Nemcsak Habony Árpád és Szijjártó Péter keveredtek mostanában NAV-vizsgálat hírébe, hanem az egykori miniszterelnök is, Bajnai Gordon – írta az mno.hu.

Bajnai miatt egy magánszemély – a fideszes Tényi István – tett bejelentést vagyona miatt. A feljelentésben az áll, az Együtt egykori politikusa sem képviselői vagyonnyilatkozatában, sem pedig záró-vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel, hogy mekkora összegből és pontosan miből él. Csak annyit lehet tudni, hogy saját tanácsadó cégének az ügyvezetője, de nincs fizetése, osztalékot pedig a cég eredményétől függően vesz fel. Így az sem derült ki, hogy bécsi székhelyű vállalkozásából, amelynek 40 százalékos tulajdonosa, mennyit keres.

Bár állítólag Bajnai ellen az adóhatóság vagyonosodási vizsgálatot indított, ő erről nem tud az Origo szerint.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez az a helyzet, amikor egy bő nyálasat becuppanthatnak Bajnainak, mert ugye már nem politikus.

Tessék feljelenteni orbáncot, mert már 25 éve nem tudni, hogy miből köpcösödött meg anyagilag az., akinek soha nem volt jól menő vállalkozása, a lottón sem nyert és nem is örökölt milliárdokat, de ma már a Közgép sem mossa számára a pénzt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ez az a helyzet, amikor egy bő nyálasat becuppanthatnak Bajnainak, mert ugye már nem politikus.

Tessék feljelenteni orbáncot, mert már 25 éve nem tudni, hogy miből köpcösödött meg anyagilag az., akinek soha nem volt jól menő vállalkozása, a lottón sem nyert és nem is örökölt milliárdokat, de ma már a Közgép sem mossa számára a pénzt !
Mobil123
Azért az összes politikust megvizsgálhatna a NAV!!!
pbalage
Na mibe fogadunk, hogy egy kisebbfajta fideszes békemenyét-elmecsutka jelentette fel Orbán Viktor parancsára Kiskunmakogiról?
verum
Gondolom, Vida Ildkikóval, meg Habonnyal, meg a többivel már végeztek...
Hellcat
Amíg hablatyra meg a szógyártóra a NAV majd aszondja, hogy minden rendben addig gordont kurva alaposan fogják átvizsgálni...szerintem. Mindig jól jön a fidesznek ha köpködhet kicsit hétrafelé.
karma1
@verum: Aaa, vidaval nem kellett sokat foglalkozni, o mar mindent kivizsgalt magarol, es nagyon egyszeruen megallapitotta, hogy nem vett reszt korrupcioban, es a jovedelme, vagyona is rendben van. Tudod, milyen k@rva sok idot megsporolt a kollegaknak?...:o))
Hellcat
@karma1: Vida most fog rohadt messzire repülni...most takarítja ki a fidesz a simicska embereit mindenhonnan. Olyan jó diktatúrásan. Azt is elbírom képzelni, hogy ráborítanak hirtelen minden szart. vízum áfacsalás stb...elő fogják adni úgy hogy JÁJ hát "csak" most derült ki az egész Vidának takarodni kell onnan...
karma1
@Hellcat: Ahhoz kepest eleg sokara kapcsolt a vezir, hogy vida simicska embere,... A "g...zes" ota mar eltelt egy kis ido,...:o)) Es meg mindig nem tisztak az erovonalak,... Nem tudni, hogy mi lesz Simicska reakcioja arra, ha mindenhonnan eltavolitjak az embereit... En meg mindig ugy gondolom, hogy a vezirnek nem szabadna a Simicska-oroszlan bajuszat huzogatni,... Az okos strategak egy haboruban nem az erejukkel, hanem mindig inkabb az eszukkel gyoztek... orban beleesik abba a hibaba, hogy a hatalom elvette a jozan itelokepesseget, es teljesen maskent ertekel dolgokat, mint ahogy azok a valosagban vannak,...
Hellcat
@karma1: A qrbán már nagyon régó nem normális...
karma1
@Hellcat: Tudom,...:o))) De azert kezeltethetne magat, nem?...:o)) (Ez csak koltoi kerdes volt, talan most, a szulinapja elott is megy egy kis sufnituningra, Grazba,...:o)))
adrenalink
Ha ez a feljelentő magánszemét ilyen ügyesen kiderítette /nem volt nehéz/, hogy Bajnai milyen vállalkozásaiból nem vallotta be a jövedelmét, igazán nyomozhatna a Habony nagy lábon élésének fedezetéről is!
nezelodo
Na ez rájuk vall, nem mer kiállni az a magyar hazafi, névvel címmel, aki a Bajnait följelentette, ahogy a szunyókapapát meg a viktornemismeritanácsadó adóügyet firtatták a másik oldalon. Remélem Bécsből angol nyelven jött a feljelentő levél, ahogy szokásban volt korábban a fijjuknál. Egy biztos, nem a Vidaildi írta...Ha már angliusul volt feljegyezve.
zöldszem
Nem bánnám, ha a Fideszeseket is ilyen lelkesen üldözné a NAV! Mivelhogy ők, minden következmény nélkül, betegre lopják magukat!
amaramaistanna
Itt egy a "difi " ,de jó nagy! Bajnai Gordon ,amikor miniszterelnök volt tett vagyonnyilatkozatot,most nem kellett tennie ,mert visszaadta parlamenti mandátumát harminc napon belül. Ki az a magánszemély aki a nem nyilvános adóbevallásba beletekinthetett,vagyon nyilatkozatba nem,mert azt nem kellett készítenie. Már csak az az izgalmas kérdés ,hogy hogyan lehet hiányos egy el sem készített vagyonnyilatkozat.
bencemacska
@Hellcat: Gondolod, hogy nem dől a dominó a távozása után?!
Lerendezte a OV-vő bátyja a NAV számítógépes nyilvántartását?
Én abban reménykedem, hogy Simicska végleg kiássa a csatabárdot! A " hosszú bájtok éjszakája" adatai valahol vannak, és Vida ebben az időszakban Simicska helyettese volt!
És még mindig nem tudom, ki, mikor fizette ki a Fidesz 2010-es fülkeforradalom idején még fennálló adósságát?!?! Pedig rohadt kíváncsi vagyok rá!-:)))
Hellcat
@bencemacska: Én is de félek ezek soha nem dülrnek ki...maffiakormányunk van...
bencemacska
@amaramaistanna: ma, 16:18
Szerintem készített vagyonnyilatkozatot, mert valaki már akkor kifogásolta a benne levőket.
Ha jól emlékszem max. két hetet élt a vagyonnyilatkozat. Az alatt nem lehet tudni miből élt!

De azt a kutya se firtatta, hogy miniszterelnöksége alatt miből élt, mikor nem vette fel (Ill. átutaltatta szociális célra!) fizetését!
alterego56
Ennél a hülye fasznál nem verte ki a biztosítékot a sarki kocsmában vett 70 ezer forintos vodka+30 000 Ft borravaló?
bencemacska
"Sem képviselői vagyonnyilatkozatában, sem záró vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel Bajnai Gordon, miből származik a jövedelme – írta a pénteki Magyar Hírlap. A hivatalos, tavaly június 5-én és 25-én benyújtott dokumentum szerint így az sem derül ki, miből finanszírozta életvitelét és politikai tevékenységét."

"A dokumentumból kiderül: pénzintézeti számlakövetelése hétszázezer forint és 8,5 millió forint értékű deviza. Más szerződés alapján fennálló pénzkövetelés összege 46 millió forint, ebből 7 millió forint önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás."

Na, most kérdés, hogy miből élt június 5 és 25 között???

Még UFÓ-ra sem volt szüksége!!!
justhpeter
Igenis ! A NAV már végzett az összes fidesz-kdnp tag, szimpatizáns, szavazó és alkalmazott vizsgálatával tegnap még ebédidőben. Most már ideje volt rátérni Bajnaira. Megjegyzem: az Altus és Fletó a jövő héten lesz jól meginspiciálva. Nahát ! Rendnek lenni kell még a nemzeti együttműködés rendszerében is. Aztán praktikus szempontból nézve: most már az élet valamennyi területén rend van, jó nem két hét alatt, de rend van. A felduzzasztott államapparátus dolgozóinak csak kell valami munkát adni a holt időben, amíg valami gond felüti a fejét, hát vizsgálgassák nyugodtan a múlt szereplőit. Nem láttam a beosztást, Pozsgai és Szűrös vizsgálata mikor lesz ? Tudja valaki ?
wagabund
Szegény Bajnai...most nagy bajban van...de úgy kell neki. Kellett neki okos embernek lenni, gazdagnak lenni, jótékonykodni...most baszhattya..annyi irigye van, mint égen a csillag...
de miért is van bajban? mert azon tűnődnek a könyvelőivel, hogy ezek mit is keresnek?
kellett neki ennyit tanulni...? mert holmi pár forint (vélt)hollétére sem tud válaszolni, sőt a segítő stábja sem..

bezzeg, ha én gazdag lennék...
Desischado
Érdekelne, hogy rogán, szíjjártó, habony, vayna, lézeres, és a vezír meg a veje, valamint mészáros vagyoni helyzete után mikor kutat a nav?! Szerintem házhoz mentek a sallerérét, mert nem tudom elképzelni, hogy találnának valamit Bajnai ellen! Egyébként meg az is igaz, hogy nem politikus, akkor nem kell vagyon nyilatkozatot tennie, miből gondolják ezek a nagyeszűek, hogy valami nincs rendben nála?! Remélem, jól pofára fognak esni!
kkalman
Névtelen fideszcsicska pártjának az éppen aktuális lopásairól akarja elterelni a figyelmet, feneséges ura parancsára.
human
@Desischado: Olyan ez, mint a közúti ellenőrzés. A rendőr ha olyanja van, akkor biztos talál valamit. Csak ugye különbség van a közt, hogy egy hulla van a csomagtartóban vagy kopott a gumi. De a fidesz már bizonyította az Ökotárs lerohanásakor, hogy néhány ezer forintos ügyből is tudnak botrányt kovácsolni.
bretagne
Nem tudom már elviselni "ezeket". Ennél kártékonyabb társaság a földön nincs!!! Már régen kellett volna elzavarni az egész brancsot!
mate03
@Desischado: Bajnai ezen az egész cirkuszon, hangosan röhög! Több esze van a pénzügyekhez,mint az egész(fidesz) bagázsnak,a kusza szeművel együtt!Nála nyugodtan kutakodhatnak! Ez megint egy új gumicsont!
bencemacska
@mate03: De ránk fér néha egy kis nevetés, .."kell egy kis áramszünet..."
papa.49
A nav. becsókólhat neki ,,bőnyállal,, a Bajnai már régen fénylett, mikor ezeket még dörzsölni se kezdték!!!
Lepényleső
Miért a vizsgálat, csak nem vissza szeretett volna térni a színtérre?
amaramaistanna
@Lepényleső: A Facebook-on egyre többen hiányolták,szeretnék sokan - én is -,ha ő lenne a következő miniszterelnök. Így a trollgárda jelenthetett és megindították ellene a kampányt. Megdöbbentő,hogy ennyire tartanak tőle. Persze félnek az elszámoltatástól.
Tekla
Na végre ! Már rég börtönbe kéne legyen.
human
@amaramaistanna: Magyarországon sajnos úgy néz ki a személyi kultuszra nagy igény van. Orbán és Gyurcsány el tudják adni magukat. Bajnai meg csak ért a dolgokhoz, azért meg ugye nem szoktak rajongani. Én még legalábbis nem hallottam olyanról, hogy neves matematikus autogramokat osztogatnak, de egy üresfejű sztárocskáért meg tudnak őrülni. A kettő közül pedig nem kérdés, hogy melyik viszi előre a világot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.