A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos kicsit fellengzősködik a képzettségével. Megértjük, nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell akadályozni, hogy több százezer illegális bevándorló lerohanjon minket, az más eset" - világította meg Németh Szilárd a csütörtöki sajtótájékoztatóján, mit ért ő "hasznos" és "nem hasznos" civil szervezeteken. Az ostorosmoszat szintjén vegetáló rezsibiztos arra utalt, hogy megérti ő a felette tanult értelmiségi kollégák aggályait, hiszen ő is járt egyetemre, csak ő időközben politikus lett ugye. Csakhogy - legyünk kíméletesek - erős lódítás, hogy az orbánista szumóharcos "egyetemen tanult" volna.

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Életem során sok ilyennel találkoztam. Csak azok általában ólban voltak, szög volt verve az orrukba, és egy hideg téli reggelen pálinkaszagú emberek leszúrták őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Ezért aztán Rezsiszilárd impertinens csúsztatása súlyos kérdéseket vet fel. Ezek után mi szükség van bármiféle – szavazásnak, népszavazásnak, népnemzeti konzultációnak álcázott – legitimációs eszközre, amikor utólag minden felhatalmazást (mint egy biankó csekket) arra
használnak fel, úgy magyaráznak ki, amire/ahogyan akarnak? Miért kell megkérdezni az
embereket arról, hogy kivel akarnak együtt élni, ha erre az érvénytelen kérdésre adott válaszra hivatkozva aztán azt taposnak el, akit akarnak? Ezek szerint holnapután az is kiderülhet, hogy az emberek mit sem sejtve/jóhiszeműen/megvezetve azért szavaztak a Fideszre, hogy Rezsiszilárd liberális csecsemőket zabálhasson reggelire?
A már tegnap leírtakon kívül ennyit tesz a Fidesz toplistás büdös tahójának szégyentelen,
arcátlan kinyilatkoztatása. Ami igazságtartalmát tekintve pontosan annyira állja meg a helyét,
mint az, hogy a magyarok 98%-­a Németh Szilárdot szavazta meg ombudsmannak és a Magyar Tudományos Akadémia elnökének."
dr. prédikátor
Erre a bunkóra csak rá kell nézni és rögtön látni hogy sugárzik róla az értelem!!!Még hogy ez járt valaha is egyetemre??? Tessék előkeresni az egyetemi végzettséget igazoló okmányokat!!!de ebből a teleszart térdzokniból nem nézem ki hogy van egyetemi végzettsége!!Ez egy kőbunkó!!!
Cefi
Életem során sok ilyennel találkoztam. Csak azok általában ólban voltak, szög volt verve az orrukba, és egy hideg téli reggelen pálinkaszagú emberek leszúrták őket.
quadrocopter
Gíerekek és hány ilyen zavaros agyú, nulla józsi veri a taknyát a véghzettségével, miközben az egyetemre csak hugyozni tért be! A beton kemény büfé-könyvtár szak!
Ludmilla
többször is jártam a Műszaki Egyetemen gyerekekkel országos magyarversenyen,akkor én is elvégeztem az egyetemet?/Bejártuk minden zegzugát,mert nem találtuk a kiírt helyet.../
human
Ne tessék feszegetni a végzettségét, mert a végén doktorrá nevezik ki.
Nessy
A FIDESZ berkeiben, ha Viktor komál, akkor két faiskola és három tánciskola bőven elég a kormány biztosi, álomtitkári kinevezéshez.
papa.49
@Nessy: Még azt se végezte el szerintem))))))))))
Nessy
@papa.49: Hát, tánc iskolát biztos nem! Ott anno illemet és jó modort is tanítottak a tánc mellett. :-))
papa.49
@Nessy: Ha ,,jó tánciskolába,, jártál még bizonyos etikettet is tanítottak, ami a polgári társadalmakban szokásos volt...
elnyomott
Ez a tanult dolog miért nem akkor jutott eszükbe, amikor a Fidesz ellenzékben volt?
aremy
@elnyomott: mert akkor bujkált min a partizánok.
nemfideszes
A zsírfejű, mint "szakértő", könyvtáros végzettséggel rezsiharcol, és ül a nemzetbiztonsági bizottságban.
Normális országokban ezt közgazdászok, mérnökök, egyetemen végzett nemzetbiztonsági szakértők végzik... mondom normális országokban...
eugen4402
Akár el is tudnám hallgatni, ha engedné a riportereket kérdezni, vagy a más nézetet vallóknak kimondani a véleményüket, de nem! Nem és nem!!
Ő egyre hangosabban ordítja a betanult szöveget... ha meglátom, csatornát váltok. Egyszer valaki próbálja végighallgatni. Lehet, hogy ha lejárt a lemez, elölről kezdi az egészet, ha végtelenítettre programozták...
Macskaszem
Lehet, hogy Rizsaszilárd ugyanott végzett, ahol Díszcigányflóri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.