Kövér László volt a vendég Bayer Zsolt Mélymagyar című műsorában az Echo TV-n.

A két szellemóriás Ákosról, nőkról, Telekomról, multikról, menekültekről osztotta meg magvas gondolatait a nagyérdeművel, a beszélgetést a 24.hu szemlézte.

Kövér szerint hazánk legnagyobb problémája a népességfogyás, szerinte „cinkosság és lelkiismeretlenség úgy tenni, mintha nem ez lenne a legnagyobb bajunk”.

Kövér: Orbán küzd, mint malac a jégen

A szabadság pedig olyan szintre jutott, hogy ma már egy multi is felbonthatja szponzori szerződését egy énekessel, ha fel meri hívni a figyelmet a társadalmi problémákra.

Bayer erre úgy kontrázott, hogy bejelentette, felmondja telekomos előfizetését és erre buzdította a Fidesz szavazóit is. A műsorvezető szerint ha a két és félmillió ember így tenne, csődbe menne a Telekom Magyarországon, ami nem lenne ellenére.

A házelnök szerint azért olyan a világ, amiben élünk, mert a multik mozgatják a szálakat.

A családok szétrohasztása, szétbomlasztása, a nemzetek felbomlasztása a multik érdeke. A hasznos idióták kezdenek többségbe jutni az európai elitben, a gyávákkal együtt kétharmados többségben vannak.

Ezért tűnhet úgy Kövér szerint, hogy „Orbán küzd, mint malac a jégen.” De jó látni szerinte, hogy a térség országai felzárkóznak hazánk mögé.

Aki a teljes beszélgetésre kíváncsi, megnézheti itt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bra048
Kövér László és más mélymagyarok túlságosan sokat és feleslegesen nyilatkoznak!
Kormányzás mikor lesz ?
leszúrt rittberger
Miért akkora baj a népességfogyás, valaki egyszer fejtse már ki?! Mitől szarabb az az ország, az a nemzet, amely nem 10 millió emberből áll, hanem csak 8 vagy 5?

Nekem mindegy, hányan vagyunk, akik vannak, azok legyenek boldog, éljenek jól, érezzék jól magukat egymással, ÉS MAJD ebből tud következni az, hogy "jó, akkor ide szívesen szülök". Nem fordítva működik ez, nem erőszakkal lehet egy ország népességét növelni. Meg adunk 10 milliót lakásra, csak szüljél már... Milyen beteg, aberrált, lovon fordítva ülés ez. (Esetleg. De az is elképzelhető, hogy még úgy sem fogok szülni, mert a világ most éppen más irányba megy, mint száz éve, és ma már nem a 8-10 gyerek lefiallása a legnagyobb életcélja egy embernek, egy párnak, hanem más. Baj ez? Nem baj ez sem, a világ változik, mindig is változott, most épp ilyen.)
kerekkocka
Ha már malac, megküzdhetne a böllérrel!!!
Jobb lenne mindannyiunknak! Fogadnék az eredményre! :)))
almosd
Lehetett volna egy érdekes és ésszerű beszélgetés is ,de csak akkor, ha nem lett volna egyoldalú és a nyelvcsapásokat mellőzték volna.
zöldszem
Két ekkora szellem találkozása, akár komoly földrengést is okozhat...
cs.n.
Bayer szerint tehát 2,5 millió szavazója van a Fidesznek, és mind telekomos. Ja, és biztos mind nézik az Echo tévét. (Ami nem túl valószínű negyed százalékos nézettség mellett:)
Macskaszem
Nem malac már az, hanem disznó, ahogy a fidesz sem fiatal demokraták, hanem középkorú fasiszták szövetsége, vagyis KÖFASZ.
Toby
Jól aládícsértek egymásnak ez a bayer nevű házitetű, meg a bajszos kajmán.
Ja, mélymagyarok. Ezb tán azt jelenti, hoigy a bányászbreki segge alatt is van élet ?
Yoda69
"A műsorvezető szerint ha a két és félmillió ember így tenne, csődbe menne a Telekom Magyarországon, ami nem lenne ellenére"

Tisztelem as Mtelekomot azert amit tett akossal. Meg is hosszabbitom veluk huseg szerOdesemet.
Desischado
Két ekkora ész! Vílágít a Negró a szájukban! Komolyan, ha a tudatlanság fájna, ezek ordítanának vég nélkül!
DR Eric CARTMEN
Beavis és Butthead beszélgetett ! A két IQ bajnok ! A lapaj paraszt és a bértalpnyaló.
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.

Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült. A nép megette.
Ahol Orbán meglop, ahol Lázár elveszi a jogaidat, ahol Kövér lekomcsiz , ahol érettségizett rattanbútorkereskedő-asszonyból lesz a fejlesztési miniszter, ahol egy megalkuvó igazságügyminisztert csinálnak, aki kussolva tűri, hogy szakmailag és emberileg megalázzák, amikor egy köztörvényes baltás gyilkos kiadatását kell levezényelnie..

Az egész olyan, mintha az 1950-60-as években történne, pedig ez ma van. A később megdicsőült Nagy Imre padlásokat söpörtetett, Kádár belügyminiszterként irtotta a rendszerelleneseket, Czinege már-már semjéni magabiztossággal géppisztollyal vadászott... Nem sorolom, akad párhuzam bőven, ahogy az Orbán Viktor által elképzelt világban is lesz majd a kiváltságosaknak...
DR Eric CARTMEN
FOLYTATÁS:... Orbán Viktor által elképzelt világban is lesz majd a kiváltságosaknak előre biztosított karrier, mint amilyen volt nekik a Kádár-rendszerben a Bibó kollégium, ahol a rendszer kegyeltjei, a "mi kutyánk kölykei" kiemelt közegben és közösségekben tanulhattak, és garantált pályát járhattak be Kádár elvtárs és Soros György jóvoltából.

Hát ilyen komcsi ez a Kövér László és ilyen komcsikból áll ez a Patyomkin-párt. Látszólag keresztény, látszólag konzervatív, látszólag tisztességes, gerinces, de csak annyira, mint egy meztelen csiga. A párhuzam annyiban is megállja a helyét, hogy a meztelen csiga szintén kártékony állat. És gusztustalan..
JAJMÁR
Primitívek.
A 7. osztályosok között is.
micfild
@DR Eric CARTMEN: szerintem meg, kövér komcsi volt és az is maradt. nem az számit milyen éppen az álarca.. hanem az milyen ő maga valójában. egy gátlástalan talpnyaló- mocsko komcsi.
Lepényleső
A nemzetek szétbomlasztása lehet a multik érdeke,de a fidesz,aki a legtöbbet tesz érte.
Hasznos idiótáknak meg nem nevezném a haszontalanokat. A többit én ki nem merném mondani,hacsak országunkat még ki nem törölték Európa térképéről. Ilyen jellemzést
a sajátjairól eddig csak egy ember mondott,igaz egyszerűbben fogalmazott; minden emberi
élet kezdeti állapotára mutatott,a fővezér karakterét ábrázolva.
nezelodo
Nem szép tőletek elvtársak, hogy egy vállalat bedöntésére spekuláltok, de belátom eleget gyakoroltatok magyar cégeken is, (pl a szegedi paprikás cég), hogy a hatalomra jutásotokkor a Forintot is bedönthessétek. Hiába na, rögös út vezet az ország dakota módon való megmentéséhez...
kukac50
Orbán küzd a multik ellen,ha nem fizetnének adót, nem alkalmaznának embereket igen nagy szarban lenne az ország,lenne még 1 millió közmunkás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.