Felhívást tett közzé az Együtt alelnöke, amelyben arra kér mindenkit, információkkal, akár drónfelvételekkel segítsék felmérni a miniszterelnök vagyonát. Közölte azt is, hogy feljelentést tett az újságírók drónját elkobzó rendőrök ellen.

Segíts felmérni Orbán vagyonát! Akár drónnal is!

- írta facebookos felhívásában Juhász Péter.

Nem száll le Orbánról Juhász Péter: most drónokat küldene rá

Közölte, feljelenti a rendőrséget, amiért elkobozta a 444 drónját, amikor a riporterek Felcsút és az Alcsút-közeli hatvanpusztai majorság környékén vizsgálódtak a miniszterelnök vagyona után.

Eközben "a bűncselekményt elkövető TV2-es riporterek kameráját nem kobozzák el" – nehezményezte Juhász arra az esetre célozva, amikor a TV2 munkatársai "bekameráztak a házába". Emiatt az ellenzéki politikus ugyancsak feljelentést tett.

Juhász szerint a hatalom minden eszközzel akadályozza, hogy "valós képet kapjuk a szemtelenül meggazdagodott Orbán vagyoni helyzetéről".

Facebookos követőitől azt kérte, hogy ne hagyják "megfélemlíteni magukat", hanem segítsenek felmérni "az Orbán család mesés vagyonát. Tudjuk meg, hogyan él valójában Putyin magyarországi helytartója!" – fogalmazott.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kár a gőzért, mert felmérhetetlen! =))
Nem csak a titkolózás miatt, de a dinamikus növekedés miatt csak pillanatképek készíthetők! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@percsi: Tudod meg kell velük értetni hogy egyszer bukik és akkor ők is mennek a levesbe ha nem akarnak akkor lenne egy esély számukra az enyhítésért gondolják meg. Nem hiszem hogy mind ragaszkodna ehhez a füstölt csülök kerti törpéhez.Ez olyan mint a Kemoterápia. Mindenki tudja hogy káros meg veszélyes és Be is akarják tíltani. De ezt nem most tudták meg hanem már régóta tudják és nem csak az orvosok hanem sokan. Mekkora balhé lenne ha egy tűzről pattant ügyvéd szándékos népírtásért perelné be a dokikat meg a politikusokat? Nem nyerne? dehogynem. itt is nem egy doki gondolná azt hogy ha most át állok és el mondom az igazat akkor nem kapok annyit. Ez mindenhol működik, csak meggyőzőnek kell lenni. Itt a példa Hányan Fideszesek???
qxy
@prime777: Tudod ezeknek is van eszük és gondoltak arra hogy ne legyen sok a nevükön nem? Ezt is úgy kellene hogy bukik, Teljes vagyon elkobzás és a TEK embereinek az lenne a dolga hogy legalább tíz évig figyelni a pánz mozgásokat és ha előkerül netán valahonnan egy kis milliócska akkor húsz év börtön kényszer munkával De ehhez nem elég csak itt rkálni hogy mit kellene tenni hanem tenni is kellene valamit az ország érdekében. Csak kevés a jó ember ez a baj mint mi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.