A Bacsmegye.hu tudósítása szerint tegnap a kecskeméti Piarista Gimnázium dísztermében tartott riogatós-migráncsozós előadást Bayer Zsolt.

Az elmúlt 25 év egyik legmocskosabb szájú gyűlölködője, aki alapító tagja a Fidesznek is, a helyi lap beszámolója szerint azt mondta:

aki nem megy el szavazni, vagy igennel szavaz, az hazaáruló és nem nevezhető magyarnak.

A helyi portál beszámolójából az nem derült ki, hogy a kecskeméti Quaestor-károsultak bejutottak-e az előadásra. Korábban ők jelezték, arról szerették volna megkérdezni Bayert és a Fidesz politikusait, miként lehetséges az,

hogy amíg a kormány milliárdokat költ el közpénzből kampányolásra, addig a károsultaknak sorozatosan jogsértéseket kell elszenvedniük.

Mint ismert: Bayer néhány hete grandiózus ígéretet tett, hogy abbahagyja az alpári gyűlölködést, kirekesztést. A Fidesz-közeli Mandiner egy komplett benyalós interjút is kerekített a "nagy bejelentés" köré.

Ám a fogadalom nem tartott sokáig: Bayer nemrég

nyomorult anarchista tetveknek

nevezte a baloldali tüntetőket.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szerintem meg az a hazaáruló, aki az ország érdekei ellen tesz, annak árt szándékosan.
És ez bizony a Fidesz maffiára igaz, Orbán vezetésével.
És azok is hazaárulók, akik ezt tudva és látva Orbánnak a szekerét tolják!
Például az uszító, rágalmazó cikkekkel éppen Bayer mester is!
Én nem megyek el a szavazásra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
"Soha ne azt nézd mint mond,azt nézd ki mondja."
Apatszerek
@Clavigo: Erről beszélek a kommentembe, ,,Én egyedül is el tudom dönteni,,hogy mihez,,kihez,,és milyen mértékben kötődöm,ragaszkodom." Ez a proli demagógia, Az ország és népéről kell dönteni, hogy kikkel fognak élni együtt és főleg tudnának - e élni a keresztény és az iszlám? Évszázados tapasztalatoknak kellene dönteni, A világi polgár zavaros felfogása helyett. @hetöndöe: Megnyilvánulásaid alapján, olyan személy vagy, mint a jó tagadója, és a rossz éltetője, nem tehetsz róla, hogy győz nálad a proli diktatúra.bizonyítottad Nyugodtan használhatjátok az obszcén szavaitokat irányomba, értelmet nem is tudok tőletek várni. Szellemi eltunyultság mennyire gyógyítható. Kiderül a válasz kommentekből! Nos bizonyítottad ezekkel a szavaiddal ,, a hozzád hasonló agyatlan barmokat hülyíti az übermagyaros ótvar dumájával. Tehát te a magyarokat, ,,übermagyaros ótvarnak" tekinted, látod ezért vagy te albérlő ebben az országban!
hetöndöe
@Apatszerek: Esetleg ha a felvetésemre válaszolnál a stílus kritizálása helyett te kis "főbérlő" ,mellveregető.Szerencsére nem te határozod meg,hogy ki az "értékesebb" magyar,hanem az általam leírt száraz tények.Aki máshol adózik,az ne pofázzon hazaszeretetről,nem olyan bonyolult ez ugye.:-)
Kissjuli
Elolvasva az előttem megjelent véleményeket már előre lehet borítékolni, hogy az annyira szükséges összefogás létre hozása ebben az országban szinte lehetetlen. Ha csak az volt az uralkodó hatalom célja, hogy egymás ellen hergelje az embereket az nagyon bejött.
solidedge
Egy hazug párt hazug kampányában nem részt venni nem lehet bűn. Az egyre jobban elhülyülő politikusok szintjére süllyedni szintén nem bűn. És mondá Orbán: legyen világosság és lőn sötétség.
csapnivalo
Már föntebb megírtam, de itt egyedül csak én tudok olvasni? Ott a bacsmegye.hu oldalán, hogy kamu az egész. Nem mondott ilyet Bayer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.