Új csapatkapitányokkal, Tatár Csillával és Harsányi Leventével folytatódik januárban a megújuló Magyarország, szeretlek! című vetélkedő, a Ridikül műsorvezetője pedig Dióssy Klári lesz a hónap végétől – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája vasárnap az MTI-vel.

Az összegzés szerint a Magyarország, szeretlek! további sikere, újabb nézői csoportok megnyerése érdekében megújul a műsor, ennek első lépcsőjeként az eddigi két csapatkapitányt, Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt váltja Tatár Csilla és Harsányi Levente. A műsorvezető Szente Vajk marad.

A két új csapatkapitány a héten már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így a nézők hamarosan "élesben" is találkozhatnak velük a képernyőn.

A produkció az MTVA belső, saját gyártásában készül a 2016-os téli-tavaszi évadban, a változás megtakarítást is hoz az MTVA gazdálkodásában. A gyártó figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, "minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában" – tartalmazza a közlemény.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. megrendelésére az MTVA által gyártott műsort vasárnap esténként mintegy 500 ezren nézték előbb az M1, majd annak átalakulását követően a Duna csatornán.

Új műsorvezetőt kap a Ridikül

Dióssy Klári

A közmédia népszerű női beszélgetős műsorában január utolsó hetétől Dióssy Klárit láthatják a nézők a műsorvezetői fotelben.

A közlemény szerint az Apropó Média Kft. által készített műsor évek alatt tornázta fel nézettségét a mostani 300 ezer körüli szintre, a közmédia célja azonban, hogy újabb nézői csoportok csatlakozzanak a műsorhoz és az azt kísérő "Ridikül Klubokhoz", illetőleg a Ridikül című újsághoz is. Kimondott célja a közmédiának, hogy e témakörben a Ridikül a legnépszerűbb női beszélgetős magazinná váljon.

A továbbiakban a televíziós műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik, amelyek a beszélgetéseken túl hasznos tanácsokkal is ellátják majd a közönséget, a nőket érintő szinte valamennyi kérdésben.

A Ridikül című műsorral a közmédia hosszú távon számol, ezért folyamatosan fejleszti a műsort és a hozzá kapcsolódó egyéb tartalmakat. "Dióssy Klári személye – a népszerű műsorvezető eddigi pályafutása alapján különösen – segítség e célok elérésében".

Dióssy Klárit a Ridikülben először január 25-én 17 órakor láthatják a nézők a Duna csatornán.

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Mondják, hogy járt utat járatlanért ne hagyj. Aztán van olyan, hogy fiatalítani kell. Majd megmutat mindent az a fránya nézettség. Lutri.
Szerintem a műsort a műsorvezetők félretevésével akár meg is szüntethették volna.
Kérdés ugyanis, hogy az új műsorvezetők egy régi műsorban mit tudnak produkálni.
Azért Jakupcsek Gabriella után nagyot kell domborítania az új műsorvezetőknek. Magas a mérce.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
prime777
Az a fura,hogy a Ridikül meg a Magyarország,szeretlek is sikeres volt.
Mit tudhatnak ezek az "új" emberkék amit Jakupcsek nem tudott.
Gabi,Gabi.
Yoda69
Most akkor mi fasz van? Megsem marad a Jakupcsek? Eddig azt mondtak megse rugtak ki? Vagy mas musort kapott?
Január
Mondják, hogy járt utat járatlanért ne hagyj. Aztán van olyan, hogy fiatalítani kell. Majd megmutat mindent az a fránya nézettség. Lutri.
Szerintem a műsort a műsorvezetők félretevésével akár meg is szüntethették volna.
Kérdés ugyanis, hogy az új műsorvezetők egy régi műsorban mit tudnak produkálni.
Azért Jakupcsek Gabriella után nagyot kell domborítania az új műsorvezetőknek. Magas a mérce.
Öcsiboci
Szóhoz sem lehet jutni. Hogy tűnik el az érték a médiából. A ridikül talán az egyetlen érték volt amit amit dicső viktorunk (direkt kisbetű) csapata nyújtani tudott. Az egész tanulsága viszont, hogy hogyan lehet ma pillanatok alatt eltüntetni valamit. Ha márt ez a szemünk láttára így megtörténhet, akkor a hétköznapi embernek semmi esélye sincs talpon maradni. Lásd trafik mutyi, közbeszerzések és sorolhatnám. Talán egyben lehet bízni, hogy semmi sem tart örökké és hogy csúnya vége lesz.
justhpeter
Dióssy Klári helyében alapvető változtatás nélkül nem vállaltam volna. Így nem az ő műsora lesz és ezért kár.
Fradigege
Ők a csókosok. Nekik kellett a hely. Nagyobb volt a hátszél.
levarosbukta
Valamelyik nap belenéztem a Ridikülbe, Jakupcseket is elérte a botoxmizéria, szörnyen nézett ki.
JAJMÁR
Népszerű, sikeres műsor megújítása elég kockázatos. A Jakupcsek már a Ridikül feelingje, nélküle nem lesz ugyanaz. Persze, van egy réteg, akiknek teljesen mindegy mit néznek, nézni fogják azt, ami lesz.

A legutóbb láttam egy részt - vagy egy részletét - a drogfogyasztásról beszélgettek. A Jakupcsek mesteri, ott hallgat, ahol kell, akkor és úgy szól, ahogy kell... nem egyszerű utánozni.

Valóban, nem olyan fiatal, mint akire lecserélik. Ez igaz, de tehetséges, és pazarlás kidobálni a tehetségeket.
Tudom, manapság utolsó szempont, vagy nem is szempont ez ebben az országban.
coni
Érdekes műsorpolitika. Nekem úgy tűnt ez a két műsor viszi el a hátán az adót, mégpedig a menesztett kollégák miatt. Nem lennék meglepve ha csökkenne a nézettsége "jobban teljesítünk" jeligére.
Desischado
A mór megtette a kötelességét, a mór mehet. Elég szégyen.
wagabund
Szerintem várjuk ki a végét(mi mást tehetnénk)...az új műsorvezető is tudja, hogy nagyot kell villantania...új seprő,.. ha belegondolunk, évek, évtizedek során hány jó műsort kaptunk, aztán hány rosszat is, de túléltük...(talán a Barátok közt megszüntetése okoz majd népfelkelést)... Jakupcsek is túléli...legfeljebb otthon csendben gyűlölni fogja Dióssyt...
RonaGyuri
Ki nem állhatom a Jakupcseket, de ez tényleg ridikül! =))
Csak a rend kedvéért a női szütyő az retikül, a ridikül az nevetséges (magyarosan ejtve a francia kifejezéseket)
verőce21
Azthiszem, most jönnek vendégeknek a barnák, a szőkék után. (Azután majd a vörösek, a feketék...)
panellproli
Jó lenne, ha előbb megtanítanák beszélni a kis "bűbáj" Klárikát, hogy ne minden mondatot "hát" szóval kezdje.Ez még Szegeden sem ildomos ,ahonnan feltornázta magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.