Hatra nőtt azoknak a száma, akiket a december 24-i Orbán Viktor-interjú miatt bocsájtottak el – írja az Index. A korábban kirúgott öt ember közben munkaügyi perre készül a döntés miatt.

Ezúttal Kinde Kálmánnak, a Pannon Lapok Társasága (PLT) gazdasági ügyvezető igazgatójának kellett azonnali hatállyal távoznia. Kindének a PLT tulajdonosa, a Mediaworks mondott fel, kollégái körlevélben értesültek a döntésről.

A december 24-én megjelent Orbán Viktor-interjút a Fejér Megyei Hírlap adta közre, valaki azonban a nyomdába kerülés előtt meghamisította. A lap az interjút készen kapta a Mediaworkstől, a torzított változat így máshol nem jelent meg. A vizsgálatokból az derült ki, az elkövetők a korrektor jelszavával léptek be, és feltehetőleg távoli gépátvétellel történt a hamisítás.

Kinde mellett egy másik munkatárs, Sebestyén Lilla is távozik a laptól. Az újságíró a kirúgottakkal való szolidaritás jegyében lépett ki, és állítólag más is tervezi, hogy hasonló indokkal adja be felmondását.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az az ország, ahol Kunfalvi Nóra betanított mikrofonállvány és képzett karaktergyilkos
oknyomozó­ tényfeltáró újságírást oktathat leendő médiaszakembereknek, megérett a
pusztulásra, sőt, el is fog pusztulni. Ezt már Orbán Ráhel felfele ívelő karrierje óta tudjuk persze, de még mindig képesek vagyunk rácsodálkozni. Amellett, hogy Pulitzer már többször megfordult a sírjában, Kunfalvi munkásságát valóban tanítani kellene: azt az aljas, pitiáner, hazug interjút valóban kötelező volna oktatni minden, magára valamit adó intézményben, elrettentő példaként állítva felnövekvő újságíró generációk elé. Ez az, aminek köze nincs az újságíráshoz, a médiához, az etikához, annál több van viszont a goebbels­i módszerekhez."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laja70
Majd elmeszelik a munkaügyi pereket is szokás szerint!
Eladott Ország
"Az az ország, ahol Kunfalvi Nóra betanított mikrofonállvány és képzett karaktergyilkos
oknyomozó­ tényfeltáró újságírást oktathat leendő médiaszakembereknek, megérett a
pusztulásra, sőt, el is fog pusztulni. Ezt már Orbán Ráhel felfele ívelő karrierje óta tudjuk persze, de még mindig képesek vagyunk rácsodálkozni. Amellett, hogy Pulitzer már többször megfordult a sírjában, Kunfalvi munkásságát valóban tanítani kellene: azt az aljas, pitiáner, hazug interjút valóban kötelező volna oktatni minden, magára valamit adó intézményben, elrettentő példaként állítva felnövekvő újságíró generációk elé. Ez az, aminek köze nincs az újságíráshoz, a médiához, az etikához, annál több van viszont a goebbels­i módszerekhez."
Zeta
" Rendet vágnak". Itt , már nem a cikk , a kirúgás a lényeg! Egyszerübb lett volna szép csendesen egyenként megválni tőlük. Nem , nekik erőt kell mutatni!
Bringás
Elviccelt? Mamájával vicceljen az elkövető! Megérdemlitek a büntit- Remélem, sehol nem alkalmazzák ezeket a patkányokat!
quadrocopter
@Bringás: Takarodj te állat! Anyád a "helyedre visszavár"! Értelmezd-te fasz!
Bringás
@quadrocopter: A saját anyáddal szórakozz majom!
szép új világ
Nem értem ezt a cécót. Amivel kiegészítették a g* nyilatkozatát az mind igaz. Ja, hogy éppen ez baj?
Bringás
@Horizont: Ez nem módszer, nem vicc és nem jópofa csíny!
Egy miniszterelnök ellen ez bűncselekmény!
Verjétek meg a választásokon, vagy fogadjátok el a Fidesz vezetését! Nem tartjátok be a szabályokat? Röptetés van! Patkány? Ezek erkölcs nélküli senkiháziak!
quadrocopter
@Bringás: Becuppanthatsz a "saját" anyámnak - gibbon, mert nulla értékű génhalmazokkal soha nem állt szóba!
quadrocopter
@Bringás: Elég rövid neved van -. te fasz!

Visszateszem rád a láncos nyakörvet, ha hisztizel és vonyítasz!
Bringás
@quadrocopter: ember alatti pocsék szar!
quadrocopter
@Bringás: Ez a családi neved? Találó! Urizálsz tapló, hogy ennyire hosszú?
Nyírfa
Nekem nagyon tetszik ez a "vicc": a saját lapjaikon keresztül szólítani meg a lakosságot, no, az a valami. Meg amikor rendszert váltunk.
Nagy Mária
Te jó ég! Itt is a biciklis, eltávozás van a gyogyóból?
Horizont, én már írtam, hogy ez önhekkerkedésnek tűnik. Hajaz a Reichstag felgyújtására, hogy hullhassanak a fejek, indoklás nélkül. Úgy látszik ketten vagyunk, akik ezt kinézzük a déligyümölcsösökből.
grincss
@Nyírfa: Tudod, szerintem ez "önhekkelés" volt a reklám érdekében!
Kell ennél jobb reklám egy "új" lapnak? :-)
panellproli
Egy jó indok a tisztogatásra. lesz ez még nagyobb ívű is, amikor már apropó sem kell emberek likvidálására. Jó tanonca az elődeinek/pl Sztálin/ és a jelen hasonszőrűinek is ld.Kim Jong Un
Nyírfa
@grincss: :)

Erdogan önpuccsa, Orbánék önhekkelése...igen, könnyen elképzelhető. Bár, ki az, aki balról vagy liberálisként , netán egyszerűen csak józan, normális állampolgárként hirtelen Orbánt akarna olvasni?
Visszaüthet, ha ez volt a cél - minél inkább mutogatja magát valaki, annál kevésbé kelti fel a valódi érdeklődést. Azt ki kell érdemelni.
grincss
@Nyírfa: Bizony ki kell!
Orbán ezt már rég kiérdemelte!
Nno, nem pozitív cselekedeteivel!
simmering73
Nincs már itt moderáció, hogy boxutcába tegyék ezt a moslékpofájú biciglistát?
Nyírfa
@panellproli: A félelemkeltő tisztogatás a rendszerük lényege. Rágalmazni, megvádolni, bebörtönözni, likvidálni. A Nébih helyett éppen most alakul meg az élelmiszer rendőrség.
Nyírfa
@grincss: Ezt igen. :) A többit is szépen sorjában. Szerintem '18-at elveszíti, mégpedig csúnyán. Ha van eszük a fideszes pártütőknek, még idejében megszabadulnak a jelenlegi első vonaltól.
simmering73
"Magyarország sivár szellemi és morális állapotát mutatja, hogy nem örömmel üdvözli a sajtószabadság egyetlen igazi magyar harcosát, hanem "hekkelőnek" nevezik, mintha az illető valami rosszat tett volna, rossz viccet gyártott vagy még inkább valami bűnös dolgot cselekedett volna. Ez az ember kitüntetést érdemel."
nepszava.us/blogs/news/az-ev-embere-kiigazitottak-orban-hazugsagait
grincss
@Nyírfa: Nagyon csendben vannak, lehet, h valami érlelődik?
Lehet, h mégsem Áder folytatja?
Tudod, h ez régi vessző-paripám!
Nyírfa
@grincss: Tudom. Elképzelhető, hogy Orbán menekülő útvonalnak tekinti az elnöki hivatalt. De nem fog sikerülni. 2014-et megelőzően volt egy rövid idő, amikor nekünk állt a zászló, nem is kicsit. De most sokkal erősebb a társadalmi mozgás, s ezzel egyenes arányban növekszik Orbán félelme - lásd: még a Parlamentben is golyóálló mellényt hord -, ez pedig óriási hibalehetőség.
A félelmen persze nem csodálkozom, annyi terroristával vette körül magát, annyit vétett az ország ellen, törvényszerű, hogy várja a büntetést.
Lehet, hogy megkapja Észak-Koreától?
grincss
@Nyírfa: Drága!
Nem kaphat méltó büntetés azokra a dolgokra, amit ellenünk, a magyar nép ellen elkövetett!
Talán Kim Jongun általi ágyugolyó a méltó!
petike
Gyerekek! Eza bringás nem egy szőröstalpú román cigány? Multkorában egy turulos cikk alatt akaszkodott rám valami vasile mugres néven egy ilyen fasz, aki az első válaszában le adócsalózott, a következőkben már az anyámat szidta, meg mindenféle féregnek lehordott.
Nyírfa
@grincss: Van és lesz bíróság. Tudod, Szegeden a csíkos a divat. :)
Észak-Korea úgy került a képbe, hogy Szíjártó - mintha csak az ivóban lenne - hivatalosan véleményezte a legfelsőbb vezetőt, aki nem volt rest azonmód megérdeklődni, hogyan is gondolta ezt a magyar külügyminiszter. Lehet, hogy a kormányzat most emberére talált?
grincss
@Nyírfa: Olvastam az ostoba Pubi nyilatkozatát!
Oda magyar ember ne menjen, mert annak annyi!
Azért titkon reménykedem! :-)
quadrocopter
Kázmér Dzsudi félti a vastag pénzű állását! Egészen lemegy a tarolás a portásig és Marikáig, a takarítónőig!
Kezdem megyűlölni a PLT-t!
quadrocopter
Ja és aki együttérez a gengszterrezsim áldozataivá vált érintettekkel, mondja le a PLT előfizetését, amúgyis egy gennyes, nyalogány röpcédula lett a kiadványokból, pártsajtó szinten!
karma1
@Zeta: 16.32-re: A "csendes" modszer nem mukodhetett volna, mert ha leepites van, akkor ezeknek az ujsagiroknak nagy vegkielegites jart volna. Igy meg nem, es persze ezzel a hamisitassal csinaltak egy jo kis koholt vadat, illetve buntenyt.
orban annyira meg nem borult el agyilag, hogy a seggnyaloi tanacsara ne ismerje fel a rakosi rendszerben kivaloan mukodo "koholt vadakat" "koncepcios pereket", ugyhogy most ennek a reneszansza jott el.
verőce21
"a korrektor jelszavával léptek be, és feltehetőleg távoli gépátvétellel történt a hamisítás" - írják
Távoli gépeléréssel csak akkor lehet operálni, ha be tudsz jelentkezni a rendszerbe. Ráadásul ahhoz a korrektori jelszót is ismerni kell.
Ezért hihetetlen, hogy bárki az érintettek közül nem saját maga is közreműködött a "csínyben" (akár fecsegéssel, akár tevőlegesen)
Ezért a PLT tulajdonosa helyesen járt el, amikor minden potenciálisan hozzáférőt kirúgott.
kkalman
Addig ügyeskednek, amíg nem sikerül az összes ellenzéki újságírót eltávolítani a nyomtatott és az elektronikus médiából.
PJProby
@kkalman: A csüggedés csak addig kellemetlen, amíg fel nem váltja a kétségbeesés.
Desischado
Fájdalmas ezek szerint az igazság, i! Csak így tovább! Derüljön ki minden mocskotok! Bár így annyi van, hogy borzalom!
Bringás
@quadrocopter: anyáddal szórakozz kis köcsög!
desiro
@Bringás: mikor szorult ennyire a fejed g. orbán seggébe?
de azt is kérdezhetném, mikor és hol lettél nemzeti cserép edény?
Bringás
@kkalman: nem ellenzékit, hanem hazug patkányt! dögöljön éhen mind, mert írni nem de marhaságot csinálni tud.
Bringás
Bocsássák el az összes anarchista patkányt! Soha ne legyen itthon munkájuk! Taknyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.