Rogán Antalék egy olyan eljárást "fejlesztettek ki" 250 milliós állami támogatásból, amit egy másik cég már jóval korábban kitalált és azzal évek óta jelen vannak a piacon. Az újfajta elektronikus aláírási technológiát kifejlesztő cég vezetője, Popper Ádám az Indexnek mondta el, hogy az AppSol Zrt. már 2012-ben lefejlesztette a technológiát, amellyel az elektronikus aláírást ötvözték a biometrikus aláírással. Azóta már értékesítették is.

Ráadásul az államnak is feltűnhetett volna, hogy a technológiát kétszer találták fel egymás után, mivel az első verzió továbbfejlesztéséhez Popperék 8 millió forintot kaptak a Széchenyi-programból.

Az pedig tényleg mindent elmond a támogatások hazai elosztásáról, hogy nem sokkal később Rogán Antalék projektjéhez a Profi Trade 90 Kft. 256 millió 800 ezer forint támogatást kapott, hogy még egyszer kitalálják ugyanazt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Ismét bebizonyosodott, hogy egy fideszes csak a lopáshoz ért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
nagyon érdekes az Átlátszó cikke ezügyben...Annyira csodálkozom,hog egy becsületes vidékről érkező fiatalember hogyan válik szar,becsülhetetlen emberré..
nemfideszes
Ismét bebizonyosodott, hogy egy fideszes csak a lopáshoz ért.
RonaGyuri
@Ludmilla: beeecsüüüüleetees? Ugye te nem a tetű Rogánról beszélsz? Sohasem volt becsültes, sőt azt sem tudja, hogy az mi!
Ludmilla
@RonaGyuri: becsületes vidékről/Őrség/ érkező... :-)
Grumpycat
Lótúrót nem találhatott fel. Abból kelt ki.
Kovács Gizella
A Profitrade volt az, amelyik a MobilSign technológiát például a Magyar Telekomnak is eladta, de referenciáik között számos állami nagyvállalat található a MÁV-tól a BKV-n, Főtávon és Postán át a Volánig. Sőt a jelek szerint a Profitrade állhatott az egész innováció hátterében is, honlapjuk szerint a MobilSign-technológia kidolgozásához még uniós támogatást is kaptak. Az Új Széchenyi-terv keretein belül 256,8 millió forintot - foglalta össze az Index.
bakegya
Plagi Pali ez is-nagy gubancok működnek együtt,és most már muszáj tisztára mosni a fekete-pénzeket.
Veleda
A "találmány" hozadéka/ bevétele, ha bejött volna, az éppen jó lett volna arra, hogy honnan is van a Rogán Tóninak akkora nagy jövedelme. Erre jó lett volna egy nyertes lottó szelvény is, de mivel az nincs, így jött a találmány ötlete.:))
pbalage
kár, hogy a szandokán lekopott, mert ilyen sztorikat biztos tudna mesélni.
nemethfamily3.
Na most ha én mint műszaki feltallnéék egy ilyen szerkentyűt akkor senki nem csodálkozna! De a Rogán és a csapata? ha-ha-ha röhög a vakbelem >> de az a helyzet, hogy a bugyeláris megtömögetésének kerekítettek egy megoldást ami logicenak tünhet! A tájékozatlanok szemébe, abbúl meg marhájúl sok van! Sajnos a rogánfélékből is!
tutajos
Azért az a Nagy Nemzeti Mélymagyar (Ál)keresztény gyakorlat sem semmi ám, ahogy "Antilop" és akoltársai rendszeresen visszalapátolják a lószart a lóba!
Mondjam, vagy mutassam?
"Na, ugye!"
Ámen!
papa.49
Lenyúlós tonyo, egy bajod van még nem vagy NYÚLÓS!!!
Lepényleső
Feltalálta azokat,akik által folyik a pénz. Közgazdaságból jeles,tudása ez által hiteles.
Szókrakész
Mindig van új a Nap alatt.

Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba.

Rogán ezt továbbgondolta.

Nem fejleszthetsz ki kétszer ugyanazt.
Ergó ez még újabb, tehát másabb, mint a másik.
kukac50
Pénzek ellopását találta fel! Aki feltalálta azt csak 8 millióval támogatta a kormány Rogánnak miért kellett olyan sok támogatás?
Peller Anikó
Nem gondolod, hogy gyanús lett volna ha a feltalálókat dobják meg a 260 millióval? Még azt gondolhatta volna valaki, hogy szórják a pénct, vagy megkérdezhette volna mire ment a sok támogatás.

Így aztán odaadták a fid eszesnek, mert ez nem tűnik fel senkinek. De az se zavar sok vizet ha feltűnik.
babp1982
Na ezért má csak böri jár,vagy ezért sem? Sima lopás,közpénz lopás.

Persze fityma párt ezek mit nem lopnak el,ami le van betonozva azt is. Feljelentés? Mit sem ér mindent rendben találnak bizonyíték eltünik az eredeti feltalálóval együtt oszt jónagyot.
papa.49
@babp1982: Majd a végén 5X felakasztják!!!
Kovács Gizella
De az is lehet, hogy a Rogán találta fel a galambszarba az ütőeret.
Hari
@Peller Anikó: ez újabb adalék a fidesz gátlástalan, és legkülönbözőbb módszerrel történő közpénz lenyúlásának. Ami a " feltűnést" illeti néhány ezer embernek valóban feltűnik, de, és ez a lényeg a népek nagy részének nem, mert nem követik az eseményeket, már "természetesnek" veszik, és legyintenek, a migrancsozást, azt igen, arra még harapnak, bár azt sem látják tisztán, de amit a propaganda beléjük sulykol hihetőnek tartják. És ezt a fidesz is nagyon jól tudja, és maximálisan rájátszik, mert eleve úgy alakította át a hatalmi ágak rendszerét, hogy "törvényesen" minden rendben legyen. Tessék mondani, melyik Juliska nénik, Tibi bácsik olvassák az Átlátszót ???
Veleda
@Hari: csak barátsággal kérdezem, bár nem ez a téma: melyik Juliska néni, vagy Tibi bácsi tud ügyfélkapun regisztrálni és online vásárolni mosógép vagy hűtőgép csere akcióban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.