Ma már volt szó az Echo Tv gusztustalanságáról, amiről inkább csak történetileg emlékeztünk meg, hiszen Széles Gábor zsebtévéje soha nem volt sem patinás, sem meghatározó média. Az Origo viszont annál inkább, ezért is meglepő a mai videójuk.

Az "utca embere" formátum arra jó, hogy ha az újságíró nem mer kimondani valamit, kimondatja a megfelelő járókelővel. Migrációs szakértőből pedig hol máshol van most több, mint a Keleti környékén, ki is derült hamar: ez az egész menekültesdi is Soros György műve.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
:D A Soros...ő pénzelte a qrbánt már tanulmányai során ÉS LÁSS CSODÁT most itt tartunk :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
:D A Soros...ő pénzelte a qrbánt már tanulmányai során ÉS LÁSS CSODÁT most itt tartunk :D
dömdödöm
Abban igaza van egyrészt hogy egy pl Xiriában Aleppoban olyan házban lakást eladni amit percek ,órák múlva nehézgépágyuval szét fognak lőni nem biztos hogy túl életszerű az hogy bárki megveszi .
Sosem fog kiderülni honnan van pénzük mert kussolni és hazudni fognak róla ha valaki megkérdezi .
bencemacska
Szvsz Soros már tudja, hogy mekkorát tévedett, mikor kígyót melengetett a keblén!
Ha bosszút akarna állni, olyan simán megtehetné, hogy a "páciens" észre sem venné, honnan jött a csapás!
Nem méltatja annyira, hogy bepiszkítsa a kezét!
kkalman
Soros bűnénél, finanszírozta Orbán tanulmányait, csak az interjúalany értelmi színvonala "nagyobb".
Toby
Várjunk csak, eljutunk Kádáron keresztül visszafelé egészen Vlagyimír Iljics Uljanovig !
De II. Ahmed pasa sincs kizárva !
Szeparepa
Az Echo TV, a fizeSS maffia tolvajkormánya illegitim hatalombitorlásának elmúlt öt szégyenletes évében (mely a teljes magyar történelem egyik legszégyenletesebb eseménye) történt szétverése és minden lehetséges szint alá, észak-koreai szint alá süllyesztése züllesztése, a magyar történelem egyik legnagyobb szégyene, körülbelül 56-al, Moháccsal egyenértékű... minden egyes felelős és bűntárs hazaáruló nemzetellenes bűnöző...
lajospapa
@nyanya001: Jól hitted! Sőt! Sorost is Gyurcsány pénzeli. Gyurcsány meg Drakula balkézről származó ük-ük unokája, akit a Loch-Ness_i szörnnyel nemzett.
Lackó50
Ha ők pénzelik, akkor más állhat a háttérben. Kezd Európa szép lassan fejlődni és nincs szüksége amerikai hitelekre. Ha ezzel sikerül tönkrevágni az EU gazdaságát, akkor majd amerikai bankoktól vesznek fel hiteleket és jó kamattal gazdaságilag úgy jár Európa, mint nálunk a devizahitelesek. Majd ők a pénzügyi segítség fejében politikailag is átveszik majd a hatalmat.
solidedge
Fideszhez közelálló történészek most vizsgálják Kun Béla, Rákosi és Kádár érintettségét a migrációban.
picike
@Lackó50: bizony ebben nagyon sok az igazság
rugacs
Esetleg szóba jöhet még El Lobo is..., ki tudja... :-)
bakegya
A kérdező jobban tette volna,ha megklrdezi az okostojás kezelő orvosát,vagy a gyógyszerészét!
mate03
@nyanya001: Szörnyű látni hogy értelmesnek tűnő embereknél, elgurult a gyógyszer!Ennek az emberkének,Lipótmezőn volna a helye!
mate03
@Lackó50:! Egyáltalán,elolvastad azt amit írtál!?Ajánlom olvasd el még egyszer,talán ráfogsz döbbenni,mekkora marhaságot írtál!
Lackó50
@mate03: Igen. Elolvastam. Nekem ez a véleményem. Másnak lehet más véleménye. Ezen nem vitatkozok. Viszont ahol már Soros neve felbukkan, én ott már semmi jót nem tudok feltételezni. Legyen Önnek igaza. Majd a jövő ezt eldönti. Mindenesetre az USA világuralmi törekvései nem az én agyamból pattant ki. Jelenleg a gazdasági függés nagyobb hatalom, mint ha tankokkal támadnának. Talán el kellene olvasni az ilyen tartalmű cikkeket is -
mtvsz.blog.hu/2014/07/03/a_jovo_kiarusitasa_az_eu-usa_szabad_kereskedelmi_targyalasok_veszelyei
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy az USA ne próbálna minden eszközt bevetni annak érdekében, hogy ő határozza meg a feltételeket a politika szinpadán.
Mint már írtam, ez az én véleményem. Én nem látom annyira derűsnek a jövőt. Félek, hogy itt is mellélőnek, mint az eddigi arab politikájukkal és rosszul sülhet el ez az akció is.
okina48
@Lackó50: Azért valljuk be,hogy az amcsi egyenruhák mutatósabbak,mint a pufajka,meg az usánka! Ez is valami!(-:
Január
@Lackó50: Ez már csak így szokott lenni. Hiszen az USA mindig megnyeri a háborút, de a békét sosem tudja.
Csak érdekes módon ezt valahogy elfelejtik mindig az európai vezetők, mert hol egyik, hol másik szintén benne van az ügyben, és emiatt sosem várhatjuk, hogy Európa egységesen is fel lép valami mellett vagy ellen.
hetöndöe
Nagy az Isten állatkertje ,ebben az országban népmese előadásával is választást lehet nyerni,olyan sötétek a zemberek.
okina48
@Lackó50: Vitathatatlan,hogy a mostani eseményeket nézve sok "összeesküvés elmélet"kezd valósággá válni!Hogy ebben az USA keze vastagon benne van,az vitathatatlan!
Sok mindent nem tudok,de azt főképp nem,hogy harcban állunk -e még Afganisztánnal?
Azt tudom,hogy 911 kapcsán a Nato 5.cikkelye alapján hadat üzentünk nekik,de békekötésről nem hallotam.Ha valaki tudja,segítsen ki !
Ez azért foglalkoztat,mert ha még hadban állunk,akkor mégiscsak nonszensz,hogy onnan is fogadjuk a menekülteket!Vagy nem? Valaki anyázás nélkül homályosítson már fel! Persze csak ha lehetséges!(-:
bencemacska
@zöldszem: Hűha! Ezzel eljutottál odáig, hogy a Fidesz is pénzeli a menekülteket! Csak - mint rájuk jellemző - nem egyenesen, hanem az UFO-kon keresztül! (Pl. Széles Gábor, Pataki Attila, stb)
Toby
@Hellcat: Sorossal általában az a gondjuk ezeknek szépségeknek, hogy elsősorban zsidó származású, másodsorban liberális demokrata, harmadsorban burtál gazdag, mert ért ahhoz, amit csinál !
Amennyiben néppárti lenne, mást se olvasnánk órla, mint bearanyozott dicséreteket !
varirmag
Soros kiharcolta a "hínevet " magának. Nagyon kevés országban szeretik.
mate03
@Lackó50:!Vizionálni én is tudok! De nincs semmi értelme.A véleményed tiszteletben tartom,de nem tudok egyetérteni!
Dr plágium
Péter Kristóf ·: Nyugi, nem az a savas bácsi, de mint látjuk sokan vannak ...
moiszikf
Néhány kérdés azért felmerül:
- Évek óta lőnek Szíriában, miért most jött rájuk, ráadásul egyszerre a mehetnék?
- Mi a fenéért futnak a világ másik végébe, miért nem jó a térség valamelyik nyugodtabb országa? Soha, egyikőjük sem akar majd hazamenni?
- Mi a francért akar feltétlenül, ugyan oda menni mindegyik?
- Mi van ezen emberek hátrahagyott javaival? Egyáltalán nem néznek ki olyan ágrólszakadtan, mint aki lezúzott 2700 km-t.
Peller Anikó
moisz: soha, soha nem akar hazamenni, mint ahogy mi sem akarunk visszamenni etelközbe. Mit csináljon otthon, ott nem lehet kéregetni. Nem akar Ugandába menekülni, ö itt akar rohadni a nyakunkon.

Hátrahagyott javai? Kigyulladt és csaknem teljesen leégett Orsós Muhammad Ali szalmatetős putrija. A keletkezett kár 2000 forint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.