Hadházy Ákos LMP-s társelnök az előre leosztott pályázatokról kérdezte a parlamentben Orbán Viktor miniszterelnököt. 

Hadházy konkrét példaként a szekszárdi polgármester szavait is idézte, majd azt kérdezte Orbántól:

Még mindig úgy gondolja, hogy csak az ellenzék blablál korrupcióról?

Ami ezután történt, azt a legjobb burleszkírók is megirigyelnék. Orbán Viktor ugyanis azzal vágta ki magát a válaszadás alól, hogy "nem értette a kérdést", amit a házelnök szerint még egyszer már nem lehet feltenni, így a miniszterelnök megmenekült néhány kínos perctől.

A videón 2:30 körül kezdődik a lényeg.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Szerintem nem mesteri, hanem undorító, gerinctelen, primitív viselkedéssel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyuska
Szerintem nem mesteri, hanem undorító, gerinctelen, primitív viselkedéssel.
Béla333
Az újságírónak is jó lenne eldönteni, hogy most tetszik neki Orbán cselekedete, mert akkor ír ilyet az ember, hogy "mesteri csel", vagy elítéli ezt a csiga gerincű, hazug, álnok cselekedetet, mert akkor meg ez a jogos: "Ehhez is kell egy bőrvastagság"?!
quadrocopter
A "korrupció-ellenes gerinchiány" érthetetlennél teszi ezeket a kérdéseket.
Hellcat
Még az is megzavarodott aki az ülést vezette...mocskos féreg qrbán.
Kutyuska
Egy primitív, tahó suttyó gyerek szintje, amit Orbán meghonosított a magyar politikában és azon gondolkodom, amikor a hívei körömszakadtáig védik, bármilyen kritikát kap, hogy nekik tényleg ez az etalon? Ők is tényleg ennyire primitívek és bunkók? Szerintük tényleg kiemelkedően tehetséges államférfi Orbán? Milyen értékrendje van annak, akinek Orbán a példaképe? Vagy csak bosszantani akarják azokat, akik nem imádják Orbánt?
eszegfu
Azt az öntelt vigyort, ahogy a házelnök közlését -- miszerint nem lehet megismételni a kérdést -- megköszönve leült... hát szivesen "letöröltem" volna! És akkor ez az ember "küzdőszellemü"?! Gyáva kis liberós (beszari)!
Edmond Dantes
Az igazság az,hogy a levezető elnök először ösztönösen meg akarta adni Hadházynak a szót,de látszott,hogy valahonnan jeleztek neki,hogy elfelejtette a magállapodást arra vonatkozóan,hogy miként kell Orbánt kimenteni a szarból.
Just look my avatar
Gecó! Ha egy kérdést sem értesz meg, az súlyos értelmi fogyatékosság (F 10,), viszont akkor egyáltalán, hogy a faxomba gondolod magadról, hogy értesz egy egész ország vezetéséhez?

(F 10 -nek tekintendő az a súlyos értelmi fogyatékos, akinek intelligencia kvóciense a 10-es értéket nem éri el olyan teszttel, amelynek átlaga 100-nál van.)
papa.49
Szerintem ,,nem mesteri,, hanem ,,cigányos viselkedés,, másként nem is tud viselkedni!!!
Maxipocak
@Kovács Gizella: Hogy nőne be a segge...Nem vigyorogna így...
Cicamama55
Én a televízióban hétfői parlamenti ülésről kiragadott Vona Gábor szavaira történt reagálásakor azt hittem nem kap levegőt, s elájul...Nagyon ideges volt! Hát bizony, sok-sok kínos perceket fog mostanában átélni...
sziha
Buszke ra, hogy egy egyszeru kerdesre nem tud valaszolni? Na, itt a biciklis szellemi kihivoja. Kb mitha Anettkat meg Kiszel Tuncit osszeultetnenk barchopazni.
glorianna
"hogy "nem értette a kérdést", amit a házelnök szerint még egyszer már nem lehet feltenni" - a házelnök ott tévedett, hogy a kérdést nem lehet megismételni. Hatházy élőben már nem kérdezhetett újra, de az országgyűlési jegyző akár 100x is megismételhette volna a a kérdést (visszajátszhatta volna a felvételről...).
Nessy
Engedélyezhette volna a Házelnök a telefonos, vagy a közönség segítséget!
Perwool
Polgári, nemzeti, keresztény, család barát...!?
Köpönyegforgató, aljas, korrupt, képmutató, elvtelen, hazug senkiházi!
szép új világ
@Horizont: ... azt is ellopná. (Vagy ellopatná a Pénztáros Lőrinccel)
moareka
Na kedves fityiszhívők, a szavazatokat ennek a hazug cinikus senkiházira adtátok, nem a migránsok ellen,-jó ha tudjátok...
namihami
Egy ötéves óvódásnak se lett volna ez a kérdés bonyolult.
Ezek szerint a magyar miniszterelnök (haha) szellemi képessége egy ötévesét se éri el? És egy ilyen vezeti az országot--hurráááááá...
eugen4402
Az a gyanúm, Hadházyval nem tudják felvenni a versenyt, ő tényeket sorol, dokumentumokat, aláírt hamis okiratokat mutat be a médiának. Ahhoz nincs mersze Orbánnak se, hogy bevallja, hogy az alvezéreit a vádlottak padjára kellene ültetni, ezért inkább "nem érti a kérdést". Teheti? ...akkor meg is teszi. Meddig? Az csak a magyar-ajkú embereken múlik, ha már megint divatba jött a "pártok felett álló együttműködés"...
papa.49
@Horizont: Láthatod mennyit ért, hogy ,,jól odamondogatott,, megszavazzák a fütyiszel együtt minden agyhelymenését a hazugovicsnak!!!
Ez a vonakonda nem egyéb egy egyszerű CSICSKÁNÁL!!!
egyvandor
Gorbán itt is mint már ezerszer, bemutatta mennyire le van tojva mindenki. És utána az az öntelt vigyor. Nagyon nyeregben érzi magát.
egyvandor
@Kutyuska: "Egy primitív, tahó suttyó gyerek szintje, amit Orbán meghonosított" Ez bizony így van az élet egyre több területén (ügyintézés, vásárlás, megrendelés, reklamáció, ...) köszön vissza ez a stílus.
Kutyuska
@egyvandor: Igen, és nagy részt a Fidesznek köszönhető. Ne csodálkozzunk azon, ha sokan úgy gondolják, hogy ha a parlamentben az ország vezetésére felhatalmazott kormánytagok bunkóskodnak, akkor ez a normális, akkor nekik is ez a követendő példa. Persze ezt (véleményem szerint) a primitív ember gondolják így, és sajnos van belőlük az országban bőven.
Bringás
Ez a hadházy tényleg gerinctelen féreg!
sokanvagyunk
@Bringás: Nagy tisztelettel jelezni szeretném Neked, hogy itt lehetőséged van megállítani, visszanézni a videót - akár többször is -, ha valamit netán nem értenél Te se.
kukac50
Ilyen süket buta ember,hogy lehet egy ország élén? Aljas!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.