A 444.hu elkérte a Nemzeti Választási Bizottságtól a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál található biztonsági kamera felvételét. Ezeket a képsorokat látva döntöttek úgy az NVB-nél, hogy bár a kopasz fiatalemberek megsértették a választási alapelveket, az elsőként sikeresen blokkoló Erdősi Lászlóné segítői ezt nem használták, a kidobóemberek fizikailag nem akadályozták Nyakó Istvánt népszavazási kezdeményezésének benyújtásában.

A 444.hu videója szerint Nyakó Istvánt telefonon értesítették arról, hogy a Kúria elkaszálta az előző népszavazási kezdeményezést, elindulhat blokkolni. Erdősiné – aki ugye magánszemélyként nyújtotta be a kezdeményezést – eközben csak ül, nem csinál semmit. Segítője Nyakó István után kap telefont, mégis előbb ér a blokkolóhoz. A felvételen látható, ahogyan két kopasz fiatalember is bemozdul a szocialista politikus elé.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Elfogtam egy levelet! :))

,,Nyakó úr, hogy betámadta Magyarország kormányát, a telefonhívást követően 0,0000002 másodperccel később indult el, és azért, hogy Magyarország kormányát kellemetlen helyzetbe hozza. A 0,0000013 másodpercben maga elé rántotta az ott várakozó, egyenként két és fél mázsás embereket, akik csak a 37-es lábméretüknek köszönhetően nem estek el. Ezért Magyarország kormánya elutasítja ez ellenük felhozott vádakat, hogy ők bérelték fel őket 30.000.-Ft-ért, mert általában az ilyen esetben ennél kevesebbet, a minimum nyugdíjat szokták kiutalni."
Hellcat
És akkor a fidesz szerint nem történt semmi. beszarás...
Butautáló
A két román balfasz, a perfekt meg a preparátor most lapít a fűben mint a tehénfos! Ja, a herélt macska is!
kabóca
A Kubaszovot meg nem érik el, talán megint fellőtték? Meg kellene kérdezni Flóriánt.
sentinel216
Elmúlt egy hét és mi ezt is benyeltük!
eugen4402
@Mirabilis: tegnap 18:56 Nagyon pontosan írtad le a helyzetet: teljesen mindegy, mi történt valójában, Nyakónak (vagy bárkinek) esélye ne volt arra, hogy törvényes úton érvényesíthesse a szándékát. A vasárnapi boltzár eldöntött tény, és valakiknek ez fontosabb demokrácia látszatánál is.
Miért..? Csak!!!
preparátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
preparátor
Biztos, hogy az MSZP fizette őket, azért is volt ott a sok riporter! Kell a balhé, hát megszervezték maguknak!
silber13
@preparátor: Te tényleg egy ócska provokatőr vgy, aki azt sem tudja, mit vartyog csak hajtja a várható suska!
Mangu
@Toby: Nincs mit magyarázni. Neked azért elárulom, hogy miért. Jogállamban élünk, nem?:) Amennyiben Nyakónak nem tetszik az NVB döntése - "a képsorokat látva döntöttek úgy az NVB-nél, a kidobóemberek fizikailag nem akadályozták Nyakó Istvánt" - indítson pert a bíróságon "személyes szabadság akadályozása" miatt, van bizonyítéka. A független magyar bíróság majd "dönt". Ezek után perelheti az NVB-t, a kormányt, természetesen már Strasbourgban. Ha nyer, mi fizethetünk egy mondvacsinált balhéért, mert a beadandó szövegek majdnem azonosak, csak a nem vagy az igen jelölendő azon szavazópolgárok által, akik a nyitva tartást akarják visszaállítani. Vihar a biliben.
szép új világ
NEM CSAK RÁMOZDULTAK, LE IS FOGTÁK! Kockánként néztem át a videót és egyértelmű, hogy Nyakó megindulása után a nyíllal jelzett fickó megfogja Nyakó vállát, majd a kijárat felé tolja, így történt meg az, hogy Nyakó mögé került a csekkolóhoz lépő kopasznak, majd azt jobbról meg kellett hogy kerülje.
s21.postimg.org/ikhlk4zaf/nvb1.jpg
s21.postimg.org/qsjj54r6v/nvb2.jpg
s21.postimg.org/v0ebdvsmf/nvb3.jpg
Strong
Megmagyarázom, Tisztelt Hölgyeim és Uraim:

Egy tükör van elhelyezve a helyiségben, és ezért mindent negatívból látunk.
Tehát Nyakó úr mozdult rá mind a 8 körülötte álló (amúgy dús hajjal rendelkező/ csak negatívba látjuk /:a szerk.) fiatalemberre, ezért Erdősiné hamarosan jogi lépéseket tesz.

Hajrá Magyarország! Hajrá Demokrácia!
vukkocska
Csak azt nem értem, miért nem zavarja a választási bizottságot, hogy a nő közelében nem volt a bélyegzőnek? Mert a mobiltelefonosnál a telefonján kívül más nem volt a kezében. Nyilván azonnal tájékoztatott valakit, hogy SIKERÜLT ! A föld nem hordott a hátán még ilyen gerinctelen, törvénysértő bandát. De miért is húzom fel magam? Mondhatnám, megszokhattuk már, amit a fideszesek művelnek, de ez már mindennek a teteje volt. Vagy az alja.
Sanyi2015
@szép új világ: Az a szép a politikában, hogy még egy egyértelműnek tűnő videó felvételt is politikai nézet szerint lehet értelmezni.
Ha a bíróság megnézi ezt a felvételt, akkor egyértelműen el fogja utasítani az MSZP-s beadványt, mint ahogy a NVB is tette!
A tények: Bár Nyakó úrnak előbb jött a telefon, a felvételeken egyértelműen látszik, hogy a fiatal férfi 11:33:59-kor előbb indul el blokkolni, mint Nyakó!
Mivel a fiatalember sokkal közelebb van az órához, ezért ha azonnal szétugranának előtte, akkor sem érne oda előbb, tehát nem azért lett " második" , mert lefogták, vagy akadályozták!
Az, hogy miért voltak ott, az egy másik kérdés, de a videó felvétel csak az adott szituációban lehet bizonyíték, ott pedig egyértelmű!
Az hogy eléje álltak, az sem állja meg a helyét egy jogi csatában, mivel azt ő is elismerte, hogy a kopaszok már 2 órával előtte ott voltak, tehát jogosan álltak előtte. Az lehet csak kérdés, hogy a fiatalembert miért engedték előre, de ebben a videó felvétel semmit sem bizonyít!
Sanyi2015
@vukkocska: Javaslom , hogy vegyél fel szemöveget és még egyszer nézd meg a videót...
A mobiltelefonos kezében ott a dosszié, és ő bélyegez az óránál, ha nem ezt tenné, akkor most nem lenne miről beszélni
volvós
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
@preparátor: 08:07

11:52 Nagyot zuhant a Fidesz támogatottsága (Propeller )
preparátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
@preparátor: hozzád meg ki szólt ???
Csak egy cikket linkeltem be neked...
Jó ideje már nem foglalkozom gerinctelen
kommentelökkel...ezután sem fogok...
Itt és most PONT !!
preparátor
@volvós: Nagy megkönnyebbülés ez nekem!
Desischado
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vukkocska
@Sanyi2015: akkor csak egy kérdésem van: ki is volt a beadványozó??? Én szemüveggel nézem már - sajnos - a monitort. De az agyammal olvasok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.