Rogán Antal tegnap többek közt azt nyilatkozta: mostantól nem kötelezik a Fidesz politikusait szereplésre a Simicska Lajos által birtokolt Hír TV-ben, Magyar Nemzetben vagy Lánchíd Rádióban, amely médiumok szerinte egyre közelebb sodródnak a Jobbikhoz. A vádra Csintalan Sándor, Simicska Lajos barátja reagált Facebook-oldalán.

Csintalan azt írta, "csak a vak és süket nem látja", hogy Rogán "elvesztette a kapcsolatot a valósággal". Szerinte a politikus bántó módon alázza a kollégáit.

Csak egy egyetlen egy példát mondj a "jobbikozásra"! Majd ha győz a "jobbik" amiért sokat teszel/tesztek, akkor majd emlékezz, köszönd meg a haveroknak (Habonynak, Vajnának) és nézz magadba. Jó lenne most észhez térni . Bár lehet, hogy már most is késő. Azt, hogy mi milyenek vagyunk azt a néző, olvasó, hallgató dönti el. Ezt a tanácsot – nyilasok, a "jobbikos" haverok által már egyszer összeverten – ingyen adnom

- folytatta Csintalan.

Az újságíró sorait azzal zárta, hogy arra biztatta Rogánt, "álljon meg és merengjen egy kicsit, amíg még nem késő" és "igyon meg egyedül egy kávét". A kemény hangvétel ellenére Csintalan úgy búcsúzott üzenete végén: "ölelés".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tónika már azt sem tudja miket hord nap mint nap össze vissza.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Tónika már azt sem tudja miket hord nap mint nap össze vissza.
nyanya001
De rátalált a feneketlen pénzforrásra és ez megér minden pénzt - neki -
a gerinctelennek !
Bercifiu
Roggyantkám! A képviselők nem a te beosztottaid, hanem a választóké.
coni
.Az ügyészség mégiscsak (!) vizsgálja a királysága időszakára eső belvárosi ingatlanügyeket. Lehet ez zavarta ennyire össze. Érezhetően kihátrálnak mögüle.
colibri
@coni: Azért az ügyészségi vizsgálatnak várjuk ki a végét. Bár úgy lenne, hogy kihátrálnak mögüle, mert ez a fidesséknél nem szokás.
Ez viszont nagyonjó írás, ajánlom mindenkinek!
vs.hu/kozelet/osszes/sajat-volt-szovetsegese-javasolja-orbannak-vonulj-vissza-0421
reseva
Hú, most aztán jól megmondta neki. Ha Tóni ezután sem néz magába...?!
papa.49
Tonyó az olyan hogy még ezt se érti meg...
F_Viktor
Azt nem értem, hogy miért a médiákon keresztül, a nyilvánosság előtt történnek ezek a nagy megmondások? Más kommunikációs lehetőséget nem ismernek?

Nekem úgy tűnik, ez már a VS (védem a seggem!) érdekében történik.
gibgab
@Mirabilis: Ezek szerint ezen médiák programját a fidesz szerkesztette. A fidesz politikusait (sic!) kötelezték a szereplésre, a hírtévét, a magyar nemzetet és a lánchíd rádiót meg a fogadásukra. Elég gusztustalan!
Desischado
Roggyant tóni akkor sem látná meg a valóságot, ha szembemenne vele az utcán. Mit akar Csintalan, egy ilyennek sem belátása, sem gerince nincs!
mate03
@Desischado: Igazad van! De Csintalan ne pofázzon, ő már minden volt, csak akasztott ember nem!
Toby
Rogan-Piszkos antal ne nézzen magába, nézzen bele a boncmester !
kukac50
Rogának behúzott farokkal csendbe kellene maradni,van annyi a füle mögött,hogy 10 év börtönt érdemelne már azok után amit tudunk róla.
dr. prédikátor
@mate03: Valóban nem volt ,de még lehet belőle is akasztott " ember", De a csintalan is csak egy köpönyegforgató g...ci!!!
human
@F_Viktor: Azért a médián keresztül üzen Rogán, hogy egyúttal jelezze az orbánhívőknek, hogy már nem a Hír-tv-t kell nézni, nem a Lánchíd rádiót kell hallgatni és nem a Magyar Nemzetet olvasni. Hisz a fidesz híveknek mindig meg kell mondani, hogy 2x2 4 vagy éppen 5.
F_Viktor
@human: Azt vágom, hogy a fityesz ezzel üzen a birkáinak, de ami érthetetlen számomra, hogy miért a nyilvánosság előtt üzen negatívumokat pl. az urizáló fityeszeseknek a köztudottan fityeszesek :-)
Gondolok itt Pokornyira, Kötelesre, vagy éppen Csintalanra.
papa.49
A csintalan micsoda, egy xarzsák legalábbis az én olvasatomban, egy köpönyegforgató g..i semmi egyéb...
bretagne
@human: Hát marad a közszolgálati média, azt legalább nem nézi senki.
mariaberta
Ugyan már, Tóni nem tud vissza nézni, technikai hiba miatt.
human
@F_Viktor: Ez ugyanaz a helyzet, mikor Vona arról beszélt, hogy rasszistáknak nincs helye a jobbikban. Elmondják ami kell a cukisághoz, a nem fanatikus szavazók megtartásához, majd a színfalak mögött meg összekacsintanak.
F_Viktor
@human: Akkor csak színjáték a keményendolgozókisemberek megtévesztésére?
human
@F_Viktor: Pokorni és Köteles elmormogják a maguk kis különvéleményüket, majd megfeszülve tolják tovább a fideszes szekeret. Ezzel lenullázták a véleményüket. Csintalan más tészta, hisz ő Simicska szekerét tolja, aki le akarja váltani az Orbán kormányt egy másik jobb oldali konzervatív kormányra. Simicskának a cégbevételek biztos fontosak és történelmi okokból Putyin ellenes, ami egyben Paks2 ellenessé és teszi.
F_Viktor
@human: Ahogy látom elkel Simicskának a segítség, nagyon nyirbálja Orbán a büdzséjét. Még az állami földjeit is bukja, miközben a barát Lőrinchez már (színlelt) pályázat nélkül is hozzá vágják 100 hektáronként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.