Tüntetés kezdődött az újbudai Fidesz-irodánál azt követően, hogy a 444.hu munkatársával szemben fizikai erőszakot alkalmazott a párt egyik helyi tisztségviselője.

Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére

Szabó László állítólag kicsavarta Halász Júlia karját, és elvette a telefonját, majd lerángatta a lépcsőn.

A HVG tudósítása szerint nagyjából százan lehetnek a helyszínen. A demonstrálók "Mocskos Fidesz" feliratú papírlapot ragasztottak az iroda ablakára, az ajtókilincsre pedig egy kutyaürülékkel teli zacskót aggatott egy tiltakozó.

Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére

Az illető a lapnak elmondta, hogy nála most jött el az a pont, amikor már nem hajlandó tovább tűrni, és bár tudja, hogy nem elegáns módja a tiltakozásnak,

de úgysem hallgatja meg a Fidesz mások véleményét. 

Fotók: Balogh Zoltán, MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ébresztő emberek!!!Gyerünk eltakarítani ezt a geci fityfasz hordát a viktor szopkinnal és csőcselékével együtt!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
állatkertből kellett volna rinocérosz szart kérni... ezeknek vastag bőr van a pofáján, arról talán magukra ismertek volna
dr. prédikátor
Ébresztő emberek!!!Gyerünk eltakarítani ezt a geci fityfasz hordát a viktor szopkinnal és csőcselékével együtt!!!
Equus
@dr. prédikátor: ÁÁáááááááááááámen!
Eladott Ország
"Minden következmények nélkül maradt, és miután kormányzás helyett sorosozva, oligarcházva nyíltan üldözik és igyekeznek megbélyegezni a még életben lévő független sajtóorgánumokat, ma odáig fajultak, hogy huszadrangú, feltörekvő fiatal titánok fizikailag erőszakoskodnak újságírókkal. Olyan újságírókkal, akik tudósítani szeretnének egy olyan eseményről, amelyről kiderült, hogy oda csak a nyaloncoknak szabad a belépés. És ebben a pillanatban nem ott tartunk, hogy bizonyos Szabó László lemondott a tisztégéről és sűrű bocsánatkérések közepette megszégyenülve elvonult, és nem az van, hogy a rendőrség a bántalmazott polgár érdekében jár el, hanem szabólacika irodája tudatja az érintettekkel, hogy nem hajlandó szóba állni velük, a rendőrség pedig falaz az erőszaktevőnek. Már nem elég a lélektani nyomásgyakorlás, a köpködés, megbélyegzés, immár jön a fizikai erőszak, a tettlegesség, a csoportos megfélemlítés? Az, amiről Bayer szekértoló beszélt? Hogy majd most meglátjátok? Amikor gúnyosan összeröhögött a hozzá hasonló puhatestűekkel, hogy
óbégatnak a libsik mert nincs sajtószabadság? Nesztek, bazdmeg, sajtószabadság. Most kezdődik– gondolom – az áldozathibáztatás. Hogy minek ment oda? Hogy mégis mit képzel magáról egy nem közpénzből nem propagandafirkász, a nemzetből kitagadott nemzet ellensége egy kormánypárti rendezvényen?"
papa.49
Fiúk ti még nem tudjátok NAGYON KEMÉNY ÁRAT FOGTOK EZÉRT FIZETNI!!!
justhpeter
@Equus: A rinocérosz szar jó, de keverni is kellene egy kis teveszarral, mert az rendkívül büdös. Olyan fideSS-szagú.
quadrocopter
Nem tudom, kinek, mennyire k9zelítő a becslése, de a fotó szerint jóval többen vannak, mint százan!
Amúgy a kutyagumival be kellett volna kenni azt a kilincset, amit a korrupt, tolvaj patkányok fogdosnak naponta!
kukac50
Ez a dicséret Orbán és a Fidesz munkájára! Szart sem ér!
Ki hatalmazta fel Orbánt,hogy a Magyar Nép vagyonát eladja?
Pálinkafőző Rézüst
@justhpeter: ez egy keskeny mellékutca a Budafoki útnál, ahol a fityfasz iroda van, ezért csalós kicsit a kép. 100-200 kötött lehettek.
gulyasgyula
@papa.49: ..Szerintem is ..Ma mindent lefotóznak mindenűt kamerák vannak és ha borul a bili ez mind bizonyíték lesz ...Ez a tüntető banda a város lakosságának csak 2-
3 % ka ..Mire a választások lesznek az emberek jobban utálják a tüntető pártokat minta kormányt ..A többség dolgozik és pihenni szeretne és egy év nagyon sok idő ezt a cirkuszt halgatni ..Ideje lenne ha a kormány rendet csinálna ..Nem akarunk UKRAJNA LENNI :.Se a migránsok üdülő telepe ..A Soros pribékjeit meg börtönbe mennél hamarabb ..
papa.49
@gulyasgyula: El vagy tévedve, a FIÚK a fütyiszre vonatkozik!!!
vladimir putin
@Csizmás Kond: valoban. Az ugynevezett szabadsahoz eleg is annyi, hogy a ketszer ketto ot.
juttka
@gulyasgyula: Ugye, azokra gondolsz, akik Soros pénzén tanultak, most meg hátbatámadják? Igazad van, mindnek börtönben a helye.
nevemnick
@papa.49: a gíula nem olvas, nem gondolkodik, csak ír: ,,kinyílott a pity(b)ang, megírom...
farkas
Jól teszik, ha összeszedik a kutyaxart, pláne szeretnek is foglalkozni vele, csak máshova kell vinni. Valaki világosítsa meg az agyukat :-)
Grafix69
@gulyasgyula: Drága Gulyás Gyuszibá , ön teljesen elvesztette a valósággal minden kapcsolatát. Nagyon tetszik a végletekig egyszerű felfogása és a minden izgatottságot nélkülöző életvitele ,igazán megfelelő táptalaja a Fidesz fanok birkanyájba való tömörítéséhez. Gratulálok a nagyon jó helyzet felismeréséhez , mivel rá jött , hogy itt bizony hatalmas összeesküvést hozott a éppen Soros politika. Tessen nekem megbocsájtani , de szeretném megkérdezni , hogy ha Viktorék már a szart is kilopják maga alól akkor is éljenezni tetszik?
Equus
@Grafix69: Gulyás Gyuszi bá most nem tud válaszolni: vár a pelenkacserére, de majd holnap!...
Szókrakész
@quadrocopter: Ja.
Legalább százötvenen.
gulyasgyula
@Grafix69: ... Kedves komám ha már ilyen inteligensen szóllítottál meg köszön ..Nagyon örülök az ilyen hangnak mert durva hanggal se vagyunk előrébb A véleményem hogy mindenki vigyázzon a maga szarára ..Az én szaromra se Brüsszel , se Soros bérenc fiatal tüntetők nem vigyázzanak nem kértem rá Őket ..Ja a pelenka csere .Szeretnél Te ilyen kondiba lenni 70-év körül mint én ..Heti 2-szer uszoda egyébb napokon kidolgozlak benneteket ..Van olyan nap hogy 6-8 száz km vezetek ..Nem vagyok rászorúlva a pénzre de a kocsmába se ülhetek minden nap ..Sok fiatalt lenyomok szkandelba ..Hányszor nyomd ki magad fejtettőre álva..?? Nem is próbáltad még ..Ja tavaj vetten új autót magamnak ,Te mikor vetél..Add a pelenkát másnak ..
gulyasgyula
@papa.49: ..Csak állom és még 2018-ban is az marad ...Mondj egy kormányzásra alkalmas pártot , politikust ..
papa.49
@gulyasgyula: Nincs miről értekeznünk...A te világod NEM EGYEZIK MEG AZ ÉN VILÁGOMMAL!!!
Én utálom ezt a ,,poszkommunista rezsimet,, pontosan úgy mint ahogy utáltam a kádári rendet is, bár azt el kell ismernem, még az is SOKKALTA KÜLÖNB VOLT A MAINÁL!!!
Grafix69
@gulyasgyula: Nagyon megköszönöm anyagi javakkal és jó egészségben megírt levelét . Ezúton szeretnék tisztelettel bocsánatot kérni amiért nem írtam le milyen fizikumban és egészségben vagyok , és sajnos az anyagi javaimat sem közöltem , talán attól tartva , hogy nem attól vagyok valaki. Nos ,hogy ezt tisztáztuk , a fejen állással kapcsolatban én szerencsére még a lábamon állva sem szeretek ugrálni ,hát még a fejem tetejére sem álltam soha mint ön. Gratulálok a szép 70 éves korához ,sajnos én még nem éltem ennyit , de higgye el nekem nincs okom panaszra. A pelenkáról szólva ,már így idősebb korban talán tudni kellene olvasni , hiszen azt nem én írtam önnek . Az autóról beszélve én nem tavaj vettem de lehet ,hogy veszek másikat is nemsokára mert addig nem akarok míg nincs jogosítványom , persze a feleségemnek van szerencsére . Sok boldogságot a nyugdíjas korhoz és a mérhetetlen párt szeretetéhez amit mi sem jellemez jobban , mint az ,hogy mindenki annyit ér mint amije van . Tisztelettel Írországból , Ferenc.
Eladott Ország
@gulyasgyula: Neked meg a csúti cigány haverodnak agyára ment Brüsszel, és Soros. A legjobb lenne , ha eltünnétek a büdös picsába a közéletből. Nem kérünk többet a fidesz idiótákból.
Eladott Ország
@gulyasgyula: Bocsássuk vízre a mentőcsónakokat, mentsük a szüzeket és a gyermekeket, aki teheti, másszon fel a háztetőre, vagy egy magasan fekvő dombra. Mindenki figyelje a mobilját, hátha jön rá sms Bakonditól, Pintér Sanyától, Nemzetmentő Orbán Viktortól, vagy valamelyik szellemi csúcsdísztől és megmondják pontosan, hogy mit kell csinálni ebben a nemzeti sorstragédiában, ennyire közel a végpusztuláshoz. A tények eddig sem igazán zavarták sem a politikusokat, sem az udvari költőket. Ha el akarnak érni valamit, akkor addig hajtogatják a leghülyébb hazugságot is, ameddig a fásult hívek el nem hiszik, vagy be nem fáradnak annyira, hogy kialakul az immunitás. Akkor pedig bármit meg lehet tenni, mert nem fog felháborodást kelteni.
Rózsika Hatházi
@gulyasgyula: Csak úgy, halkan kérdezném, a hozzászólásait olvasván. Az önfényezésen kívül, a magyar helyesírással miért tetszik hadilábon állni? Szép napot!
gulyasgyula
@Rózsika Hatházi: ..Ha olyan okos vagy azt is tudod LŐRINCE Lajos ,// ha tudod ki volt // , óta 16-szor dolgozták át a helyesírási szabályokat .. Majd ha tanácsra lesz szükségem akkor szakemberhez fordulok nem egy FOTEL FORRADALMÁRHOZ ..
gulyasgyula
@papa.49: ...Rendbe van ::Jogod van hozzá és én ezt tiszteletben tartom ..Azért meg írhatnád hol van olyan világ ahol élni szeretnél ..Mert én még nem találtam a tökéletes államot , országot magamnak ..
gulyasgyula
@Grafix69: ..Kedves Ferenc ! Tisztelek mert mertél lépni , tenni egy jobb élet reményében ..Pedig nagyon nehéz a honvágy én tudom átéltem fiatal koromban ..Míg a korodbéli fiatalok // fotel forradalmárok // itt lázadoznak tüntetnek Orbán ellen eszükbe se jut hogy a munka adójuk ellen kellene tüntetni Sztrájkolni a tiszteséges bérért a jobb életért ..Én életemben 3-szor vágtam a főnökhöz a műszerész táskát innen folytahatja a munkát mert nem fizettek meg ..Érdekes módon mindig délben a kolégák előtt tettem , volt úgy hogy 2.5-napig dolgoztam ..Aztán lettem vállakozó és ma se bántam meg ..Nagyon sokat dolgozunk de megszoktuk és jobb így mint szegényen a fotelból lázadni a rendszer ellen ..Hogy miért haragszom a tüntetőkre ? Mert az én adóm is benne van az iskoláztatásukban és mégis buták ..A rendszer rossz sőt nagyon rossz , korrupt , pazarló ez a sport őrület , kisvasút stb már mindenek a teteje de egy erőszakos hatalom átvételi kisérlet , tüntetések ,zavargások ,a bevándorlás párti Brüsszeli segnyaló politikusoktól nem javul meg .Ja a fejen állás fal mellet azért jó mert javítja az agyi vérellátást , memóriát és közben megpróbálhatod kinyomni magad ..Nem könnyű ..Ferenc kívánok neked és családodnak nagyon jó egészséget a munkádhoz , a hozzád hasonlók viszik előre a világot a nem fotel forradalmár mindene nyavalygó tüntetők ..Jó éjszakát ..
papa.49
@gulyasgyula: Én ITT AKAROK ÉLNI A HAZÁMBAN, és itt is fogom leélni az életem...
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Elfogadom az érveidet de mond hogy lenne jobb --jó hogy mindenki elégedett legyen ..Van olyan ország, világ ?? A BKV sofőrök legalább léptek --tettek a béremelésért ,ezért tisztelet illeti őket , de nem az utcán tüntettek hetente zavarva a dolgozó pihenni vágyó embereket akik a zavargások miatt nem tudtak pihenni de másnap vinni kell az utasokat , dolgozni kell fáradtan is ..Mi van ha e miatt balesetet okoz ,,,Mire választások lesznek a választók jobban fogják utálni a tüntetőket mint Orbánt és lehet csodálkozni miért veszitették el a választást ..Tisztelettel várom a véleményed ..
gulyasgyula
@papa.49: Nagyon jó egészséget és nyugalmat kívánok hozzá ..De hogy nyugalom csak álom m marad ..
Borsodi
@gulyasgyula: Svájc,de lassan már bár hol,igaz engem is itt temetnek el de remélem a gyermekeim unokáim megtalálják az igaz hazájukat a békét biztonságot.Egy olyan országot ahol megbecsülik a dolgozó embert és ha beteg ellátják,ha elveszíti az állását nem kerül az utcára.és nem gyilkolják meg 100Ft ért.
gulyasgyula
@Borsodi: ..Sajnos ez csak reménynek tűnik de kívánom teljesüljön a vágyad ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: tegnap, 22:32 kolozsvaros.com/2015/12/28/azoknak-eleg-volt-a-talicska-ezeknek-mar-a-kamion-is-keves/
Azoknak elég volt a talicska, ezeknek már a kamion is kevés. Baromira dühítő és egyre dühítőbb, hogy ebben az országban minden egyes állami cég pártkatonák gyűjtő­ és kifizetőhelyévé lett. - Az építőipart most kihagyom - A BKV száz, cégjegyzésre jogosult alkalmazottjából 27 darab felsővezető 1 millió forintnál többet keres (a vezérigazgató úr fizuja nem egészen 2) , további 25 darab pedig 700 ezer fölötti összeget visz haza, és a többiek sem kezdenek el éhezni huszadika körül. Most arról különösebben nem fogok elmélkedni, hogy a BKV bérlet megfelelője Bécsben olcsóbb úgy, hogy ott a nettó átlagbér 510 ezer forint. Arra sem térek ki, hogy természetesen végül meglesz a megoldás az agglomerációs közlekedésre is, csak nem Tarlós, hanem Orbán Viktor jótéteményeként fogja előadni a propaganda. Amit viszont lehetetlen szó nélkül hagyni, az pontosan ez a hosszú évek óta szándékosan fenntartott állapot: lélegeztetőgépen tartanak egy veszteséges, vízfejű állami céget, amely kizárólag arra alkalmas, hogy elnyelje a közpénzt. Nem az agglomeráció beszüntetésével kellene fenyegetőzni, urak, hanem ezt az irdatlan nagy vízfejet kellene már lerúgni. Persze ha valakinek érdeke lenne egy ilyen kifizetőhelyet felszámolni. De nyilván nem az, Demszky óta tudjuk, és azóta csak egy dolog változott. Piaci viszonyok között elképzelhetetlen, ami itt zajlik: hogy egy adóforintokkal kitömött, megtámogatott cég, amely akkora veszteségeket halmoz fel amekkorákat, ráadásul egy ekkora pofátlan vízfejet tartson el. A kutya nem turkálna ezeknek a tisztelt felsővezetőknek a zsebében, ha minden flottul
menne, ha a méregdrága jegyek és bérletek mellett nyereséges lenne a cég, ha folyamatosan fejlesztené a gépparkot, ha nem a dolgozók béreinek rovására kapnák a célprémiumokat, az ön­ és végkielégítéseket a menedzserek. Nade így hogy? A fidesz mocskos szarházi banda arra azért vigyáz, ad...
Eladott Ország
folytatás ma, 07:47... a látszatra ,hogy a fővárosban ne álljon le a közlekedés és a dolgozóknak a lerágott csontott kibasszák, nesztek parasztok.
Eladott Ország
@gulyasgyula: vanholnap.hu/becsben-olcsobb-a-bkv-berlet-mint-budapesten-mikozben-az-atlagber-ott-netto-510-000-ft/
Bécsben olcsóbb a BKV bérlet, mint Budapesten! Miközben az átlagbér ott nettó: 510 000 Ft!
Magyar népmese.
A kis sudár, fiatal Vitézy Dávidkának gondoltak egyet szülei a szép ívű kredenc mellett tanakodva, hogy mi is legyen ebbű a legénybű? Érteni igazábú, hát még nem ért semmihe, mert alig van ám kezibe a diploma! És mint tudvalevő, a mai egyetemeken semmit nem okítanak, ami a valósághoz egy cseppet is közelítene. A sok elmélet, amit azí tanítanak, nah, hogy legyen mit visszamondani! Ember nincs, aki azoknak amúgyan hasznát is veszi nagy léptékben… Hát nem telt bele nagy idő, hogy Orbáni rokonságával együlemben a frissdiplomás 24 éves dalia herceget beduhajkodták a vezérigazgatói székbe 1,7 milliós fizetéssel! Na, ne bosszankoggyunk mán, hogy alatta 10, na meg, 20 év kőkemény munkatapasztalattal rendelkezők vannak! Ő most itten vezérigazgatósat játszik, mert anyu, meg apu, meg Orbánka biztosított hozzá játszóteret… Igazából minek ide a feszkó? Hát ugyanez a divat Észak-Koreában, na meg úgy hallik, hogy Moszkvában is… De hát a szép hírű Irakban, mr. Szaddám és rokonsága mintha ugyanezt tette volna! Van miért háborogni? Mi őket követjük a nevében keresztény Orbán király uralkodása alatt is!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Minden sorod igaz ..Ezt kell eljuttatni a soha szavazni nem járó lakossághoz ..Nem lesz könnyű de az élet se könnyű..De az erőszakkal , tüntetésekkel szerzett hatalom csak katasztrófához vezet ..Legtöbb esetben nem is tudják akinek kellene tudni hogy miért is megy cirkusz mert a tüntetők maguk is csak söröznek . balhéznak élvezik a káoszt ..De a következő kormány olyan legyen ami hasonlít az emberek által jó kormánynak nevezhetőhöz mert a türelem egyre fogy és ne kezdjen adóemeléssel mert azt megérzi a viharsarokban élő Pista bácsi--Meri néni is és ettől kinyilik a bicska zsebébe ..Ezt kell tudni a jövő vezetőinek ami nagyon nehéz lesz ..
Rózsika Hatházi
@gulyasgyula: tegnap 21:51-re. Lőrincze Lajos. Ha már ilyen nagytudású vagy, legalább a nevét írhatnád helyesen! Egyebek: az intelligens két essel írandó, rászorulva rövid u, fejtető egy té, a szkander az nem szkandel, a tavalyt pedig elipszilonnal kellene írni. Tovább nem böngészek az írásaid között, ez is éppen elég volt. További szép napot!
gulyasgyula
@Rózsika Hatházi: ..Eddig se kellett volna ez nem helyesírási verseny ..A tárgyal foglakoz ha képes vagy rá , agyatlan liba ..
Rózsika Hatházi
@gulyasgyula: Látod,tiszta fityisz stílus. Vagy macsó. Ha valami nem tetszik, rögtön agyatlanozunk. Az utolsó mondatodban egymás után két helyesírási hiba is van. Tudod, ez nem is annyira érdekelne, csak azért jegyeztem meg, mert eléggé irritáló volt az önfényezésed. Hogy 70 éves létedre mennyit dolgozol, hány kilométert vezetsz, bárkit lenyomsz szkanderban...stb. Agyra gyúrni sem ártana néha! Majd utána lehet büszkélkedni.
Equus
@gulyasgyula: Gyula bá! Jön az unokád és viszi a laptopot, gyorsban nyomjál még pár baromságot, aztán rakd a műfogsorod, tud, abba a kék pohárba és bújj vissza az ágyba. Nem kell kakilni? Pisi is megvolt? Jól va, Gyula bá, aludj szépen, senki nem fog bántani. Előtte vedd be ezt a kék, zöld, és rózsaszín kis bigyókat, tudod, ez ami jót tesz neked. A blili itt van az ágy mellett, nehogy megint behugyozzál, mint a múltkor is... Adjuk fel a pelust?
gulyasgyula
@Rózsika Hatházi: ...Még tovább fényezem magam 1992 -től sok éven át több mint 30 embernek adtam munkát és minden hónapban fizetést , fizettem az adót , amíg élek mindig fizetem a befektetésen után , hogy nektek legyen miből helyesírást tanúlni ..Lenne mit tanulnotok tőlem ..Nagyon fontos a helyesírás de én már nem fogom megtanulni senki kedvéért ..
gulyasgyula
@Equus: ..Az én unokám nem viszi a laptopot mert vettem neki egy három szobás házzal együtt ..Attól tartok hamarább fogsz Te pelenkába járni mint én mert egy kis 52 kg gyenge nyikhaj gyerek vagy azoknak van kissebrendüségi komplexumuk és játszák a nagy fiút egy hülye jelszó mögé bújva ..Még a neved se mered leírni nehogy a szomszéd azonosítson ..Kezeltesd magad ..
gulyasgyula
@Equus: ...Most néztem utána hogy eddig én nem adtam neked okot az ilyen hangra ezért ez után a REPEDT SARKÚ ,VÉRBAJOS JÓ KURVA ANYÁDAT PELEKÁZD AKI A VILÁGRA SZART, SZEMEDBE FINGOTTA A PUDERT ÉS RÁSZOKTATOTT A TEJRE , VAGY A TRIPPERES HÜLYE APÁD IS PELENKÁZHATOD AKI AZ ANYÁD TESTVÉRE ÉS AZÉRT LETTÉL IS HÜLYE GYEREK ...Kis buzi , fasz szopó .
Equus
@gulyasgyula: ...:D Gyula bá! Maradt a laptop? Király... vigyázz nehogy leedd... és ne is masztizz rá, habár a te korodban már az is élmény, ha egyáltalán megtalálod pisilés előtt azt a izét a hasad alatt, ami folyton csöpög.
De miért csak 3 szobás házat vetítesz, mikor a net 100 szobásat is elbír. Gyula bá ... legyél úr és mondd meg nekünk a tuttifrankót a 100 szobás kecóról.
Equus
@gulyasgyula: Ha jól értem, Gyula bá, ön neheztel rám valamiért, nyilván okkal teszi. Sajnálom, ha ráébresztettem Önt a valós értékének felismerésére, bizonyára megbocsátja nekem. Sajátos hangvételét betudom a dementia senilis tünetének... így nincs harag... pisi ágyba ne legyen! Jó éjt Gyula bá...
gulyasgyula
@Equus: ...Na beszéltél a vén vérbajos anyáddal ? Most hogy tudod hogy a tripperes vénszaros a nagybátyád , is és az öcséd se véletlen szólít apunak ettől vagy ilyen kis félkegyelmű ..De írjál még sok szépet tudom hogy az önéletrajzodat akarod leírni csak egy kicsit szégyeled .Most már értem mitől a kedvenc témád a pelenka azzal törölgette a vén lotyó a szádat ...Na most menj szopni aztán Írj ..Szeretem ha beteg agyuak szót fogadnak mert úgy sincs egy önálló gondolatuk ..Írj mennél hamarabb Buzika ..
gulyasgyula
@Equus: ...Hol vagy búzzzi ?? Írjál ha egyszer azt mondom ...Had szórakozzunk már egy kicsit én ...Rendez le a repedtsarkú , vérbajos kurva anyád és írjál más dolgod sincs ..LEGYÉL SZÓ FOGADÓ mint egy kutya ...IGaz Te kutya szarnak is csunya és kicsi vagy ..TE AKARSZ KORMÁNYT VÁLTANI MÉG ÍRNI SE TUDSZ ?? Í R J Á L töbször ne keljen mondanom buzi, cseléd ..
gulyasgyula
@Equus: ...Buzzzika ! Meddig várjak ne lustálkodj mert kihúzod a gyufát ...Gyerünk írni aztán mehetsz vissza szopni a tripperes apád faszára ..Vagy a vén repedt sarkú , vérbajos ringyóval vagy megint elfoglalva ??? IRRRNNII gyorsan , egy -kettő ..Ird le az életedet ..Vagy kományt akarsz dönteni megint ??..Meg ne tudjam .. B U Z I K A ..
Equus
@gulyasgyula: tudja vki, h ezt az elmebajost hogy lehet letiltani?
gulyasgyula
@Equus: ...Úgy hogy befogod a pofád , vagy az alpári szövegedet negtartod magadnak , és anyád alatt cserélj pelenkát ..Ti akarjátok A KORMÁNYT LEVÁLTANI de nem tudjátok elviselni ha valakinek más a véleménye ::Anyáztok , gunyolódtok ..Olvasd el a másnak írt válaszomat , véleményemet..Sehol nem SÉRTEGETEK SENKIT ..Tedd Te is azt és békén hagylak ...Vagy ne reagálj az én véleményemre ..Ennyi ...
Equus
@gulyasgyula: beteg vagy... végtére te bajod... ki nem szarja le. Csaholj csak, vén senkiházi. majd beleunsz. Azért vigyázzz. közben nehogy egy kis kaki az odvas pofádba is kerüljön a fonnyadt segged alól...
gulyasgyula
@Equus: Tudtam hogy egy vérbajos reped sarkú , vékurvának és tripperes buzinak a gyereke is elmebeteg aki nem tud meg lenni az életrajza nélkül ..Tudtam hogy csak rád kell parancsolni és te szót fogadsz mint egy kiskutya ..Le se lehet állítani ..Mindig így van ha bele botlok egy ijen fasszopó kis buziban ..A legutóbbi végén kidobta a laptopját az ablakon . .Ez a jellemzője a kis 50 kg buziknak akik még az utcára se mernek kimenni a sötétben de egy buzi név mögé bújva játszák a nagy fiút ..Te csak irogassál ahogy PARANCSOLTAM csak semmi önállóskodás arra alkalmatlan vagy ,,Szopd le a vén buzit apádat , nyalj be a vén vérbajos város kúrválya anyádnak aztán tartsd félre a fejed hogy a csöp eszed össze folyon , mert ha kétszer ennyi eszed lesz akkor is féleszü leszel ..Így születtél nem tehetsz rólla ..Az kurva anyád az oka ilyen kis hülye buzi lettél ..Most mennem kell de TE írjál azonnal ne kéresd magad mert úgyis az lesz amit én akarok eszt jegyezd meg ..B U ZZ I KA .. írj ez parancs ..
gulyasgyula
@Equus: ..Na meddig várjak még , kis hülye buzi ...Írj és mehetsz szopni ..Faszopó buzi ..Közben egyél is mert elfogysz mint a hold és akkor kin röhögünk a kocsmában ..Ja nem írtan fogadást kötöttem rá hogy addig írsz amíg én parancsolom ,,.Már az egész társaság a Te irományoidat várja én meg a nyeremény sörömet ..ÍRJ buzi ..!!!
gulyasgyula
@Equus: ...Hol vagy buzi ?? Hogy képzeled hogy csak úgy eltünsz ...MI LESZ A KORMÁNY VÁLTÁSSAL ,,,Még a végén miattad vesztem el a fogadást a kocsmában ..Azonnal írj !!! Mocskos megbizhatatlan mint a buzi Marci ...I R J J J !!! azonnal ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.