Ha lassan is, de őrölnek az igazságszolgáltatás malmai: a Fidesz Hoppál Péter 2013-as sajtótájékoztatója miatt magyarázkodhatott a honlapján.

A Fidesz helyreigazításához csak annyit fűzött hozzá a Helsinki Bizottság, hogy "ritkán posztolnak pártközleményeket, de mindennek eljön az ideje".

Íme:

Bocsánatot kérünk a Helsinki Bizottságtól, amiért a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szóvivője, dr. Hoppál Péter 2013. augusztus 17-én tartott sajtótájékoztatóján valótlanul állította, hogy a Helsinki Bizottság azért kap támogatást a Soros György személyéhez köthető szervezetektől, hogy cserébe Magyarországot, a Fideszt, illetve a magyar kormányt lejárassa.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Helyes!!! Még kérhetnének nemcsak a klf. szervezetektől, hanem Sorostól is bocsánatot!
mariaberta
Én csak egy dolgot nem bocsájtok meg Soros Györgynek, -no nem mintha sokat számítana-, hogy Orbánt és társait ösztöndíjban részesítette, és ezzel ránk szabadította ezt a " míves" társaságot.
Persze most e míves társaság hálás Sorosnak, de hát mit lehet várni ilyen népségtől? Annak a kezébe harap, aki kirántotta a sz------ ból.
perfekt
Az nem hír-hogy a kutya megharapta a Póstást,az a hír ha a Póstás harapja meg a kutyát!Azt olvastam,valahol,hogy Soros fejére Putyin Orosz elnök vérdíjat tűzött ki.Most akkor az illető kinél is panaszolja be Putyint?
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
demokrata60
András Fazekas: Mindenkinek joga van megvédenie magát. Még a Helsinki Bizottságnak is. Most különösen, hogy Magyarországon már minden tiltva van, szabadságeszmék már csak papíron léteznek, vagy tán még úgy sem.
Szeparepa-
A magyar néptől, 5 év pusztításért, sanyargatásért, fosztogatásért és elzüllesztésért -butításért mikor kérnek bocsánatot...? Már mindegy, már késő lenne... a nép fog ítéletet hozni hamarosan... és nem a szavazófülkékben...
Csizmás Kond
Soros egy spekuláns Hoppál meg egy szószátyár...és ebből világszenzációt csináltak...nagyügy.
satan
2013 volt most 2015-van és bebizonyosodott ki is valójába Soros, Magyarország egyik szétzilálója.
Hellcat
ismét bebizonyosodott, hogy a fidesz csak a rágalmazó szardobáló propagandában jó.
papa.49
@Hellcat: Abban viszont kiváló))))))))
solidedge
Soros bolond lenne fizetni a Fidesz lejáratására. Megteszi ezt a Fidesz ingyen.
paolo006
A fideSSnél jobban senki nem tudja lejáratni a fideSSt. Magyarország első számú náci pártja lett. A jobbik csak jelenthet nekik. Kell ennél nagyobb égés?
mariaberta
@satan: Azért értek egyet Veled, mert neki köszönhetjük Orbánt és társait, akik valóban tönkreteszik hazánkat.
satan
@mariaberta: Soros midig csak az érdekei mellett áll, állt, legalábbis a többség szemszögéből.
idppp
@satan: Ritka nagy marha vagy, ostoba, tudatlan, agymosott idóta, mint akinek a seggét nyalod. Az elmeháborodott, csüngőhasú, genya, tolvaj
idiótára céloztam!
solidedge
A bocsánatkérés a következőképpen történt;
A Fideszes felhívta a sértetteket.
- Halló Stockholmi Bizottság?
- Nem Helsinki.
- Akkor bocsánat.
Desischado
Én is azért gyűlölöm sorost, mert neki köszönhetjük ezt a hazug, rablóbandát! Bár nem tudom, mit tett volna, ha akkor tudta volna, hogy kiket támogat! De akkor sem vagyok kibékülve vele. annak viszont örülök, hogy bocsánatot kell kérnie a bandának tőle!
Nem tudom, észrevettétek e, hogy napok óta egyik sallert a másik után kapja a maffia banda! Hehehe...!
Rejtö Jenö
@nanemondd: nem csak Magyar, vilagszinten sem koser!
Rejtö Jenö
@paolo006: erdekes ,erdekes, mindenki dicseri nyugaton Orbant! Ha nem ö lenne mar regen befellegzett volna Pannonianak es megint a mecset obegatasait hallgathatnatok! Vagy egy Antifa kis getzi vagy , vagy halvany fingod nincsen a vilag politikarol!
libellle
@mariaberta: Pardon, ki választotta meg ezt a rassista disznót. Nem Soros. !
libellle
@Rejtö Jenö: Aha!!! ès áruld már el kik dicsérik?? Csak azert, hogy ne haljunk meg bután.
libellle
@perfekt: èn pedig azt halottam az islám állam vezetöitöl, hogy a tét putin feje. Ellenben köszönöm az irásodat, mert itt legalább leirtad, hogy putin egy gyilkos mocsok, aki mindent meg tesz azert, hogy EUROPA boruljon.
paolo006
@Rejtö Jenö: dícsérik hát, az ilyen mosott agyú náci köcsögök. A világ szégyene és gyalázata a híveivel együtt. Politikáról meg ne beszélgess, mert a világon semmi közöd hozzá. Nyaljad tovább a vezíred valagát az a neked való, a semmi agyadból többre úgy sem tellik.
satan
@idppp: Ezért kár a témához szólnod. Járj nyitott szemel és reális legyen a világnézeted.
mariaberta
@libellle: Hogy én nem abban biztos lehetsz.
perfekt
@libellle: Szia 18:39--re. Bennfentes lehetsz,hogy közvetlenül az Iszlám vezérkarától kapod az infokat,s ezek szerint az ő akciójuk babazsúr ,Putyin vadász szenvedélyéhez képest.Ne igyál annyit,mert megárt neked.Az uccsó sorodat valami tablettás bor diktálhatta-mert én ilyet nem írtam.
libellle
@mariaberta: Na ja csak azert irtam, hogy nem Soros válsztotta meg nállatok a szemetet. Mert kellett egy csomó választó aki rájuk szavazott másodszorra is. Aki pedig nem ment el szavazni az is rászavazott.
libellle
@perfekt: Amennyiben a megfelelö hireket olvasnád és néznéd te is tudnál ezekröl. Amikor iszom bármit is még mindig tudok gondolkodni. Szia.
perfekt
@libellle: 10:43 ra. Légyszi értesíts,hogy melyek számomra megfelelőek,mit olvassak, nézzekPersze ráérsz mert jól megvagyok,saját igényeim szerinti választásokkal..Gratulálok,a szesszel szembeni győzelmeidért.
Rejtö Jenö
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rejtö Jenö
@libellle: Valoszinü, hogy butan fogsz meghalni, mert halvany fingod nincsen a vilag politikarol vagy a nyugaton törtentekröl. Minden nyugati allampolgar dicseri Orban eljarasat az orszag vedelmeben. Ha nem ö lenne mar regen farkascsapda lenne a Muschid a talpasok lerohanasatol. Vagy lehetseges, hogy azt hianyolod?
paolo006
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rejtö Jenö
@libellle: Egyszerüen sötet vagy es tudatlan!
Rejtö Jenö
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
libellle
@Rejtö Jenö: Meggyözödésem, hogy te 1%-ban szeretnél olyan sötét és tudatlan lenni mint én. Egyébként pedig teljesen mindegy, hogy mit irogatsz. Absolut lényegtelen vagy.
libellle
@perfekt: okay, neked is szép napot. dummkopf
perfekt
@libellle: 13:03 ra igaza van @Rejtö Jenö: -nek szerényen bebútorozott elmével rendelkezel--Mutter affen!
mariaberta
Szerintem Rejtő Jenő forog a sírjában!
mariaberta
@libellle: Nálunk? Te hol élsz? Ha nem itt, nem is tudtál választani, vagy tévedek?
Freewolf
Remélem holnapra törlik a sok mocskot, amit Rejtő Jenőre hordtatok! Jelentettem mindet. Ha ti így, én is így!
libellle
@Rejtö Jenö: Te nem egészen vagy képben. Kik dicsérik?? Még mindig nem irtad ide le, hogy kik azok akik itt nyugaton a zavarodott elméjü miniszteredet imádják. Aki naponta beenged regisztrácio nélkül ezreket és vonatoztatja tovább hozzánk.
libellle
@perfekt: Mutter -Affen. Pont erröl irtam te dummkopf. Probálkozol itt valami nyelven ami végül is német, de ahogyan irod ugy a ragozás sem stimmel és értelme sincs. Legalább használnál forditót persze erröl neked fogalmad sincs.
Freewolf
@libellle: Olyan aranyosan demagóg ez a szöveg! Amíg feltartotta a betolakodókat, addig sajnálni kellett őket és Orbánt ostorozni, miért is bántja a szegény menekülő agysebészeket. Amikor meg átengedi őket, mert EU-s országból jönnek, akkor meg az a baj, hogy nem regisztrálja a bandát. Mellesleg az EU nem ad felhatalmazást az adatszolgáltatás kikényszerítésére és a betódulók feltartóztatására! Akkor most ki is a hülye?
libellle
@mariaberta: Igen tévedsz. Természetesen tudnék a világ minden részéröl válaszolni. Nem ott élek. Ellenben sürübben tartozkodom ott. l
perfekt
@libellle:Összes kommentedre. Ragozhatom is. Hülye-hülyébb-leghülyébb- ből, az utóbbinak jeleit vélem felfedezni rajtad-mellékesen beszélem a németet-- te tökfej.Néha féltelek,hogy elszállsz magadtól.
libellle
@perfekt: megnyugtatlak, nem beszéled a nyelvemet. egyáltalán nem. Ugyhogy aki neked esetleg egy ilyen bizonyitványt adott annak legalább annyira nincs fogalma a német-nyelv ragozásáráról mint neked. Ugyanis nem lehet a magyar neyelvröl pont szóról szóra leforditani azt amit akarsz mondani. Amennyiben te engem hülyének nevezel nem történik semmi kiirtad a saját intellektedröl a bizonyitványt. Bármennyire is nevezed perfekt-nek magad attól fényévekre vagy.
perfekt
@libellle: Bizony jól mondod,a te" óhéber nyelvedet" bizony nem beszélem.Annál inkább a németet.És ha már méltóztattál gagyogni a nyelvész tudományodról--kapásból néhány sziporkát,az írásaidból,a teljesség igénye nélkül.Mifelénk, a nálatok-nem nállatok,mi utáljuk a rasszistákat,mert ők nem rassisták-és az intelligens ember, erre magyar honban,nem használja gyakran a csomót mikor emberekről-választókról tesz említést.Miután egy gyenge nyelvi támadással , ostoba dolog ,minősítést tenned-ezért megnyugtatlak,jól elvagyok a perfekt szóval-én már csak tudom.
libellle
@perfekt: miután én nem jól beszélem a Magyar nyelvet( amit soha nem titkolta) ezert amiket nem jól tudok segitségemre van a forditom.Te sehogy sem beszéled az én anyanyelvemet ami német. Heberül nem tudok, de, nem lennék szomorú azert ha tudnék. Te pedig egy rassssista vagy aki bizonyára nagyon jól él az én kétszeres adómból. Es igy be is fejeztem.
Ich möchte mit so jemand wie Du, nicht unterhalten. Rassistische Äußerungen kannst Du bei Deines Gleichgesinnte vertreiben.
perfekt
@libellle: Tisztességes életem van.Az írod, a te adódból élek.Én azt válaszolom: Öltözz fel a legszebb ruhádba,tedd a brifkódba az összes pénzedet,szedd magadra aranyaidat----és kilóra megveszlek.!Nálunk komoly érvek kellenek ahhoz,hogy valakit is rasszistának,nevezzenek.Visszautasítom-mert tudom-,hogy gyáva vagy,mert szemtől szemben, nem mernél szólni.Ezért, az ismeretlenség jótékony homályában jártatod a szád.Végezetül
DDR kann, ignorant Nachkommen der kommunistischen Läusen! Ihnen das Geld Geben?
Du bist ein Narr,aber Sie können Junkie! In der Leere verdammt.
Azt gondolom, van ez olyan németnek -mint a te magyarod, nekem. Bye-Bye!
Rejtö Jenö
@libellle: Kannst du endlich mal deine Schnauze halten? Deine Deutsche Sprache ist so scheiße wie deine eigene Persönlichkeit. Scheiß Antifa, gekaufte Regierungsdiener, du Penner! Kinderficker!
libellle
@perfekt: na, das hat aber niemand verstanden.Du Goethe
libellle
@Rejtö Jenö: Anscheinend kennst Du Dich besonders gut in diesem Sumpf aus. Du niederes Lebewesen wieders mich an. Und jetzt, Schnauze Du wiederwärtige Mistgeburt. Assoziales gesockse. Ich hoffe, das Dein Wort im ( BND Netz ) hängengeblieben ist und bald "Besuch" bekommst.
Még magyarul is hozzáfüzném, hogy definitiv te vagy egy megvásárolt kormány spitzel. A bejegyzéseid erre utalnak.
perfekt
@libellle:19:38 ra Szegénykém! " A könyv elégetése nem válasz,a könyvre" :-) Avagy,"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyeknek országa"!Néhány hibádat szíves figyelmedbe ajánlanék a te "nyelved" helyes írásából. a:"hängengeblieben" külön írandó.Más:Amikor az alacsony állatról írsztudd azt-mifelénk nem (Sump ban- az-az,medencében) dagonyáznak,hanem inkább (sump -ban az-az mocsárban)! Und so weiter.Amikor egy számodra ismeretlen ember szocializálódásán rágnád a gittet-nézz a tükrödbe, ott láthatsz egy jávai előembert.És mint ígérted-számomra szűnj meg létezni további megkereséseiddel.
libellle
@perfekt: Hasi, már irtam neked, hogy ne eröltesd a témát. A német nyelvtudásod NULLA. mert szavakat ismersz néhányat, de nem tudod mondatokba formálni. Hängen geblieben csak egy flüchtigkeitsfehler . Ellenben ne akard megmagyarázni irásom értelmét abszolut sikertelen volt. Ugyanis abszolut nem tudtad értelmezni amit irtam.
perfekt
@libellle: Haver ,100 üres faluban nincs párod.Értelmi képességed zéró, mert agyilag teljesen zokni vagy.Idézlek: "...ne akard megmagyarázni írásom értelmét abszolút sikertelen...". Nézd majdnem Echte, Deutsche: kezdelek sajnálni,mert még saját írásod sem érted,akkor bizony ,én meg sem próbálom megértetni veled-ez olyan reménytelen mint lóval imádkozni.Továbbá: ahogyan szocializálódtál, (volt gyerekszobád--sajnos keresztül vezetett rajta az út) azt európainak nem mondanám..És az eredeti témától eltértünk--jóvoltodból, ezt itt nem nagyon kedvelik,és szankcionálhatják-nekem te ennyit nem érsz.Maradok, az okos enged a szamár szenved alapján, és lenulláztalak.Ezért azután,élheted tovább csíra életed,itt nálunk migránsként. Így, neked naponta kétszer örülnek.Először ,mikor elmégy reggel otthonról, a családod,másodszor,mikor este hazatérsz-a kutyád.Hiába na, a sz@r-feldíszített csomagban sem lesz más.
Rejtö Jenö
@libellle: BND? Du kleine Wixer ich sitze direkt in der BKA und beobachte Euch! Du kleine gekaufte Antifa, Schwanzlutscher, Müslüm Arschkriecher fick dich selbst, mehr kannst du so wie so nicht leisten!
libellle
@Rejtö Jenö: OK. ICH ZEIGE DICH JETZT AN!!! WEGEN SCHWERE BELEIDIGUNG DU GAUNER MAL SEHEN WO DU DANN NOCH SITZT !
www.tz.de/multimedia/beleidigung-internet-facebook-generell-strafbar-4432173.html
libellle
@Rejtö Jenö: Ilyen sokáig kelett wárni amig megtalláltál valakit aki neked leforditja amit irtam. TE BKA. Hahahahaha te inkább egy elmebeteg vagy a forditóddal együtt. De majd megismerlek
libellle
@Rejtö Jenö: Gyüjtögessél, Draga az órabérem.
libellle
@Rejtö Jenö: hallo 007. Keresd gyorsan a forditodat, hogy leforditsa amit irtam és különösen a linket amit küldtem. Ezenkivül nagyon gyüjtögessed kis pénzikédet mert az ügyvédem is nagyon drága. Èn utazasaim alatt csupán kizárólag csak erstklassiger Hotelben szoktam megszálni.
Rejtö Jenö
@libellle: nem kell nekem hogy barki is forditson Schwanzlutscher! Miert vagy megsertödve, mert ratalaltam, hogy te egy Müslüm Arschficker vagy? Draga az orabered, miert mi vagy te egy kurva? Most döntsük mar el, kurva vagy , vagy homokos, habar teljesen mindegy mert egy kalap;-))))) Vagy tenyleg egy Erstklassiger Hotelban folytatod a mesterseged? Majd fizetik a Freierek, ne aggodjal de ahhoz szet kell raknod a büdös Votzedat rendesen.
libellle
@Rejtö Jenö: super 007 most rajtam a sor. Az ügyvédem már megkereste a Propeller platformját.
Rejtö Jenö
@libellle: Scheiße nehez lehetett az ügyvedednek megkeresni a Propeller platformjat. Ehhez nem kell senkinek Hackernek lennie. Annyit megmondhatsz mar most az ügyvedednek hogy Berlinben barmikor megtalal. Teged pedig varunk, ha kell akar szemelyesen! Nem veszed eszre hogy csorog a nyalad es folyik az orrod, töröld mar le vazeg, hogy nezel ki?
libellle
@Rejtö Jenö: Tudod a megkeresés az hivatalos. De, nem értem ha te 007 és FBI super agentja vagy akkor ilyen kicsiségeket kellene tudnod. Na látod pont ezert kell a super Hotel mert mi utaznánk az ország déli részéröl. Miutan ilyen sensationelle agent vagy ismered a törvényeket. Ezért tudod, hogy ebben az esetben milyen módja van egy pernek. Kinyomtattam az összes hozzábüfögésedet nem csak azokat amiket nekem irtál. Az ügyvédem ugy vélekedik, hogy vagy a Justizvollzuganstalt "vendége " vagy, vagy pedig az egyik Psychiatrische Klinika zártosztályan tengeted életedet.
Rejtö Jenö
@libellle: ne keverd bele a nemetet Odonata, mert hatalmas hülyesegek jönnek ki belöle. Maradj ugy ahogy vagy hülyen es Ödipusz-komplexusoddal együtt. Sajnalatra melto lakossaga vagytok a nagy Pannonianak. Remelem Orban kiszivja a vereteket is;-))))), mert kihasznalja hogy ilyen buta egy nemzet vagytok (tiszt. a kiv.) HH

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.