A Jobbik elnöke a nemrég indult azonnali.hu-nak adott interjút, beszélt az elszámoltatásról, a melegfelvonulásról, és azt is elárulta, szerinte ki jelenti a legnagyobb veszélyt ma a magyar demokráciára.

Vona azt ígéri, hogy ha a Jobbik kormányra kerül, Simicska Lajosra is vonatkozni fog az elszámoltatás, mert ő is vastagon benne van az elmúlt húsz évben. De a Jobbik elnöke szerint nem Simicska jelenti most a legnagyobb veszélyt a magyar demokráciára meg politikára.

Simicska Lajos idején azt lehetett érezni, hogy van két ember, akik irányítják az országot; az egyik a gazdaságért, a másik a politikáért felel. Most azt látjuk, hogy Orbán Viktornak van egy strómanja Mészáros Lőrinc személyében, akin keresztül a személyes vagyonát gyarapítja

- fejtette ki Vona.

A pártelnök szerint a homoszexualitás magánügy, és egyébként is megvan már minden joguk, ezért a a felvonulást provokációnak tartja, ami nem használ a "melegek ügyének.

Ha Budapest főpolgármestere lennék, nem engedélyezném

- mondta a Pride-ról Vona Gábor.

A Jobbik elnöke azt is elárulta, ha pártja kormányra kerül, senkivel nem lép koalícióra.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Na, de Öcsi! Pont a PRIDE-ot? Okosan már így választás előtt! Neked onnan van a szavazóbázisod!
Tudod ez olyan mint a csabai GARI! Jó helyszínt kellene annak is találni- ne zavarjon másokat!!! Csak diszkréten...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Azért kisebbségben kormányozni elég nehéz lenne!
Eladott Ország
– Ha a Jobbik csicska párt lett, a Fidesz is az volt? (HVG)
– A Fidesz szuverén párt, mindig is az volt. (Orbán) - röhej!
– Ámen
Simicska elszámoltatása Vona részéről tökös lépés lenne. Lássuk.
Utóirat: Mert a nép akkor és attól lesz okos, ha NEM alkalmazkodik a mindenkori hatalom mindenkori gecijeinek mindenkori akaratához.
elnyomott
A melegeknek nincs meg minden joguk. Nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyereket és bizonyos hivatásokat nem tölthetnek be.
A buzi szitokszó és sértést jelent. Vona is kikérte magának ezt a jelzőt.
Szóval másodrendű állampolgárok, akiknek joguk van tiltakozni, felvonulni.
Ezt betiltani első lépés a náci szellem újraéledésének.
Vonáék pedig ezt képviselik.
Ami meg a számonkérést illeti, kezdhetnék Orbánnal és Mészárossal - ha mernék.
elnyomott
@Eladott Ország: Nem teljesen értek egyet.
Egy nép akkor lesz okos és tisztességes, ha a jó akarathoz alkalmazkodik, akár kié is az az akarat.
JAJMÁR
Adott egy jóképű, és elég okos fiatalember, de sose értettem mi nem passzol rajta mégse! (Az ideológián túl, amit képvisel) Most jöttem rá, mert jobban látszik, mint valaha... Nézzétek meg a képét, külön a szemet, külön a szájat... a száj mosolyog, a szem mérhetetlenül szomorú!
Macskaszem
@JAJMÁR: Furcsa szeme van, de nem mondanám, hogy szomorú.
JAJMÁR
@Macskaszem: Nem tudom, én annak látom. Valahogy nem kerek a srác...
Borsodi
@Macskaszem: Mért lenne szomorú elvégre ő még nyugodtan nézhet az emberek szemébe akár tükörbe is,Orbánnak már ehhez bátorság kellene.Talán ami sokaknak furcsa egy Magyar ember van a képen.
Peller Anikó
Pont a Simlicskát? Egy ilyennel azért el lehet intézni a lopós plakátkampányt.

Ha kormányra kerül? De nem kerül. A szálcsa profi módon akadályozza de ha vonag nem akar (és tud) összefogni senkivel akkor nem is kell nagyon megerőltetni magát.
moiszikf
@elnyomott: A melegek felvonulhatnának öltönybe, hétköznapi, utcai ruhában, melós cuccban is, hogy mindenki lássa, pont olyanok, mint a heterók, egyetlen különbséget leszámítva. Ez vezethetne az elfogadás irányába. Ehelyett mi van? Azt a bizonyos egyetlen különbséget nagyítják óriásira és tolják mindenki arcába, obszcén módon. Ez vajon mire jó?
A melegeknek tudomásul kellene venniük, h nem természetes "állapotban" leledzenek, ezért le kell mondaniuk néhány dologról. A vakok nem kapnak jogsit, a némák nem lehetnek operaénekesek, a süketek nem lehetnek zongorahangolók. Akkor lázadjanak?
A többségnek meg fel kellene fogni, hogy a homoszexuálisokat nem kell b@szogatni azért mert ilyennek születtek.
r2d2
Na, de Öcsi! Pont a PRIDE-ot? Okosan már így választás előtt! Neked onnan van a szavazóbázisod!
Tudod ez olyan mint a csabai GARI! Jó helyszínt kellene annak is találni- ne zavarjon másokat!!! Csak diszkréten...
elnyomott
@moiszikf: - ugyan, a zöm konszolidált. Hogy a fotósok a szélsőséget mutatják, az nem véletlen. Egyébként minden felvonuláson vannak szélsőségesek.
Néhány kép a betiltani vágyó budapesti pride felvonulókról:

static.origos.hu/s/img/i/1407/20140705budapest-pride-melegfelvonulas8.jpg
en.budapestgaycity.net/images/budapest-pride-2013-d0001A60E35a09b0a381a.jpg
www.amnesty.hu/data/pics/content/full/196-bppride2013.jpg?version=1397802058

Egy diszkóból hazacsődülő piás, drogos társaság az, ami nem szalonképes, ha ezerszer is heterók!
Egyébként igen, mindenki aki igazságtalanságot szenved el, tiltakozzon.
A vak nem kaphat jogsit, de egy meleg pár miért ne nevelhetne gyereket?
Heteró apára rábízod a kislányát...? Hány heteró apa erőszakolta meg pedig???
Gondolkozz és hidd el, másnak is van annyi joga, mint neked pl. családalapításra!
terlasz
Pride és Simicska egy kalap alatt? Nyilván, mert Vonának semmi köze nincs a melegekhez és Simicskához. Ezt tessék tudomásul venni!
Eladott Ország
@elnyomott: tegnap, 17:55 Jelen esetben a hatalom akarata nem tisztességes. A hatalom isteni eredete megszűnt, s helyébe a választói akarat lépett. A magyar nép nem tudja ,vagy nem képes a választott vezetőinek megüzenni, hogy nix lopás, nix csalás, nix hazudozás és aki nem tartja be, azt én a nép elzavarom. Nem érti a magyar választó polgár azt sem, hogy a hatalom az övé, és csak szolgálatra a nép akaratának megfelelő szolgálatra adja át a hatalmat a választásokon a többséget kapott pártnak, pártoknak , jelenleg egy állampártnak . Fel kellene fogni, hogy az ország minden magyar állampolgár közös féltő tulajdona, nem csak egy szűk magát elitnek nevező rétegé, és ha ezt megérti talán azt is tudni fogja, hogy a hazának mindnyájan édes gyermekei vagyunk, nemcsak a magukat annak kikiáltók.
elnyomott
@Eladott Ország: Nem kell ecsetelni a helyzetet, én is itt élek. Én csak arra utaltam, hogy az akarattól függ az alkalmazkodás és nem minden áron valaki ellen, vagy valaki mellett kell letenni a voksot.
Ennyi.
papa.49
Hiába ,,cukiskodsz,, nem leszel ME. arra azért vigyáz a hazugovics , hogy azt csapná agyhelyen a ménkű!!!
moiszikf
@elnyomott: Az általad bemutatott, konszolidált többség az, aki a legtöbbet tehetne az elfogadásért. Pl., vonulhatnának külön. A "hortifasisztanáci" jobbikosoktól állandó elvárás, h elhatárolódjanak, a rendezvényeiken megjelenő, még annál is nácibb csoportoktól (HVIM, Betyársereg, stb.). Ez vonatkozhat nyugodtan mindenkire, vagy nem?
A homoszexuálisoknak a képességük nincs meg a családalapításhoz, innentől már fölösleges jogról beszélni. Akinek nincs keze, az ne akarjon kézilabdázni. Kicsit körbe írom.
1. Azonos neműek már eleve nem tudnak term úton utódot nemzeni.
2. Két, azonos nemű szülő hogyan oldja meg azt, h ne befolyásolja a gyermek nemi identitását?
Vagy ez megengedett?
elnyomott
@moiszikf: Butaságokat beszélsz. A homoszexuálisoknak megvan a képességük a családalapításhoz, igen soknak van vér szerinti gyereke is.
Inkább informálódj, mielőtt véleményt alkotsz, mert keveset tudsz.
JAJMÁR
@moiszikf: A nemi identitást nem lehet befolyásolni. Vagy te úgy gondolod, hogy rá tudnának "beszélni" téged valami másra, mint ami vagy?
Persze értelek, a nemi szerepeket is tanulni kell, de ne hidd, hogy az egyébként hetero szülők mind jól tanítják! Nem lenne ennyi válás.
moiszikf
@JAJMÁR: Igazad van, senkit nem lehet rábeszélni más irányultságra, mint aminek született, de a gyerek másol. Saját maga akarja majd elnyomni önmagát, hogy megfeleljen a szülőknek. Ez ugyanígy megvan akkor is, ha hetero szülők gyermeke születik homoszexuálisnak, csak ennek lényegesen kisebb az előfordulási valószínűsége. Meleg pároknak, nagy valószínűséggel hetero gyermeke lesz, kizártnak tartom, hogy ez túlnyomó többségben "lemenjen" sérülés nélkül.
A polgári házasságkötés szerintem társadalmilag tolerálható.
moiszikf
@elnyomott: Ne beszélj mellé! A homosz. emberek vérszerinti gyermeke nem az azonos nemű kapcsolatból van. Ellenkező nemű párral term mindenki alkalmas családalapításra.
JAJMÁR
@moiszikf: 20:07 Én is kizártnak tartom, biztos, hogy lelki sérülést okoz. de nem a meleg szülőpár miatt, hanem a társadalom kirekesztése miatt. Hiszen már eleve kirekeszti a szülőpárt.
A "másság" akkor okoz sérülést, ha annak éli meg az ember. Az pedig lehet bármi, - bőrszín, vallás, netán fogyatékosság, szegénység, elvált szülő... stb. -, ha a társadalmi többség előítélettel nézi. Nálunk nehezen megy bármilyen másság elfogadása.

Egy csomó ilyen van - úgy értem életet megkeserítő előítélet -, értelmetlen, fölösleges butaság!
A gyerekek érdekében a hangsúly a "családon" kellene legyen, és nem annak az összetételén, mert ami a legrosszabb a gyerek számára, ha senkije sincs.
Attól, hogy meleg párok is nevelhetnek gyereket, nem fog megszaporodni a melegek száma, ez egész biztos.
moiszikf
@JAJMÁR: Ez nem társadalmi szintű kérdés, hanem családszociológiai. A gyerek, néhány évesen semmit sem érzékel a szülők kirekesztettségéből. Őt csak az érdekli, neki miért nem apja és anyja van, mint a többinek. Akkor is frusztrálja a dolog - mert nem hülye, csak gyerek - ha senki nem cseszteti érte. Ezt bármelyik pedagógus alá tudja támasztani. Lehet erőltetni, de szerintem kár lenne a sok zavarodott gyerekért. Egyébként, a homosz. gyerekeket is sajnálom, ha idióta szülőkhöz viszi őket a gólya. Az ő sorsuk lényegében ua.. Ha az én kislányom egyszer elém áll - remélem, hogy mindig leszünk olyan viszonyban - és bejelenti, hogy homoszexuális, tuti nem hajtom világgá.
elnyomott
@moiszikf: Nem beszélek mellé. Igen, a homoszexuálisok képesek a másik nemmel is kapcsolatot létesíteni. Minden szervük olyan, mint a heteróké.
A butaságaidat már nem viselem tovább, inkább tanulj, informálódj, utána kapcsolódj be emberek beszélgetésébe.
Jozefina
Simicskát nem elszámoltatni kellene, hanem helyette vádalkút kötni vele. Ha valaki tudhat sáros dolgokat orbánról és a fidesz-knp-ról, akkor ő az!!!

A Pride-ról meg az a véleményem, hogy tessék megnézni ez a nyugati kultúrákban hogyan történik. Interneten utána lehet böngészni. Valamennyi városban ez népünnepély. A menet élén ott vonul a város (Berlin, München stb...) szinte teljes előjárósága, kezdve a főpolgármestől, a rebdőrkapitánytól, pártvezetőktől ... Berlinben szinte egész napos a felvonulás, nincs kordon, nincs rendőrsorfal, hatalmas vidám fesztivál az egész, ami végül egy nagy bulival zárul. Ennyi!!! Ilyen egyszerű lenne az egész, csak nálunk ezzel valami nagy-nagy probléma van a fejekben.
Jozefina
Simicskát nem elszámoltatni kellene, hanem helyette vádalkút kötni vele. Ha valaki tudhat sáros dolgokat orbánról és a fidesz-knp-ról, akkor ő az!!!

A Pride-ról meg az a véleményem, hogy tessék megnézni ez a nyugati kultúrákban hogyan történik. Interneten utána lehet böngészni. Valamennyi városban ez népünnepély. A menet élén ott vonul a város (Berlin, München stb...) szinte teljes előjárósága, kezdve a főpolgármestől, a rebdőrkapitánytól, pártvezetőktől ... Berlinben szinte egész napos a felvonulás, nincs kordon, nincs rendőrsorfal, hatalmas vidám fesztivál az egész, ami végül egy nagy bulival zárul. Ennyi!!! Ilyen egyszerű lenne az egész, csak nálunk ezzel valami nagy-nagy probléma van a fejekben.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2017/06/14359121182724H9UZIgCYJZxz_O.jpg
Ha Budapest főpolgármestere lennék, betiltanám” – válaszolta a pártelnök. Leszögezem: a hasonlóan csicsás, magamutogató megmozdulások nem az ízlésem szerint valók, és néhány érintett ismerősöm is inkább szégyelli az ott megnyilvánuló obszcenitást. Vona azonban súlyosan téved. Nem tilthatná be a felvonulást akkor sem, ha miniszterelnök, vagy államfő lenne, ugyanis nem kell semmilyen felsőbbségtől engedélyt kérni egy rendezvényre. Magyarországon ugyanis a ma is hatályban lévő 1989. évi III. törvény rendelkezik a gyülekezési jogról, és eszerint senkitől nem kell engedélyt kérnie a tüntetést szervezőknek, ahogyan ez egyébként a legtöbb normális jogállamban így van. Van, aki emlékszik rá: 1956-ban az egyetemistáknak a lengyel munkásokkal szolidáris tüntetését először betiltották, majd – látva a fölháborodást – mégis engedélyezték: dehát 1956-ban deklaráltan proletárdiktatúra volt. Bejelentési kötelezettsége természetesen van a szervezőnek, méghozzá három nappal az esemény tervezett időpontja előtt, írásban, a rendezvény helyszínén illetékes rendőrségnél. Jelezniük kell a pontos helyszínt, a várható létszámot, időtartamot, valamint a kapcsolattartót. Fontos! Jogállamban a rendőrség az ÁLLAM, vagyis mindannyiunk erőszak szervezete, és nem az éppen uralmon lévő kormánytöbbségé.
Eladott Ország
nemkutya.com/wp-content/uploads/2017/01/111417-rohadjak-meg-ha-ertem-a-b-zikat.gif
Rohadjak meg, ha értem a b*zikat. Nem értem, hogy a homoszexuális férfiaknak miért nem tetszenek a nők, mikor olyan csinosak is lehetnek, mint a fenti gif-en szereplő hölgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.