Jogilag talán lehet is paragrafusokat találni a büntetésére. Azonban korántsem érthetetlen gesztus. Ellentétben jó néhány kormányzati megnyilatkozással. Amelyek közt a hiába lelnénk fel az egykori kordonbontók elítélését. Már csak azért is, mert akkor a Fidesz számos „arcának” tükörbe kellene néznie. Azt pedig a kerítésbontástól függetlenül sem nagyon mernék megkockáztatni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Mézike: @GeoCravker: Hát nem értitek a hazugovics bonthat amit akar a cirmos úgy is jó, de más ne merjen semmit bontogatni))))))
Én úgy látom hogy a fiúúúkkkk még nem is sejtik hogy erősen cibálják minden megnyilvánulásukkal a pofonzsák madzagját, oszt. ha kinyílik lesz sűrű pofonosztás a fütyiszeknek, oszt. baszhatják a tektöküket is))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
nadekérem...a kordonbontót azért mégsem illik egy kalap alatt emlegetni az óperencián túlról szalajtott kerítésátvágóval...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mesélj...
Egy kerítés, ami egy területet védelmi okokból elhatárol egy másiktól.
A fideszféle takonypócok, majd a vármegyés bérhugyosok semmivel nem jobb emberek, mint az "operencián" túlról érkezők. Akár, emberi normákat tekintve, még rosszabbak is.
Mézike
@Csizmás Kond: Mé a kordon nem kerítés?
papa.49
@Mézike: @GeoCravker: Hát nem értitek a hazugovics bonthat amit akar a cirmos úgy is jó, de más ne merjen semmit bontogatni))))))
Én úgy látom hogy a fiúúúkkkk még nem is sejtik hogy erősen cibálják minden megnyilvánulásukkal a pofonzsák madzagját, oszt. ha kinyílik lesz sűrű pofonosztás a fütyiszeknek, oszt. baszhatják a tektöküket is))))))))))))))
GeoCravker
@papa.49: A fegyveres testületek egyik szokása a hatalmi győzteshez huzás. Ez már a praetorianus gárdánál is igy volt. Császárt csináltak és császárt lékeltek, ha ugy adódott
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...ha én a saját gyerekemnek adok egy nyaklevest az ugyan nem szép dolog de valamilyen szinten elfogadott. Az viszont semmilyen formában sem nem elfogadott sem nem megengedett, hogy te adj az én gyerekemnek nyaklevest.
...ilyen egyszerű.
Az a tény, hogy te egy világvégéről jöttet többre, nagyobbra becsülsz mint egy hazádfiát az szintén a te ide tartozó lényegedet kérdőjelezi meg, nem azét aki így próbál védekezni az amúgy is elhíresült szegénység ellen.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ha a Te gyereked homokot szór az én gyerekem szemébe és azt látom, hogy állsz és röhögsz, akkor olyan nyaklevest adok annak a hülyegyereknek, hogy kifoprdul a homokozóból. De valószínűbb, hogy előbb a röhögő szádat törlöm komolyra. Ilyen egyszerű.
A törvénysértés, az együttélési szabályok megsértése akkor is az, ha Orbán Viktor követi el (közvagyonrongálás, garázdaság, stb.) és akkor is, ha ahmed szíriából. Alkalmasint éppen Orbán plakátolt ugyebár azzal, hogy a törvényeket be kell tartani. A szelektív elvárás, a kettős mérce tipkusan diktatórikus módszertan.
Ezt írtam: "A fideszféle takonypócok, majd a vármegyés bérhugyosok semmivel nem jobb emberek, mint az "operencián" túlról érkezők. "
S fenntartom. Emberként, a Homo sapiens faj egy példányaként semmivel nem jobbak, mint bárki más. Az, ha szerinted alanyi jogon emberebb valaki, ha 64vármegyés polóban sz@rja össze a köztereket, veri meg a védteleneket, mint az, aki védteleneül elszenvedi az utóbbit, az a te rasszizmusod egyéni problémája.
Míg ki nem jössz a homokózó mellé, és otthony a fürdőszoba magányában hepciáskodsz.
GeoCravker
@nemkati: kényszermunka talépig vasban. csizmás kápókkal.
Csizmás Kond
@GeoCravker: .Na ez az látod minden ötletet túlragozol ami által teljesen más irányt vesz a téma. Nem tudom ki tudná jobban orrba-vágni a másikat de itt nem is arról van szó hanem arról, hogy amit szabad Tamásnak azt nem szabad másnak...még kerítés ügyben sem.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...valamiért hamar elment...na de folytatom..
Abban is hatalmasat tévedsz hogy a törvények értelmében ugyanazon jogok illetnek meg egy magyar állampolgárt Magyarországon mint egy szír állampolgárt ugyanitt. Még az unión belül ahol a törvények úgy ahogy ugyanazok ott is más szabályok vannak...és hogy csak egyet említsek ha te vagy én randalírozok esetleg megbüntetnek a törvénynek megfelelően , be is zárhatnak de ha ugyanazokat a bűnöket egy szír polgár csinálja még az országból is kitilthatják.
Azt is elég bonyolult megállapítani, hogy éppen ki a takonypóc...és még véletlenül sem illik általánosítani. Az is tény hogy soha egyetlen menekültet sem ítéltem el mint ember és egyetlen beírásom sem egyének ellen szólt, sőt soha nem hasonlítottam össze senkit senkivel csak itt szereti mindig mindenki félremagyarázni a dolgokat, bármi áron csakhogy neki legyen igaza.
Téged sem ítéllek el, csak válaszra késztetlek és magadtól kibontakozol úgy gondolatilag mint emberileg amit mindenki elolvashat...olvass vissza meglátod ki beszél félre...
GeoCravker
@Csizmás Kond: "említsek ha te vagy én randalírozok esetleg megbüntetnek a törvénynek megfelelően , be is zárhatnak de ha ugyanazokat a bűnöket egy szír polgár csinálja még az országból is kitilthatják."
Ennek jegyében légyszíves idézd azt,amikor Orbánék kordonbontását bíróság elítélte. vagy akár csak ők maguk elnézést kértek érte.
Amiről Te beszélsz az a büntetési tétel különbsége és nem a bűneset megállapításának azonossága.
Óriási különbség.
Te a bűneset megállapításának jogszerűségét, annak igényét is tagadod olyan alapon, hogy ki követte el. A magam részéről nekem tök mindegy, hogy a buszon ki zsebel ki. Ha kétméteres szöszi legény, akkor is zsebtolvaj, és akkor is, ha cigáény, jezsuita, néger, szír, bárki. S ne gyere azzal, hogy az árják nem zsbelenek. anyámat speciel pont egy magas szőke fiú lopta meg a csarnokból hazajövet pár éve.
Aki általánosít, illetve származási alapon, még a bűneset megállapításában is rasszista az Te vagy pillanatnyilag. A magam részéről pedig továbbra is takonypóc senkiházinak tekintem a Nagy Őszi Pisis Forradalom előkészítőit és résztveveőit. Toroczkaitól Wittneren és Schmitt Palin keresztül Orbánig.Ha tetszik általánosítva azokra, akik hozzájárultak a Kossuth-tér eutrofizálásához. De csak rájuk. Származásfüggetlenül.
Csizmás Kond
@GeoCravker: - mondom...vagy írom...azonos kertbontásért mások a büntik egy állampolgár és egy betolakodó esetében...ha meg akarod érteni ha nem.
-azt sem mondtam, hogy az árják nem zsebelnek de még az sem hogy a magyarok nem...ezeket csak te toldottad mellé.
- az Orbánék kertbontása nem államhatársértés, mégha belerokkansz az erőlködésbe akkor sem...
- ha egy tiltott határátlépést elkövető megnevezése rasszizmusnak számít akkor vállalom, hogy az vagyok.
-
GeoCravker
@Csizmás Kond: "mondom...vagy írom...azonos kertbontásért mások a büntik egy állampolgár és egy betolakodó esetében...ha meg akarod érteni ha nem."
Hogyne. a "betolakodó", aki különben nagyrészt háborús menekült, akár kényszermunkára ítélhető, míg Orbán kapjon állami kitüntetést. Mint Hős anya esetleg :-)

"- az Orbánék kertbontása nem államhatársértés, mégha belerokkansz az erőlködésbe akkor sem..."
Garázdaság, köztulajdon megrongálása, erőszakos behatolás. Csupa olyan dolog, amiért minimum ki kell tüntetni mindenkit, aki elköveti. Szerinted.
Ja, ls a kerítésbontás sem államhatársértés. Ugyanis a kerítés magyar területen épül. Ergo, mire odajut valaki, már belép az országba. Ha 3 centire akkor is. Az államhatársértés nem a kerítésen való áthaladással történik. Ha beleszakadsz, akkor sem.
Mézike
@Csizmás Kond: Szia Círmi!
Az gumi óvszer te! Akkor kell neked használni ha nem akarsz kiscicákat érted? :-)
papa.49
Cirmi szerinted nem tök mindegy hogy az állam által felállított kerítést, kordont kiafaszom bontja le, mert szerintem a cselekvés szempontjából éppen tökmindegy, ha ezt nem tudod megérteni nem tehetünk érted semmit)))))))))
Mézike
@papa.49: Sztem össze zavarta a kordon, és a kondom... :-)
papa.49
@Mézike: Örült módon keresi az emailban, hogy mit is válaszoljon, vagy már a Lendvay utcában összekeverték a fogalmakat))))))))))
nena
@nemkati: @papa.49: @Mézike: @GeoCravker: Lehet szidni, utálni , / bocsánat hogy az önsajnálatotok mezejére léptem / De a zsidesz zseniálisat húzott azzal hogy a 'határainkon' belülre engedi a menekülteket ! Mert ők vágni fognak ! Ezzel bűncselekményt követnek el ! Állami tulajdon rongálása ! Mindegy hányan vannak = Tettestárs Azonnali felügyelet... !!!
Mézike
@nena: Önsajnálat??? Én nem vagyok menekült...
papa.49
@nena: Te ennek örülsz, én nem, nekünk kell majd dajkálni azokat is akik ellen eljárás folyik, ismerve a magyar bíróságok ,,nagy igyekezetét,, az ilyen piszlicsáré ügyek jó ha 1 év alatt rendeződnek!!!
Nem fogják vágni a drótodat ne félj, lesz annyi más megoldás, amit a hazugovics és a bandája még fel se ért ésszel, tehát elbaszunk 20.30 milliárdot a semmire, aminek haszna nem lesz!!!
Ennyi pénzből akár zsoldos határőröket is lehetne felfogadni, akik 50 méterenként állva megakadályozhatják a behatolást, annak több értelme lenne, igaz akkor nem lehet lenyúlni a suskát, hát szarügy))))))))
Egyébként én soha nem írtam neked hogy ,,utállak,, nem szokásom a beszélgető társakat ilyen szóval illetni!!!
Ez nem ,,önsajnálat,, nekem nincs mit sajnálnom ezen, mert a saját eszközeimmel nem tehetek ellene semmit, ha pedig változtatni nem tudok, akkor se esem apátiába)))))))))))
GeoCravker
@nena: alkalmasint még mindig csak azt nem értem, hogy a jobbik nem tiltakozik a szent magyar föld olyan csorbítása ellen, mint a magyar természetvédelem és terület megcsonkítása a kerítés által. :-)
Egyébként igen. A fidesz szándékosan provokál.
GeoCravker
@papa.49: A Lendvay-ban most keresik a porokata vezérnek. nem érnek rá, hogy ilyesmivel foglalkozzanak.
nena
@papa.49: Teljesen igazat adok, lehet kerítés, meg mindenféle jogszabály..
A Határainkra ember kell... Mindig is 'ütköző' ország voltunk most megint sikerült... Brüsszel nem meri kimondani, hogy 'Hajrá !..' mert nekik nem szabad olyannak látszani...
DE SZÓ NÉLKÜL HAGYJÁK !!! És még fizetnek is érte !!!
nena
Ha a Fidesznek bejön a Határzár ...mindegy is nektek már most annyi... Csak a JOBBIK.
GeoCravker
@nena: szerintem a jobbik és a Fidesz között, pontosabban a jelenleg Fideszben politizáló egyes prominensek között mrár megköttetett számos háttéralkú. BTW, kerítésügyben is.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ha valaki azért jön, hogy mentse az életét akkor kopogjon...különben a feje fog koppanni.
A lelkes odaadásod meg csak egy üres duma, alkudozol a más pénzén...akkor ha a te kerítésedet rombolnák le, ha a te kertedet szemetelnék össze, ha a te rózsatöveidet szarnák össze rögtön irányt váltanál a bevándorláspolitikádon.
Az Orbánék kordonbontása meg ha ennyire érdekel nekem tetszett, ugyanis a hányaveti Ferenced egy közterületet zárt le azért, hogy önmaga és bagázsa imázsát kiélhesse egy nemzeti ünnepen.
Nem szép amit csinált de legalább megakadályozta, hogy tovább honosodjon az a divat. A kormányelleni nemtetszéskifejezést pedig nem ő találta ki és ma is divat.
A centiméterben mért országterület pedig a szőrszálhasogatás mikroszkópos változata. Ezzel egy-időben tudni kéne hogy egy határ és a mellette folyó építkezés esetében, ha nem mindkét fél akaratát tükrözi akkor meg kell tartani egy bizonyos távolságot...szerintem ennek tudatában hagytak néhány méter szabadon.
...a kitüntetéseket meg ismét te illuzionáltad...
Csizmás Kond
@nemkati: ...remélem ...dehogy remélem tudom, hogy te 2000 ft-ból újjá tudnád építeni...:))
Csizmás Kond
@Mézike: persze...de ha átvágom már vége a védelemnek...
...amúgy én a maga csóréságában szeretem nem holmi nehézbúvárfelszerelésben...
nemkati
@Csizmás Kond: Persze, hogy tudnám! De én ennyiből inkább lebontanám. :D
Rohadtul utálom, hogy szögesdrót veszi körbe az országot.
Csizmás Kond
@nemkati: ...hm...neked ennyi a körbe ?...:)
zöldszem
@Csizmás Kond: "...amúgy én a maga csóréságában szeretem nem holmi nehézbúvárfelszerelésben..."
ma, 18:05

ezt ismered?:Az óvszer nem minden esetben garantálja a biztonságos együttlétet.
...mert az egyik barátom viselt gumit szex közben, de a nő férje lelőtte.
Csizmás Kond
@nemkati: ...csaknem te akarod fizetni a többit...körbe...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Hm..., akkor neked van egy alomnyi kiscicád? :-)
Hol a tehenünk?
Csizmás Kond
@Mézike: ...csak négy...az is csak volt...:)
...azt nem tudom...szerintem legel...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Csak négy kiscicád , és az is csak volt? Te jó ég! Mi történt?
Lehet .:-))))
Mézike
@Csizmás Kond: te odaadtad a kis cirmieidet???
Jesszus! Milyen apa vagy te? :-)
Mézike
@Csizmás Kond: Nahát! Nagypapa! :-)))
Ez nagyszerű! :-)
Mézike
@Csizmás Kond: Ésss a kiscirmik milyenek?
kis lányka, fiúcska, kisebbecske, nagyobbacska?
Csizmás Kond
@Mézike: minden van mint egy jó boltban...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Círmi! Vasárnap nincsen bolt, zárva vagyon.
A te kiscirmikéid is?
GeoCravker
@Csizmás Kond: "Az Orbánék kordonbontása meg ha ennyire érdekel nekem tetszett, ugyanis a hányaveti Ferenced egy közterületet zárt le azért, hogy önmaga és bagázsa imázsát kiélhesse egy nemzeti ünnepen."
Egyrészt nem az én Ferencem. Másrészt mókás, de eddig azt hittem az ország közterület. Amúgy önmagadnak mondasz ellent. Ha az én kertemmel példálodzol, akkor ugyebár az az én kertem. Ellentéltben az országgal, ami nem Orbáűné, de nem is a Tied, és nem is az enyim. Közterület.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...ország ...kerted ...közterület...
Az ország egy összefüggő földrajzi terület amit köz- és magánterületek alkotnak, és ami az ottlakók helymeghatározó szerepét tölti be. Példának okáért te előszeretettel hangoztatod, hogy európai ember vagy viszont ha valaki erre rávágná hogy akkor ugye albán te rögtön kiigazítanád nem hanem magyar.
A kerted magánterület, Az igaz, hogy egy ország területén belül van de azért kényesen ügyelsz arra, hogy csak te használhasd és minden rajta található akármi a te saját tulajdonodat képezze. Mivel szerinted az ország egy közterület akkor elméletileg a kerted is az kéne legyen...de ugye ez nem igaz.
A közterület egy jogi fogalom amit elvileg mindenki egyformán használhat de a gyakorlatban nem pont úgy van...pl az állami intézmények elvileg közterületen vannak mivel az államnak nem lehet magéterülete viszont azok használata, az oda ki be járás már nem mindenkinek megengedett.
Annyit még elárulhatnál, hogy szoktál-e írni a gépnarancsban...nem névvel csak igen vagy nem, és az ok az, hogy ha valaki ennyire összekutyult fogalommal rendelkezik szerintem a cikkeit t is ebben az összevisszaságban fogalmazza meg.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Orbitálisakat csúsztatsz. Olyan összevisszaságban, amit utolhjára az MSZMP -szemináriumain lehetett hallani.
Nem, nem voltam párttag. De középvezetőként kénytalan voltam "végigélvezni" néhányat.
Te azért elárulhatnád, hogy voltál-e párt-titkár. Mert aki ilyen demagóg csúsztatásokkal képes semmit mondani, komoly előképzettséggel rendelkezhet.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..hát én nem ott hallottam ez biztos...:)...és soha semmilyen titkár nem voltam...
azért megköszönném ha azokat az általam írt demagóg csúsztatásokat kiigazítanád...itt leírva hogy okuljak.
Grafix69
Olvasom az minden nap: Menekültek felgyújtották,elvették, késeltek,eldobták a kaját , elverték mert azt hitték bevándorló ... Aztán olvasom kiugrott a házból, öngyilkosok lettek, agyon verték mert nem adott cigit stb. Mást nem olvasok csak azt ,hogy utálják a niggereket az arabokat meg mindenkit utálnak még saját magukat is. Aztán jönnek elveszik ezt meg azt .Beszarás... Mé??? Azért mert nem akarnak megdögleni ezért. Magyarországon meg uszítják ellenük a népet. Elárulom a legnagyobb menekült a Magyar , a hazájában is és külföldön is . Érdekes minket nem utál még senki , kezdek csodálkozni ,pedig most már okot adtunk eleget. Kerítés , hát a levegőben szerintem háló is kellene mert szerintem mi Magyarok veszélyesebbek vagyunk mint bármelyik menekült , főleg mert szét vagyunk menekülve a világon. Fasiszta uszítás az egész semmi más. A délszláv háború kitörésekor 65000 menekült volt tartósan Magyarországon és nem akartuk megölni őket , mert akkor még tudtunk élni.
GeoCravker
@Grafix69: Anno azt írtam valahol, hogy a jelen politikától St. Istvánnak hányingere lenne. Fenntartom.
Az ezer év alatti alsó hangon 40 nemzedék valamennyi felmenőit senki nem ismeri. Az sem, aki most vérhabbal a száján acsarkodik.
Ha annak idején ilyen viszonyok lettek volna, akkor a magyar törzsek békében kihalnak a mongol pusztákon.
Amellett délszlávok, görögök, lenygelek tömegesen jöttek annak idején. jelenleg több áldozata van a magyar gazdasági exodus-nak, mint ahány menekült eddig ideérkezett.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Hogyne.
Jössz a kerítés, mint kordon és a kordon mint kordon különbségével. Elmesélem, hogy jogilag nem sok a különbség, mire rögtön a kertkapu felé kezdesz tendálni. A kettő közti különbség hatására elkezded fejtegetni, hogy az ország megannyi tulajdoni forma összlete. Ami önmagában igaz, de már köze sincs az eredeti kérdéshez.
Igazad van. Nem csúsztatsz. Terelsz keményen.
Közben ugyanúgy a féligazságok zagyva összletét adod elő, mint egy bizonyos "Figyelő" nick a Kanadai Magyar Hirlap kommentelői közt.
Grafix69
@GeoCravker: Látom lejött a lényeg , nekem szintén lejött írásodból,nagyon jól esett ,hogy vannak ilyen intelligens emberek is mint Te, pedig már várom a támadásokat is :)))
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..írtál hét sort de nem mondtál semmit...ez a lényege a modern újságírásnak.
A kerités egy kőből, fából, fémből, vagy bármilyen szilárd anyagból készült földhöz rögzített építmény .
A kordon meg csak ideiglenes mozgatható kerités ami lényegében könnyű és mozgatható szálítható alakítható anyagokból készül de lehet akár sorfal emberekből vagy csak egy kötél vagy szalag ami jelzi a lezárt terület határát.
Nem a hatásokat fejtegettem, hanem azt próbáltam megértetni veled, hogy egy ilyen épitmény elbontása, árvágása, megrongálása annyival sulyosbítja egy külföldi állampogár büntetését, hogy ezért kitilthatják az országból is mígy egy honni állampolgár csak a büntetéseket törleszti.
...nem olyan nehéz megérteni csak le kell venni a vaskalapot hogy megszünjön a beárnyékolás.
...azt megértem hogy neked épp az a feladatod hogy összekuszáld az értelmeket de ha azt ilyen gyatra módon képviseled előbb utóbb munkanélkül maradsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.