehet biztosítani ezt a fényűző életmódot ennyi ügyeskedőnek egy széles dolgozó réteg elszegényesítése nélkül.
zöldszem
Kifejlődött az új kisg..ci! Meg kell neki nőni. Az új Simicska. Rajongok lehet tapsolni.
bakegya
@verum: így fejlesztette ki vicctorunk a havi bérszámfejtő részlegét egyetlen söralátéten! -a saját lánya és veje zsebébe ömlesztik az EU MILLIÁRDJAIT!
ERRE KELLETT A FIDESS-és semmilyen zsóti szépkártyás csapata-habrongyostul-kiflicsücsök nénistül...stb.stb...Meddig tűri ezt a korrupt maffiát még a világ?
picike
@human: nem muszály elfogadni el lehet menni is mint nem is bánják
Mikipapa
Ügyesek ezek a saját lábon álló gyerekek, ... műláb is létezik, nem kívánom, de...
bencemacska
Csak azt nem tudom ebben a "saját lábon álló" családban ki viseli a nadrágot? Vagy már automatikus a "mi nyerünk"?

Ismereteim szerint az Elios Simicska cég volt. Lehet, hogy nászajándékba kapták?!
Boszi27
@volvós: "A blog, a keresett oldalon nem található" Leszedték?
cuna_mi
A Kisasszony című brazil tévéfilmsorozatot látták. Főszerepben: Lucelia Santos (magyar hangja: Orbán Ráchel), valamint Como Colonel de Fereira (Tiborc Pifti)...
dömdödöm
Én is pályáztam , van itthon egy 60-as izzó cserére ha valahol kimegy . Nem volt elég sajnos :-)
nyanya001
ár a fél országot Tiborcz István világítja, s szépen alakulnak egyéb vállalkozásai is. Holnapi nyomtatott kiadásunk Keszthelyen viselt dolgait tárja fel. Részlet.

A 2014. június 6-án bejegyzett, 3 milliós törzstőkével alapított Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft. egyik alapítója a PBE Energiamenedzsment Kft., amely Tiborcz István egyik üzlettársa, Hamar Endre cége volt. E vállalkozásnak az Opten céginformációs rendszere alapján egyik ügyvezetője ugyanaz a Péter Zsolt lett, aki a szintén Tiborcz-érdekeltségű Elios Innovatív Zrt.-ben is tulajdonos. Mára Tiborcz egyszemélyes cége, a Green Investments Kft. megvásárolta a PBE-t, és helyet is cseréltek a Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft.-ben, amelybe – láss csodát – a keszthelyi kikötő megvétele előtt éppen egy hónappal, Tiborcz érdekeltségei mellett öt másik tulajdonos vásárolta be magát.
A Nyugati-medence Kft. másik ügyvezetője, Lukács Krisztián a Phoenix Charter Kft.-n keresztül tulajdonosként is részt vesz a vállalkozásban. Lukács Krisztiánról az Átlátszó gyűjtése alapján annyit tudni, hogy a közbeszerzési piacon meghatározó szereplőként emlegetett Provital Zrt. egyik alapítója. A Provital számos vidéki, fideszes vezetésű önkormányzattal szerződött az elmúlt években (Zalaegerszeg, Mór, Kaposvár, Szolnok), de ez a cég írta az FTC-stadion közbeszerzési dokumentációját is. A társaság árbevétele 2009-ben – egy hónapos működése alatt – 23 millió forint volt; ez 2010-ben, a kormányváltás évében 340 millióra ugrott, és 2013-ban már 1,2 milliárd forintra nőtt. A hvg.hu 2012 májusában írt arról, hogy a cégnél helyszíni ellenőrzést tartott az OLAF, az Európai Bizottság Csalás Elleni Hivatala, majd két évvel később, 2014 végén ismét arról jelent meg cikk – ezúttal az atv.hu-n –, hogy a társasággal kapcsolatos információkat kértek az OLAF munkatársai. Lukács Krisztián 2013 áprilisában kilépett a Provitalból, amelynek többségi tulajdonosa jelenleg Antal Kadosa, aki tavaly májusban a Magyar Judo Szövetség elnöki posztjára...
Bercifiu
Ha van egy cepp kis eszetek, fogjátok a lóvét, s míg el lehet menni addig húzzatok a p...ba.
kamazuka
non, rien non plus!
Bank nyert!
Black,schwarz,черный!
dr. prédikátor
Nincs ebben semmi különös! Úgy e a tiborc gyerek vő!!! a simlicska meg nem.namármost az a pénz amit a viktor szopkin juttat a vőnek az úgy e a családban marad. A vő pedig nem tesz az apósa ellen. Sőt nem kell elszámolni se a lopott pénzzel senkinek, az egész náluk marad.Ez egy nagy családi maffia vállalkozás benne a keresztapa a viktor szopkin!!!Ő osztja a lapot a vőnek is.Igy már nem csak a saját lábukon állnak hanem az országén is!!!
Bercifiu
Récsöl! Húzzatok amíg lehet, " Cseh földön biztosabb "
Fradigege
ó, igen! Gyorssabbbbannn. Mindjárt elélvezek...juj.aha...adj egy cigííít!
Mézike
@verum: Az a legbosszantóbb, hogy récsöl + az ura azt hiszik ez nekik jár.
Mint a nagyurak a Móricz regényekben.
Mézike
@Fradigege: ne bagózz te! Árt a szépségednek...:-)
kamazuka
@Mézike: 2 milliárdért de csak közpénzből!
Nekem is élni kell valamiből és már nem sok van hátra,hamarosan lejár a mandátum!
KERKA
Ügyes gyerek ez a Tiborcz gyerek. Mindenhez ért. Fiatal kora ellenére már kész polihisztor:))
Ráhel megfogta az isten lábát, azért tud megállni rajta.:)
Pathfinder
Úgy látom, nektek ez így rendben van! Az, hogy milliárdokat lopnak tőletek (is), csak arra jó, hogy néhány szellemesnek szánt megjegyzést tegyetek, unaloműzés gyanánt... Szomorú...
Feraj49
@KERKA: ma 18,13-ra Rahel biztos.hogy csak az Isten lábát fogta meg ?

Most aztán újra írhatná valaki a Bánk bánt,hisz most már nincs "Tiborc "-nak panasza
KERKA
@Feraj49: Meg a lábaközit, csak először nem mertem leírni:)) De miután rákérdeztél...
Feraj49
Igaz,hogy ez a Tiborcz "z"-t is tesz a neve végére,ez csak a régi írásmód miatt lehet,mert régen a Ferenc-et is Ferencz-nek írták.DE semmin nem változtat,meg aztán így "úriasabb".
Mézike
@kamazuka: Hát nem tom! Majd valahogy összegyün.
Toby
...és még ezek a tetvek vannak megsértődve, ha az EB. kifogásokat emel a pályáztatási rendszerben !
Mocskos patkánycsürhe !
lampa laz
Azé indul a zapós országjárásra, hogy fölmérje merre lehet még égőket cserélni.
Dr. Felipe
Kell is ez a sok lóvé hogy saját lábon tudjanak állni a szerencsétlenek.
Ruby
Ezért(is)kellett megválni Simicskától.A családi kötelék erősebb a barátságnál.
Bercifiu
@Dr. Felipe: Szégyelljék magukat, a kormánnyal együtt.
bakegya
@Bercifiu: nekem az kevés-mihez képest aránytalan-sikerorientált vagyok.
Törölt felhasználó
Én már ki is tettem ennek ennek a szép párnak a fotóját a lányom szobájába, hogy mindig legyen előtte a talpig becsületes miniszerelnökünk egész családjára kiterjedő országos példája a becsületről és arról, hogy ha szorgosan tanul és dolgozik akkor boldogulni fog az életben:)

Az a szomorú, hogy miközben a munkáról, becsületről és a többiről papolnak egy generáció nő úgy fel, hogy ezek a szavak sz@rt sem érnek...
Yoda69
Fideszes gecik, ezert is Gyurcsany a felelos?
Bercifiu
@bakegya: Én is orientált vagyok, de nem a lopásra, csalásra, a család helyzetben hozására.
bakegya
@Bercifiu: hát ahogy magamat ismerem ,nem sokáig bírnám börtönkoszton,már csakkk ezért is nem lopok.Ezek viiszont jól bírják ezt a telhetetlenséget!!!-FÉLELMETES MAFFIÓZÓK-ÉS ILYEN FIATALON?...
Hellcat
Remélem majd a saját lábatokon álltok akkor is mikor lenyitják a rámpát alattatok akasztáskor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.