Azt mondta Orbán Viktor a Parlamentben, hogy kormány támogatja a civileket – tudósít az Index. A menekülteket segítő civilek szerint viszont csak a civilek támogatják a civileket. Kalmár Szilárd, a "Segítsünk Együtt a Menekülteknek" csoport aktivistája a Facebookon az írta, hogy

71 napja vagyok tagja és meghatározó szervezője az egyik legnagyobb menekülteket segítő civil csoportnak, amelyik a facebookon szerveződött "Segítsünk Együtt a Menekülteknek" néven. Ma ennek a csoportnak 10.000 tagja van és folyamatosan biztosít ellátást a menekülteknek. Mint a menekülteket segítő civil kijelentem, hogy sem Orbán Viktor, sem más állami szereplő nekünk egy büdös vasat a 71 nap alatt nem adott arra, hogy segítsünk. A 30 ezer adag meleg ételt és az alsó hangon 100 ezer szendvicset és kajacsomagot önkéntes adományokból önkéntes segítők készítették el és juttatták el a menekülteknek. (...) Hazugságára rá kell világítani, keményen és a legnagyobb természetességgel ki kell mondani, hogy nem kaptunk, de nem is kértünk pénzt a magyar államtól. Sőt, azt is kijelentem, hogy nem is fogadunk el tőlük semmit!

- háborgott Kalmár. A Migration Aid közleményében ugyancsak cáfolta, hogy pénzt kapott volna a magyar államtól – írta az Origo.

A Fidesz esti közleményében azt írta, a Migration Aid nem is kaphatott támogatást a magyar államtól, mert átláthatatlan, politizál, és "minden bizonnyal" Soros György pénzeli.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mi? Orbán nem mondott igazat?! Hi-he-tet-len!!! Hát mi történt vele?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Mi? Orbán nem mondott igazat?! Hi-he-tet-len!!! Hát mi történt vele?
papa.49
Mást vártatok, ez még csak fokozódni fog)))))))))
Freewolf
Magam, mint civil, már küldtem adományt a határainkat védő rendőreinknek! A vadaknak nem fogok!
Freewolf
@Horizont: Hol nyilatkozta azt Orbán, hogy pénzt adott a civileknek? Támogatja őket a kormány! Tessék! Támogatva vannak! Ennyi!
szaboria1
@Freewolf: Mivel is támogatta? A hazudozásával. Schiffer beszéde alatt már vörös lett a feje, gyorsan elvette róla a kamera a közvetítést.
Freewolf
@szaboria1: Azzal támogatja őket, hogy nagyra becsüli a tevékenységüket. Pont, itt a mondat vége! A támogatás nem mindig pénz! :-)))))))))
Lepényleső
Engem az lepne meg,ha zavarában egyszer igazat mondana. Az első választott kormányt
lehazugozta,ami igaz is volt,de aztán jött a székház ügy,s minden el lett símítva. Azóta ez
a módi. A 90 években 10 milliókkal tették,a 00 években 100 milliókkal,a10 években
milliárdokkal.Tehát csak a mérték változott,meg a legyek.
Csizmás Kond
Nakéremszépen, ha minden önkéntes segítőnek aki csak úgy osztogatná az állam a vasat, akkor mindenki önkéntességből akarna megélni.
kamazuka
Komolyan mondom nem értem.
Ha egy huncut vasat nem kaptak,de kijelentik,hogy nem is fogadnának el,akkor mi retkes lóf...rt sír?
Csak tépem masgam mert senki sem kért meg rá hogy azt tegyem amire azt gondolom hogy tennem kellett de nem veregetik a vállam?
Bakker Te döntésed!
Én meg úgy döntöttem ahogy.
Ez pont olyan paradox helyzet,mikor az olimpikon kap aranyérme után milliókat,,te meg géplakatosként nem.
Bakker te döntötted el hogy géplakatos leszel..

Nem értem ezt a siránkozást!
Csizmás Kond
@Horizont: ...adtak ...de nem önkénteseknek hanem szervezeteknek...most már érted ?...különben honnan a francból osztogatnának mindenütt vagonnyi egyforma árút ?...magánadakozásból ?
Rózsika Hatházi
@Horizont: 17:47. Ez volt az, amit a másik cikknél elküldtem volna neked.
Manhattan
A Klubrádióba sorra telefonálnak be a civilek, hogy egy megveszekedett fillért sem kaptak! Hát Istenen, rosszul emlékszik a vezííír! )
jancsipapa
Az egyik adományozó küldött száz zsömlét ;a másik öt kg .sonkát ,a harmadik tíz kg.sajtot ,egy kis paradicsom ,egy kis paprika ,egy kis banán .Meg vagy száz üveg ásványvíz ,stb . Ebből a kotyvalékból aztán lett tízezer egyforma szendvics ,meg tízezer egyforma ásványvíz . (amit aztán a " hálás menekültek " tüntetőleg eldobhattak )
kamazuka
@Horizont: Kicsit bővebben pózolás nélkűl ha kérhetném a megmagyarázást!Akár privátban is.
Elfogadom a véleményed,csak írd meg légyszíves,de akár itt is nyugodtan.!
justhpeter
Mi ebben a szenzáció ? Minek ezen vitatkozni ?
Az lenne a csoda, ha Orbán igazat mondott volna. Akkor maga Veres pispek is rendkívüli misét rendelt volna el. Ha pedig csodamise nem volt, akkor az Orbán dumája is egy csodamese. Lefordítom: Orbán megint hazudott. Mint egész életében.
human
Orbán jó vezető. Kényszerképzeteit a valóság egy pillanatra sem tudja befolyásolni.
papa.49
@Horizont: Sok reményt ne fűzzél hozzá hogy kapsz érdemleges választ, mikor a közérdekű adatokat sokszor még a bírósági ítélet ellenére se adják ki!!!))))))))))
JAJMÁR
Majd a cöf megmondja, hogy igen is támogatták őket!
Ja, hogy ők viszont nem támogatták a menekülteket? Ki látta, hogy nem?
hetöndöe
A civilek látták el a menekülteket,mostanság a rendőröket és a hajléktalanokat is,akik védelmében mostanság "derék magyarjaink" jéghegyméretű könnyeket ejtenek a migránskérdés kapcsán,holott pár hónapja még szorgalmasan rugdosták őket,hísz ez volt a vezír parancsa.
papa.49
Fütyisz!!! Ti minden bizonnyal sík hülyék vagytok, ha tinektek valamilyen szervezet nem tetszik akkor azt egyből a Soros pénzeli, NEM KELLENE MÁR KOLLEKTÍVEN BEVONULNOTOK A BOLONDOK HÁZÁBA, AZ ÁLLAPOTOK SZÜKSÉGESSÉ TENNÉ A SZIGORÚ ELZÁRT KÖRNYEZETET))))))))))))
JAJMÁR
@kamazuka: 18:48 A hazugsággal szemben csak az igazság a fegyver. Ahol az igazság már "siránkozás"-nak számít, ott nagyon nagy baj van.
kamazuka
@JAJMÁR: Nem én nyilatkoztam a cikkben!Azt nyilatkozta,hogy nem kaptak egy fillért sem,de nem is fogadnának le egyetlen fillért sem.
Ez va n leírva!
Nem én találtam ki!
kamazuka
@Horizont: Akkor jogos,de akkor ne azt nyilatkozza,hogy nem fogadnának el egyetlen forintot,hanem fogalmazhatott volna úgy ,hogy minden forrásra szükség van szívesen fogadnak minden anyagi segítséget.
Így is lehetne,és nem a sértődöttet mutatni.
JAJMÁR
@kamazuka: 22:12 Nehezen tételezném fel rólad, hogy nem érted, mégis egy példa:
mondjuk, hogy Te, önkéntes munkával a lakóhelyeden rendbe tennéd az összes parkot. Aztán én meg kiállnék az emberek elé, és közölném velük, hogy én adtam neked rá pénzt! Persze, Te azonnal hárítanád, hogy nem, és el sem fogadtad volna, mert ez a Te önkéntes munkád... de az emberek csak azt mondják neked,hogy ne siránkozz! Hm?
kamazuka
Orbán nem hazudott!Azt mondta támogatjuk a civileket!
Azt nem mondta hogy anyagilag!
JAJMÁR
@kamazuka: 23:11 Lehet, mert nagyon mosolygós képed van :)
Akkor azt mondom, és bezsebelem a Te munkádért az elismerést ÉN!
kamazuka
@JAJMÁR: Szívesen lemondok róla a javadra!
rugacs
Elég kétséges kimenetellel végződhet az ilyen emberfeletti segítő készség.
Hiszen ha az általatok etetett migránsokból kitör a vérre szomjazó muszlim fanatizmus és nekilát gyilkolászni és rombadönteni Európát, ti lesztek az első számú közellenség, amiért kiszolgáltátok őket.
Desischado
orbán hazudott, mint rendesen, mi a meglepő ebben? Az érdekes az az, hogy villámgyorsan kiderült! Egyébként ezt én is hallottam. És soros pénzel?! orbánt véletlenül, meg a többit nem soros pénzelte?! Komolyan ezek egyre elmebetegebbek! Már azt sem tudják, mit találjanak ki! Ennyi elmeroggyant hazugot egyrakáson!
Yoda69
orban hazudik reggel, delben es este. Sot meg az almaban is.
Hogy hordhat a hatan a Fold egy ilyen ferget?
kamazuka
@Horizont: Újra elolvastam ezt a ki-ttt q-a irományt.Ami le van írva.
Azt mondta a ez az államfő,hogy támogatja a civileket.
A cikkből az nem derűl ki,hogy szóban,tettekben vagy anyagilag!
Hát a saját szemem csak nem csal.
Akor a cikk írója írja ide legyenszíves,hogy hazudott a támogatást illetően,mert a cik szerint anyagi támogatásról van szó,mellyel támogaott,de ez a cikkből konkrétan nem derűl ki.
Arról nem tehetek hogy stilisztikailag nem pontos ez az iromány.A magyar állam,nem a FIDESZ!
El kell olvasni és értelmezni kell.
Ismétlem a magyar állam,nem a FIDESZ.
kamazuka
Őszíntén.
Ír valaki egy cikket,akkor pontosítson legalább.
Elmissmásolva csak feszültséget gerjeszt.
Tlényszerűen írva pontosítva ...pl igen van olyan beszállítója a magyar hadseregnek,mely egy q--a villanyégőt 1500Ft-ért cserél ki.
Ez nem csak tényszerű,hanem ráadásúl igaz is.
Írjon így cikket!
Erre azt mondja valaki,hogy hazugság,akkor tényszerűen válaszként bátran élve szólás szabadság,és véleménnyílvánítás lehetőségével,felírom ide a cég nevét.
Másnap elvisz a fekete autó..
Freewolf
@Horizont: Merkel meg azt mondta, befogadnak minden szírt!
Freewolf
@jancsipapa: A "civilek" összeültek! Van 10 kg uborkánk és 60 zsömlénk. Kell 10000 csirkés szendvics ebből! Mondjátok, ma ki a soros?
feco fero
@kamazuka: Gratulálok Tisztelt kamazuka! Ezen soraid egy előre mutató gondolatok összessége! Sajnos még mindig sokan eszik ezeket a szarházi médiások által keltett, uszító, rágalmazó, valóságot nélkülöző,...stb. irományokat.
Sajnos az igazi tudatlanokra, elvakultakra, építik ezeket a "csontokat" akik nem csak bekapják, de jóízűen fogyasszák is!
feco fero
@kamazuka: Gratulálok Tisztelt kamazuka! Ezen soraid egy előre mutató gondolatok összessége! Sajnos még mindig sokan eszik ezeket a szarházi médiások által keltett, uszító, rágalmazó, valóságot nélkülöző,...stb. irományokat.
Sajnos az igazi tudatlanokra, elvakultakra, építik ezeket a "csontokat" akik nem csak bekapják, de jóízűen fogyasszák is!
mate03
@papa.49:! Sajnos már nincs ,diliház!Gyurcsány bezáratta! Fecónak ez volt az egyetlen vétke.hogy Lipótmezőt bezáratta! Pedig mostanság,telt házzal üzemelne!
izo
@mate03: Gyurcsány lenne az első lakója!
JAJMÁR
@kamazuka: 23:16 Hallgasd meg Orbán tegnapi beszédét, 13:20-nál megtalálod az ominózus kijelentést. Kissé félrevisz, ha csupán egy cikkíró írását veszed alapul, és nem azt, ami történt. A "pénzügyi eszköz" pénzt jelent.
Persze, megteheted, hogy a cikkíróval hadakozz :-)

Nekem nem kell a más által létrehozott érték sem anyagi, sem erkölcsi formájában, de "felbosszant", ha mások alól csak úgy kihúzgálják a földet, az üzletet, a betevő falatot. Talán, ha a többség ezt nem nézné mosolyogva, nem itt tartanánk.

Tudom, te jó ember vagy, de az emberek nem egyformák.
(Itt most nem a menekültekre gondolok.)
Freewolf
@Yoda69: Sajnos mondott Merkel mutti ilyet. Amnézia?
CEAUSESCU
Aceasta fotografie este bun! Mi-aduce aminte de filmul Ben Hur a fost.
KERKA
@CEAUSESCU: neked is szép jó estét! ha valamit akarsz, azt tedd úgy, hogy meg is értsék!
kamazuka
@JAJMÁR: Az interjút nem láttam.ha látom abban az esetben biztosan más véleményt fogalmazok meg.
Horizont hozzászólása szerint és itt tényleg a cikkre vonatkoztatnék.
Nekem a cikkből,ez jött le.
Valóban pontosabban kellett volna mefogalmazni a cikket.
Megkeresem a riportot meg fogom nézni.
@Horizont: Nagyon jó,de ki kell ábrándítsalak,mert az állam én vagyok!:-)
kamazuka
@feco fero: Egyet értúnk.
Ezért olvasgatom a Propeller cikkeit .A naprakészség a pontosság a pártatlanság itt érezhető ehhez képest a Pravda ,búlvár!
mate03
@izo: ! Tévedsz öcsisajt! Ő lenne a direktor!
izo
@mate03: Szerinted! De a többség szerint lakó lenne,ez a demokrácia el kell fogadnod!
kamazuka
@Horizont: Szia!Sajnos nem olvasom a mandínert!A facén sem szokjtama vezírt olvasni.Érdekes ez még sohasem volt igényem.Lehet hogy hiba,de nem hiányzik.
mate03
@izo: ! Áruld már el! A többséget,ki állapítja meg!?Mert én ügylatszik,másik többséget ismerek!
Aki Én
@CEAUSESCU: Te milyen képről beszélsz? Miről jutott eszedbe Ben Hur? Eltévedtél?
Aki Én
@Csizmás Kond: @Freewolf: @izo: @rugacs: Nem veszitek észre, hogy egész másról beszéltek? Itt orbán újabb tudatos ferdítéséről van szó, és ennek semmi köze a válsághoz. De látom arról most sem akartok tudomást venni.
kacsa0707
Teljesen helyes, hogy a Soros féle mocsok csapatnak egy fillért se. Jellemzően az összeget Magyarország tönkretételére használnák, és nem a vándorok etetésére.
Soros a világ leggonoszabb teremtménye mosolygós álarc mögé bujtatva.
izo
@mate03: A választások eredménye ha nem tudnád!
Freewolf
Én pedig a sok civilnek nevezett majomra akadtam ki, akik a bűnözőket, terroristákat támogatják, etetik!
mate03
@izo! A választási csalásra gondoltál!?:
Csizmás Kond
@Aki Én: Na és mond, ha az aki olyan hozzáállással ír ami neked nem tetszik az csakis Orbán malomgépezete lehet, te kinek a malmára tereled amúgy a vizet..ha már mindenki valahová tereli azt ?
Aki Én
@Csizmás Kond: 10:16 Kizárólag a sajátomra, ami véleményem szerint sokakéval megegyezik. Egy olyan Magyarországot szeretnék, ami sosem lesz az elburjánzó ostobaság miatt.
Aki pedig a kormány minden ostobaságát, korrupcióját védi, az igen is az ő malmukban dolgozik.
Csizmás Kond
@Aki Én: Persze, kizárólag...és csak mindenki az aki Orbánszimpátiából...
..te valami különleges egyed vagy...akarommondani feledékeny, mert amiket leírsz azt vissza lehet olvasni...hát erről ennyit.
1magyar
Ezek a civilek a magyar szegényeket nem segítik, csak a menekülteket? Ez érdekes.
Tegnap a 60 éves bácsi pld. ott a padon a darazsak zabálásából az nem segítségre szorul?
coyote3
Mi is csináltunk egy csoportot, ahol tevőlegesen segítünk. Naponta járunk Szentgotthárdra és Körmendre de segítséget még ezidáig nem tapasztaltunk. Sőt! A múltkor szerettünk volna kaját adni az ott szolgálatot teljesítő rendőröknek és katonáknak, akik elmondták, hogy a civilektől nem fogadhatnak el semmit! Meg fogtok döbbenni, az volt az indok, hogy ne mérgezzék meg őket...
világlátó
Itt az eredménye a kormány kezdetektől kiagyalt és gyakorolt bevándorlási politikájának.Értelmes emberektől itt Magyarországon ennyire manipulált vélemények forognak közszájon.Ez persze nem most lett ilyenné. A vezető pártok médiái eddig is megbolondították a közvéleményt. Ennyire aljas azért eddig még senki nem volt. Sok bűnös gondolat formálódott eddig is, amit próbáltak beadni a nézőnek, hallgatónak, de ilyen agyafúrt gonoszság még nem volt a hazai legújabbkori történelemben. Az ördögi elvakúltság, a legalantasabb gonoszság már régóta felveti a nemzetvezető elit jellembeli fogyatékosságát, ami sajnos átültethető a társadalom nagy részére is. Mint itt is olvasható egyik- másik hozzászólásban, nem is sikertelenül. A mi népünk erkölcse, humanizmusa, más népek iránti elismerése, tisztelete, gerincessége, emberi tartása, hazaszeretete, közösségi érzései és a családhoz való viszonya sok kísértést megélt már.Hol jól, hol rosszul vizsgázott az élet vizsgabizottsága előtt. A rossz döntésekért sok vért, magas árat fizettünk már eddig is. Talán meg kellene állnunk elveteműltségünk , eltévelyedésünk útján. Talán nem ártana önvizsgálatot tartani a magyar társadalmat, az országot vezetni óhajtó/ akaró politikai elitnek, már ha egyáltalán elitnek lehet nevezni ezt a társaságot.Már keresve sem találni egyetlen egészséges gondolatot sem a parlamentben, de azon kívül sem.Az állam szabályozó szerepe állandó javítása helyett mást látunk.A térség államainak összefogása helyett, még az azonos problémák megoldásában sem, hátsó szándékok lapulnak meg.
Ha nem tesszük, romlott társadalomban kell tovább élnünk, ami nem tesz jót sem a népünknek, sem a szomszédainkkal, Európa más népeivel való együttélésünknek sem.Ezek a gondolatok a saját egyéni gondolataim, nem idéztem, nem plagizáltam, így persze csak egy újságolvasó, Tv. néző aggodalmaskodásai- mondhatná bárki.
Nincs kinek elmondanom, elmondom hát mindenkinek...
Aki Én
@Csizmás Kond: 10:49 Az első mondatodat képtelen vagyok értelmezni.
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem olvastam utána és hiányosan ment el...elnézést.
a lényeg, hogy te azt állítod magadról hogy saját véleményed van de ezt másról képtelen vagy elhinni
...aminek az a megmagyarázható oka, hogy a "tolvaj kiált rablót"
Aki Én
@Csizmás Kond: 11:32 Na ez sem lett sokkal jobb...
Nem ezt állítottam, de sejtem mire gondolsz. A saját malmomra hajtom a vizet, és ez az ami véleményem szerint sokakkal megegyezik. Vagyis, hogy nem hajtom hazug politikusok malmára a vizet azzal ,hogy elhiszem azt a sok hazugságot és féligazságot, amit mondanak. Nem éltetek romlott, hazug, korrupt, tolvaj önkényt, és nem tartom szarnak azt, aki nem nyel be mindent ész nélkül. Viszont azt károsnak és aljasnak tartom, aki érdekből vagy puszta ostobaságból védelmez egy nyilvánvalóan aljas rendszert.
Az nem gyűlölködés, ha ezt szóvá tesszük. Hiszen ezek az embere ártalmasak az országra és az életünkre. Egész egyszerűen ilyen szintű korrupciót nem látni, vagy érdekből védeni BŰN!
Csizmás Kond
@Aki Én: Natehát ...örvendek, hogy kezdted megérteni...vagy legalábbis azt állítod vagy véled, viszont te egyre nagyobb zagyvaságokat írsz ide.
Azt mondod hogy nem hajtod senki malmára a vizet...dehogy nem sőt nagyon is serénykedsz ugyanis csak a teljes baloldal és liberális szekértolói állították, hogy szándékos gáncsolás volt. A kormány meg sem nyikkant ebben az ügyben tehát én aki azt állítom hogy nem volt gáncsolás csal a látottakat elemzem szemben veled aki ahogy írod sokakkal egyetemben egy meggyőződésen vagy, próbáltok sötét képet festeni valakiről mert az illető valami jobboldali sajtó mittudommije volt.

...
Aki Én
@Csizmás Kond: 13:47 Jesszus ember. Te semmit nem értesz. Nem erről a szarról beszélek, hanem úgy általában a mai magyar valóságról.
De ha már ez a szar, akkor a szándék tisztán látszik!!! Úristen bakker, kivel vitázom és...???
Csizmás Kond
@Aki Én: Ne vitáz vakker, ne vitázz..ki kért meg hogy vitáz ?
...és ha úgy általában beszélsz akkor magadról is beszélsz ugyi ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Mit szedsz? Ijesztő vagy...
Bercifiu
Emberek! Ez így már áll humánum, mert aki kirobbantotta a balhét, állja a sehhet is. USA:
Yoda69
@Freewolf: Erre:
szeptember 22., 11:51
Akkor told ide a linket, maskulonben hazugsagban maradsz. Bar az nalad nem ujdonsag.
Freewolf
@Yoda69: Nem hallgatsz rádiót? Nem olvasod a Magyar Hírlapot? Merkel mutti minden szír menekültet befogad, nyilatkozta! Ez köztudomású, keresd ki magadnak!
1magyar
Most még míg segítségre szorulnak a letelepedésükhöz szerények és szánandók, de ha már kiismerik magukat követelnek és támadni fognak.
Mert ők nem tudják a saját arrogáns népeikkel otthon megteremteni a békét, képtelenek kompromisszumokra így a már felépített ellátó rendszert akarják maguknak.
Yoda69
@Freewolf: Korabban ezt irtad:
Freewolf
@Horizont: Merkel meg azt mondta, befogadnak minden szírt!
szeptember 22., 07:45
Nos erre irtam hogy hazudsz.
De mint latom magad is rajottel, mert utolso roffenetedben mar igy korrigaltad onmagad:
Freewolf
@Yoda69: Nem hallgatsz rádiót? Nem olvasod a Magyar Hírlapot? Merkel mutti minden szír menekültet befogad, nyilatkozta! Ez köztudomású, keresd ki magadnak!

Itt a lenyeg: minden menekultet, aki igazolni tudja, hogy menekult.

Koszonom!
Freewolf
@Yoda69: De ki a menekült, te észlény? Hát aki azt mondja magáról!
1magyar
A civilek majd akkor kapjanak támogatást az államtól ha a magyar "menedékkérőket" támogatják!
Freewolf
@1magyar: A "civilek" csak idegeneket tudnak támogatni!
Yoda69
@Freewolf: Az a menekult, aki haborus esemenyek miatt kenyszerul elhagyni hazajat. Magyarul nem gazdasagi bevandorlo. Nos ezt kell nekik igazolniuk.
Erted? Ketlem
bencemacska
Igenis támogatta a magyar kormány a menekülteket segítő civileket! Én láttam, amikor Lévai Anikó papír tasakba csomagolt valamit adott át valamelyik civil segítő szervezet nevében.
Nehogy valaki azt merje mondani, hogy azt ő a saját vagy férje zsebéből vette!!!
Az biztos közpénz volt! Ő meg civil!(?)
Freewolf
@Yoda69: Koszovóban, Indiában milyen háború van?
Yoda69
@Freewolf: A menekultek 98%-a Szir, ahol az ISIS irtja nepet.
Freewolf
@Yoda69: Én pedig az MTA nem rendes tagja vagyok!
Freewolf
@Yoda69: Emlékszel! Ott találkoztunk az akadémiai székfoglalómkor! :-)
Yoda69
@Freewolf: Osszekeversz snittpallal. Gondolom o volt a konzulensed. Hazudozasban egyforman jok vagytok.
Freewolf
@Yoda69: Látod, rendes vagyok veled, te meg modortalankodsz!
Yoda69
@Freewolf: Fura, hogy az igazmondast modortalansagnak nevezed.
Nezz magadba a valaszert. :)
Freewolf
@Yoda69: Most én is mondjak igazat rólad? Minek sértegesselek?
Yoda69
@Freewolf: Parttalan a vitank. te meg engem nem kaptal hazugmondason, ellentetben veled.
Ha nem igy van cafolj meg, ne csak suletlensegekkel dobalozz.
Freewolf
@Yoda69: Sületlenség a liberálfasiszták privilégiuma!
Yoda69
@Freewolf: Latod cafolat helyett, mar megint suletlensegeket beszelsz.
De hat toled nem is vartam mast. Nagyon ecceru ember lehetsz :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.