Sajtótájékoztatót hívott össze Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy cáfolja a TV2-nek nyilatkozó Terry Black állítását, miszerint olyan értelmiségi találkozókon vett részt, amik homoszexuális orgiákba fulladtak – írja a 444.hu.

Büszke heteroszexuális vagyok – jelentette be Vona. Szerinte abban az időben, amit Terry Black említett, valóban járt értelmiségi találkozókra, az Orbán Viktor vezette Szövetség a Nemzetért polgári körbe, de ott semmi olyan tevékenységet nem tapasztalt, amiről Terry Black beszélt.

A Tények riportra először a Jobbik pártelnök neje reagált, aki nyílt levelet intézett Lávai Anikónak és arra kérte, hogy állítsa le a férjét.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@sokanvagyunk: Majd lesz egy új TV2 interjú Terryvel, hogy aszongya. Jajjjj, elnézést. Vonát meg Gyurcsányt mindig összekeverem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@gulyasgyula:Szerintem ,jobb ha valaki tisztességes,mint akik csak annak látszanak Talán akik mocskolódnak azért teszik mert rá izgultak Vonára,most,hogy hoppon maradtak nézzenek szét maguk körül lehet melegük lesz.Terinek meg nem azt kell nézni mit mond,hanem ki mondja.Eddig is azt mondta amiből haszna volt.
www.borsonline.hu/celeb/vegrendeletet-irt-a-halalos-beteg-terry-black/99281
gulyasgyula
@Borsodi: ..Az a baj ezzel a mocskos világgal hogy már nem lehet tudni ki tisztességes és ebben a médiának igen nagy szerepe van .A politikusok maguk licitálnak rá a legjobban erre sárdobáló állapotokra ..Nem gondolom Vonáról hogy meleg de én véleményem nem számít és sajnos Vona se válogat a módszerekben ha az érdeke úgy kívánja ..Most a fagylalt vissza nyalt és erre minden választáskor emlékezni fog valaki és lesznek akik rájátszanak ha érdekük úgy kívánja ..Sajnos a jobbik letért arról az útról ami a népszerüség felé vitte ..
herczeg0210
Gecik, buzik, leszbikusok gyülekezete a magyar Parlament? És aki megválasztotta ezeket?
Veleda
@herczeg0210: Ráadásul még ott van a hithű KDNP.Na azokat ki választotta meg?
Jozefina
Semmi szégyelni való nincs abban, ha valaki kipróbálja az egynemüek szerelmét!!! Így tud igazán választani, hogy hova isbzartizik. Vonának minden elismerésem!!!
not me
Terry Black a viharban sem volt évek óta, most meg előszedték, mint anno Zuschlag-ot egy jó kis karaktergyilkossághoz.
A Q anyátok, ti béna egyszerű, kiszámítható fideszesek!

Csak a hülyéket tudjátok tovább hülyíteni.
A hülyéken kívül mindenki tudja, hogy rólatok a történelem sötét lapjain lesz valami felejthető megemlítve.
Mentek a levesbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.