A mai nappal kerültek ki Felcsútra – és természetesen az ország több más pontjára is – a Kétfarkú Kutya Párt ellenplakátjai. A Hír24 megnézte, hogy mit szólnak hozzá a helyiek. A kép finoman szólva is vegyes.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az első riport-mami jó bemutatta, hogy miért lehet megvezetni über-baromságokkal a birkákat !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
szerintem nyitni kéne egy kocsmát "Űrállomás" néven.
A fogatlan biztos, hogy törzsvendég lenne.
Toby
Az első riport-mami jó bemutatta, hogy miért lehet megvezetni über-baromságokkal a birkákat !
pbalage
én most indítok rá harmadszor a riportra, ennek minden szava kincset ér.
Dr. Felipe
A fogatlan az az űrállomásnak is tapsolna ész nélkül, pedig g vicctor kommunista spicli elvtárs fogorvosa milliárdokat kapott de ennek a szerencsétlennek nem jutott belőle.
Az űrállomásnak viszont örülne ha megépülne, már alig várja.

"Igen? Komolyan? Itt űrállomás fog épülni? Gondolom hogy igen ha ki van téve a táblára." - mondta a némber. Hát ez eszméletlen.
Igen nyanya, ott űrállomás fog épülni de csak a kisvasút után.
bakegya
Látnak,de nagyon homályosan...a szomorú az,hogy aki lát is hall is már az is elhallgatni kényszerítve van-ha ebben a faluban maradni is akar.
nemkati
@bakegya: Az utolsó alanyra gondoltál? Akinek a feje helyén egy fekete csík volt? Dehogy félemlítették meg! Magától tudja, hogy a falu szülöttéről vagy jót, vagy semmit. Jó meg biztos nem jutott eszébe.
alterego56
@Dr. Felipe: A "fogatlan azért boldog mert neki megmondták hogy a Mars expdíció onnan indul, utasai Orbán és szűkebb köre.
human
@nemkati: Azért a fiatalokban még lehet reménykedni, ahogy a videón is lehetett látni.
ilos
Iskolázatlan, primitív ember nem csak Felcsúton van. Elég pl. itt körülnézni.
Clavigo
Hát ez kegyetlen...Azért igy már érthető,,hogyan kerülnek olyan elmebajnokok a parlamentbe ,mint pl. a Fémkupakos " Huszi-Tutu."..Meg a többi ,,válogatott címerállat.,,kegyes Urunkról nem is beszélve.
mate03
@ilos: Láttam közöttük igazi (fidesz )szavazót! A te nívódon beszéltek!
almosd
A plakát szövege alá kellet volna írni, hogy, Magyarország ebben is jobban teljesít . :-)
vonotok
Ez az idős bácsi, döbbenetes. A múlt ami mögötte van,ilyené formálta a tudatát, vagy csak fél . Félelmetes. Én sem laknék Felcsúton.
bakegya
@nemkati: a kisgyermekes fiatal nő óvatos,meggondoltsággal megfogalmazott közlésére alapoztam a véleményem.
Viszont az orbánpereputty fogorvosa aktivizálhatná magát a faluban.
köhögő bolha
Az első hölgy fogainak száma több,mint az IQ-ja.
Tényfeltáró
@köhögő bolha: Pedig abból sem sok van.
Tényfeltáró
Sötét egy hely. Ráadásul még a "nagy szülött" árnyéka is ráborul. Borzalom és félelem az egész.
FN
felcsút?
Az hol van?
Nem mond el, nem akarom tudni!

Egy okból kifolyólag mennék felcsútra: Ha nagyon, és sokat kéne hánynom.
Úgy érzem ott még a nagyonnál és a soknál is többet tudnák hányni.

"A bolt zárva tart ma déltől holnap délig.
Hányni mentem... felcsútra - ott van miért, kiért, kire."
Boszi27
Hááát sokat elárul ez a kis videócska !!! )):
human
@FN: Az ukránok miután elzavarták a miniszterelnöküket turisztikai látványosságot csináltak a kastélyából. Legközelebb ha arra járok remélem már az is csak látványosság lesz.
kkalman
Nehéz lehetett ennyi IQ bajnokot összeszedni ehhez a riporthoz. Vagy ez Felcsút szellemi színvonala?
Igaz, MINIelnökünk is ott született. Akkor hogy is van ez? A hely kötelez? Vagy csak látszik?
human
@kkalman: Az biztos, hogy Magyarországot láthattuk csak kicsiben. Én még mindig bízom a józan fiatalokban, akik csak megélni akarnak és nem milliárdosok lenni 30 éves korukra.
kkalman
@human: A riportban is az anyuka a kisgyerekkel kilógott a többi közül. Sajnos az ilyen fiatalok fogynak. Vagy külföldre menekülnek, vagy agymosottak lesznek.
Desischado
Elkeseredve hallgattam a videót. Az idős nő, meg az öreg bácsika félelmetes volt. Nem csoda, hogy itt tartunk! a fiatal hölgy viszont nagyon jól látta a helyzetet!
bakegya
CSODÁLKOZUNK?-a falvaink lakói egyre helyhez kötöttebbek-a szegénység és kiszolgáltatottság teszi az oda születetteket egyre tájékozatlanabbá és ezáltal igénytelenebbé is-óriási lehetőséget vett el ez a magát néppártinak kikiáltó szélhámos a közvagyon saját berkeinek szétosztogatásával-azt is kitaposta a magyar lakósságból, hogy föladja önrendelkezési jogait-nemhogy felzárkózzon a nyugatabbra létező közállapotokhoz hasonló életszínvonalra.A megosztó ,mindennapos terelés,elfedő akciózások,nacionalista hangulatkrltés,most ez az idegenellenesség---sokkk ez már mindenkinek,csakkk azoknak nem akik a zavarosban halásznak.
dr. prédikátor
Nahát kérem ilyenek a viktor szopkint dicsőítő felcsuti birkák!!!
eszegfu
@ilos: 19:58 Ne nagyon nézzél "körül", mert megszédülsz! Inkább a tükörbe! A témához szóljál hozzá, ne a becsmérléssel kezdjed a mondókádat!
eszegfu
Ha ezt egy "reprezentativ" felmérésnek fogom fel...hát igen elkeseritő! Gyakorlatilag a fiatal anyuka értette, a 2 középkoru hölgynek fogalma sem volt, 1 férfi "elfutott", 1 pedig ugy védte meg O.V-t, hogy "nem lenne szép, ha nem lenne törvénytisztelő a miniszterelnök", vagyis neki sem volt fogalma M.o. mai helyzetéről. Ezt én elsősorban nem az alacsony IQ-juknak fogom fel, hanem egyszerüen csak a saját megélhetése, boldogulása a fontos, nem érdekli őket a "magasabb" politika, és ezzel együtt M.o. Azt is megkockáztatom, hogy még a közrádiót sem hallgatják és a közTV-t pedig nem nézik. És sajnos a legtöbb kisebb-nagyobb településen hasonló lehet az emberek mentalitása. Nem tudunk szép reményekkel "nekifutni" a 2018. választásoknak...csak ne legyen igazam!
magyarbakancs
Meg kellene építeni az űrállomást és irány velük a magasságos ég.
Mivel úgy is istenek képzelik magukat.
ilos
@eszegfu: Akkor neked külön kifejtem: minden kezdő újságíró össze tud állítani ilyet is, meg olyat is, attól függően, hogy ki a megrendelő. Egy halmazból kiválasztás kérdése, hogy a dicsérő, a kritikus, a röhejes vagy a mértékadó válaszokat gyűjtöm csokorba. A Gyurcsány összejövetelekről is a fogatlan öreg farkokat mutatják, pedig vannak ott mások is (na, értelmes nem sok.). A becsmérlés pedig csak annak inge, akire való. Olvasd végig, miket ír a magát sokra tartó plebs!
eszegfu
@ilos: 9:57 Lehet, hogy nem feltételezed rólam, de nekem is van elképzelésem a "halmazból" történő kiválasztásra. Azt pedig végképpen nem értem, miért kell állandóan Gyurcsányt előhozni, főleg ugy, hogy megint véleményt alkotsz olyan emberekről, akiket nem is ismersz! ("Na, értelmes nem sok.) Te mindenkit lenézel, aki nincs azonos véleményen Veled, csak ugy "belekiabálod" a világba "magát sokra tartó plebs". Amikor ezt teszed, én is magamra veszem, mert a "halmazból" én is egy vagyok a sok közül, ettől én még nem vagyok "plebs", sőt tartom magamat is olyan embernek, mint Te, vagy bárki más. De az "ellenplakát" videórol még mindig nem tudom mi a véleményed...ugy értsem, hogy a benne szereplők mind "iskolázatlanok, primitivek"...és ennyi?
ilos
@eszegfu: Ne haragudj, de tipikus példája vagy annak, amiről írtam.
1. Megsértődsz olyanért, ami nem sértő. (A plebs ugyanis népet jelent, ebbe te miért nem akarsz beletartozni?) Hogy jelentős hányada többre tartja magát a valós értékénél, ez köztudott. (A nép, az Isten adta nép.)
2. Gyurcsányt és az ő híveit példának említettem, csak nem vetted magadra? A véleményem pedig róluk az enyém, vállalom. És tudtommal szabad vélemény-nyilvánítással bírunk.
3. Ez az egész plakát-háború pedig okafogyottá vált, ma már mindenki belátta, hogy ennyi menekültet nem tudunk és nem is akarunk fogadni, kezelni, pláne nem eltartani.
A videó pedig szóra sem érdemes. Ennyi.
eszegfu
@ilos: 11:39 Igen a "plebs"-et Te abban a viszonylatban használtad, hogy "magát sokra tartó", tehát ebben a gondolat összetételben igenis negativ. A plakátháboru meg "okafogyottá" vált... Te ne nyilakozzál "mindenki" nevében... Azt gondolom kár is "végigmenni" az összes gondolatodon...feljesen felesleges, mert nem akarod megérteni. Szép napot Neked!
Tényfeltáró
@Dr. Felipe: Azt fellövik a pi..ába őket.
ilos
@eszegfu: Ha te nem tartozol abba a többségbe, amelyik nem kér a menekültekből, akkor vihetsz haza egy párat. Légy példamutató, etess-itass néhányat! Aztán mesélj az élményeidről.
zöldszem
@ilos: ma, 18:25
Egyetlen országban sem a lakosság feladata, a bevándorlók eltartása. Sem @eszegfu:-nek, sem neked, sem nekem. Van olyan, hogy bevándorlási hivatal, az ő feladatuk megoldani a problémát. Érdekes, azok nem okoznak problémát akik fizetnek az állampolgárságért. Tudod, a magyar állam kap az EU-tol pénzt (nem is keveset), hogy kezelje a menekült ügyet. A kapott pénzt arra kellene fordítani, hogy megfelelő körülményeket teremtsenek.Többek között ne 1600 embert zsúfoljanak be a 800 férőhelyes táborba. Hidd el nem hazánk a végcéljuk. Nyomor, diktatúra ott is volt ahonnét jöttek.
ilos
@zöldszem: Bírom ezt a libsi panel szöveget. Először is, ha tovább akarnak menni, ha nem, itt eszi a fene őket és "az adófizetők pénzéből" kell eltartani őket. Érdekes, ilyenkor nem sajnáljátok? A 800 helyett 1600 meg olyan, mint a börtönök túlterheltsége. A hirtelen megnőtt igényre még akkor sem lehet azonnal megoldást találni, ha az EU ad rá pénzt. Akik pedig fizetnek, azok ténbyleg nem okoznak problémát, nem kell őket etetni-itatni, elszállásolni, megoldják maguknak, sőt még kukát sem gyújtogatnak. Már a kérdésed is minősít. És ha az itteni "nyomor és diktatúra" nem tetszik nekik, akkor miért nem veszik az irányt Izraelbe? Attól jobbat te se tudsz mondani és közelebb is van?
eszegfu
@ilos: jul.3.18:25 Én igyekszem Veled is udvariasan beszélgetni és nem értelmetlen vitát folytatni. Egyszerüen nincs ész-szerü érved, akkor "vigyek haza egy pár menekültet". Ezzel az erővel -- a rossz állapotban lévő egészségügyre tekintettel -- miért nem mondod vigyek haza egy beteget, ápoljam, etessem-itassam?! Nem tetszik nekem O.V., de Vona sem...rájuk is mondhatnád miért nem viszem haza, ha nem tetszik?! Ha Te annyira menekült ellenes vagy, miért nem ajánlod fel a nyugdijadat, vagy a keresetedet a kerités épitésére, esetleg személyesen részt vennél az épitésben?! Nyilván azért, mert a Te "ötleted" és az enyém is butaság!!!
ilos
@eszegfu: Ha neked nem ész szerűek az érveim, akkor találj magadnak eszesebb vitapartnert. Sajnálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.