Hiába jelentette ki Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, hogy az ő közbenjárásával kerülték el cigány politikusok a börtönt, mégsem nyomoznak az ügyben – tudta meg a Magyar Nemzet.

Az Országos Roma Önkormányzat korábbi vezetője májusban beszélt arról, hogy többen tízmilliókat vettek fel az ORÖ-től.

A feljelentéseiről ismert Tényi István ebben az ügyben is eljárást kezdeményezett bűnpártolás miatt, de a rendőrség korrupcióellenes osztálya szerint hiányzik a bűncselekmény gyanúja, ezért nem nyomoznak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A kurva jó édes anyját a tolvajpártoló Orbánnak és az ügyészségének!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Na ez a nagy baj, ha már a gyanú is hiányzik!
Pedig többszörös visszaesőről van szó!!!
Mobil123
Tehát a setét vezír csak kimossa a cigány rokonát a szarból?
Tódor
És addig hagyja garázdálkodni a csuti fajtársa, amíg nem lop autót?
gru
farkas flórián egy büdös buta magyar cigány!
Ha szembe jön veled, nyugodtan verd halálra.
A törvényenkíviüli geci cigányok ezt érdemlik.
justhpeter
Azt gondolom, az Orbán védelme az eredendő bűn. Az ő hibája, hogy Farkas nem mondott le a mentelmi jogáról és nem áll a nyilvános vizsgálat elé. Orbán tehát bűnrészes.
Polt Pot, jegyzeteltél ?
nezelodo
@Tódor: Nagy szükség van rá, a Kreditjenő halála után kiderült nincs esély a helyére fidesznyiket tenni, mert akkora volt a fideszes tolvajlás a választókörzetben ( ha csak a whiskyire meg a vodkára való tűnt volna el, semmi baj sem lett volna). Ha ez a bűnöző díszcigány is kiesik, tovább dől a dominó, pedig már így is oda az elsöprő kétharmad, meg a fülkeforr.
bencemacska
Rájöttem. Azért van szüksége OV-nak a Fórira, mert alacsonyabb nála, rá tud a vállára támaszkodni!
Tódor
@bencemacska: Láttunk már ilyet a magyar történénelemben. Ezért kellett meghalnia Rajknak, mert vsgy két fejjel magasabb volt rákosinál. És hát a közös képeken nem csak a magasságkülönbség, hanem az IQ eltérés is látszott...
namihami
Már miért kéne nyomozni utána? Hát elkövetett bármilyen, nemhogy bűnt, de akár kihágást is?
Hiszen csak dekára azt csinálta, amit a fenti haveroktól látott, tanult. Azok után talán nyomoz valaki? Na ugye. Akkor Ő miért lenne benne a sz@rban?
Örüljünk neki, hogy végre valamiben ilyen szorgalmas és tanulékony volt.
bencemacska
@Tódor: Ekkor kezdődik a diktatúra bomlása, mikor elfogynak a külső ellenségek és át kell térni a belső tisztogatásra!
Harc nélkül nem élet az élet. És még a (WC) fülkeforradalom is felfalja saját gyermekeit!
Tódor
@bencemacska: Jó hasonlat, hehe. Mikor a csuti otthon bemegy a 00 jelzésű helyiségbe, akor valaki felrak az ajtóra mégegy nullát?
kisrigó
Látva a nagy szegénységet a cigányok közt (is), nagyon aljas dolog, amit ez a gátlástalan, aljas ember elkövetett. Saját fajtája elöl lopta el a sok pénzt, de mégis, lesz-e valaki, aki felelősségre vonja? Nem hiszem, hogy el mer menni az egyszerű cigány emberek közé! Ennél nyilvánvalóbb lopást megtorlatlanul!
bene
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim,

OV nagyon okos tudja, hogy nem lesz ebből baj, hiszen ő dönti el :)
human
A kurva jó édes anyját a tolvajpártoló Orbánnak és az ügyészségének!!!
human
Ugye látjátok a Lázári technikát? Ja, lebuktam? Akkor visszafizetem. Csak Lázárnak volt miből. Farkas Flórit kicsit ki kell tömni, hogy legyen miből visszafizetni az ellopott másfél milliárdot.
moareka
ítezsvír a tezsvír szemit nem vájja ki...
karma1
@Tódor: 19.25-re: Jaj, csak nehogy visszaterjenek ezek az idok! A "kis" Rajk is joval magasabb, mint a csuti vizilo... Es az IQ kulonbseg az o kepeikrol is lesut...:)
Tódor
@karma1: pedig vészesen hasonlít a stílus, a mentalitás az ötvenes évekhez...
patyuka
Nincs új a nap alatt...
.
Nem nyomoztak érdemben '97táján sem Kaya Ibrahim és Josip Tot, sem 2001-et követő időkben a 12 állami gazdaság ügyében, a közvélemény pedig éppúgy kussolt - sőt: ha valaki felháborodásában szót emelt valamely fórumon, már akkoriban is kapott a pofájára rendesen -, mint mostanság.
.
2006 után pedig a közvélekedésben a politikaipolitikusi aljasságot és alkalmatlanságot illetően mindent toronymagasan überel Őszöd. Azóta egy jól megkreált gyurcsányozással a legégbekiáltóbb hatalmi visszaélést is el lehet jelentékteleníteni.
Tudniillik a jellem- és mentáltoprongyok körében és számára!
.
Merthogy minden őszödi történéseket ismerő épeszű előtt világos, hogy mindkét őszödi Gyurcsány-beszéd éppen az addig (is) általánosan dívó politikai/politikusi visszásságokkal való szakításért szállt síkra. Csakhogy a hígagyúak lényegként kétpofára zabálták a karaktergyilkosok hazugságait: ''beismertehogyhazudottéjjelnappalmegghogynemcsináltaksemmit..." Majd mély erkölcsi felháborodottságukban békésen törtek-zúztak, gyújtogattak, jeles és makulátlan akkori ellenzéki szónokok ajkán csüggve kempingeztek trágyadombot csinálva a Kossuth térből...
.
És az észbontó önsorsrontásnak azóta se vége, se hossza; csoda hát, hogy korlátlanul - és ez az időtartamot illetően is igaz lehet - tobzódhat a hatalom?!
human
Azon kívül, hogy a cigány szavazatok felvásárlásában tud Flóri segíteni Orbánnak, tud valaki épeszű magyarázatot arra, hogy miért lehet még fontos Orbánnak Flóri?
Vizual
Eltűnt a pénz, csalás történt. Ez a gyanú ami alapján feljelentés kiegészítést is lehet elrendelni. Ha van bizonyítéknak látszó adat elrendelik a nyomázást. A feljelentés pedig gyanú és az ügyészségnek vagy a rendőrségnek el kellet volna rendelni a feljelentés kiegészítését. Aki a fenti dolgot nyilatkozta valamilyen fidesz iskolába járt, de a tudása hagy némi kivánni valót. Magyarán hülye. Ugyan ez a helyzet Rogánnal kapcsolatban is. Nem cáfoltak csak tagadtak, az pedig nem bizonyíték. És ez nem mehet Orbán nélkül, igy ő bűnpártoló, pont úgy ahogy rá akarta húzni másokra a bűnpártolást és hónapokig elzárva tartott embereket. Van törvény nekünk és van a FIDESZTre vonatkozó. A fideszé rövid. " 1./ A FIDESZ nem bűnözik. 2./ Ha mégis az első pont lép életbe." Még a saját törvényeiket is megsértik.
bene
@human: Jól látod a helyzetet + nagyon jól illeszkedik ez a kisebbségi politikába :)
human
@bene: Orbán rejtett erőforrásai:
„Mesteri láncszavazás” A roma vezető megbánta, hogy segített a Fidesznek

"A Fidesz, illetve Kapus Krisztián polgármester győzelme érdekében tizenegy autóval szállították láncszavazni a kiskunfélegyházi romákat a 2010-es önkormányzati választás során – erről beszélt egy hangfelvételen Ajtai Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Fidesz választmányi tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke. Mint mondja, a láncszavazást „mesteri módon” végrehajtották, a Kapus Krisztiánnak nyújtott segítséget mégis élete legrosszabb döntésének tarja. Most azzal magyarázza mondatait, hogy azokat „próbából” mondta, egy olyan fidelitasos fiatal biztatására, aki szerint a párt ezzel a megrendezett felvétellel akarja távozásra bírni a polgármestert."

www.atv.hu/belfold/20130113_mesteri_lancszavazas_felegyhazan_a_cigany_elnok_megbanta_hogy_segitett_a_fidesznek

Szóval ezért annyira értékes Flóri Orbánnak.
Kovács Gizella
Ez több mint bűnpártolás a regnáló hatalom részéről !
solidedge
Ha ezt szocialista politikus tette volna, akkor húsz rendőr házkutatással, csinnadrattával, sajtóval már vasban vitte volna el másnap.
bene
@human: Ez perfekt válasz :) De látom ez a "választási szisztéma" marad addig amíg az ország nem lázad fel. (és nem lázad :)
bakegya
@bene: ORSOS ÉKEKNEK EZ A LÁZADÁS A DEMOKRÁCIA-ORBÁN GYŐZI UGYANIS SZISZTEMATI-KUSSAL AKOTMÁNYOS PUCCSAL MINDEN HATÁRAINKON BELÜL ADÓT PERKÁLÓ POLGÁRÁNAK A NYAKÁRA LÉPETT.
bene
@bakegya: Kedves bakegya; ha a szavazók akarnának változtani ezen akkor ezt megtehetnék, de most ez így mindenkinek kényelmes :) Ezért nincsenek sztrájkok. A kormányban pedig okos emberek ülnek és ezt jól látják, kihasználják :)
bakegya
@Mobil123: MOSÁS,az munka volna...hova gondolsz,semmit se utálnak a pereputtyal együtt jobban!-
kukac50
Orbán tolvaj bandával vesz magát körül! Ez ma Magyarország! Az igazságszolgáltatás meg téli álmot alszik ezalatt.
dr. prédikátor
Vajon mit kell még elkövetni ennek a tetves geci rétinégernek hogy végre már lecsukják???Emberölést? terrorcselekményt??? Hogy rohadjon meg a pártfogójával együtt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.