Mint ahogy arról hírt adtunk, egy internetre felkerült videón az látható, hogy  egy fiatalember a budapesti 1-es villamoson üt és rugdal egy idős embert.

A támadót sokan felismerték, és fórumokon közzétették facebookos adatlapját. Ezután már nem volt nagy kunszt elkapni, és ahogy a rendőrség írta, D. Zsolt elszámoltatása folyamatban van.

A Borsnak Zsani, a fiú barátnője a történteket kissé más szemszögből vázolja. Bár Zsoltnak van drogos múltja, a lány szerint már több mint fél éve tiszta volt.

Leszögezem, nem voltam ott, nem láttam, mi történt, de állítólag vannak szemtanúk. Én azt tudom, amit Zsolt nekem elmesélt az egészről. A hírekkel ellentétben azt mondta nekem, nem volt benne drog, ezt majd a vérvétel úgyis igazolja. Arról is írtak, az édesapja kitette a viselt dolgai miatt. Maradjunk annyiban, az édesapja nem egy tisztességes ember, és több szót nem is érdemel. Zsolt azt mondta, amikor felszállt a villamosra, az idős úr már ott ült. Hangosan beszélt, kiabált, sokakat zavart a viselkedése, ittas volt. Zsolt is ivott, ez sem titkolta egy percig sem. Ő állítólag kérte az urat, fejezze be a hangoskodást, ne zavarjon másokat, az öreg ekkor esett neki, és megpofozta őt. Ebből kerekedett a balhé, aminek azt a részét rögzítették, amikor Zsolti is visszaütött

– magyarázta Zsani, aki azt is elárulta, párjával babát várnak, és attól tart, a stresszes napok megviselik a kicsi egészségét.

A barátnő szerint Zsolt önként ment be a rendőrségre. A hivatalos szerv által közzétett felvételen viszont az látszik, hogy a fiút az utcán kapták el, és barátságosan a nyakára térdeltek.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Valahogy nem életszerű a hölgyike védőbeszéde, kiváltképp hogy ott se volt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Magától értetődő tipikus eset:"Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött."
papa.49
Valahogy nem életszerű a hölgyike védőbeszéde, kiváltképp hogy ott se volt...
cs.n.
És hol a villamos kamerájának a felvétele? Ja, hogy sehol. Ez a BKK kamerarendszere, hogy utasok videóznak mobiltelóval, ha eszükbe jut?
GeoCravker
@papa.49: Sajnos akár egy kicsit életszerű is lehet. Szóltam már rá én is hangoskodóra, akinek az első reakciója az volt, hogy ütésre mozdult. (ez azért látszik). Az is igaz, hogy egy másfél mázsás "rászóló" esetén, ha nem atom részeg, azért be is fékezte az úr ezt a mozdulatot.
Ha megüt és visszaütök, akkor az első ütést nyilván nem veszi fel egy utas sem. Mert azzal indul. Mire előveszik a telefont, már csak a reakció látszik.
Ettől persze nem kell kormánykitüntetést adni a nyilván provokatívan beszoló ifjúnak sem. De azért más lehet a helyzet.
papa.49
@GeoCravker: Igazad lehet de meg kéne hallgatni az idős urat is...
Egyébként nekem nem úgy tűnik hogy a valódi verekedőt fogták el a söndörök, az első videón egy valóban fiatal mondhatni vékony srác pofozkodik, az elfogós videón meg egy idősebb kissé pocakos pacákot fektetnek meg a zsaruk...Igazából senki nem tudja hogyan kezdődött az egész...
cs.n.
A ripost nevű bulvárportálhoz küldték a felvételt (Ahol nem találjátok ki, kit kell értesíteni, ha információid vannak az esetről. Rendőrséget? Dehogy. Írj a ripostnak emailt:)
Na mindegy, csak itt a felvétel (állítólagos) készítője egészen mást mond.
ripost.hu/cikk-brutalisan-megvertek-egy-idos-bacsit-az-1-es-villamoson
moareka
Kisanyám, apuka jól tette, hogy kitette a fiu szűrét, te pedig, ha nem voltál ott, kussolnod kellene. Ami pedig Zsoltika tisztaságát illeti, mint a fehér hó, olyan lehet, ha fél éve nem drogozott.
Tisztába vagy azzal, mennyi idő kell, hogy elfelejtse a szert?
Ami pedig ismét az apját illeti, neked nincs jogod a szádra venni, akármilyen szülő, semmi közöd hozzá
Ha az öreg részeg volt és hangoskodott, nem Zsoltikának kellett volna elintézni...
Jobb, ha nem szólalsz meg, mert szégyent hozol a nagy múltú Szent Margit nevű iskoládra...
cs.n.
@papa.49: A kamera is torzíthat, de nekem nem ez a fura az egészben. Nem vagyok összeesküvéselmélet-hívő, de nekem egyre inkább az a benyomásom, hogy ez egy megrendezett műbalhé uborkaszezon idejére. A tegnapi riposztos cikkről is ez jutott eszembe először, most meg az egymásnak totál ellentmondó "fejlemények" kapcsán még inkább így gondolom.
jancsipapa
@Horizont: valszeg: zsák a foltját ...
nyanya001
Drogos ge..i !
Száradj ki mint a Góbi sivatag !
simmering73
@Horizont: Szerintem megtalálta zsák a foltját. Abban a miliőben, ahol ez a drogos lumpeproli mozog csak hasonszőrű társra lelhet.
wagabund
...".és barátságosan a nyakára térdeltek."..

ha beballagott a yardra, akkor hogy kerültek az utcára...
amúgy mint előttem írva vagyon, megtalálta a zsák a foltját...

amúgy meg kellene keresni az öreget, hátha mást mond...vagy töredelmesen beismeri, inzultálta az utasokat, őket védte ez a szép fiatalember...(néhány ütéssel)
glorianna
Zsolt, meg Zsani, aki babát vár, meg apa, aki kirúgta a kicsifiát... mi ez? Villamoson nem verekszik sem öreg, sem fiatal - vagy ha mégis, akkor ne csodálkozzék, ha elkapják a kékfiúk. A körítés meg maszlag, nem tartozik a büntetendő cselekményhez.
Mézike
@wagabund: Ugye hogy ez a mondat a lényege az egésznek? te én ezen besírtam! :-)
wagabund
@Mézike: még szerencse, hogy néha egy csipet humor is előfordul, mi meg ércsük...

csak nehogy beperelje ez a fiatalember az elfogásban résztvevőket, meg a bv-t a rossz kosztért...
Mézike
@wagabund: Miazhogy csak nehogy? Ez egyenesen követelmény egy ilyen jogállamban! A csibész addig ártatlan míg rá nem bizonyítják, így egy gyilkosnak sokkal több joga van mint nekünk. Feltörekvő ifjainkról illetve rejtett erőforrásainkról nem is szólva!
Borsodi
Vagy ütött ülve egyet a háta mögött lévőre,vagy csak felemelte a kezét ,mert pofozgatta a suttyó,De ezt így kell egy szerencsétlen megbök egy ilyen férget,rögtön agyon kell verni.Jogos önvédelem,ha a földön van is rúgni kell.Már előzetesben volna a helye ha normális országban volnánk.
Desischado
Nem tudom mi az igazság, de az erőszak nem old meg semmit.
karma1
Nekem onnantol sarkanyos a mese, hogy a nyugdijas italos allapotban leledzett... Huuuuuu, de gazdag nyugdijas lehetett, ha meg piara is volt penze ho vegen...:o))))

Zsanika, addig jo, amig ennyire hiszel ennek a kedves fiatalembernek, es akinek a babajat varod... Ha az a szegeny baba valami rendellenesseggel szuletne - Isten ne adja, minden gyerek megerdemli az egeszseges elethez valo jogot ! -. akkor tudd, hogy nem a pias nyugdijas miatt van problema a kis ujszulottel... (Szep dolog, ha egy ex drogos szeliditi a szenvedelyet, es mar "csak" iszik,...:o((((
Les miserables
Bakkaer vág az eszük " én lehet ott se vóttam " duma .Ez a csóka egy kigyűrt unatkozó semmire kellő aki épp egy idős csókát nézett ki magának aki tudta nem fog visszaütni.A rúgás eleve profi gyakorlott verekedőre vall.Azért a " barátnője " fb oldalána nő is eléggé agressziv ,fajtájuk jellemzője.
Les miserables
@Horizont: Miért azt hiszed a barátnő az azért szüli ,mert szereti.CSALÁDI PÓTLÉKRA szaporodók !
Les miserables
@karma1: Még őrülne is ha hibás lenne a kis gyerek.Az dupla családi pótlék !Hol élsz te ember ?
CHEWBACCA
@Horizont: ... + gumióvszerre se fussa!
vadnarancs
Orsós fajtájából valók, ne bántsátok őket, mert a csuti elmebajos lecsap rátok! :)
vadnarancs
@Horizont: Orsós mindkettő, tehát akkor legalább féltestvérek! ;)
kingsiderr
Vadnarancs!!! Látszik mennyire egy primitiv ember vagy!!!
Fajgyülőlő ember létedre megnézném mikor egy zárka cigánym ellé raknának be hogyan mernél ott Orsósózni!!!
Fradigege
A kis csaj zsótit azért védi, mert jó farka lehet. A zsótit becsukják, új fsz után kell néznie a pcsnak. Hagyjuk már ezeket a genetikai hulladékokat. Mordorból jöttek. Az úgy kezdődött, hogy az 1-es villamost feltalálták, majd múltak az évek, egy szr darab anyja megellette zsótit, aki egy agresszív köcsög. Majd ezzel a luvnyával összeállt, kúrogatta és a bácsi lett a hibás.
CHEWBACCA
@kingsiderr: Vadnarancs becsületes ember! Nincs benne a 96,6 %-ban...
vadnarancs
@kingsiderr: Nem tehetek róla, nem kedvelem a fajtáját Orsóséknak. Látom téged nagyon érzékenyen érintett. Csak nem te is családtag vagy? Neked is kényszerérzeted van a lopásra?
Toby
Érdekes, hogy az öreg által kezdeményezett bántalmazásról nincs felvétel. Zsótik meg egy aranyember, csak még nem olvasztották be!
vukkocska
Mert Zsolti azt mondta. Na, ezen jót röhögtem. Mert a kisöreg egy öngyilkos jelölt, aki beszólt, sőt, beütött egy életerős baromnak. Mert Zsolti mondta Zsaninak.
varirmag
Persze ! A bácsi direkt a legnagyobbat ütni képes Zsótikának szólt be !
Nem baj Zsanika, majd a taszos ügyvédeknek mesélj, ők elhiszik az ostobaságodat és lesz olyan bíró/nő aki majd el is hiszi.
Majd elitélik a bácsit amiért a csomagjába kapaszkodott és behúzta a nyakát, ha már más indokot nem találnak hogy felmentsék a hulladék zsotikádat.
Hellcat
@Horizont: Van aki kimondottan az ilyen vadbarmokat keresi...
Cat Buster
Valamiért előttem hiteltelen a 'barátom mondta" szöveg.
Egy narkós akkor sem mond igazat, ha kérdez :(
kingsiderr
Vadnarancs: Nem vagyok Cigány ember!! De minek kell már egyből cigányozni??? Mikor a Magyar csinál valamit lop csal hazudik, akkor miért nincs oda irva!!! BÜDÖS,KÖCSÖG FASSZOPÓ LOPOS MAGYAROK??? Mindig csak a cigány??? Ezért tart ez az ország ott ahol. Szégyen gyalázat!!!
r2d2
@kingsiderr: Bocs, de a statisztikák azt mutatják hogy a börtönlakók 96,6%-a cigány!
kingsiderr
@r2d2: aza baj drága barátom hogy a mai világba miből élünk!!! A csalok ott ülnek a köcsög parlamentbe lopnak csalnak hazudnak. Munkalehetöség nincs!!! Kurva drágaságvan!!! Ne csodálkozzunk hogy mennek lopni vagy betörni!!! Akik milliárdokat lopnak azokat nem itélik el mert balfasz ez az ország ugy ahogy van!!!
Bringás
Hú, de veretes társalgás! Szóval a cigánygyerek azért ütötte az öreget, mert nehezen tud megélni! Ki tud ilyen hülye lenni, hogy ezt okként felhozza?
kingsiderr
@Bringás: te agyas!!! ki beszélt már itt arrol a nyomorék emberről??? látszik képbe vagy üljle 1-es!
Bringás
@kingsiderr: Egy erőszakos cigánygyerek kiütött egy öreg urat minden indok nélkül! Ezt ne varrd a megélhetés nyakába! Azt se, hogy a börtönlakók hány % van benn erőszakos bűncselekmények miatt? Nem azért mert ételt lopott, hanem mert erőszakolt, ölt, rabolt! Ugye nagy tanító! A logikád fabatkát sem ér!
kingsiderr
Nem is cigány az ember miről beszéslz te tudatlan???
Bringás
@kingsiderr: Mert más tesz ilyet? Talán a drogos!
kingsiderr
csak a cigány csinál ilyet azt ne mond már??? Ember te nézel hiradot vagy követed rendesen a hirportálokat??? Vagy rendesen olvasni nem tudsz és csak képeket nézel vagy mi?
Bringás
@kingsiderr: Nem az a kérdés, hogy ki csinál még ilyet! A kérdés, hogy kik milyen arányban!
kingsiderr
@Bringás: de akkor nem kell egyből mondani hogy cigány! Nem védeni öket mert van bennük is jó és rossz is!! De nem mindig őket kell elő venni ha ilyen van!
Bringás
@kingsiderr: Kik lehetnek?
Két család hetven fővel verekedett!
r2d2
@kingsiderr: 1993-as adatot közöltem, amikor egy rendőrtiszt barátomat azért zavarták el 47-évesen nyugdíjba, mert ezt a statisztikát adta le, mint a magyarországi börönök NB felügyelője. Pedig ő parancsot teljesített, pontos statisztikát közölt! De hát ugye a nagy LIBERALIZMUS! Akkor az SZDSZ úgymond nehezményezte, mert hogy képzel ilyet, hogy "C" kategória?! S látod, mi lett a nagy liberalizmusból?! Demo(cso)krácia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.