Zs. Zsolt matrica nélkül hajtott fel az autópályára, majd írt egy olyan méltányossági kérelmet, amiért még mi is szégyelljük magunkat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Én balga eddig azt gondoltam, hogy a mentőknek, tűzoltóknak, katasztrófavédelemnek és rendőrség autóinak nem kell útdíjat fizetniük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Remelem, orban is majd Kotcsen kap szivrohamot, ahonnan egy privat ambulance szallitana Budapestre,.. de amig az utdij nincs kipengetve... Haaaat, addig bizony turelemmel kell lennie a kis betegnek...:o)))
szaboria1
A testvér az testvér!!! Bezzeg a kisembernek biztos, hogy nem engedik el. Milyen világ ez, hogy a mentőnek ezért is fizetni kell.
lópicigáspár
Én 2 km-re fizettem 15 ezret! Rohadjanak meg!
karma1
@lópicigáspár: Miert nem mondtad meg nekik, hogy nem az egesz utat akarod megvenni, hanem csak 2 km-t menni rajta? (Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki...:o)))
F_Viktor
Én balga eddig azt gondoltam, hogy a mentőknek, tűzoltóknak, katasztrófavédelemnek és rendőrség autóinak nem kell útdíjat fizetniük.
karma1
@F_Viktor: Valoszinu az orbant kisero TEK autoknak 100 %-ig nem...:o((
szaboria1
@F_Viktor: Én is így gondoltam. De aztán beugrott vannak magán Mentők. Nekik már nem jár az Ingyenesség.
Nessy
Viszont ha a mentő elkezd matrica után kajtatni, és közben a beteg meghal, akkor a mentősöket átkozná a fél ország, nem az agyament jogalkotót, aki esetleg felmentést adhatott volna a mentő, tűzoltó, rendőrség autónak, vagy a jogalkalmazót, aki nem mér "kettős mércével"! Nem mér???
eugen4402
Megjegyzem: eszembe se jutott volna, hogy a közfeladatot ellátók járműveinek is fizetniük kell az úthasználatért. Vajon, ha egy baleset helyszínén leszáll a mentőhelikopter a sérültért, akkor a pilótát is megbírságolják..?
nezelodo
Hej de sokszor jut eszembe a mindenkit "egyformán mérő pártelit" láttán szegény Móricz Zsigmond, meg a Rokonok, lányaik, a vejkó, meg az atyafiak.. Az ilyen pitiáner kérelmező dologa meg azt a kérdést veti fel, hogy az ország ügyei is vajon ilyen pitiáner módon intéződnek?
szaboria1
@Nessy: Azért lehet, hogy meg kell venni minden járműnek aki fizetős úton megy a tarfipax miatt. De lehet, hogy valahol levonhatja pl valamelyik adófizetési kötelezettségéből. Csak tippelem.
eszegfu
@eugen4402: Nem tudom emlékszel-e rá, de ugy 4-5 éve volt egy nagy cirkusz, amikor is a kórházak területén parkolási dijat kellett fizetni a mentőnek is, de mára már mentességet kaptak.
papa.49
Az utolsó petákot is ki kell csavarni ebből a balfasz népből, országból, hiszen nem sokára jön az üzenet ,,meghaltál, meghaltál,,!!!
eszegfu
Ez a kérelem olyan értelmetlen hablatyolás, amikor Pistike az óvodában próbálja elmagyarázni, miért is verte meg a Julcsit. A tömegközlekedési jármüveken sem mondhatom az ellenőrnek, hogy leszállok a köv. megállónál és jegyet véve már lobogtatom: van érvényes jegyem.
Yeromos
Aki ezt kitalálta annak azt kívánom, hogy ha szüksége lesz mentőre autópálya helyett menjen érte mondjuk a régi 70-en úton oda nem kell matrica.
sokanvagyunk
Gondolom, azóta sokkal magasabb beosztásba került ez a jóember.
eszegfu
@Yeromos: Igen, de oda is csak Debrecen érintésével jusson el!
namihami
Nem is értem, hogy mi a jelen esetben a gond. A személyautót Zs. Zsolt vezette (testvére Zs. Miska), a mentőt nem Zs. Zsolt vezette (akinek nem testvére Zs. Miska). És ettől a pillanattól világos és érthetővé válik az állampolgárnak a hivatalok előtti egyenlősége. Nem???
Nehogy már ezt az egyszerű esetet még magyarázni kelljen. Szólni kell Zs. papának, hogy fogadja a mentősöket is örökbe és ez a gond--hussss-már el is szállt.
nezelodo
Egy helyen nehéz elsikálni az ügyet, ha gyorshajtáson kapnak. Persze történt elsikálás, nehogy legyen egy plusz rossz kreditje a nagy ember kölkének, baráti kérés lehetett egy tettre kész vezető felé, ha főnök akar maradni teljesíteni kell. Aztán valaki homokot szórt az olajozott mutyigépezetbe, és nem volt ideje nagyot álmodni az ügyintézőnek, mert ő repült, nem a zsaroló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.