Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Szocialisták és Demokraták frakciójának ülésén tartott ma előadást az Európai Parlamentben. A pártelnök szerint példa nélküli, hogy a jelenlegi magyar kormány botrányai minden héten megrengetik Európát.

Gyurcsány úgy látja, a "magyar kormánypropaganda" által hangoztatott gazdasági sikerekért a magyar emberek sokat fizettek. Több mint félmillió honfitársunk keres boldogulást külföldön, a magyar emberek reménytelenséggel néznek szembe minden nap – mondta.

Az egykori miniszterelnök arra is kitért az ellenzék esélyeivel kapcsolatban: csak összefogással lehetnek sikeresek. Az európai baloldal vezető politikusai támogatásukról biztosították a Demokratikus Koalíció elnökét abban, hogy Magyarországot visszavezessék Európába. Ennek kapcsán Gyurcsány hangsúlyozta: Orbánt és kormányát nem Brüsszelben, hanem otthon kell és lehet leváltani – állt a párt közleményében.

A DK elnöke brüsszeli látogatása során több, a Fidesz pártcsaládjába tartózó európai biztossal, az Európai Csalás elleni Hivatal főigazgatójával és vezető baloldali politikusokkal folytat tárgyalásokat.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Aki itthon maradt azok többségének is pokollá tették az életét . Csináltak egy élhetetlen és kilátástalan valami döbbenetesen paranormális működésképtelen országot ami erőszakosan
behajtott a lakosság utolsó pénzeit is kipréselve vergődik az Eu keleti szélén és ezt mindenki aki itt él nagyon pontosan tudja ami az emút 5 évben folyik az semmi más mint egy orosz rulett .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Aki itthon maradt azok többségének is pokollá tették az életét . Csináltak egy élhetetlen és kilátástalan valami döbbenetesen paranormális működésképtelen országot ami erőszakosan
behajtott a lakosság utolsó pénzeit is kipréselve vergődik az Eu keleti szélén és ezt mindenki aki itt él nagyon pontosan tudja ami az emút 5 évben folyik az semmi más mint egy orosz rulett .
justhpeter
Ameddig megélhetési ellenzék lesz, ez is marad. A nép meg csodálkozik, hogy csak a szavazástól távol maradók száma nő.
Cicamama55
Ebben egyet értek Gyurcsány Ferenccel!
Toby
Én meg azt mondom, ha Alaszkában, vagy Szwázi-földön is le lehet váltani, akkor ott kell leváltani ! Ne finnyáskodjunk, mert még 3015-ben is talpon lesz az Orbánc-ház !
Anna Mária
Hát persze, hogy otthon, sehol máshol.
Ezt minden értelmes ember tudja, nem kell hozzá Gyurcsány.
brutus
@justhpeter: Se baj: NEKIK jo lesz az ZORBAN-DIKTATURA...jo etvagyat !! Fulladjanak meg.
lajospapa
Szar helyzet ez! Nincs se tatár, se török, se német, se szovjet megszálló, kire fogjuk a bajainkat. Vagy mi vagyunk hülyék?
EcsiAntal
Gyurcsányt meg elitélni az ország kiárusításáért --lázításért--hazaárulásért --50 évre de az ilyeneket KÍNÁBAN kivégzik !!!
Manhattan
Feri az egyetlen magyar politikus, akit becsülnek Európában, és bátran szembeszáll a gazember Orbánnal is!
kkalman
Jó, jó! Orbánt itthon kell leváltani. De ki, vagy kik váltsák le? Lassan odajutunk, hogy a Déli sarkon levő Leningradszkaja kutatóállomás személyzetét kell megkérnünk, hogy váltsák le Orbánt.
dömdödöm
@Mirabilis: idézem " Több mint félmillió honfitársunk keres boldogulást külföldön, a magyar emberek reménytelenséggel néznek szembe minden nap – mondta."
Ne csak a hír címét olvasd el és akkor világos lesz az amit írtam .
EcsiAntal
Igen !!! Feri már megint a mi országunk ellen kampányolt mint mindig ez a szemét csavargó hazaáruló gazember --milyen ember az olyan aki abból eszik ahova szarik --könnyű ennek a gazembernek befolyásos gazdag kommunista elődökkel pofázni --semmiért nem dolgozott meg meg ez a hazaáruló még amiben lakik az is másoké volt ---mindenki tudja hogy kié---és ez mer dumálni aki ennek népnek nem adott semmit --csak szemkilövetést --és ország kiárusítása --a MOTIM lenyúlása --az ilyennek már régen az életfogytiglanit .kellene tölteni !!!
Desischado
Egyetértek, orbánt le kell váltani. De mikor, és kik, könyörgöm! Mert itt nem történik semmi!
szaboria1
@EcsiAntal: Elég tájékozatlan vagy Gy. F. és O.V. között zongorázni lehet a különbséget. Azt, hogy a rendszer váltáskor a KISZ vezetők KFT-hez jutottak az az Antal Kormánynak köszönhető. Pl.a megszűnt volt húsip. cégem 5 ig.h. is egy egy KFT. kapott 1992-ben.
Alzheimer Fauna
@Desischado: Kisvártatva és mi.
Te, én, meg a Gyurcsány. És a PM. a MoMa, meg Joli néni a fsz. 1-ből.
G.orbán egy kis kupac (halom, rakás), aki hegynek hiszi magát. És Dévényi Tibor (nem a pontos labdás, a biokémikus) óta tudjuk:

Az összefogás olyan erő,
mely hegyeket is képes elmozdítani.
Ha legalább a fele tolja.
És egy irányba.
Sziszifusz
@EcsiAntal: 23:03
Izzik benned a gyűlölet és vakon hadakozol !
Amikor Gy. F. a Magyarországi állapotokat mutatja fel, akkor nem az ország ellen kampányol, hanem pont fordítva, az országért. Pontosabban a dolgozó kisemberekért, az elesettekért, az fiatalokért és azokért akik nem tartoznak O. Viktor kegyeltjei közé.
Valakinek tenni kell már végre valamit ez ellen a népnyomorító Orbánizmus ellen.
Ha több ilyen elszánt politikus lenne az országban, akkor már nem itt tartanánk.
Gy. F. az egyetlen olyan politikus aki még képes felingerelni a "vezért" és potentátjait
A többi ellenzéki, impotens ügyetlen hadakozása nem ér semmit sem, hidegen hagyja őket.
Nem vagyok Gyurcsány hívő, de jelenleg ő az aki "felveszi a kesztyűt" amikor bokszolni kell.
Kormányzati szerepben nem szeretném látni, úgy tudom nincsenek ilyen vágyai.
panellproli
@EcsiAntal: Megint egy agymosostt. És amikor ellenzékben ezt csinálta az Orbán és csapata az már elfelejtett dolog? Ráadásul Gyurcsánynak legalább igaza van
gyuszka20
gyuszka20
Egyik sem különb a másiknál.Baj ,hogy csak a kék meg a zöld szerepel életünkben.Ezt kajoljuk is rendesen .Lánchídon sorba állítani őket jobb és baloldalra hídvégét lezárni és mindenki írja le,hogy tervezi az országot közösen mi javunkat szolgálva ja és mennyit adnak be a saját vagyonukból amit eddig loptak .Soha nem lesz rend mert birka népnek nincs hazája Moszkva segge után Brüsszel segge egykutya.Gyerekeink mind itt hagynak ki mennek cselédnek ,de még az is jobb mint saját hazádba cselédkedniés itt maradni.Nem tudjuk ki vivni az európai életszinvonalat tüntetünk internetért,vasárnapi áruházi csámborgásárt csak európai bérért NEM.Utalványosdit játszunk azzel myomják ki szemünket.Az EU-nak mindnre van szabálya felénk csak a tisztes megélhetésünknek nincs.Egy vén EU-s képviselő sem szólat még fel ,hogy magyarorszégon miért 300 euro/hó
Freewolf
Ha ezt komolyan gondolja Gyurcsány elvtárs, akkor miért küldi ki a hazaárulóit árulkodni és büntetésért kuncsorogni Brüsszelbe?
Sziszifusz
@Freewolf: 09:08
Amiért ugyan ezt O. Viktor is megtette !!
Freewolf
@Sziszifusz: És szerinted az tetszett nekem? Az is szemétség volt, meg ez is az!
Sziszifusz
@Freewolf: 09:38
Épp ezért nincs erkölcsi alapja a Fidesz potentátoknak arra, hogy kifogásolják azokat a bűnöket amilyeneket saját maguk is elkövettek. Pestiesen szólva: ehhez már pofa kell ! Van, és vastag a bőr rajta.
Freewolf
@Sziszifusz: Az a különbség köztünk, hogy nem pártszimpátia alapján ítélem meg a bűnöket! Ez számomra hazaárulás, ha Orbán követte el, ha Gyurcsány! Mindkettőt elítélem és azokat is akik most teszik ezt!
Freewolf
Ja és még valami! Ha ti demokratikus-liberális- szociálisan érzékeny-haladás pártiak annyian vagytok, amekkora zajt csaptok, menjetek el szavazni és váltsátok le Orbánt. Ennyi a megoldás! :-)
Sziszifusz
@Freewolf: 10:05
Ha... tényleg így van, az örvendetes. Bár az eddigi hozzászólásaid ...
Freewolf
@Sziszifusz: Én soha sehol nem mentegetem a gazemberséget. Mindenki kapja meg a megfelelő jutalmát és büntetését. Talán annyi a különbség közöttünk, hogy szerintem Gyurcsány lényegesen rosszabb, mint Orbán!
Sziszifusz
@Freewolf: 10:27
Most Orbán van hatalmon, az ő kezében van az ország sorsa. Bízva a változtatásra való hajlandóságban, a jelenlegi állapotokat rajta kell számon kérni.
Gyurcsány nem rendelkezik hatalommal így a mostani történéseket nem ő befolyásolja, ezért neki nem kell felelősséget viselnie. Azzal, hogy ha őt szidják még nem változik semmi.
Az, hogy melyikük a rosszabb, lehet egy szempont . Szerintem, az lehet a kérdés, hogy melyikük a jobb.
A magyar lakosság a Gyurcsány majd a Bajnai kormány regnálása idején lényegesen jobban élt. Ez tagadhatatlan !
A dolgozó kisember pedig valójában "haspárti", a különböző ideológiák nem nagyon éreklik.
Freewolf
@Sziszifusz: Lehet ideológiákat gyártani, az viszont tény, hogy Orbán már kétszer nyert! Én jobban szimpatizálok Orbánnal, mint Gyurcsánnyal, de ez az én dolgom! Változatlanul Orbánt látom esélyesnek a következő választáson és nem hiszek a csodákban! :-)
Sziszifusz
@Freewolf: 10:53
Majd elválik. Persze, 2018-ig még sok víz lefolyik a Dunán, sok minden történhet.
Freewolf
@Sziszifusz: A "demokratikus" baloldal helyzetét tekintve most csak a vereség borítékolható. Viszont a Jobbik lehet képes lesz megszorítani a Fideszt! Na majd meglátjuk!
verum
@Freewolf: - és nem zavar a sok mutyi, csalás, harácsolás személyre szabott törvény és egyeduralom kiépítése Orbánnál?
Freewolf
@verum: Megmondom őszintén, nem zavar! :-)
verum
@Freewolf: - látod, ez korrekt válasz volt!
Freewolf
@verum: Nem zavar, mert ez a mentalitás a mindenkori hatalom sajátja volt. Azért mert Orbán a miniszterelnök, ez megváltozik? Hát nem, de nem is érdekel!
reseva
@Freewolf: Orbán sosem mondta, hogy hazudunk reggel, délben.., stb. Viszont az mondta: "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek". Azért ez nagy különbség. Gyurcsánynak elhittük azonnal, mikor azt mondta, hogy hazudtunk, Orbánnak viszont egyetlen szavát sem szabad elhinnünk. Ez úgy hangzik, mintha Rodolfó mondaná: "Ne a kezemet figyeljék! Vigyázat, csalok!" Csakhogy Orbán nem bűvész, hanem miniszterelnök, aki egy ország, jelenéről, jövőéről dönt. Ez is nagy különbség. Nyilván te jól élsz, a bűvészkedés meg kifejezetten szórakoztat, ami Gyurcsányról valóban nem mondható el.Hát csak élvezkedj tovább!
troppauerhumer
@reseva: Méghogy jól él ez a köcsög náci?...naná...Vona seggében ...brhüü...
Aki Én
@Freewolf: Régen rossz, mikor azt hisszük a hazugság csak akkortól hazugság, mikor magunk is bevalljuk.
Freewolf
@Aki Én: Gondolom, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy én döntsem el, mi az amit elhiszek, és mi az amit nem!
Freewolf
@troppauerhumer: Légy oly jó és patkánykodj máshol! Neveletlen paraszt vagy!
Aki Én
@Freewolf: Ez természetes. Én meg eldöntöm mi az amit erről a logikáról gondolok :)
Freewolf
@Aki Én: Viszont a döntésedről szabadon alkotok véleményt! :-)
JAJMÁR
Persze, ez a mi ügyünk, csak elfogyott az önbizalom. Sokan elhiszik, hogy a külföldre távozottakkal elment az ész, meg az akarat, mert ezt mantrázzák, meg hogy menjen aki teheti.

Talán mégse kellene itt hagyni ezeknek az országot?
troppauerhumer
@Freewolf: Nem anyád a téma,hagyd ki ,rendes asszony sose csinált semmit ingyér,téged sem...
Desischado
@JAJMÁR: Nem kéne, de sajnos, itt nem lehet élni, a szegényeknek meg főleg nem.
kukac50
Igaza van Gyurcsánynak,csak a szegényeknek közmunkásoknak arra sincs pénze,hogy elutazzon egy tüntetésre.
Jozefina
Mára már szinte minden napra jut egy-egy tüntetés orbán és a maffia kormánya, a fidesz-kdnp ellen. A föld alattuk is előbb-utóbb megreped és a süllyesztőbe kerülnek!!! Isten és Gyurcsány mentsen meg tőlük mielőbb!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.