A Fidesz-frakció "feleslegesnek és nevetségesnek" tartja, hogy az Országgyűlés gazdasági bizottságának ellenőrző albizottsága az offshore cégek letelepedési kötvényből származó bevételeiről akar tárgyalni. A nagyobbik kormánypárt képviselői távol maradnak az üléstől.

Pedig Habony Árpád és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter is meghívót kapott a csütörtöki ülésre. 

Az ellenőrző albizottságot mai ülésének napirendjén egyetlen téma szerepel, az offshore cégek letelepedési kötvényből származó bevételei.

Az albizottság létrehozását ellenzéki pártok kezdeményezték a 2012 nyarán Rogán Antal ötlete alapján kibocsátott letelepedési kötvények miatt. Visszásnak nevezték azt a gyakorlatot, hogy nem a külképviseleteket, hanem offshore cégeket bíztak meg kizárólagos joggal az államkötvények értékesítésére, és a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság engedélyezte nekik a kötvények forgalmazását.

A cégek többsége adóparadicsomként ismert országokban van bejegyezve, tulajdonosi hátterük kideríthetetlen, ami nagy mértékben valószínűsíti a korrupció gyanúját.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Toncsinak nem kell vizsgálat, ő tudja mi történt; ő csinálta! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Toncsinak nem kell vizsgálat, ő tudja mi történt; ő csinálta! =))
karma1
@Szókrakész: Mondd Nyuszika, mi ez a borzalom, ami megjelenik nekem, amikor ki akarom nyitni ezt az oldalt? Azzal fenyeget a Google, hogyha most nem szanok idot a security-mra, akkor nem hasznalhatom tovabb a Google Chrome -ot, mint bongeszot...
Mi van, maris elfogadtak a megfigyelesi torvenyt?
Ugorjon le rolam a gugli is, de foleg az, aki ezt betelepittette a programba...
Macskaszem
Pedig milyen hangosan offshorlovagozott annak idején... Gondolom, akkoriban az volt a baja vele, hogy nem ő csinálta. A gazdája sem a cuccjalizmust utálta, hanem azt, hogy nem ő volt Kádár János.
karma1
Na, azert akkor most megis elkezdodik valami? Merre jarsz, Juhasz Peter? Ne hagyd, hogy a nyalkas, csuszos hullo rogantonyo kicsusszon a kezedbol...:o(((
Szókrakész
@karma1: Én ráklikkelek és simán beadja.
Igaz nem azonnal ugrik a képre, de egy pár másodperc után bejön.
Szókrakész
@karma1: Csak azt nem értem, miért veled szórakoznak, mivel ez a kép már hosszú ideje fent van a neten.
Ország-világ láthatta.
karma1
@Szókrakész: Nekem azonnal kinyilnak a rogant abrazolo kepek a hatterben, de egy nagy ablak kijon, (angolul), es "baratsagosan" arra "ker", hogy most szanjak ra nehany percet a security-mra, mert ha nem, akkor nem hasznalhatom tovabb a Google Chrome egyeb szolgaltatasait.
Na, akkor most megprobalom megeccer, es varok par masodpercet...
(Pedig ugy gondolom, hogy igen erdekes dolgokat tettel fol...:o))))
zöldszem
atlatszo.hu/2012/08/06/magyar-offshore-vagyon-mennyi-az-annyi/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512

Rogán egy faszarcú, tolvaj!!Ha az országban mindenki azt kapná amit érdemel, akkor ez a koszos kis tróger már rég lámpavason lógna, a gazdájával és a bűntársaival együtt.
Kutyuska
Piszkosul unom már, hogy minden alkalommal, amikor számot kellene adni a törvénytelen sumákolásukról, lopásukról azt mondják, hogy felesleges és nevetséges, hogy számon kérik őket.
Egyáltalán nem tartom feleslegesnek, sem nevetségesnek, hogy elregéljék, mikor, mit, kitől és mennyit loptak.
Kutyuska
@zöldszem: Én nemes egyszerűséggel csak békának nevezem. A szemeit a békák is megirigyelnék.
karma1
@Szókrakész: Kapaszkodj meg!!! Ez a szoveg jelenik meg, igy kezelik az adatainkat, tehat MAR ALKALMAZZAK A TORVENYT! Nekem - es meg par millio embernek semmi baja ne m volt a gugli szolgaltatasaival. Beleveszi az osszes eszkozeimet,... Meg a jo edesanyjat is vegye bele... SZOVAL:

Mielőtt továbblépne…

Az adatvédelmi jogszabályoknak való megfelelés érdekében arra kérjük, hogy szánjon rá néhány percet, és tekintse át a Google adatvédelmi irányelveinek főbb pontjait. Most nem egy általunk végrehajtott módosításról van szó – a lényegi részek áttekintésére nyújtunk lehetőséget.
Azért van erre szükség, hogy folytathassa a Google szolgáltatásainak használatát.
Adatvédelmi emlékeztető a Google-tól
Görgessen le, majd kattintson az „Elfogadom” lehetőségre, ha készen áll, hogy továbblépjen a Google Keresés szolgáltatásba, vagy pedig fedezze fel az oldalon szereplő további lehetőségeket.
Az általunk kezelt adatok, amikor Ön a Google-t használja
Amikor például éttermet keres a Google Térképen, vagy megtekint egy videót a YouTube-on, kezeljük az adott tevékenységgel kapcsolatos információkat – ideértve a megtekintett videó címét, az eszközazonosítókat, az IP-címeket, a cookie-k adatait és a földrajzi helyet.
A fent ismertetett információtípusokat akkor is kezeljük, amikor Ön a Google szolgáltatásait – például hirdetéseket, az Analytics rendszert vagy a YouTube videolejátszóját – használó alkalmazásokat vagy webhelyeket vesz igénybe.
Az adatkezelés célja
Az adatokat az irányelvünkben ismertetett célokból kezeljük, ideértve az alábbiakat:
Azért, hogy szolgáltatásaink hasznosabb, még inkább személyre szabott tartalmakat biztosíthassanak, például relevánsabb keresési eredményeket;
Azért, hogy meglévő szolgáltatásaink minőségét javítsuk, és új szolgáltatásokat fejlesszünk ki;
Azért, hogy személyre szabott hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek például a keresési kifejezésekhez vagy a YouTube-on megtekintett videókhoz kapcsolódnak;
Azért, hogy a csalások és...
karma1
@Szókrakész: Folytatasa a felugro ablak szovegenek:

Azért, hogy személyre szabott hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek például a keresési kifejezésekhez vagy a YouTube-on megtekintett videókhoz kapcsolódnak;
Azért, hogy a csalások és visszaélések elleni védekezéssel növeljük a biztonságot; valamint
Azért, hogy elemzések és mérések révén megértsük, hogyan használják szolgáltatásainkat.
Az adatok összevonása
Ezeket az adatokat a szolgáltatásaink és az Ön eszközei között is összevonjuk ugyanezen célokból. Például milliárdnyi keresési kifejezés alapján helyesírás-javító modelleket építünk fel, amelyeket minden szolgáltatásunkban alkalmazunk, valamint az adatokat az Ön és más felhasználók figyelmeztetésére használjuk potenciális biztonsági kockázatok esetén.
További információ arról, hogy a Google miként használja fel az adatokat a felhasználói élmény javítására

Tipp: Ha az elfogadás előtt bejelentkezik Google-fiókjába, megjegyezzük választását az összes eszközön és böngészőben, amelyen szintén bejelentkezett.
EGYÉB LEHETŐSÉGEKEGYETÉRTEK
zöldszem
@Kutyuska: Nekem meg inkább a veréb csipasz ugrik be mikor meglátom! Tényleg borzalmas visszataszító a szemei!
De lehet akár bagoly is! s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0b/b7/a2/0bb7a2c19ecf06b296960af98d28a753.gif
karma1
@Szókrakész: Lemondanek rola,...:o((((
Kutyuska
@zöldszem: Ritka szép ember, az biztos. Rá is igaz lehet, amit Matolcsyval kapcsolatban írtam korábban, olyan az ábrázata, amilyen a lelke és az agya.
verum
Akkor lesz jobb világ ebben az országban, ha ezek a pofátlan tolvaj, csaló gazemberek rács mögött lesznek teljes vagyonelkobzás után.
pbalage
@zöldszem: biztos egy playboy a csávó, biztos kamisky fannis home made videója is van threesome cecíliával, ennek alaposabban utána kéne nézni a kiveldugtamtegnap.org-on
Szókrakész
@karma1: Beloptad magad Viktor szívébe.
Már nem tehetsz semmit.
Szerelmes lett beléd.
Hidd el koslatni fog utánad.
Clavigo
Nehogy már ez is saját magát kezdje el vizsgálni...,,mint Vida bébi..:) :) :)
zöldszem
@pbalage: playboy??? várj, nem látok a röhögéstől!!!
Hát ha itt kezdődnek a playboy-k, akkor...
pbalage
@zöldszem: biztos csak hozzá kell szokni. Cecília főzi a nokedlit, csibecombbal.
Gülüboy hazajön, megmutatja az új szobákat, ékszereket.
Vajon mi lesz a sztori vége?
Cecília vajon szerelembe esik-e Hosé Armando Rogano-ba?
A 4345. részben minden kiderül.
zöldszem
@pbalage: Áááá, szóval csirkepöri+ nokedli, mindezek után böfögés, és láss csodát, tágulnak a szobák teraszok!
dr. prédikátor
@karma1: Ne dőlj be a guglinak!Néha nekem is csinál ilyent,de én elküldüm a ...ba!de lehet hogy a Gyurcsány meg a Bajnai kutakodik!!!
Jozefina
Majd a bíróságon elmondja, láncraverve!!!
Toby
Helyes Trógán ! Tiszta kötélhez - tiszta nyakkal illik !
percsi
Polgári, bocsánat miniszteri engedetlenség! Micsoda dolog kibújni a kötelezettség alól? Milyen jogszabály írja elő, hogy ha akarok megyek, ha akarok nem megyek egy ilyen fontos ülésre? Mindent megtagadnak, le kell váltani őket!
sneki
@Jozefina: Nem lesz bíróság. Zsidót mikor láttál bíróságon a vádlottak padján?
sneki
@sneki: No meg izraeli állampolgár is.
karma1
@Szókrakész: Ha Te mondod, Neked elhiszem - a franc essen a gusztusaba!...:o((((
justhpeter
Nem lesz semmi baja, fokozott védelem alatt áll.
Desischado
Csodálkoztok? Engem az lepne meg, ha vállalta volna! De egy gerinctelen tolvajtól mi mást várhat az ember? Remélem, lesz elszámoltatás, és a bíróságon majd kénytelen lesz felelni!
kkalman
Arrogáns Tonyó, meg a takony Habony megérdemlik, hogy egy lápaoszlopon fityegjenek.
percsi
@Desischado: Sajnos nem lesz elszámolás. Közös szálak fűzik egymáshoz a nagyokat. Egy mindenkiért - mindenki egyért! Van egy-két friss párt, akik próbálkoznak, de megfogják enni őket.
karma1
@Kutyuska: Mit Te feltetelezel? eltolcsinak AGYA van?
Kutyuska
@karma1: Igen, van neki, csak valószínűleg nagy része elhalt már. Ezt nevezik agylágyulásnak,
ha jól tudom.
eugen4402
Nem kéne minden apróságon fennakadnom, de ha most elkezdeném sorolni, hogy mi minden történt itt 2010 óta, ami FELESLEGES és NEVETSÉGES volt, ebben a ciklusban nem érnék a lista végére...:-(((
Desischado
@percsi: Én azért reménykedem, hogy nekik is bealkonyul majd. Semmi sem tart örökké!
percsi
@Desischado: Reménykedtem én is, már ott tartottam, hogy minden nap úgy nyitom meg a hírközlő oldalakat, hogy vége a királyságuknak. :-(
A napokban akadtam erre, elolvastam, és minden reményem szertefoszlott:
www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/olaj-%C3%BCgyek-orb%C3%A1n-500-milli%C3%A1rdos-vagyona
Kutyuska
@Desischado: Majd azt mondja, parancsra tette.
Kutyuska
@eugen4402: A jelenlegi kormány felesleges és nevetséges és egy kicsit kibővítve a jelzőket, gusztustalan, undorító, gátlástalan, telhetetlen és semmirekellő. És ez csak egy töredéke, amit róluk gondolok.
eugen4402
@Kutyuska: Köszönöm, hogy pontosítottad, és újabb színekkel gazdagítottad a jelzők sorát. Eléggé árnyalt a nyelvünk, de vannak fogalmak, melyekre nehezen találunk méltó szavakat... Ehhez mit szólnál, ha összefoglalva azzal jellemezném a mostani vezérkarunkat: "A maguk nemében egyedülállóak"...?
sneki
@Kutyuska: Zsidó szemre ugyan más szó illik-e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.