Az ATV Egyenes beszéd című műsorának hétfői adásából derült ki az Index Comment.com blogja szerint, hogy az egyik műsorvezető, Mészáros Antónia kiszáll, és az ENSZ gyermekvédelmi szervezete, a UNICEF magyarországi ügyvezetőjeként folytatja.

Mészáros Antónia otthagyja az ATV-t

A nemzetközi gyermekvédő szervezet élén Mészáros Antónia Danks Emesét váltja majd, aki korábban szintén kommunikációs szakemberként dolgozott, többek közt kormányszóvivő is volt.

Mészáros az ATV-n korábban vezette a Szabad szemmel című háttérműsort és a Start című reggeli műsort is. Az Egyenes beszédben a korábbi műsorvezető Kálmán Olgát váltotta, aki a Hír Tv-hez igazolt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kisrigó: Elgondolkozhatna már az ATV, hogy miért is mennek el a legjobbak. Pont azok mennek el, akik miatt nézhető volt a csatorna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
OKOS ÉS MÉG SZÉP NŐ IS-szép feladatot kap-szívesen lennék a szuper-vízora!
kisrigó
Sajnálom, mert értelmes műsorvezető volt, szegényebb lett a csatorna. Sajnos annyira kicserélődnek az emberek, és nem jó irányba megy -szerintem. Antóniának sok sikert kívánok a további munkájához!
nemkati
@kisrigó: Elgondolkozhatna már az ATV, hogy miért is mennek el a legjobbak. Pont azok mennek el, akik miatt nézhető volt a csatorna.
nevemnick
Na és?
Van helyette Keszeg Robiiii!

:D :D :D
lampa laz
Ha az Egon is lelép annyi az ATV-nek... sanyibá örömködhet vidám vasárnaponként...
papa.49
Azok a riporterek, újságírók akik miatt szerettem a csatornát már mind elmentek, a KANÁLISRA MEG NEM VAGYOK KÍVÁNCSI !!!
atv. =TÖRÖLVE VÉGLEG!!!
Eladott Ország
Az ATV eladta magát és adja a nevét a szennyes, veszélyes hazugságokhoz. És erre még azt sem mondhatja, hogy pénzért tette, mert a piacon megmaradni nem egyszerű. Persze mindannyian sejtjük, hogy szó nincs arról, hogy ingyen állt volna bele ebbe a történetbe, de ez nem javít a helyzetén. Innen már csak egy pár lépés, hogy a nem hivatalosan álellenzéki kereskedelmi televízió átmegy nem hivatalosan közszolgálati, agymosó propaganda televízióba. Csak idő kérdése. A helyzetet súlyosbítja, hogy az ATV hivatalos arculatváltása és kilóra megvett kormányszócsővé züllése egy olyan kontextusban zajlik, ahol a kormánypárti, cinkosan elhallgató, manipuláló csatornák tengerében egyre fogynak a kritikus hangoknak felületet biztosító médiaorgánumok. Úgy vélem, egy ilyen környezetben bármiféle népszerűsítés, asszisztálás a hazug eszme elfogadását, az azzal való azonosulást és a disznóság legitimálását szolgálja. Aki teheti menekül innen.
wagabund
@nevemnick: 6.51 óóó..az egy nagyon okos, sokoldalú celeb..imádják is a népek...még egy kicsivel több borosta, és akár tévéhíradós is lehet (persze az atv-nél)
Edmond Dantes
Sebaj,Hajdú,Kárász ,a sapkás majom,meg Csisztu mellé jön még a celeb rádiós Bakancs is.Az értelmet végleg kiszorítja a média mocsok.Hamarosan lelép Rónay meg a normális stílusú és megjelenésű Gajdos is.Bravó ATV,gondolom ezt a váltást a háttérből bőkezűen támogatja pártunk és kormányunk.
terlasz
Nagy kár, hogy az ATV legjobbja is odébbáll. Sok sikert az új munkájához, ami számára előrelépés!
wagabund
@terlasz: csatlakozom a véleményedhez.
Sámannus
@Eladott Ország: Van az pozíció, amiért mindenki le van sajnálva. régen kilógott már, hogy nem marad ott. Az összes sztár újságíró része a gépezetnek, bármikor beszállnak a NERbe.
Edmond Dantes
Mészáros A.nem való az ATV-re,ahol az infantilis Kárász egy reggeli politikai műsorban lazán a keresztnevén szólítja a riportalanyait.(Megjegyzem Tarlóst meg lógó nyelvvel főpolgármester urazta,semmi Pista.)Antónia a felkészült,sajtó készen megfogalmazott kérdéseivel általában több információt közölt a nézőkkel,mint a riportalanyai a válaszukkal.Intelligens komoly hölgy,nem fogja soha elmondani,hogy ő nem akar abba a kávéházba járni,ahol most már egy fejére rohasztott sapkával parádézó alak is ugrál Kárász meg a többi újonnan odasereglett média selejt mellett.A csúcs: a médiamocsok Hajdú!!! Most kezdem érteni,hogy mit tárgyalhatott Németh S. annak idején A.Vajnával.Ezek az alakok még a ő tetű tévéjébe sem kellettek,gondolom jó pénzért átvetette őket,hogy kiszorítsák azt a kis maradék nem kormánypárti politikát is,amit nyomokban még tapasztalhattunk.
nemkati
@Edmond Dantes: "Antónia a felkészült,sajtó készen megfogalmazott kérdéseivel általában több információt közölt a nézőkkel,mint a riportalanyai a válaszukkal."

Ez az egyik legjobb tulajdonsága Antóniának a folyamatos felkészültség, korrektség, udvariasság, egyenesség mellett.
Mi szegényebbek lettünk a tévében egy Mészáros Antóniával, ő gazdagabb lesz egy szerethetőbb munkával az UNICEF-ben. És a gyerekeink, és mások gyerekei esélyesebbek egy rájukfigyelő, róluk gondoskodó képviselővel. Ennek örüljünk, ne magunkat, vagy a tájékoztatás ügyét sajnáljuk!

Pedig, milyen jó lett volna egy új Újságíróklub + Egyenes Beszéd, a Mészáros és Mészáros védjegy alatt. :)))
nemkati
@nemkati: (Gyengébbek kedvéért: ezek a Mészárosok nem azok a Mészárosok!)
terlasz
@Szeparepa2: Nem véletlenül lehetett a BBC munkatársa is.
human
Ezt tudtátok róla? Nem semmi.
"Dolgozott a londoni BBC-nél, ahol elsősorban dokumentumfilmek és politikai háttérműsorok készítésével foglalkozott. A BBC külpolitikai szerkesztőségének végzett munkája során kiküldték Koszovóba, Zimbabwéba is, négy hónapot volt Irakban. "
human
Most már elmondhatom, hogy jobban kedveltem mint az Olgát. Olga is nagyon jó, de néha széttrollkodja a saját műsorát a poénjaival.
terlasz
@human: Igen, Antónia egy távolságtartó intelligens, felkészült szakember, akit nem tudott zavarba hozni semmilyen ócska politikus sem, aki nagyon igyekezett ezt megtenni.
Olga egy lazább beszélgetős stílusban hisz, de őt sem lehet bevinni az erdőbe. Sajnos, a rámenős, az igazságot kereső riporternek is vannak korlátai, nem mondhatja a riportalany szemébe, hogy ön hazudik, mert gyorsan kiközösítenék és elbúcsúzhatna a szakmájától, pedig mi nézők nagyon díjaznánk.
bakegya
Nálam a migráncs I a nyerő.MONDJA BALÁZSKA-MOST KAPCSOLJUK...aztán kiszól a mikrofon állvány mögül egy hang,elismétli megtámassza a balázska fölött a plafont-riportalanyok sehol-Melyik magyar is lenne képes ennyit hazudni mint a lakájmédiája orsos orbánnak!!!
human
@terlasz: Bizony vannak határok amit nem léphet át egy riporter. Nem hiába egy szakmáról van szó.
bencemacska
@human: ma, 14:50
Főleg azért kell kesztyűs kézzel bánni a riportalanyokkal, mert ha megsértődnek a riporterre, - okkal, vagy ok nélkül - nem jönnek be a stúdióba.
És akkor a legjobb riporter is megy a lecsóba.
bencemacska
@human: ma, 16:03
Ilyenre is meg olyanra is, hogy egyáltalán be sem mennek!
A Fidesz- KDNP most teljesen bojkottálja a Hír TV-t, ahol a G nap előtt még külön "szeparé" is várta őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.