Valaha sikk volt vele mutatkozni, a politika kényeztette, a pártok szerették volna soraikban tudni. A letartóztatott Galambos Lajos sokat veszíthet az áramlopási ügyön, többek között a kitüntetéseit – írja a Bors.

Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi népszerű előadó-művészi tevékenységéért megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét még 2001-ben.

Lagzi Lajcsi elveszítheti állami kitüntetéseit is

Öt évvel később műsorvezetői munkássága és produceri tevékenysége elismeréseként – a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjét ítélték neki.

Lagzi Lajcsi nem kapott pénzt az állami kitüntetések mellé, viszont az érdemrendet vissza kell vonni attól, aki arra érdemtelenné vált. Erre 2010-ben volt példa, amikor a hét év fegyházbüntetésre ítélt Farkas Péter olimpiai bajnok birkózó 1992-ben adományozott állami kitüntetését Sólyom László köztársasági elnök visszavette.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem csípem a pacákot de AKKOR IS MEGILLETI AZ ÁRTATLANSÁG VÉLELME ŐT IS)))))))
Majd ha elítélték jogerősen akkor lehet kérdés a jelenlegi))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem csípem a pacákot de AKKOR IS MEGILLETI AZ ÁRTATLANSÁG VÉLELME ŐT IS)))))))
Majd ha elítélték jogerősen akkor lehet kérdés a jelenlegi))))))))))
wagabund
hát igen... ha elítélik akármire is, akkor az már igencsak beárnyékolja a jószándékkal adott kitüntetést...
meg várjuk, mi lesz a vége...az még pár év...

elismerem, lehet hogy bunkó élcelődés, de az előzetesben kapott koszttól egy kicsit leadhat a pocijából...bármi is lesz a vége, ez az apróság előnyére válik.
Bocsánat művész úr, de a mondás szerint minden rosszban van valami jó is..

Nekem akkor is kiváló zenész marad.
karma1
@papa.49: Valahol talan, ahol meg a romai jog alapjan itelkeznek, ugy van, ahogy mondod, de orbanisztanban talan megsem,...
Szerencsetlen flotas, valakinek nagyon a bogyeben lehetett, mert most aztan mindent ra fognak varrni, meg azt is, aminek a kozeleben sem jart...

Egy szukszavu megjegyzesben benne volt, hogy az ellenoroket is vizsgaljak... Aha... Adtak gyorsan egy kis szepsegtapaszt a csunya ugynek, oszt az mar nem is olyan csunya...

Hol van a lihego bulvarsajto most, es miert nem adnak legalabb egy akkora cikket, fotoval, ahogy eppen a 10 even at korrumpalt/korrumpalodott ellenoroket vezetik el szep kis porazon? Na, vajon miert nem? (Azon kivul, hogy mar a latszatra sem adnak, milyen mas magyarazat letezik? Vannak a torveny elott egyenlok, meg egy picit me'g egyenlobbek? Lehet ezt?)
human
Most miért vonnák vissza? Az ilyeneknek államtitkár helyettesi posztokat szoktak adni, esetleg egy helyet a Szerencsejáték Zrt-nél.
Lepényleső
Pali bá majd maga mellé veszi. Ahol tizennégy elfér,van ott hely még egynek,hogy tizenöten legyenek,kik a legújabb kegyeltek.
papa.49
@karma1: Sajnos a brancsbéliek nem egyenlőbbek, RÁJUK NEM IS VONATKOZIK A TÖRVÉNY, ŐK FELETTE ÁLLNAK, MAGYARUL TEHETNEK BÁRMIT A HAJUK SZÁLA SE GÖRBÜL, LEGFELJEBB HA KIKUFIRCOLJÁK EGY MÁSIK BRANCSBÉLI ALÓL AZ ASSZONYT, NA AZ MÁR BÜNTETENDŐ))))))))))
silber13
@wagabund: igenis jó zenész Volt alkalmam hallani őt Telemann-t és más egyéb szerzők műveit játszani és nagyszerű volt! @perfekt: figyelmébe ajánlom!
világlátó
Nem is értem. Amit a pódiumon tett, azért kaptaa kitüntetéseit. Amit a vagyona bűnös gyarapításáért tett, járjon el a rendőrség, a szakhatóság, az ügyészség és a bíróság.
Ha már megfosztották a népet egyik kedvencétől, legalább legyenek méltányosak.Ha pedig a lopást, sikkasztást, csalást kívánják visszaszorítani, talán kezdjék ezt el az állami kézben lévő cégek vezérigazgatóinál, az erdészetek vezetőinél, néhány minisztériumnál és még sorolhatnám. Vagy talán így akartak üzenni azoknak?
Szeparepa-
Majd ha lezárták a vizsgálatot és jogerős ítélet lesz, hogy bűnös, akkor lesz ez téma... Egyelőre felesleges spekulálni ezen. Nem biztos hogy bűnös.
Fradigege
Akárhogyis nézem, egyszerűen ez nem sváb. Pedig mindent megtettem. Rohadtul nem sváb. Komolyan mondom, hirtelen azt hittem, hogy egy cigányprímás van a képen, majd utána olvasom, hogy ez a Lajos.
Desischado
Azért ne ítéljük el máris, nekem nagyon bűzlik ez az egész ügy. Valahogy nem tudom megemészteni, hogyan tudott csórni, mikor elvileg rendszeresen ellenőrzés van! Ha meg az ellenőrök is benne voltak, akkor őket miért nem veszik elő? Valami bűzlik Dániában, ahogy a jó Hamlet mondaná. Szerintem valakik ki akarják csinálni, és ezért van ez a boszorkányüldözés. Lehet, hogy elkövette ezeket a lopásokat, de az is lehet, hogy nem. Várom kiváncsian, mi lesz ebből az ügyből!
eugen4402
Számtalan példa tanúsítja, hogy nálunk bármikor bármit el lehet lopni, csak azt kell tudni, hogy az ellenőrök szemét "mekkora" bankjeggyel lehet eltakarni.
Az esetek 99%-ában működik a dolog, ahol a láncolatba valami hiba csúszik, ott beavatkozik a fő szemhunyó, az állam (igazságszolgáltatás), és helyre igazítja a szemtakaró pénzösszegeket. Ez persze sokba kerül, és a keményen dolgozó kisemberek fizetik be adóként, de megéri nekik is, mert ezért a pénzért az igazság illúzióját kapják jutalmul.
vitriol
attól. hogy lop, csal, hazudik, attól még jár neki az állami kitüntetés! - sőt annál inkább!
mariaberta
Na ez legyen neki a legnagyobb büntetés, azt gondolom kiegyezne ezek elvesztésével, különösen, miután nem kapott pénzt , tehát anyagi hátrány sem érné.
bakegya
@eugen4402: ...ÉS A FELCSUTKAI maradonát egy gázszerelővel a közmunkálkodás világpiharcán és A NAGY PUTYIN zsebében!!!-AZ EU-pedig megbukott,ha előrehozottan nem utal.
eugen4402
@bakegya: Ez bizony így alakult történetileg: a nemzetközi helyzet fokozódik, mint a bolondgomba.Brüsszel sincs irigylésre méltó helyzetben, már Juncker is rendőrért kiált, ijedtében nemcsak a pénzét, de az értéktárgyait is ideadja... A Lakodalom Lajos meg a november hetedikei díszszemlén lesütött szemekkel, kitüntetések nélkül vonul fel, mondd már...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.