"Meglátjuk" – ezt mondta néhány hete Rétvári Bence, amikor a kínjában szocialista politikusok feleségére recskázó G. Fodor Gábor lapjával kapcsolatban kérdezték, történetesen, hogy a jövőben is tízmilliókkal szándékozik-e tömni a kormány az alig látogatott 888.hu-t.

Sokat nem vívódhattak a kérdésen, ugyanis a weboldalon ismét terjedelmes kormányzati hirdetések láthatók.

Az újabb sürgős pénzöntés azért is érdekes, mert pár napja, az előző kampányt megrendelő MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatójának elszólásából kiderült, az MVM-nél például azt sem tudták, hány látogatót érnek el a 888.hu-n megrendelt reklámok. Nem meglepő: úgy tudjuk, G. Fodorék oldala csak januárban került bele a hivatalos látogatottságmérésbe, vagyis valóban nem voltak még hiteles adatok a nézettségéről akkor, amikor már súlyos közpénz-tízmilliókat irányítottak a laphoz.

A mostani, újabb kampánnyal kapcsolatban Fodor Gábor kérdezte írásban Balog Zoltán minisztert, aki helyett Rétvári Bence mosta kezeit: "a kormány egyetlen ügynökségnek sem adott megbízást arra, hogy a 888.hu portálon helyezzen el, vagy ne helyezzen el hirdetéseket" - tolmácsolta tehetetlenségüket.

Így tehát most éppen "a magyar reformok működnek" című hirdetés fut a cikkek előtt. Hogy hány tízmillióért, az később derül majd csak ki, és addigra talán már Gulyás Gergely sem lesz annyira szomorú.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Miért? Volt aki azt hitte, nem így lesz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
"A polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet" egyetértünk, s most okadatolják, hogy ők nem jóizlésü emberek (talán egyik sem)! =))
volvós
2 gnóm vitája ( rétvári vs. g...i fodor ! )
zöldszem
Miért? Volt aki azt hitte, nem így lesz?
nezelodo
Ment a műelhatárolódás a szemforgatóéknál, de összenő, ami összetatozik. Kegyelmes urunk kiszolgálói már leplezni sem akarják igazi énjüket. Nem biztatom őket, hogy csak így tovább, éppen elég nagy elánnal folytatják amit elkezdtek, keresztény konzervatív módon.
egyvandor
Természet szerű. A ner nem működhet másként.
colibri
A fidessben semmi nem történik véletlenül. Ahogy Semjén feladatba kapta Gyurcsány politikai kinyírását, el tudom képzelni, hogy ez a törpe is kérésre teljestett. Titokban még ki is tüntették, csak az nem publikus.
Alzheimer Fauna
Ebben a ner-darabban gáborra (tehetségét és sokoldalúságát kiaknázva) a rendező - a KisGé - két szerepet is osztott. Ö játssza a tököcske alatti "két iciri-piciri géfodrocskát", és az ő szerepe a darab végén az "iciri piciri mind megette" is.
Hofipisti
"a kormány egyetlen ügynökségnek sem adott megbízást arra, hogy a 888.hu portálon helyezzen el, vagy ne helyezzen el hirdetéseket" . Érdekelne, hogy mikor kirobbant e szenny ember körül a botrány, amit egyébként azonnal meg is fejelt a Facebook-on, ki javasolta, hogy álljanak le az állami hirdetések? Gondolom, ugyanaz, aki most - a főnöki rosszalás hatására, sompolyogva - visszavonta a korábbi ukázt.
justhpeter
Ez csak azt lepte meg, aki nem emlékszik arra, hogy Orbán korábban úgy nyilatkozott, hogy a bukott embereinek nem fogja elengedni a kezét. Arról nem beszélve, hogy ha primitív is ez a szócső, de eggyel több fronton hirdetik azt az igét, amit a frakció tagjai egyre alacsonyabb szinten adnak elő.
Toby
Senkit nem hagynak az út szélén, karámbelit főleg nem !
Amikor a tisztesség helyeébe a narancsos párttagkönyv lép !
zöldszem
@justhpeter: Igen! Így igaz! A kormányfő kiállt a menesztett Czunyiné Bertalan Judit mellett is. Lillafüreden jelentette ki! Mi értelme is van akkor, a szemétcserének, (hopp nyelvbaki) személycseréknek??
Toby
@zöldszem: Ne javítsd ki a helyes megfogalmazást és minősítést ! Ilyen szemétdombot úgysem találsz, ahol milliókért semmit nem kell csinálni, csak tudni kell megmagyarázni és ismerni a varázsszót:
" Gyurcsány-Bajnai-Soros György " ! A milliókhoz ennyi bőven elég, ezzel már lehet készülni a fideszes doktorira, meg a tomjénesére is !
eye
A Q anyjukat!
Ezek nem néznek sem embert, sem Istent, ezeknek a pénz, és a pénzért megvehető hatalom az úr!
És mindenkit leszopnak, aztán mindenkit próbálnak leszopatni, csak hogy menjen a szekér.

A bátrak félnek, és van is félnivalójuk...
Desischado
Így legyen ötösöm a lottón! Akasszanak fel hétszer, ha nem erre számítottam. nem magától csinált ezt a kis gnóm, hanem ki volt adva az ukász! Komolyan gyomorforgató, amit csinálnak! Még egy ilyen hányadék bandát nem láttam, mióta élek, a jobbikot kivéve!
magyarbakancs
Ezt a hanyatt lökött orr váladékot ormányon kellene kormányozni.
karma1
@fore71: Szia, Te vagy az uj troll? Kosz, nem kellesz, huzhatsz tovabb, az elmult ket napban annyi uj troll jott az oldalra , hogy nekunk is epp tele van veluk a hociponk...

A Propeller nagybetuvel irando, mint szemelynev, illetve mint egy szervezet neve...

Ajanlhatom a kurucinfot, ebredomagyart, turulmadaras jovot, meg egyeb ilyen magyarkodo baromsagokat - ott tart karokkal varnak...
preparátor
@karma1: Én meg ajánlhatom a menekülést, a rettegést és a kivándorlást! :-)
Köszönjük, de itthon vagyunk! Kimondottan jól elvagyunk tanácsok nélkül is!
Ahol pedig "tart karokkal varnak" az nem valahogy a magyar billentyűzet iányára utal? :-) Mensch Meyer, ha érted!
vitriol
@fore71: szerintem is JÓ! Bár sok szakember állítja, hogy nem is LAP, csak nyomtatvány!
karma1
@preparátor: Egy masik uj troll !!! Mi van, a szombati eson hirtelen gombamodra megszaporodtatok! A velemenyem ugyanaz, mar 4 eve itt, te meg huzhatsz el , amerre akarsz... Legy buszke a magyar billentyuzetedre, irjal sokat, csak ne itt...
preparátor
@karma1: Te fogod megmondani nekem, hogy hol írhatok? Nem vagy eltévedve kiscsillag? Én itthon vagyok.
karma1
@preparátor: En is...:o))) Allandoan frusztralt leszel itt, soha egy lajk, soha egy kedves szo... Kell ez Neked? Ugye nem? Csak az egeszsegedre vigyazom, no meg arra, hogy a gutautes nehogy elvigyen... Bar nagyon nagy az eselye ennek, ismerve az elhunyt egeszsegugyet...:o))))
preparátor
@karma1: Szerinted rá vagyok szorulva egy dicséretre is? Nekem elég az, ha tudom, hogy igazam van.
karma1
@preparátor: Az jo, akkor csinalj azt, amit akarsz, de errefele a Te-feledbol nem tul sok maradt meg az evek folyaman,...:o)) Tobben a kardjukba doltek az erdektelensegtol, a legtobbjuket meg a Moderator tessekelte ki oket,- nem veletlenul...;o)))) A maradek meg a gutautese miatt mar potyogtetni sem tud, es van, aki megtert kozenk, pedig O volt a legvadabb fide$$-es...

En szoltam...
szepwilly
@preparátor: a véleményed tisztelem,de mindezt arc nélkül!
preparátor
@karma1: Tudod, van véleményem és az még szabad a hazámban!
silber13
@karma1: Egy farkasszerű képződményt akarsz megnevelni? Reménytelen! Egy ordas mindíg ordas marad!:-)))
karma1
@silber13: Koszi,...:o))) Kozben mar rajottem, es persze a masik cikknel, (a tanarno visszaszol...-nal) nagyobb szovegterjedelemben visszajott a stilusa is... Igan, wolfika bufog megint koztunk... Eleg soka tartott neki a visszakapaszkodas...:o))

Kulonben eszrevetted? Szombat ota tele vagyunk uj trollokkal, egyik uszitobb, mint a masik... Nem baj, majd ha mar ok se kapnak a vezir basitol fizetest az itteni trollkodasukert, eltunnek a francba, mint rendesen...:o))
bundi
@preparátor: "Tudod, van véleményem és az még szabad a hazámban!" ez természetes...esetleg csatolnád három példányban utánna, hogy mit csináltak közben a gyermekeid...jegyzőkönyvet a családi kasszáról és a ismerősökkel rokonokkal folytatott beszélgetésekről...tudod akik szabadon nyilvánítják a véleményüket azoktól ez a minimális elvárás...
444.hu/2016/02/16/a-klik-raszallt-a-miskolcon-tunteto-zugloi-gimnazium-igazgatojara
evacica
Ahogy elnézem ennek az embernek a képét, csak a rosszindulatot és az aljasságot olvasom le az arcáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok