Sajtótájékoztatót hívott össze Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy cáfolja a TV2-nek nyilatkozó Terry Black állítását, miszerint olyan értelmiségi találkozókon vett részt, amik homoszexuális orgiákba fulladtak – írja a 444.hu.

Büszke heteroszexuális vagyok – jelentette be Vona. Szerinte abban az időben, amit Terry Black említett, valóban járt értelmiségi találkozókra, az Orbán Viktor vezette Szövetség a Nemzetért polgári körbe, de ott semmi olyan tevékenységet nem tapasztalt, amiről Terry Black beszélt.

A Tények riportra először a Jobbik pártelnök neje reagált, aki nyílt levelet intézett Lávai Anikónak és arra kérte, hogy állítsa le a férjét.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@sokanvagyunk: Majd lesz egy új TV2 interjú Terryvel, hogy aszongya. Jajjjj, elnézést. Vonát meg Gyurcsányt mindig összekeverem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
KÉSŐ-mert az orbán korábban kelt és a Kossuthon Kocsis évikével közösen ...lepubizta...
sokanvagyunk
Akkor marad az, hogy a Tv2 stábja igencsak közelről érintett Terryvel.
human
@sokanvagyunk: Majd lesz egy új TV2 interjú Terryvel, hogy aszongya. Jajjjj, elnézést. Vonát meg Gyurcsányt mindig összekeverem.
wagabund
@human: ez jóóóó... most ötletet adtál...nemsokára látjuk a képernyőn...
wagabund
Elnök úr! Egyre jobban teccik kapkodni.. A tanácsadóit meg zavarja el...ha valamire vinni akarja, akkor ne kezdjen büszkélkedni a hetero beállítottságával, ne mutogasson másra, hogy ő is...ő is...és főleg a kedves nejét kérje meg illő tisztelettel, hogy ne írogasson levelet senkinek...mert egyre nagyobb a láng...és ennek csak rossz vége lehet...

nem kell fontolgatni, meg fenyegeetőzni, hanem egyszerűen az ügyvédje bejelenti, hogy beadta a keresetet terike ellen, oszt jónapot...

tessék politikus lenni, ne nyafogó anyámasszony katonája (ha szabad kérnem)...

ez a tanács ingyé vót...még akkor is, ha nem szavazok Önre.
Ludmilla
teljesen mindegy,hogy ki milyen indíttatású ,a lényeges az,hogy milyen céljai vannak...Persze,ha kormánypárti,lehet,pedofil is akár...Aljas,utolsó,szemét húzás ilyen dolgokkal visszavágni.Undorító,ahogy a szemét adócsaló vajna tv kutat a politikusok magánélete után.Szégyelljék magukat
Ludmilla
a keresztény indíttatás,hánynom kell...egyébként én sem szavazok a jobbikra,de nagyon sok mindenben igazuk van,akár tetszik az álkeresztény patkányoknak,akár nem
Perwool
@wagabund: Édi vagy!
Bevackoltál? Csak nem a téli álomra készülsz?
Kutyuska
@Ludmilla: Vajnának már csak ez az élvezet maradt.
kulabombaafityiszre
Ez egyre jobb.Most már a kocsisnemvagyokbuzimáté mellett van egy
vonanemvagyokbuzigábor is.Ezek a keresztényi erkölcsö nem lennének.
Törölt felhasználó
És akkor, ha egy meleg mondja, hogy lop a fidesz, akkor nem lop... Szerintem meg a Habony néz ki úgy a kis pinty hajával meg hegyesorrú cipőcskéjében meg fityegő táskáival, mint, akit most vágtak szendvicsbe...
Levendula
Az alkotmánymódosítás meg nem szavazása a betelepítés ellen... Emiatt piszkálják a JOBBIK elnökét...
JAJMÁR
Jobban belegondolok, és azt hiszem a fidesz ezt is "túltolta"! A Vona még nyerhet is vele, mert a jobbikos ettől még jobbikos marad, a liberális meg a demokrata viszont felháborodik és valamennyire mellé áll. és a magánéleti mocskolódó politikát elutasítja. Ja, a homofóbok... na, ezeknek biztos tetszik most ezazorbániéra módszer :)
human
"Miután távoztak a hajléktalanok TV2-székház elé szervezett ételosztásról, a csatorna nagy duzzogva lerakott a térre 150 adag gulyáslevest"
444.hu/2016/11/11/miutan-tavoztak-a-hajlektalanok-tv2-szekhaz-ele-szervezett-etelosztasrol-a-csatorna-nagy-duzzogva-lerakott-a-terre-150-adag-gulyaslevest
Veleda
Amire a Terrike vágyik, azt nem a Vonától fogja megkapni.
Próbálkozzon a Vajnánál. Van akinek jól fizet
gulyasgyula
Nem elég tisztességesnek lenni annak is kell látszani ...A sarat le lehet mosni de a folt ott marad ..Nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél ..stb ..A többi a jövő zenéje lesz ..
Borsodi
@gulyasgyula:Szerintem ,jobb ha valaki tisztességes,mint akik csak annak látszanak Talán akik mocskolódnak azért teszik mert rá izgultak Vonára,most,hogy hoppon maradtak nézzenek szét maguk körül lehet melegük lesz.Terinek meg nem azt kell nézni mit mond,hanem ki mondja.Eddig is azt mondta amiből haszna volt.
www.borsonline.hu/celeb/vegrendeletet-irt-a-halalos-beteg-terry-black/99281
gulyasgyula
@Borsodi: ..Az a baj ezzel a mocskos világgal hogy már nem lehet tudni ki tisztességes és ebben a médiának igen nagy szerepe van .A politikusok maguk licitálnak rá a legjobban erre sárdobáló állapotokra ..Nem gondolom Vonáról hogy meleg de én véleményem nem számít és sajnos Vona se válogat a módszerekben ha az érdeke úgy kívánja ..Most a fagylalt vissza nyalt és erre minden választáskor emlékezni fog valaki és lesznek akik rájátszanak ha érdekük úgy kívánja ..Sajnos a jobbik letért arról az útról ami a népszerüség felé vitte ..
herczeg0210
Gecik, buzik, leszbikusok gyülekezete a magyar Parlament? És aki megválasztotta ezeket?
Veleda
@herczeg0210: Ráadásul még ott van a hithű KDNP.Na azokat ki választotta meg?
Jozefina
Semmi szégyelni való nincs abban, ha valaki kipróbálja az egynemüek szerelmét!!! Így tud igazán választani, hogy hova isbzartizik. Vonának minden elismerésem!!!
not me
Terry Black a viharban sem volt évek óta, most meg előszedték, mint anno Zuschlag-ot egy jó kis karaktergyilkossághoz.
A Q anyátok, ti béna egyszerű, kiszámítható fideszesek!

Csak a hülyéket tudjátok tovább hülyíteni.
A hülyéken kívül mindenki tudja, hogy rólatok a történelem sötét lapjain lesz valami felejthető megemlítve.
Mentek a levesbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.