Ilyen problémafelvetésekre kellett reagálnia Németh Szilárdnak egy beszélgetésen. Talán még őt is meglepte, hogy vannak emberek, akik tényleg mindent bekajálnak, amit a Fidesz mond nekik. Kedden este hatra nagyjából 30, szinte kizárólag 60 év fölötti vendég gyűlt össze a VIII. kerület belsejében, a Polgárok Háza nagytermében, hogy megnézzék, amint Stefka István, a politikai rendszereken átívelően is sikeres újságíró beszélget Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével. Már az esemény Facebook-leírása is sokat ígért, így szólt: „A magyarországi »quislingek«, a külföldről pénzelt álcivilek milyen károkat okoznak Magyarországnak?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Nincs mit hozzátenni. ...és ezek elmennek szavazni, választani...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Nincs mit hozzátenni. ...és ezek elmennek szavazni, választani...
volvós
Van még EMBER, aki kiváncsi erre az elmebetegrezsiszilárdra ???
nevemnick
Sőt, nemcsak a Postára, hanem a nyilvános WC-be is, mert múltkor narancssárga pöttyös wc - papírral töröltem ki a hátsó fertályomat.
B-tok meg.
RonaGyuri
Ennél már tényleg nincsen lentebb

hinné az ember, de azonnal jön a fél-kéz kontra

Vizuális típus vagyok, így azonnal elképzeltem a dolgot; brrrrrrrrrrrrrrrr!
„Kedden este hatra nagyjából 30, szinte kizárólag 60 év fölötti vendég gyűlt össze a VIII. kerület belsejében, a Polgárok Háza nagytermében, hogy megnézzék, amint Stefka István, a politikai rendszereken átívelően is sikeres újságíró beszélget Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével.”!
Az szinte csak egy dolog – an jó tisztességes országban 5-10év járna érte, hogy a derék Stefka ilyeneket is eleresztett: „Soros Hitlertől tanult. Dolgozott neki”
S most jön az, amit nem könnyű elképzelni. Egy derék hazafi felvetette, hogy „Soros keze még a postába is beleér, mert sok ember nem kapta meg időben a nemzeti konzultációs kérdőíveit”.
Amire a derék Rezsi Szilárd: „a Posta nagy cég, nem mondhatja meg a kormány, ki dolgozhat ott, és ki nem, a megoldás így egyszerűen annyi, hogy minden embernek magának kell figyelnie, és ha baj van, szólnia a Fidesz-irodában”
Aki Én
Most komolyan... Milyen lelkület kell ahhoz, hogy valaki egy Stefka Németh párbeszédre legyen kíváncsi?
És akkor az, hogy miről beszélnek, már tulajdonképpen mindegy is.
Vajon ők tényleg nem érzik a közönség láttán, hogy ez mit jelent?
cs.n.
"Hozzászólt egy tanárnő is, aki azon háborgott, hogy ő ugyan olvassa a Magyar Hírlapot és a Magyar Időket, de a diákjai nem olvasnak újságot, csak a hülye telefont nyomkodják"
A telefonon is lehet újságot olvasni, csókolom.
Cefi
Szellemi mélyrepülés. A "többség" mi, bazdmeg!?
magyarbakancs
Idióta üldözési mániás sch-s banda vagytok.
A vezéretekkel együtt.
Egy ember energiáját az köti le,hogy naponta keres új ellenséget amitől meg kell védeni az országot az maga az elme baj.
Ernyit foglalkozna az igazi kormányzással talán jobban élnénk.
mondjuk úthálózat rendbetétele,Oktatás színvonalának az emelése,kórházak finanszírozása,tömeg közlekedési eszközök lecserélése.
És nem stadion építése,meg kisvasút építése .
solidedge
Ez a következménye Lipótmező bezárásának. Az intézetet elhagyók Fidelitas néven hordákba verődve végigdúlják az országot.
papa.49
Megint csak a régi mondás ,,nagy az állatkert, és kerítést már ellopták a dádék,,!!!
Nessy
Tényleg már kicsit megzakkant a hívek egy része.
Tegnapi sztori.
Rendelő, hívják a sorszámot. Senki nem jelentkezik. Egy férfi ránéz a mellette ülő idős hölgy sorszámára és megszólal: "maga a soros"!
Hölgy be, mi sálak, zsebkendők mögé bújva röhögünk. A férfi nevetve megszólal: az a fránya Freud! És egy embert kivéve jót mulattunk. Ő felháborodott, de ehhez joga van.
nezelodo
Lám a teremtő még fokozni tudja a korábbi tréfáját azzal hogy párosítja, egymás mellé ülteti a technológiai selejtjét, hogy lássák a hívők mi sül ki az ilyen "nagy szellemek" polémiájából. Én örülök a jelenségnek, meg kell mutatni az embereknek, éles határvonalat húzva, hogy milyen a normális alkotó ember ezekhez képest.
papa.49
@nezelodo: A bukásuk után fogadni mernék, hogy mint a szarnak szokása megint felúszik a felszínre mindkét baromarcú állatt!!!
Aki Én
@cs.n.: ,, ő ugyan olvassa a Magyar Hírlapot és a Magyar Időket,"
Akkor ne csodálkozzunk, hogy nincs képben.
Nessy
@Pálinkafőző Rézüst: Már lassan elérik a Marianna árok fenekét!
papa.49
@Nessy: Csak maradnának ott is végleg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.