A napokban váratlanul meghalt a Legfőbb Ügyészség egyik ügyésze, aki a brókerbotrányban érintett Quaestor-ügyön dolgozott – értesült az Index.

A Legfőbb Ügyészség ezt megerősítette, Bagoly Bettina azt közölte, hogy "a napokban váratlanul és tragikusan fiatalon valóban elhunyt a Fővárosi Főügyészség egyik kiemelkedő tudású és munkabírású csoportvezető ügyésze". Bagoly szerint ugyanakkor a munkatársuk halála közvetlenül nem befolyásolja a Quaestor "ügymenetét".

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Frászt ez csupán ,,IDŐHÚZÁS,, persze most valakinek át kell vennie az ügyet közben lejár a fogva tartási idő kiengedik a pacákot az meg eltűnik mint az aranyóra, akarom mondani a mobiltelefon az esküvőn)))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Basszus! Rájött az igazságra és belehalt!
bencemacska
Kár érte, sajnálom. A főnökét nem sajnálnám!
papa.49
Frászt ez csupán ,,IDŐHÚZÁS,, persze most valakinek át kell vennie az ügyet közben lejár a fogva tartási idő kiengedik a pacákot az meg eltűnik mint az aranyóra, akarom mondani a mobiltelefon az esküvőn)))))))))))))
RonaGyuri
@Bringás: szégyenében, hogy elégtelen vádiratot kellett csinálnia
Bringás
@RonaGyuri: A jogász és a szégyen nem egymást kizáró fogalmak?
RonaGyuri
@Bringás: igazad van nem a szégyen a legjobb kifejezés, de azért nekik is van/lehet valami olyan, hogy valamit már ők sem!
Bringás
@RonaGyuri: Alapból úgy vagyok, hogy akik képesek a bíróságon gyilkosokat védeni, talán nem olyan lelkisek!
bencemacska
El lehet halasztani a bíróság által kért vádirat kiegészítést (javítást?). Közben megy az idő.
nemjoezigy
Ez szomorú!
De ilyenkor jön elő az összeesküvés elmélet: meghal a mészáros polgármester jelölt ellenfele, meghal az egyik 'pénzmosó' a rendőrautóban, meghal egy oknyomozó riporter, meg még akikről nem tudunk és kapcsolatban lehetnek közügyekhez.
Mert ugye "... váratlanul és tragikusan fiatalon..." ez nem mindennapi, természetes?
De az ország, a kormány, a pintér, stb jól teljesít!
vukkocska
@papa.49: nem ez az egy ügyész dolgozott rajta. Lehet, hogy vagy infarktusban, vagy agyvérzésben halt meg, lehet, hogy a lelkiismerete nem bírta elviselni, hogy az ügyészség nem hajlandó érthetővé tenni a vádat. Nem poénkodom, sajnálom, hogy fiatalon meghalt.
human
Biztos természetes úton halt meg. Mondjuk afrikai kígyóméregtől?
kerekkocka
@Bringás: Segített neki a ragyabasztafasszopó belügyérgeci!
Bringás
@kerekkocka: Ritka veretes a szókincsed öreg!
papa.49
@vukkocska: Én se poénből mondtam de már eléggé kilóg így is az ördög pata az egész ügyből, tudom ki kell valahogy húzni a csávából a pacákot mert gondolom vannak adui, amit megszerezni a gyökerek nem tudnak, és ha bukik a pacák, egyszer csak megjelenik a netten az egész disznóság...
RonaGyuri
@Bringás: ez egy másik kérdés. Én csak a szakmai önlejáratásról beszéltem!
nezelodo
A macisbank ügynél is jól jött a haszonélvező csodapolitikusoknak, amikor meghalt váratlanul a Kisherceg ügyvédje. Sikerült is elhúzni tíz évig az ügyet, amire már akkor alig emlékezett a hívek közül valaki, és senki nem kereste, hol reinkarnálódott valós formában a bank elméleti vesztesége.
Toby
Hát persze, utolsó mondata az volt: " márpedig akkor is vádat emelek, cimborák ide, cimborák oda !"
bundi
az uniós pénzek elosztásáért felelős szoftver tulaja beszél lázárral és hirtelen fiatalon meghal...de előtte eladja szarért húgyért a szoftvert amit előtte nem is akart eladni...a weisz a választások előtt keresztbe tesz a szociknak...a saját embereivel nyittat számlát más nevére...majd hirtelen meghal...valahogy fura hogy a pénzek körül levő felelősök nagyon fiatalon hirtelen halnak...a fidesznek meg mindig jól jön a haláluk...ki érti ezt...
Sziszifusz
Már-már olyan benyomása lehet az embernek, hogy a Polip című filmsorozat egy része játszódik le előttünk.
Mindenesetre nagyon, nagyon furcsa .
bis1945
Hát?! - túl sokat kérdezgetett - ez így szokott lenni csak "ólommérgezésben" az olajozásnál is ez történt, és remélhetőleg az ügyíratok is hiányoznak majd ...
qrfly
talán nem kelletvón egyben egészben átolvasni a nyomozati anyagot...

sebaj...már estére SEM fogunk emlékezni / kire is ?? /
bakegya
@papa.49: MEEEEEEGÚSSZA mint a molvezír-aki már 9milliárddal az élmezőnyben"tója tovább a biciklit"BP...szó szerint.
bakegya
Na,már ügyészt is nyírnak...?-fideSS TEMPÓ.
nyanya001
Olyan súlyos volt az infarktus hogy kifogyott az egész tár.
Welsz Tamás, Komáromi András, Váradi András...
papa.49
@ziziplanet: A legfőbb keresztapa))))))))
A környékén hullanak a pacákok mint ősszel a legyek))))))))
perfekt
" Uram ez az illető hirtelen hanyatt esett! Hol ütötte meg magát? Itt a fülem mögött,de én pontosan állcsúcson találtam"! Rejtő Jenő. Ugye milyen humoros?--az ott fönt- nem.
KERKA
Mert a kiemelkedő tudású és munkabírású csoportvezető ügyészek korán halnak.
Miután talált valamit a gépezetben. Amit nem kellett volna.
Amúgy sajnálom, nem szabad ilyen fiatalon meghalni, részvétem a családjának
human
Azért az furcsa, hogy egy újságíró sem kérdezett rá a halál okára.
szmeagol
Véletlenül egy sorozatot engedett a hátába!
karma1
@aremy: Ja, meg nem tudjak, hogy mit kell mondani...A hir elobb jott le, mint ahogy habonynak lett volna ideje barmit is kitalalnia...Van ez igy... Annal erdekesebb lesz majd a magyarazat... Ha egyszer valaki majd veszi a faradsagot, es lenyomozza...
karma1
Ugyan mar, ki hiszi el a "varatlanul"-t?
Azt sem mertek kiirni, hogy miben, mert abban a pillanatban raugrananak a parlamenti sajtosokra (tan habonyra, roganra), hogy mit nmondananak errol...Ok meg me'g nem kaptak meg az ukazt fentrol...)
nezelodo
Volt ilyen csönd az átkosban is halálesetek körül, amikor az illető főkáder aspiráns széles jókedvében tarkón lőtte magát. Csúnya lehetett, még a család sem nézhette meg úgy temették el. Az akkori kisinasok sem vesztek el, ők vagy a leszármazottak nagymesterré nőtték ki magukat...
Bringás
@micfild: Ha tudnám, lehet én sem élnék!
bakegya
@ziziplanet: az csakkk rendet csinál-csakkk csöndbe,csakkk halkan...@human: túlélésre játszanak...
justhpeter
Várjunk még egy kicsit, hátha vannak igazi okok is.
A Tündik bündije
Ó, milyen meglepő. A következő majd taposóaknára lép az előszobában. De ez is az emútnyócév miatt van.
magyarbakancs
Hány éves volt?
Milyen betegségben,balesetben halt meg?
Erről nem szól a fáma.
magyarbakancs
Legalább 20 ügyésznek kellene dolgozni ezen az ügyön.
Ha valaki ki is esik, még mindig tud a többi dolgozni az ügyön.
Tényleg hány ügyész dolgozott az évszázad csalásán
nezelodo
Nagy "divat" lett a váratlan halál a rendszerváltás után is. Hullottak a vidéki (becsületes) rendőri vezetők, egy kanna gázolaj láttán, a lakásajtajuk előtt, életuntak lettek. Nagy volt a nyomás azon a polgijelöltön is, aki gondatlanságból elé ugrott a választás előtti estén annak a kocsinak Sajnos a kártérítést már előre bevasalta rajta egy gázszerelő, éppen pár száz mázsa birkatrágyára volt szüksége, amivel lehet, hogy a kenyéradójának kedveskedett. Persze mindez a véletlen műve, és ha valaki hasonlóságot lát mai személyek és események között, az is véletlen.
dr. prédikátor
Nem váratlanul halt meg, várható volt a halála!!! Biztos valamire vagy valakire terhelő bizonyítékot talált!!!A veszélyes emberek mindíg hirtelen halnak meg!!!
Borsodi
Nem is tudom mért nem lepődök meg ezen? Hogy nekik semmi bajuk nem esik ,ezt nem értem.
Szókrakész
Netán ő is a hátsó ülésen utazott???
human
A halál okáról gondolom nem nyilatkozhat senki, ha a család tiltja ezt az információt. Hogy erről van-e szó, majd kiderül. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nem lennék meglepődve, ha itt is a Welsz halálához hasonló rejtélyes halálesetről lenne szó.
human
@magyarbakancs: Az ügyészség a nyomozást már lezárhatta, hisz a bizonyítékokat benyújtotta. A bíróságnak már tárgyalnia kellene az ügyet, de mivel a bizonyítékokról megy a huzavona, ezért nem történik semmi egészen júni1-ig, mikor is minden gyanúsítottat szabadon engedhetnek.
Nekem erről az a klasszikus jelenet jut eszembe, mikor két autó egymás felé száguld és kérdés, hogy melyik tér ki hamarabb. Itt a kérdés, hogy az ügyészség vagy a bíróság félre rántja-e a kormányt az utolsó pillanatban és elkezdődhet-e az ügy tárgyalása. Ha viszont senki nem rántja el a kormányt, akkor balhé lesz. Kíváncsi leszek a bíróság és az ügyészség hogy fogja lekommunikálni, hogy az évszázad rablóit szabadon kell engedni. Ki lesz a felelős, ha egyáltalán lesz felelős?
Egy biztos, a Quaestor százmilliárdjaiba Lánczi András már nehezen fogja belemagyarázni, hogy ez nem bűncselekmény, hanem a fidesz politikai programja.
kukac50
Ideje lenne már a Queastor károsultjait ki fizetni! Véleményem szerint üres az államkassza és a Fidesz részéről ez egy kitervelt pénz ellopás volt! Ezért húzzák az időt.
Kevés volt a nyugdíjvagyon ellopása!
mariaberta
Hogy ez a HALÁL milyen szelektív, érdemes lenne felsorolni, milyen táborba tartoztak azok, akik csak úgy meghaltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.