A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus Zrt. újabb uniós megbízása nyílt beavatkozás a magyar belpolitikába, gátlástalan visszaélés a hatalommal. A párt Walter Deffaának, az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága vezetőjének nyilatkozatára reagált.

A politikus az Európai Bizottság, a Miniszterelnökség és a Transparency International Magyarország pénteki közös budapesti rendezvényén egyebek mellett azt mondta: a két szerződés esetében egy 11 tagú konzorcium bizonyult a gazdaságilag legelőnyösebb ajánlattevőnek. A szabályozás szerint nem zárható ki egy konzorcium amiatt, mert annak vezető tagja egy politikus tulajdonában áll, megszegték volna a szabályokat, ha nem így hirdettek volna nyertest – tette hozzá.

Nem úgy van az

A Fidesz-frakció ezzel szemben azt írta: egy Altus Zrt. vezette konzorcium a héten "újabb arcátlan megbízást" nyert az Európai Bizottságtól a korábbi másfél milliárdos megbízása után.

Brüsszel visszaél a hatalmával és "nyíltan tömi" egy volt miniszterelnök, egy mai napig aktív politikai szereplő zsebét és abból a politikus pártja, a Demokratikus Koalíció kasszáját

– olvasható a közleményben. Szerintük ez nemcsak korrupciógyanús, de felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, nyílt beavatkozás a magyar belpolitikába.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fütyi-sz gecik !!! Ha ti nyernétek a megbizatást akkor is ilyen nagy pofátok lenne!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Köhög a bolha. Van aki olyan pénzel tömi a saját és haveri körének a zsebét, amiért egy gyufaszálat sem tett odébb.
lampa laz
Nem úgy van az!
ezzel szemben gázbúvár vezette konzorcium a héten "újabb arcátlan megbízást" nyert a korábbi számontarthatatlan milliárdos megbízásai után ...
papa.49
,,Más szemében a szálkát, a saját szemükben az erdőnyi gerendát se veszik észre,, NA EZ A FÜTYISZ)))))))) A fürtöske, is jobban tenné, ha végre elszámolna azzal a 6.5 milliárd forinttal, (ami ma legkevesebb még egyszer annyit ér) amit elbaszott a beléptető kapukra, ahelyett hogy a tévében veri a taknyát!!!
tothjani
...Pedig még a jelenlegi sem lopta ki magát, hiszen itt is nagy a család!!
dr. prédikátor
Fütyi-sz gecik !!! Ha ti nyernétek a megbizatást akkor is ilyen nagy pofátok lenne!!!
silber13
Nem értem, hogy a narancsos cerkóf csapatnak mi a fene köze van, hogy egy 11 tagú konzorcium milyen munkát kap egy másik országban! Ezt a melót nálunk már elvégezték, és senkinek nem esett baja. Tegyük hozzá: egyelőre.
Jozefina
Gratula Dobrev Klárának, hogy ilyen elismert és szuper cége van!!! A kritizáló fidesz-kdnp-sek meg pukkadjanak meg!!!???
cs.n.
Ugyan már, csak a szokásos nyavalygás. Ki veszi komolyan a Fidesz felekezetén kívül? Különben is, ha Gyurcsány bemutatja a lakcímkártyáját, hogy nem valamelyik brüsszeli döntéshozó címére van bejelentve, akkor minden oké, nem? :)
vadnarancs
Viktor értsd meg, mindent nem tudtok ellopni!
Toby
Nyöszörögjetek csak - szarházi korrupt trógerek !
Az uniós lé haweri leosztásával mi a helyzet -szarháziak !
eszegfu
Meg kell hagyni: ritka gusztustalanok! Az Ökotársat is vizsgálták össze-vissza... semmi...most "csak" abban szeretnének megegyezni Norvégiával, hogy az állam ossza el ezeket a pénzeket is!!!
Aki Én
Ez az ócska szöveg a szektának szól. Az uniótól kapott száz milliárdok lenyúlását ugyanakkor megtapsolják és éljenzik.
Hellcat
Arról beszéljetek inkább miért vette meg a gázszerelő a használhatatlan kőbányát a qrbánéktól.
lampa laz
@Hellcat: mert büntetlenűl így tud sok lenyúlt millát visszaadni adni ennek a "jóravaló" családnak, egy kicsit megmossák a pénzt. Elég sok üzletet le kell majd bonyolítani nekik ahhoz, hogy az összes vagyonka a nevükre kerüljön. A végén lőri gatya nélkül marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.