4389 karakter tömény gyűlölet. Van a HVG hetilapnak egy jól bevált rovata, a Cégvilág. Kollégáink hétről hétre átbogarásszák a cégnyilvántartást, új vállalkozásokat keresnek, illetve már meglévőknél bekövetkezett, érdeklődésre számot tartó változásokat. A hiteles tájékoztatás érdekében rendszerint meg is szólítják a cégek képviselőit, kérdéseket tesznek fel, részletekről érdeklődnek. Egyszóval: újságíróként viselkednek. Nem is tehetnének másképp, olyan lapnál dolgoznak, amelyet nem apanázs vagy megbízási díj tart fenn, hanem olvasói, illetve hirdetői. Ez történt a minap is, amikor Juhász Gábor, a HVG vezető szerkesztője felfedezte, hogy Rákay Philip (született Kálmán) megalapította a Norton elnevezésű tanácsadó céget (a hír a hvg.hu-n is megjelent, itt olvashatja.) Kollégánk ezek után levélben kereste meg Rákayt, a további információk vagy akár csak a szűkszavú hárítás helyett azonban olyan levél érkezett, amire legkevésbé sem számítottunk. Rákay Philip (biztos emlékeznek rá: ő...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kognitív disszonancia jellegzetes tüneteit produkálja Rákay Philip Kálmán. Még csak nem is áljobboldal. Ez az orbáni okádék, egy baromi gusztustalan és visszataszító keveréke, a kommunista a náci és a fasiszta ideológiáknak, mindegyikből a legrosszabbat kiválasztva gyúrta egybe egy turulszar kinézetű hatalmas ürülékheggyé.Kálmánról sznobosította a nevét? Ciki volt a magyar név, kellett valami nyugati hangzású? Ezek a Fidesz csicskák valami tudathasadásban élnek. Kell nekik a nyugati "menőség", de a Kádárista kiváltságok is, kizárólag a nép adójának ellopásából szeretnének vagyonra szert tenni. 2018-ban ennek vége faszfejek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Egy zsák szar életre kelt!

"Rossz hírem van: ez a bolsi világ elmúlt," - Nekem is rossz hírem van, nem múlt el, csak úgy hívják, hogy illiberális gátlástalan lopás, kisajátítás, kifosztás, harácsolás ( a diktatúra helyett! ) és elmehibbant vezetője Orbán - a Geci!
Pálinkafőző Rézüst
@Yoda69: már ideje lenne...
@Eladott Ország: tökéletes diagnózis..
CsipkeRózsa
Röviden: ez az ember nem normális, ahhoz képest nagyon pimasz.
Nessy
Ez a manusz már Németh Szilárdi magasságokba szárnyal, ami a stílusát illeti! Nem tudom, ha ilyen stílusban levelez a megrendelőivel is, ki áll vele szóba? Üzletember?? Nem ! Kultúrember?? Nem! Illiberális (bigott, szervilis, szűklátókörű) Fideszes.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: youtu.be/tvSB2Fcj5mI
Miután felfedezte magában a mélyen szunnyadó cizellált keresztényt, azon nyomban ki is könyökölt belőle a Fidesz szimpátia és 2005-ben már az Orbán Viktor által meghirdetett nemzeti konzultáció és a Fidesz-nagygyűlések rendszeres házigazdájává lépett elő. Aztán hogy, hogy nem 2011-ben a köztelevízió, de legalábbis az M1 (Migráns1) intendánsává léptették elő. A legújabb felvonásban a közpénzes láda kulcsát egy személyben birtokló Orbán Viktor sajátkezűleg írta alá azt a kormányhatározatot, amelynek értelmében 71,3 millió forintot nyúlnak le az idei költségvetésből azért, hogy bizonyos Rákay Philip Kálmán névre hallgató nemzeti élősködő A Szabadság tér ’89 – a rendszerváltoztatás aktái című köztévés műsorából készített kétrészes könyvet az említetthez hasonlóan nemzeti, keresztény és polgári kormány eljuttathassa az iskolákba, könyvtárakba. A szóban forgó udvari pojácának eme közpénzen hamisított vitatott történelmi tárgyú remekműve piaci áron kicsivel kevesebb mint 12 ezer forint körül kapható, ergo ebből a 70+ millióból 6000 darabot lehet felvásárolni még mielőtt szétkapkodják, mint Matolcsy György összes műveit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.