A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint csökkenthető lesz az élőerős határőrizet a déli határon az új kerítés megépítésével.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt mondta, a tíz kilométeren megépített második kerítés a tapasztalatok szerint bevált, az embercsempészek és a bevándorlók elkerülték ezt a szakaszt.

Kifejtette, hogy olyan kerítést építettek, amely fizikailag erősebb a korábbinál, drótvágóval nem lehet áthatolni rajta, 10-15 centiméterenként érzékelőket helyeztek el, amelyek riasztást küldenek; a térségi irányító központokban kamerákon keresztül is figyelni tudják a határszakaszt nappal és éjjel egyaránt.

A technikai fejlesztések következtében "valamelyest csökkenthető" az élőerős határőrizet, és a remények szerint teljesen sikerül majd megszüntetni az erőszakos behatolásokat.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
"Meghökkentő mesék" című beszédet hallották.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
"Meghökkentő mesék" című beszédet hallották.
karma1
"Sotetben a vakok is jobban latnak" cimu kis remregeny, vagyis ha a 176 km-bol a legkevesbbe hasznalt 10 km-en probaltak ki, akkor az annyitiser... Majd jon egy 5 eves kisfiu, es atmaszik a kerites alatt, oszt jonapot...
aremy
és titeket mivel lehet felbontani szétszedni??
solidedge
Az már tuti, hogy erre sem tudunk már menekülni Orbán elől.
finn szauna
Erről beszélj, te gané:

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--2dfZx-Hf--/6ydA1TC4qkC1VIJos.jpeg

Ezt szart kapják a határt őrzök, és az óvodában a gyerekek, mert szerintetek ennyit érdemelnek.
És ti gyászoljátok az olimpiát, amit meg sem nyertünk volna, és csináljátok a drámát?.
Ti, fideszes hulladékok, semennyire nem tisztelitek az embereket, ti csak bigottan használjátok őket a saját céljaitokra!!!

Jön még kutyára dér...
aremy
nem halott még de lehet hogy nem is látott még erővágót no mert az a 10-es betonacélt is vágja mi a kés a vajat.és ez volt a katasztrófa tótum faxa .
quadrocopter
Szólni kell Kolompáréknak, hogy van vas bőven a határon és másnpra csak az oszlopok maradnak!
eugen4402
Azért minden titkot nem árult el a kataszteri főnök úr, mert van egy alkalmazás, amelyik automatikusan működésbe lép, ha valaki 1 méterre megközelíti a drótot. Négy nyelven (arabul, pastu és dari nyelven, valamint cigányul) fülsiketítő hangerővel qrvázzák az érkező vendégek b. édesanyját, amíg vissza nem fordulnak. :-)))
papa.49
Vakondi te még nem tudod, de felvilágosítom a belül sötét fejed az AKKUS FLEXET MÁR KITALÁLTÁK, PÁR EZERÉRT MEG IS LEHET VÁSÁROLNI!!!))))))))))))))))))))))))))))))))
wagabund
ha nekem is van akkus, egykezes csiszolóm 1mm-es vágókoronggal, akkor egy embercsempésznek ne lenne raklapszám?
úgy viszi az acél drótot is, hogy öröm nézni...

akkor a drótátvás pipa? mi van még?
papa.49
@wagabund: Ne csodálkozz rajta ehhez SE ÉRT, ÚGY MINT AMIVEL EDDIG MEGBÍZTÁK EGYHEZ SEM, csak a bokacsattogtatás az megy kurva jól, meg a seggnyalás!!!
Perwool
Bakondi."A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint csökkenthető lesz az élőerős határőrizet a déli határon az új kerítés megépítésével."
Lázár."folyamatban van a rendőrség és a hadsereg megerősítése – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Makón."
Ha már össze-vissza hazudtok, legalább egyeztetnétek!!!
papa.49
@Perwool: Az már meghaladja a szellemi képességeiket))))))))))))))))))))))))))
wpym
A ketto kozze ugroaknak ezreit kellene telepiteni es tokeletes lenne a hatarorizet. lol
eugen4402
Az élőerős határőrizet létszáma automatikusan csökken a penészes szendvicsek hadrendbe állításával. Az állomány részben átminősül "élő-halott-erős" őrizetté.:-(
Perwool
@papa.49: Ez a baj! Ilyen segg hülyék kerülhetnek vezető pozícióba idehaza, élükön a vajdával!
bakegya
AKNA IS VAN ,csakkk azt naponta alánk rakatja a ZORBÁN ÉS MI REGGELTŐL ESTIG AZT TAKARÍTJUK...MEG!!!
Peller Anikó
@Perwool: 08:06, jó, de a tekes hadsereg erősítése nem a redvások miatt kell hanem miattad.
kiscsillag66
Amit ezekre a kerítésekre költenek, már minden menekültet normálisan elszállásolhatnák, ha emberségesek lennének. De talán túl sokat akarok.
Köb Jani
@kiscsillag66: Ha a vendég menekültek embernek nevezhetőek lennének, nem kellene kerítés mert nem hagynák el ,,menekült elnevezéssel az országukat ", hanem építenék, védenék, mint
normális gondolkozó embernek nevezett országukat, munkájuk eredményét, családjuk jövőjét féltve védő EMBEREK.!
Eladott Ország
Csak nehogy a határőrök kipusztuljanak, a CBA-tól kapott romlott , penészes szendvicstől, mert akkor nem lesz az aki őrizzen. Vagy beosztják a CBA-elnököt , ügyvezetőt Baldauf Lászltó és Baldauf Zsuzsannat a Porsche-terepjárójával. A legalapabb verziója is körülbelül 900 ezer dollárba kerül (körülbelül 226 millió) . Vagy az acélnál is erősebb új ötvözet feltaláló Bakondi Györgyöt kell beosztani határőrizetre. A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-­nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmit mondani, tolni a síkbuta propagandát.
DR Eric CARTMEN
Ezek ebbe a kerítés-mániába fognak belehülyülni !!!
nyanya001
@Peller Anikó: A kötvényesek között vajon mennyi lehet a terrorista ?
[email protected] a kerítést, ezek rég bent vannak !
Ez már csak egy újabb lenyúlási lehetőség meg parasztvakítás !
Perwool
@Peller Anikó: Oké! De, ugye már egy kétsoros kerítést megépítettek (kurva drágán, egy méter többe került, mint egy belvárosi luxus lakás négyzetmétere)
Na mármost amikor elkészült agyba-főbe dicsérték, hogy ez megvédi hazánkat és Európát az illegálisoktól!Most akkor hazudtak???
Peller Anikó
@nyanya: nem érdekel, hogy köztünk mennyi a bűnöző, lopó vagy gyilkos, mert az ránk tartozik.

De a semmitérő, rohadalom iszlámon nevelkedett nyaksebész agresszorok betódulását meg kell akadályozni még akkor is ha nem éred fel ésszel. Soha nem dolgoztak, neked semmi esetre sem akarnak dolgozni, képtelenek rá. Ezek a dugók csak egy dologhoz értenek: allagakabár, ezt tanulták egész életükben.

Ha szükségünk van bevándorlókra akkor engedd már meg, hogy megválogassuk őket.
Peller Anikó
@Perwool: hát persze, hogy hazudtak, életükben még nem mondtak igazat. És?

Kerítés re szükség van, a magam részéről nem kívánom azt az inváziót ami itt volt Szegeden. A többi ország marha politikusainak kellene ébredeznie és megvédeni Európát.

Nem a kerítés a geci bűne még ha lopnak is belőle, de erre szükség van.
Perwool
@Peller Anikó: De, miért nem lehet elsőre jót, biztonságosat építeni?? Tudom "Blöff"
wagabund
@Perwool: ez csak nyögvenyelős magyarázat, de tegnap este hallottam, hogy eleinte jónak tűnt a szimpla kerítés...de a szomszédok ráébredtek, hogy akkor arra mennek, ezért a szlovének, és az osztákok is húztak suttyomban egy nagyjából vándorbiztos kerítés a déli határaikra...namost kézenfekvő minden kezdő embercsempésznek is, hogy a legjobb a magyar kerítésen átbújnk, mert akkor más sengeni területen van a jólfizető versenyző..

ezért nem vált be a kerítés...naná, hogy most minden reménykedő rendezett alakzatokban erre közelít...
a dupla kerítés csak dupla vágás... és ott a Kánaán...
Perwool
@wagabund: "a dupla kerítés csak dupla vágás... és ott a Kánaán.."

Akkor még egy kerítés építésre lehet számítani???
Eladott Ország
@quadrocopter: És Kolompárék "megvalovasítják" az út a munka világába projektet.
nyanya001
@Peller Anikó: Pedig érdekelhetne talán sokkal több a terrorista közöttük
ne akassz már hasba baszdmeg !
Eladott Ország
Az acélnál is erősebb új ötvözet feltaláló Bakondi Györgyöt kell beosztani határőrizetre. A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-­nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmit mondani, tolni a síkbuta propagandát. Csak vigyázzatok, hogy nehogy kidőljenek a határvédők a romlott CBA élelmiszerektől. Ugyan miből is tellene a CBA-elnöknek , ügyvezetőnek Baldauf Lászlónak és Baldauf Zsuzsának több száz milliós Porsche-terepjáróra.
eszegfu
@Peller Anikó: "Ha szükségünk van bevándorlókra akkor engedd már meg, hogy megválogassuk őket."
Valóban a letelepedési kötvényt vásárlókat "jól" megválogattuk... csak röviden ennek menete:
benyujtja szándékát, hogy kötvényt akar vásárolni, majd benyujtja a kérelmét tartózkodási engedélyre, az engedélytől számitott 45 napon belül köteles kifizetni a kötvényt. Benyujtja a "nemzeti letelepedési" kérelmét, melyről az illetékes bevándorlásügyi szerv megyei igazgatósága 30 napon belül dönt. Valóban ennyi idő alatt, iróasztal mögül már pontosan tudják a "szervek" ki is valójában az az ember?! De igazad van, ez valóban "ránk tartozik"!:))
kiscsillag66
@Köb Jani: Éltél Te már háborúban? Ha igen, nem beszélnél így. Ők is emberek. Persze, nem a terroristákról beszélek.
wagabund
@Perwool: háááát...nem lehetetlen...
Peller Anikó
@Perwool: 12:33, Nézd, ketté kell választani a határőrizet szükségességét (amihez nem férhet kétség) és a kormányzatunk cigánykodását.

Ha az a 80 ezer emberizing ideér a határra akkor nembiztos, hogy elég egy dupla kerítés meg mindenféle érzékelők. 80 ezer emberhez még az aknazár sem lenne elegendő mert legfeljebb tíz-húsz darab felrobbanna és a 80 ezer rajtuk keresztültaposva betódulna mint ahogy betódult az a tizenötezer emberállat naponta és a határőrizeti szerveink csak széttárták a karjukat viszont vád alá helyezték a Petrát aki belerúgott az egyikbe.

A zombik (száz)millióinak betódulását meg kell akadályozni kiscsillag és még csak azt sem mondhatom, hogy elég lenne egy útjelzőtábla a határon panyolország felé (ezek a hülyék még kívánják a szép, fiatal barnabőrű kanok tömegeit), mert az is Európa (mivel a belső határok átjárhatók).

Remélhetően a külsők nem sokáig. Talán ha a banyát elzavarnák végre.
Eladott Ország
@aremy: Ez az ember egyszemélyben veszélyesebb, mint a kiskunhalasi menekülttábor tokostól, vonóstól. Ennél csak az veszélyesebb, hogy egy inkább elkeseredett, semmint agresszív fellépésből automatikusan háborúra asszociál a kormány fizetett szócsöve. Ez után az uszító előadás után nincs kétségem afelől, hogy ez az ember szemrebbenés nélkül a menekültek közé lövetne bármikor, ha rajta múlna, vagy terrortámadásnak minősítene bármely hatalomellenes megmozdulást. Történik mindez 2017-­ban úgy, hogy Magyarországot senki nem támadta meg. Történik mindez azért azért, mert bár fogy a levegő a maffia kormánya körül, még mindig maradt ellopnivaló.
quadrocopter
Emberek!

Kezembe került - amúgy nem vásárolm és nem olvasom - a 2017. február 22.-i Blikk. Megdöbbentő részletek ír V.J.R. monogrammú újságíró a magar személyik - és lakcímkártyák, útlevelek, kárpát-aljai magyarok részére történő ömlesztéséről! Nincs biztosíték arra, hogy magyarul nem beszélő ukránok is kapnak ilyen okiratokat és máris mehetnek a viág 150 országába!
A kelet-magyarorsztági qrményablakoknál szervezett emberkék rendezik a témát, számalan esetben úgy, hogy nem is ellenőrzik a személy kilétét, azonosságát, a fénykép meg eleve helyben készül arról, aki ott megjelenik. Nem kérdezenek semmit a madártól, vannak beéptett emberkék, akik felpörgetik az ügyintézést, nyilván nem egy cóláért! A kárpátaljai magyar/ukrán 200.000-500.000 HUF-ot (annak megfelelő összegű Eurót fizet az "ügyintézőnek", majd 1 - 21.5 millióért adja ki az érintet személynek!
Qrmányablak!
Az idióta meg büszke a kétsoros drótjára, holott kissé feljebb érkeznek nyiltan az ismeretlenek az Eu-ba!
finn szauna
Bakondi eddig mindent elbaszott, csak szajkózza a litániát, de az van, hogy Bakondi egy hulladék, aki eddig mindent elbaszott.

Bakondi a menekültekből él, de igazából nincs válasza.
Az azért meg van neked hülye Bakondi, hogy a törökök állítják meg a tömeges népvándorlást, és nem a te szaros kerítésed?
Ez meg van neked, köcsög?
Ha a törökök ugyanúgy engednék a menekültek beáramlását, mint korábban, te/ti a kerítésetekkel együtt elmehetnétek a sunyiba?
Ez meg van neked, te nagyon hülye magyar?

Máshogy: A magyar kerítés semmire sem elég.
Ez meg van neked. te nagyon hülye?
Cefi
Bakondi: Az új kerítést drótvágóval sem lehet megbontani.

Fogadjunk, hogy a fejed puszta kézzel is meg tudnám bontani.
nyanya001
A rohadt qrva anyátokat most mutatta tv mivel etetik a határőrzőket
ti meg kerítésre kerítést raktok ?
Mocskos aljas gazemberek ez nem más mint parasztvakítás mocskos állatok !
Peller Anikó
@finn: OK, szerinted mi a teendő? Bontsuk le a kerítést és bódog bódogtalan jöhessen szabadon százezrével (hazánkon keresztül) Európába? Akarommondani milliószámra?

Bocs, százmilliószámra? Ja és ingyen.
verőce21
Helyes és okos dolog a kerítésépítés és a jogi határzár létesítése is. Ne zúduljon ránk a fél Közel-Kelet bűnöző söpredéke. És ne kószálhassanak semeddig sem az országban szabadon.
Álljon itt, a kerítés nélküli lehetőségekből adódó "kitalált” történet.

"A villamoson, este 11-kor két arab állat, halálra szurkált egy 17 éves fiút, aki a napot a tizenöt éves leánypajtásával töltötte. A fiú délután megvette azt a virágos gyűrűt amire a kisleány vágyott és a boldog nap után sietett haza a villamoson. A két állat leszúrta, a fiú meghalt. Tizenegy utas tétlenül nézte a gyilkosságot, mind elódalogtak a kocsiból, ahol a fiú holtan feküdt, a gyilkosok megszöktek.
Senki nem jelentkezett tanúnak. A rendőrség most szorgalmasan keresi – nem a gyilkosokat, hanem a tanúkat.”
papa.49
@Perwool: Pont ezért kerülnek oda mert még a hazugovicsnál is hülyébbek...
nyanya001
@Eladott Ország: Volt a több milliárdos ÁFA csalás is arról is mélyen kussolnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.