Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető szerint ha a jobbikosok el akarják kerülni, hogy a "saját mércéjük" alapján hazaárulóvá váljanak, akkor meg kellene szavazniuk a parlament előtt fekvő alkotmánymódosítást.

Kósa Lajos ezt azután mondta, hogy csütörtökön az alaptörvény-módosítási javaslatról frakcióközi egyeztetést tartottak, amelyen a parlamenti képviselőcsoportok közül csak az MSZP nem vett részt.

A Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóján újból felidézte: Vona Gábor, a Jobbik elnöke áprilisban azt mondta, aki nem szavazza meg a kényszerbetelepítés lehetőségét kizáró alaptörvény-módosítást, az hazaáruló. Ha tehát a Jobbik képviselői, beleértve a pártelnököt is, el akarják kerülni, hogy hazaárulóvá váljanak – a saját mércéjük szerint –, akkor kénytelenek lennének megszavazni az alaptörvény-módosítást – mondta Kósa Lajos.

Közölte, hogy a frakcióközi egyeztetésen a Jobbik újra előterjesztette azt a javaslatát, amely szerint a letelepedési kötvény megszüntetéséhez kötik az alkotmánymódosítás támogatását. A kormánypártok szerint viszont ezt a két kérdést nem szabad összekötni, ez "a politikai kufárkodás" műfaja – tette hozzá a frakcióvezető, aki mindennek ellenére lát esélyt az alaptörvény módosításának elfogadására.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szóval a jobbik nem támogatja a rogán féle letelepedősdit és BUMM máris hazaárulók...TIPIKUS fideszes logika...a fanok is eszerint járnak el...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Szóval a jobbik nem támogatja a rogán féle letelepedősdit és BUMM máris hazaárulók...TIPIKUS fideszes logika...a fanok is eszerint járnak el...
szaboria1
Mr 20% inkább ti kufárkodtok mert pénzért eladjátok lassan az országot. Júdások vagytok még a Júdásnál is.
Nessy
A "haza áruláson" jelenleg csak Rogán és tsai kaszálnak!
szép új világ
Lüke Lala kérd meg a gazdit, hogy legközelebb vigyen magával Grazba! Rád férne már nagyon!
kai hansen
Rajtad már Grazban se tudnának segíteni Lala ;) ;) ;)
DR Eric CARTMEN
Kupaklajos nagyon rákattant a szerre. Lassan már olyan "agyas" mint dajcstompika. Pedig aztán...
quadrocopter
Kósa árulja el a legbiztosabban, hogy a felcsúti csoda nagy kakikban van, egy bukott kvótás után, egy bukott tákolmányos is? Ugye, hogy azért nem mindig azt tehetitek, amit akartok?
Lepényleső
Szívesen találkoznék már egy hazaárulóval,aki elárulná végre a hazának,hogy tulajdonképpen hány ezer milliárdot magánosítottak a közösből az elmúlt hat esztendőben,s ennek hol,és mi a vége?
Borsodi
A fiđesznél így lehetsz befutó,minél jobban felhívni magadra a figyelmet,pocskondiázni azt aki mer szólni a diktátor ellen.magadra felhívni a figyelmet ezt Kósnak könnyű mert született tehetség.,születésekor is annyi esze volt mint most.Ki a hazaáruló az meg a napnál is világosabb,akik a letelepedőket ide hozzák,a melóst meg el üldözik., az országot lassú pusztulásra ítélik és . szét lopják.
Warlord
Tuszikupak huszifémkupak Hegedűs kapitány a csillagok háborújából huszituszi.
Álmos1
Kósa nem akarja tudomásul venni,hogy a letelepedési kötvény összefüggésben áll a betelepítéssel,3 millió ember azért szavazott NEMMEL,hogy senki se jöhessen Magyarországra,erről érdekes módon Orbán mélyen hallgatott,holott ez is a betelepítés egy formája,Kósa úr egy seggnyaló,Ő azt szajkózza amit tőle elvárnak a főnökei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.