Egészen vicces képet sikerült Pápa Leventének, az Együtt politikusának feltöltenie Facebook-oldalára. Az Orbán Viktortól származó, egymásnak igencsak ellentmondó idézetek között egy hét sem telt el, mindössze a helyszín változott. A miniszterelnök ugyanis a bevándorlóellenes nézeteit valamiért nem hangoztatta az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén, sőt, azt mondta: Magyarország nyitott és barátságos ország.

Pápa egyébként így kommentálta a képet:

Honnan lehet tudni, hogy Orbán Viktor hazudik? Mozog a szája.

Így mond ellent önmagának Orbán Viktor egy héten belülForrás: facebook.com/papalevente

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Borzasztó és vérfagyasztó ez a 'nyitott és barátságos' ország, amelynek élén egy gyűlölködő, skizofrén őrült áll."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
szerintem semmi gond sincs vele
(dr. Mengele)
Anna Mária
"Borzasztó és vérfagyasztó ez a 'nyitott és barátságos' ország, amelynek élén egy gyűlölködő, skizofrén őrült áll."
Manhattan
Csak én látom úgy, hogy komoly gondok vannak vele?
nyanya001
@Manhattan: Csak az nem látja aki nem akarja !
justhpeter
Abban a világban, amelyben ha mondok valamit azt szinte egy időben olvassák és hallják Japántól körbe Oroszországig nem megengedhető, hogy egy kretén borzalmas és egymásnak percenként ellentmondó baromságokkal járasson le egy országot. Még akkor sem, ha miniszterelnök. A fideSSt nem zavarja. Ezen csak el kellene gondolkodni a normális jobboldali szavazóknak !
nemkati
Egyszer már igazat mondott a hazug pávatáncos őrült diktátor. Amikor azt mondta, nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz.
eugen4402
Beleestünk a kelepcébe, mert akiknek lépni kellene, azok kivétel nélkül Orbán teremtményei, naná, hogy szemérmesen félrenéznek bármekkora baromságot követ el a gazdájuk, hiszen a saját egzisztenciájuk is vélhetően zuhanna, ha megtennék azt a lépést.
human
Kapaszkodjatok meg. Még az azeri elnök is elítéli Orbán menekültellenes retorikáját. Pedig Orbán még a baltás gyilkost is szabadon engedte, hogy benyaljon Azerbajdzsánnak.
human
Orbán híveinek pedig tök mindegy Orbán milyen rövid időn belül hányszor mond ellent magának. Azt kell megértenetek, hogy Orbán pillanatnyi álláspontját azonnal elfogadják. Az ő szavazói egyszerűen ilyenek. Ők nem vonják kétségbe vezetőjük szavait, hisz az számukra a gyengeség jele lenne.
Aki Én
Aki talált már ebben az alakban bármi szerethetőt, az árulja már el nekem.
Családtagok kíméljenek.
Hellcat
Így nézi hülyének a qrbán a választóit.
joopapa
@Aki Én: Szokták mondani: A kannibálok mondják rá hogy jó ember volt!
joopapa
Én már annyira unom ezt a menekült ügyet! Ezt nem ilyen idióta konzultációs levelekkel és még szánalmasabb plakátokkal kéne elintézni, hanem az EU-val közösen intézni!Miért kellett erre megint kidobni 1,3 milliárdot? Ki tette ennek nagy részét zsebre? De ez a menekültügy megint egy terelés, a különböző mutyikról stiklikről! Miért nem beszélnek a Questor ügyről, hova lett a FM 400 milliója stb!!! Szóval az, és az emberek ellenzék jó alaposan belesétált a fizess csapdájába, és rágják a gumi csontot!
Toby
A birkák meg csökkent látásúak, hogy nem látják, a vezér úgy idióta, ahogy van ! Ez már nem pusztán önveszélyesség, hanem simán közveszélyesség !
panellproli
Ilyen az amikor valaki segget csinál a szájából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.