A Miniszterelnökséget vezető miniszter közlése szerint nincs alapja annak a félelemnek, ami az uniós források felfüggesztéséről szól.

Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: jövő szerdán Brüsszelbe megy a helyzet tisztázása érdekében.

A tárcavezető kifejtette, hogy Magyarország ebben az EU-s ciklusban 8900 milliárd forintot kap, a keret 65-70 százalékát már meghirdették, és még idén szeretnék a teljes forrást hozzáférhetővé tenni. Hozzátette: tart a pénzek elosztása, ebben Magyarország az első a visegrádi négyek országai között és a hatodik helyen áll az Európai Unióban.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Lázár állandóan hazudik, szóval jobb ha elkezdünk aggódni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Lázár állandóan hazudik, szóval jobb ha elkezdünk aggódni.
verőce21
Hozzátette még fentiekhez, műemléki épületek helyreállítására évi 1,5 mrd Ft-ot szánnak, az elkövetkező húsz évben kalkulál ezzel a Fidesz.
bundi
mondták ezt a manyup pénzekre a határon túliak szavazatára...tehát lehet kezdeni félni...
justhpeter
Van még olyan ember ebben az országban, aki hisz neki ?
bakegya
AZ ORSOS FOCIALISTÁKNAK egyetlen fillért se utalnék az enyves kezükhöz!
Zeta
@justhpeter: Van , az a hárommillió. Ennyi, sehol sincs, csak itt, Mo- n. Ők annyian vannak,hogy elég lesz, 2018- ban is!
vadnarancs
Itthon jól az asztalra szarsz, hogy aztán kiutazz és lenyalogasd róla. Undorító férgek!
Peller Anikó
@Zeta: jó, jó az a 3 millió az átvágott szerény képességű aki azt hitte a betolakodók ellen szavaz tisztán hazafiságból, annak csak a fele a fidesses. Ők azok akik még olvasni sem tudnak.
karma1
Csak tudnam, az EU mikor hagyja mar abba a sajat- es az unios ellensegenek a penzek atutalasat?? Nem veszik eszre, hogy mire megy el a penz? 40 cm magas kilatora, uresen szaguldozo kisvasutakra a fobeteg szulofalujaban, BARMIRE, csak nem Magyarorszag fejlodesere, epulesere...
TomasP
Az hogy nem fél az már csak duma nagyon is retteg, mert ha elzárják, a csapokat azonnal annyi lesz a koalíciónak, a tagok belülről elemésztik fel önmagukat. Ezzel az országnak is, mert csődbe kormányoznák azt is.
quadrocopter
Magyarra fordítva, mégiscsak fosik a hazugsági hivatal minisztere.

" Hozzátette: tart a pénzek elosztása, " Ebben nagyon biztos vagyok, ahogy eddig is leosztották a cimbiknek! Az unió milliárdjaiból egy vadi új országot fel lehetett volna építeni, ha nem élték volna fel a csicskák!
karma1
@TomasP: Igazad van, de mar odakormanyoztak, csak meg nem derult ki, mert az unios penzek fenntartjak a latszatot.
Igy se lehet semmit sem sejteni elore, mi lesz, ha 2018-ban siman veszit orban, es mas venne at a hatalmat. (Mondjuk amire egyre kevesebb a remeny).
silber13
@Hellcat: A hazudozással kapcsolatban: volt és van kitől tanulni!
Equus
@silber13: még táskahordozó korában kitanulta a mesterséget.

Nem tudod hová tűnt farkas flórián és a kis másfél milliárd forintocska?
nezelodo
Csak nehogy nagyon hasonlítson a brüsszeli jelenés ahhoz, amikor a cigány el akarja adni a lovát, de nem árulja el, hogy nem lát, és szegény nekimegy a falnak. "Te cigány hiszen ez a ló vak!" Nem vak az kérem, hanem bátor!
silber13
@Equus: Flóri...Flóri...Ja!? A Flóri!! Hát kérlek szépen az előbb keresték a verebek a trágyadombon! De nem találták, hát azt mondták, később visszajönnek.
nezelodo
@Equus: 07:13. Majd előkerül, ha szavazni kell a Parlamentben, mert apadt a létszám a Kreditjenő halálával, és a választókörzete elestével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.