A HVG megpróbálta kiszedni Tarlós István polgármesterből, hogy milyen minőségében tárgyalt vele Habony Árpád Budapest dolgairól, de nem sok sikerrel járt.

Az kiderült, hogy Habony valamiféle "jószolgálati tevékenységet folytatott", de hogy ez mit jelent, azt nem tudtuk meg, mint ahogy azt sem, hogy Tarlós miért pont Habony véleményét kérdezte.

Annyi kiderült, hogy Habony Árpád – kapaszkodjanak! – habonyi minőségében tárgyalt a főpolgármesterrel, akivel a 2006-os óbudai kampány óta ismerik egymást. Ja, és magánbeszélgetést folytattak a főpolgármester irodájában, a Városházán.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Három minősége lehet ennek a Habonynak:
- pénzmosó
- miniszterelnök
- vitrin

Szerencsétlen tarlós még rosszat álmodik, de sajnos ez van, amikor összezár a maffia.
Az is lehet, hogy megfenyegette a csávó, elővett valami piros selyembugyit, amit még közösen használtak Amszterdamban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Butautáló
Szánalmas bohóc! Beszédképtelen, hazudós ge.i!
pbalage
Három minősége lehet ennek a Habonynak:
- pénzmosó
- miniszterelnök
- vitrin

Szerencsétlen tarlós még rosszat álmodik, de sajnos ez van, amikor összezár a maffia.
Az is lehet, hogy megfenyegette a csávó, elővett valami piros selyembugyit, amit még közösen használtak Amszterdamban.
coni
Megnyugtató egy helyzet. Majd Habony eldönti mi legyen a Főváros sorsa. Elvégre nem Tarlóst választották meg az emberek, ráadásul közvetlenül ahogy szokta mondani a Főpolgármester.
Cicero
Ennek sem kell elgondolkozni egyébként,hogy esetleg elindul legközelebb.Még előtte megbuknak a gyönyörűséges pártjával együtt,gyülekeznek a viharfelhők rendesen.
vukkocska
Hát, lehet, hogy nem illik, de ezen jót röhögtem. Azt mégsem mondhatta, hogy Habonyt Orbán küldte. Azon csodálkoztam, hogy Tarlós nem kapott gutaütést. A háttérben valaki nagyon jókat kuncogott. :)
F_Viktor
Habony a multifunkcionális, polihisztor koronaőr.
Fradigege
Kellemes mutyiszagra gyűtt oda Árpika. A BKV-féle buszbeszerzések elég zsíros falatnak számítanak. Az M3-as metrófelújítás miatt alacsonypadlós buszokat kell majd hadrendbe állítani. Fel akarják számolni a BKV buszágazatát, kinyomni csókos alválalkozásokba, de a buszokat állami lóvéból szerzikbe, mint anno a transmannak(Széles Gábor). Tegnap ez a hír csapta meg a fülemet. Nem az nemzet javát ment szolgálni a kis "gucci ridikülös". Valami okosság van a háttérben.+ha Tarlós tagadja, hogy a felcsúti napkirály küldte őt, akkor a zsírmore küldte őt.
mno.hu/belfold/a-szakszervezetnek-erosen-buzlik-a-bkv-buszbeszerzese-1311039
nemkati
Kifejezetten örülök, hogy a jósorsom messze vetett ettől az embertől, és semilyen kapcsolatunk nincsen. Ez az ember amikor nem tetszik neki a beszélgetőtársa, aki mond neki valamit, vagy kérdez tőle valamit, akkor minősíthetetlen stílusban igyekszik lealázni az illetőt. Remélem, soha nem kerülök vele egy térbe.

Valamit nagyon takargatnak ezzel a Habonnyal kapcsolatban, remélem egyszer kiderül, hogy mi az.
karma1
@nemkati: Ecceru a dolog: szerintem amig habony volt a koronaor, addig vitya kicsorta a koronat, betett helyette egy masolatot, es most az eredetit valahol a Varban orzi, ezert olyan surgos neki folkoltozni qa Varba, kozelebbrol: kozel lenni a tronteremhez...

Na jo, az orszagalma meg a jogar az nem az igazi, de a tobbi?...:o)))))
Villon
Tarlós azt monda, " nem szoktam seftelgetni" Vajon miről jutptott eszébe, pont ez a kifejezés, a Habonnyal kapcsolatban? Engem mindenesetre, az ilyen elszólások inkább felébresztenek, mint a betanult, hivatalos közlendő.
karma1
@Butautáló: Haaat, az en gyerekkoromban meg voltak komoly telek, asszem pl. az 1962-es is, na de azert remelem, hogy nemcsak az a 40 ezer fideszes dontene el ott a jegen, hogy megkoronazzuk-e orbant?

(Bar az otlet nem rossz, mert ki tudja, milyen vastag lenne az a jeg?...:o))))
Butautáló
@karma1: Erre gondoltam én is! Nálunk egy méter vastag a jég a folyón! A Dunára elég lenne három centi a királyválasztásra! :))
Desischado
@Butautáló: Ne legyél már ilyen jólelkű! Elég lesz oda 1 centi is! Még a végén nem süllyednének el!
Nemkati véleményét én is osztom, remélem, egyszer kiderül mi volt ennek a gucci táskás parazitának a szerepe. Ami tarlóst illeti, már régen a börtönben enne a helye, annyi a bűne!
Lepényleső
A minősége? Esetleg zenei tanácsadó,az a talp alá való?
csetere
@Fradigege: Amit be kellene zárni végleg, az BKK nevű vízfej. Tavalyelőtt, szemét módon karácsony előtt küldtek el 175 karbantartót, most hallottam, hogy újabbakat akarnak elküldeni, közben szétesik alattunk a 67-es busz. Mire az Őrsre érünk, szétrázódnak az ablakok. A beázásról nem is beszélek. Tele van a fotókkal a telefonom.
csetere
@nyanya001: A parasztok dolgos, becsületes emberek, ezek meg egy hazudós csürhe.
nyanya001
@csetere: Ez a parasztnak a bunkó változata !
verum
Hányinger ez a Tarlós. Tényleg azt hiszi, hogy senkinek soha nem tartozik semmiféle elszámolással.
Hány ilyen ember van még a csordában?
vonotok
Tarlós ! Olyan szinten hazudoztok, hogy már azt sem tudjátok mit mondott a másik.
Legalább összebeszélnétek, hogy ne hagynátok egymást szarba, ezt már ovis korban megtanítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.