Nem vesz részt a jövőben a Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Párt (MLP) az ellenzéki előválasztási egyeztetéseken, mivel Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke továbbra is fenntartja vétóját velük szemben – állította Bősz Anett, az MLP ügyvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Fodor Gábor pártját a megalakulása óta 0 vagy 1 százalékon mérik a kutatások. Mint ismert: Fodorék legutóbb a kvótanépszavazás ügyében mentek szembe az ellenzéki bojkottal, amikor is érvényes szavazásra buzdítottak az Orbán által kezdeményezett referendumon.

A Párbeszéd október 2-án jelentette be, hogy a Jobbik kivételével egyeztetésre hívják az ellenzék pártjait az előválasztásról. Ez október 27-én el is kezdődött, akkor nyolc párt vett rajta részt.

Bősz Anett az újabb, csütörtöki egyeztetési forduló után elmondta: Gyurcsány Ferenc továbbra is fenntartotta vétóját velük szemben, ezért Fodor Gábor pártjának a kialakult helyzetben nincs más választása, mint "járni a maga útját".

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Amit eddig az asztalra tettek, az inkább csak egy képviselői hely a parlamentben. O-
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Amit eddig az asztalra tettek, az inkább csak egy képviselői hely a parlamentben. O-
aremy
fogjatok össze a kdmp vel no mert két senki az már egy valaki.
Macskaszem
Így igaz, Fodornak ennyi elég is, csak tudnám kik azok a marhák, akik évtizedek óta beszavazzák a parlamentbe.
verőce21
Pedig milyen jó lenne, ha pl. a maszop is beolvadna a Liberális Pártba! Hamarabb kinulláznák magukat. (mint az SZDSZ) :)
quadrocopter
Nem baj Fodor, neked is jut egy államtitkári hely, ahogy az illik a júdásoknak!
namihami
@verőce21: Lásd MDF, Kisgazda Párt és KDNP. Mindegyikből volt már néhány.
Van érzékük a Fidesz-fiúknak a többiek amortizálásához.
kulabombaafityiszre
@aremy: Valaki nyalja ki zorbán fenekét kakálás után.
kulabombaafityiszre
@verőce21: Ne irígykedj.Tegnap szoptál,holnap szopsz,nem kell neked maszop(ni).
aremy
@kulabombaafityiszre: az ötlet az jó csak a fodor kimarad az élvezetből mert az öregeket kell előre engedni lásd rubovszki vagy a zsóti.
verőce21
@kulabombaafityiszre: Mert ma te szopsz! :)
wagabund
Fodor...Fodor...Fodor... ...ki is az?..
RonaGyuri
Hogyan? Tanulságokat levonni?

Még mit nem, mi magyar ellenzékiek vagyunk

Naná, hogy a teljes média azon röhécsel – tegyük hozzá, hogy okkal és joggal -, hogy „elkezdődött a baloldali pártok tárgyalása a 2018-as együttműködésről” pontosabban arról, ami ezen a címen történt.
Sem gonoszkodni nem akarok, sem pedig nem tartom annyira érdekesnek (kis túlzással akár értelmetlen pótcselekvésnek is nevezhetném), így magával a banzájjal nem is foglalkoznék. Azonban az esemény oldalvizén az un. ballib megmondó-emberek – több más momentuma mellett – erősen kritizáltak egy részletet. Megfogalmazásuk szerint „Fodor Gáborékat Gyurcsány Ferenc javaslatára gyakorlatilag kiszavazták a játékból”. Sajtóértesülések szerint ennek oka az lett volna, hogy „Fodorék a kvótanépszavazásos Igen-kampányukkal szerinte Orbán Viktort segítették ”.
Nos azt nem tudom, hogy mi történt és hogy történt, s főleg azt nem hogy mi miért, de néhány dolgot igen.
Egyfelől Fodor támogatottságára jellemző az 56 163 szavazat. Másfelől, hogy 14-ben közös listáról bejutva megakadályozta, hogy mégegy ellenzéki frakció jöjjön létre! =))
aremy
@verőce21: azért ne kapaszkodj úgy a nyeles tojásba!!
eugen4402
Ameddig baloldali PÁRTOKRÓL beszélünk , addig csak süllyedünk a Mariana-árok mélyére. Majd ha egyes számban lesz EGY modern baloldali (?) párt, akkor kezdhetnek csomagolni fideszék. Addig lehet részletkérdéseken lovagolni...és Fodor jobban tenné, ha visszavonulna. Sajnálom...
verőce21
Amíg az SZDSZ törmelékei éltetik a ma "baloldalinak" nevezett kis pártocskákat, ne is számítsanak sikerre! Az emberek annyira meggyűlölték őket, hogy még azok is feloszlásra érettek, akik soraik közé engedték őket. :)
A "Cherchez la femme" ma Magyarországon úgy hangzik, "Keresd a zsidót!"
Eriksson
Gyurcsány legfőbb célja, hogy lehetetlenné tegye a baloldali pártokat, hogy egyedül uralja a terepet. Így viszont esélyese sincs Orbán eltakarítására, mert egyedül kevés hozzá, a többiek meg véres rongyként tekintenek rá.
Nem akarok neki tippeket adni neki csak tanácsadói díj fejében. (volt egyszer egy FKgP, amely 1998-ban még kormányalapító párt volt)
Béla333
Már régóta írom azon véleményemet, hogy az egymást kormányon 1994 óta váltogató, a hátunk mögött összejátszó, közösen lopkodó Fidesznek és az MSZP/Gyurcsányéknak mindennél fontosabb, hogy ebbe a váltó kormányzásba, a háttér alkukba senki ne lásson bele.
Ezért az egyik oldalon a Fidesz takarítja el az "azon" oldali konkurrenciát (Kisgazdák, MDF, stb) "ezen" az oldalon meg az MSZP/Gyurcsányék a feladata a térfél letakarítása.
Új alakulatok ne jöjjenek létre, vagy ha már megalakultak, ne tudjanak megerősödni.
Ugyanis új alakulat kormányzati pozícióba kerülése esetén kinyilhatnak az egyszer már lezárt dossziék, elkezdhetnek beszélni, akik most még hallgatnak és ekkor az elmúlt időszak politikusi bűnözői hosszú, tömött sorokban mehetnének a kaptárba.
verőce21
@Béla333: (15:17) De te, Béluska nem kerülhetsz sohasem döntési helyzetbe, hiába erőlködsz a "tényekkel". Esetleg a kaptárba! :)
Bringás
Ki fogna össze veletek idióták? Egy cerkófba több ész szorult!
Béla333
@verőce21: 15.33
Nekem az is tökéletesen megfelel, ha valaki más kerül döntési helyzetbe. Nem én, hanem valaki a Fidesz/MSZP/Gyurcsányéktól eltérő valaki.
Egyébként hiába becézgetsz, nem ismerkedem itt a komment társakkal.
Én sem verőckécskecske-nek becézlek, elég lesz neked is a Béla!
Manhattan
Fodor bemászott Gyurcsány hátán a parlamentbe, aztán hátba szúrta! Hű maradt magához, meg Viktorhoz!
dr. prédikátor
pumukli pumukli!!!Ki a bánat akar összefogni veletek???,Kétszínű senkik vagytok!!!
verőce21
@Béla333: (16:47) Jobb is, ha külön úton jársz, ismeretlenül, ismeretségek nélkül! Üdv. "Béla" :)
Béla333
@verőce21: 20.15
Hát ha nem haragszol, nem biztos, hogy bármilyen csordához akarok a véleményemmel csapódni. A véleményemet magam alakítom ki.
A Fidesz-MSZP/Gyurcsány politikai garnitúra 1994 óta tartó néphülyítő, tolvaj, korrupt, a hátunk mögött összejátszó disznóságairól!
Szókrakész
Tisztelt Fodor Gabriella.

Észre kéne vegyed, hogy már nem vagy kelendő.
Gyurcsánynak friss, fiatal hús kell, nem véletlen, hogy mindig a határ túloldalán volt fiatal menekültek között.
Nem véletlen, hogy saját házában szállásolt el(illegálisan) x migráncsot.
A részleteket, hálószoba titkokat tudni se akarom.
Te biztos megérted, hiszen te is megjártad ezen hadak útját.
papa.49
Trójai faló= fodoros Gabika, ki a nehézség akarna veled szövetkezni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.