Ákos szerdán és csütörtökön is fellép az Arénában, ennek kapcsán kérdezte a koncertre várakozó rajongókat az Index, hogy mit szólnak a nőket érintő, nagy vihart kavart kijelentéseihez.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
Határozott névelőt nem teszünk tulajdonnév elé!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
"Az Ákos egy intelligens ember" – így reagáltak a rajongók a botrányra"
Intelligens ember nem nézi, le mondjuk feleségét, húgát, nővérét, anyát.
Szeretném megkérdezni művész úrtól, hogy a kutató intézetekben dolgozó nők, orvosok, mérnökök mind alább valóbbak, mint a férfiak?
Európa és Magyarország egyetlen egy mellkas sebész orvos nőjével volt szerencsém dolgozni.
Dr. Szarvas Ilona.
Ki szememben az egyik leg nagyszerűbb sebész volt.
volvós
Nagyon megfizetett troll riportalanyok...ennyi !!
Manhattan
Azért érdekes, mikor Kövér elmondta a Fidesz-kongresszuson a női önmegvalósításról szóló teóriáját, 24 óra sem telt belé, és Ákos szükségesnek tartotta az ECHO tv-ben erre rálicitálni. Egye meg, amit főzött...
nemkati
Akik elmentek a koncertjére, azok nyilván vagy egyet értenek vele (olyan nők, akik szívesebben nevelték volna fel otthon a gyerekeiket, míg a férjük megkeresi a megélhetéshez valót, minthogy gyerek mellett még dolgozzanak is), vagy, mint ahogy az egyik mondta, nem azt nézi, Ákos mit mond, hanem a zenéje érdekli. Ezt a riportot nem a koncertre menőkkel kellett volna csinálni, várható volt az eredmény. De az jelez valamit, amit a fészbukra írt valaki (már nem találom, talán leszedték), hogy alig voltak a koncerten.
silber13
Őh, hát persze! Ákos maga a szuper intelligencia maga! Olyan mérhetetlen az intelligenciája, hogy a megszólalásai csak úy vagdossák ki a biztosítékot!
PS
@nemkati: Én az a változat vagyok, aki azért ment tegnap el a koncertre, mert szereti a zenéjét. És csak egy mondat: nem tudom, ki írta, hogy alig voltak, de tuti nem ugyanazon a koncerten voltunk, mert tele volt az Aréna.
nemkati
@PS: Sajnálom, hogy nem jegyeztem meg a nevét, de a koncert utáni bejegyzés volt, és már nincs ott.

Lehet, hogy Ákosnak tegnap két koncertje volt? :)

Szíved joga elmenni a koncertekre, és szeretni a zenéjét. Másnak meg joga felháborodni a véleményén, és amiatt kiszeretni Ákosból. A valaki/valami iránti szimpátia, szeretet, vagy ezek hiánya, az embernek magának még tudatosan, erőszakkal se nagyon befolyásolható, egyszerűen vagy van, vagy nincs.
human
Ha Ákos visszanéz a történelembe, akkor tuti találni fog jópár példát arra, hogy egy-egy nő nem a sok szüléstől lett híres és befolyásolta a történelem vagy a tudomány menetét.
dr. prédikátor
Már mint hogy ez a kis geci mákos intelligens!!Egy döglött halban több az intelligencia mint ebben a majomban!!!
CHEWBACCA
Határozott névelőt nem teszünk tulajdonnév elé!
Hellcat
Jó hát a rajongói között interjút csinálni...nonszensz. Mintha a nézőpont a fidesz székházban csinálná a felméréseit.
nemkati
@Hellcat: Honnan tudod, hogy nem ott csinálja? :P
Hellcat
@nemkati: Az eredméyneik alapján eléggé úgy néz ki :D Bár elég szégyen ha a saját pártházukban is csak 30% a támogatottságuk nem? :D :D
karma1
@Hellcat: 10.21-re: Miert, nem ott csinal?...:o)))
nemkati
@karma1: Nem kacagnál ekkorát, ha kiderülne, hogy tényleg igaz. :)
"A magyar emberek egyetértenek a kormány politikájával. Felhatalmazásukkal a kormány teljesíteni tudja vállalásait, felszámolta a munkanélküliséget, a gyermekéhezést, a szegénységet. A reformok működnek, Magyarország jobban teljesít! Megvédte Magyarországot, és egész Európát a migránsoktól, és megvédte az európi értékeket. Megvédte a nyugdíjunkat, és nem tűri a korrupciót. Elszámoltatta az elmúlt 8 év bűnöseit, akik tönkretették az országot."

Egyelőre ennyi ami eszembe jutott.
karma1
@nemkati: Kedvesem, ez KINOS kacagas volt, mert erosen sejtem, hogy bizony ott csinaljak ezt a rengeteg pozitiv velemenyt...:o))
zöldszem
@PS: Nincs tetszik, véletlenül a válasz gomb helyett nyomtam!
...szóval ott voltál és sokan voltak, hmm a jegyek már régen elkeltek, mire ez a riport és a Telekom balhé kiteljesedett.
mariaberta
Még hogy intelligens??? Belehalok a nevetésbe. Van egy mamája, van egy neje őnagysága, van három leánykája, /csak l db fiúra tellett a tehetségéből/ és képes volt ekkora orbitális ocsmányságot kiengedni az ő zenére, énekre termett kis szájacskájából ?
Nahát, Ő tényleg érdemes egy fideszes Kosssutth díjra.
Toby
Amennyiben valóban intelligens ez a "szoprán" akkor igen jól titkolja !
Desischado
Aki ilyen lekicsinylően beszél a nőkről, és ezt még nyilvánosan is hangoztatja, az minden, de nem intelligens! Mert értelmes ember tiszteli a nőket, és nem a középkorban érzi magát, ahol ilyen elmaradottan gondolkodtak a nőkről! Ostoba, megélhetési fidesz nyaloncos ősbunkó!
Hellcat
@Villon: Erre írtam: "elég szégyen ha a saját pártházukban is csak 30% a támogatottságuk nem? :D :D" :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.