Annyira összeveszett az Együtt társelnöke Szigetvári Viktor és Németh Szilárd a Fidesz alelnöke, hogy utóbbi a műsor végefelé fogta magát és kisétált a stúdióból. 

Szigetvári Viktor jogi nonszensznek nevezte a kormány kvóta-népszavazási kezdeményezését, Németh Szilárd pedig arról beszélt, hogy a bevándorlók 95 százaléka életerős fiatal férfi és rengeteg nőt erőszakolnak meg migránsok.

A Fidesz alelnöke vitapartnere szemére vetette, hogy az ellenzéki párt mögött idegen érdekek állnak, mire Szigetvári úgy reagált: „mondja ki, hogy a zsidók”.

Németh Szilárd itt vesztette el a türelmét, kikérte magának, hogy zsidózással vádolják, de már állt is fel és kisétált a stúdióból.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
nahh... most akkor annyi is lesz a rezsicsökkentésnek...
szmeagol
Be sem kellett volna hívni a zsírdisznót!
volvós
Ez egy jó sztori, amikor egy cigány zsidózik !!
Föleg, ha víztoronyfejü komcsi volt azelött !!
Papuska1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
A vitaképtelenek így szoktak reagálni...
human
De miért húzta fel az orrát. Soha nem mondják el, hogy ki támadja Magyarországot. Mindig valami megfoghatatlan ellenségről beszélnek. Régen az oroszok voltak, mostanra pajtások. Volt mikor a kínaiaktól kellett rettegni, most velük példálóznak. Milyen ellenségekről beszélnek, konkrétan mondják ki.
WF
Megzavarták szegény Szilárdot a begyakorolt mondókájában. Nyomta a propagandaszöveget, és a gonosz vitapartner megzavarta benne. Persze a fidesz berkekben nicsenek ilyenhez szokva, hogy vki ellentmond, vagy kétkedik. Bár személy szerint én is ellenzem a kvótarendszert, az ezzel kapcsolatos népszavazás jogi vonatkozásaihoz nem értek, de Németh úr egyértelműen nem is akart érdemi párbeszédet folytatni, csak a propagandát akarta letolni a nézők felé. Sajnálom, mert nekem is vannak kérdéseim, de zsigerből gyűlölöm, amikor lyukat akarnak beszélni a hasamba észérvek helyett és uszításra használnak egy ilyen húsbavágó kérdést.
human
@WF: Szerintem Szigetvári kérdésében felvillant neki az a bizonyos EXIT lámpa, amire hivatkozva gyorsan elhagyhatta a stúdiók elkerülve a további kérdéseket.
Yoda69
@human: Nem tudjak kimondani, mert nincs ilyen. Diktaturakban mindig kell egy lebegtetett ellensegkep, amire aztan ra lehet fogni minden szart. A baj az hogy a legtobb ember ezt be is szopja.
eugen4402
Kb. öt percig néztem, de ezt a "poént" nem tudtam kivárni. Ez a szép nagydarab ember képtelen arra, hogy kérdésre feleljen, vagy hogy másokat engedjen szóhoz jutni. Ő egy robot, mintha a súgógépről olvasná fennhangon, lélegzetvétel nélkül mondja az aznapi evangéliumot, amit beleprogramoztak. Lehet, hogy közös tanárhoz jártak Torgyánnal..?
dr. prédikátor
Na a rizsaszilárd most jól megmondta! érvek helyett inkább látványosan kivonult!!!Úgy látszik a Gyurcsány meg a Bajnai már kezd kikopni!De ezeknek a férgeknek mindíg kell valaki akit ellenségnek nevezhetnek!!! de legalább egyszer már nevesítenék is!!!Nagy marha egy geci ez a gyurmafejű szarzsák!!!
Toby
Szigetvári csak arra kérdezett rá, amit állított róla a karám ! Ergo: illetlenség rákérdezni idióta karám-kijelentésekre !
Amúgy, hájtaréjúnak a parlamentből és a közéletből kellene így kivonulni !
nemkati
Szigetvári jogosan tette fel azt a kérdést, mivel a Fidesz folyamatosan Soros, meg háttérhatalmi erők támogatásával vádolja azokat, akik a kormány menekültpoliitikáját támadják. A háttérhatalmi erők pedig ugyebár a zsidók, vagy zsidó befolyás alatt álló hatalmak, ahogy a pénzvilág is, pl Soros György. Ilyenkor nem felkapni kell a vizet, hanem nyíltan, egyenesen megmondani, mit ért a Fidesz a háttérhatalom alatt. Na de Németh Szilárd vitakultúrájából már éppen elég ízelítőt kaptunk.

Nekem egyébként a tegnap esti vita egyenesen fizikai fájdalmat okozott, és nem Szigetvári miatt.
bretagne
"Ezek" teljesen eltájolódtak. Nincs kötelező befogadás, ezt már többször elmondták, de nekik aztán beszélhetnek. Mészáros Antónia -akit különben kedvelek, - de rájuk szólhatott volna, hogy ne egyszerre beszéljenek, mert nehéz megérteni, ki mit mond. Ez a rezsis előbb is kisétálhatott volna. Ha nem tudnak mit reagálni, akkor mellébeszélnek vagy kisétál. Az életünkből is kisétálhatna már mind.
perfekt
Választékosan öltözött ,férfias megjelenésű,intelligens, érvekkel-ellenérvekkel rendelkező,toleráns viselkedésű --Vadbarom!
pbalage
@perfekt: többen szóvá tették a fideszből, hogy vadbaromnak meg ilyen hasonlóknak nevezzük őket, és bár a meglátás helyes, az új nemzeti nyelvtani szabályok szerint a következők alkalmazandók:

- faszkalap = miniszterelnök úr
- tahó paraszt = drága államtitkár úr
- sutyerák = doktor úr
- vadbarom = mélyen tisztelt elnök úr
A Tündik bündije
Félreértettétek. Nem kivonult, csak neki hamarabb el kell indulni, hogy időben megtalálja a kijáratot a két és fél agysejtjével. Ez a pacák akkora türhő, hogy Kósa is hozzá jár továbbképzésre.
magyarbakancs
Ilyen ember szóvivő a Fideszben, a birkózó szövetség elnöke.
Érdemes tenyészteni gazdaságos lenne az *irtása.
Borzalom ez az embernek nevezet semmire nem hasonlítható valami.
wagabund
Amúgy szigetvári sem egy kimondottan nyerő politikus...a választásokon bizony láthatatlan lesz az eredménye..(neki is)azt hiszi, mert államtitkár volt, még mindig fut a szekér...ez már nem az a jármű...
coni
Mészárosnak le kellett volna állítania a disznófejű nagyúrt időben, hogy Szigetvári is szóhoz juthasson és akkor nem kellett volna ilyen "tömören" fogalmaznia abban a néhány másodpercben amikor szóhoz jutott.
De a következő riportban ugyanazt a hibát követte el, hagyta, hogy az egyik vitapartner kitöltse az egész műsoridőt oda nem tartozó hablatyolással.
Lassan az ATV is kormányszócső lesz ha csak abból áll egy műsor, hogy egy fideszes darálja a zagyvaságait, az ellenzék meg bambán hallgatja.
perfekt
@A Tündik bündije: Sziaa .Jó olvasni téged.
perfekt
@pbalage: A tisztelet,nem jár alanyi jogon--azt ki kell érdemelni----az övék-és elvbarátaiké ennyi--viselkedéseikkel átírják, a magyar értelmező kézi szótár jelzőit!
amaramaistanna
@wagabund: Veled ellentétben és úgy vélem, és úgy látom, hogy Szigetvári Viktor okos ember, s okosan politizál, határozott véleménye van, s nem váltogat populista módon, mint az ellenzék egyik - másik pártjának vezetői. Kitűnő hármast alkotnak Pápa Leventével és Juhász Péterrel.
human
Szigetvári csak meg akarta tudni, hogy kinek sz ügynöke.
- És? Sikerült?
pbalage
@perfekt: de pont azér'! Vágod a logikát? Pont ezzel lehet a legjobban kibaszni velük, mert még a századvég is csak egyesével fogja tudni kiszámolni, hogy ki miért "tisztelemezi" le az illetőket.
Papuska1
@Yoda69: Ott a gond, ha az "ellenségkép" nőket erőszakol és bombákat robbant. Lehet, hogy ilyenkor már nem csak kép?
mariaberta
Az is csoda, hogy egyáltalán bement. Nincs semmi meglepő ebben a "kivonulásban" , hiszen ha elfogynak az érvek, nincs mit tenni, el kell futni!
Manhattan
Szembesítették az igazsággal! Szóhoz nem engedte jutni a másikat, de kényes kérdésnél beakadt a fogaskerék...
Mangu
@Szeparepa2: Én nagyon nem csipem e bagázst és kár, hogy nem az országból vonult ki e szellemi fogyatékos, de viselkedj mán, kulturáltan nyilváníts véleményt, kritizálj.
varirmag
Mind két politikust utálom ! DE ! Ha azt mondom hogy Rákosi Mátyás egy véreskezű diktátor volt, vagy azt hogy Kun Béla és keretlegényei elvetemült ,kegyetlen gyilkosok . Akkor én most Szigetvári Viktor szerint zsidózok ???
Szigetvárinak le kellene már szokni arról hog mindenbe belemagyarázza a zsidózást !!!

Ebben az országban sok ezren élnek akiknek felmenői között van zsidó és van gój is,és ők mindig sz@rul érzik magukat az ilyen [email protected] miatt mint Szigetvári. !!!

Rezsiszilárd meg ha nem tud vitázni minek megy a TV-be ?
bence
@human: ! Mindig az , aki éppen az eszükbe jut !
bence
@Szeparepa2: ! Inkább öntsük betonba , mert a lámpavas összerogyik alatta !
Szókrakész
"Németh Szilárd kivonult az ATV stúdiójából"

Kezdetnek nem rossz.

Már csak a politikai életből kell kivonuljon.
human
@bence: Ha nem mondják meg, hogy ki az ellenség, akkor mindenki saját ízlése szerint behelyettesíti. Van aki a zsidókat, van aki Brüszelt, van aki valami nagytőkés szervezetet lát bele. Mennyivel jobb ugye ez, mintha csak egy ellenséget neveznének meg. Így kimaxolható a rettegő tábor.
bence
@pbalage: ! Azt megmondom ! @- va jó !
bence
@A Tündik bündije: ! Akkora igazat szóltál , hogy még !!! Nagyon SZUPER !
bence
@wagabund: ! Teljesen mindegy milyen jármű ! Igazat szólt ! Mellesleg , én nagyon bírom !!! Nem sunnyog , nem rejti véka alá a véleményét ! Igazat szól !
bence
@human: ! Ezeknek mindenki az , ha ellentétesen gondolkodik mint ők ! Az általad felsoroltakból már mindegyiket ellenségnek tüntettek fel !
Szókrakész
@wagabund: Én emlékszem a parlamenti fikaevő jeleneteire is.
huKKK
@justhpeter: Igaza van.
Szigetváry alulmúlta magát.
justhpeter
@huKKK: És az ok a kivonulásra ? Miért nem iskolázta le ?
huKKK
@justhpeter: "Miért nem iskolázta le ?"

Nem volt rá szükség.

"És az ok a kivonulásra ?"
Elmondta.
De ha nem lett volna oka akkor is kivonulhatott volna.
Demokrácia van.

Ön nem mondta, kire írta az "ostoba tahó"-t.
Én Szigetvárira vonatkoztattam.
pali85
@A Tündik bündije: @pbalage: Te meg az istállóban nevelkedett BAROM VAGY!a VIRÁGNAK AZ ALJA,TE "GYÖKÉR".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.