4389 karakter tömény gyűlölet. Van a HVG hetilapnak egy jól bevált rovata, a Cégvilág. Kollégáink hétről hétre átbogarásszák a cégnyilvántartást, új vállalkozásokat keresnek, illetve már meglévőknél bekövetkezett, érdeklődésre számot tartó változásokat. A hiteles tájékoztatás érdekében rendszerint meg is szólítják a cégek képviselőit, kérdéseket tesznek fel, részletekről érdeklődnek. Egyszóval: újságíróként viselkednek. Nem is tehetnének másképp, olyan lapnál dolgoznak, amelyet nem apanázs vagy megbízási díj tart fenn, hanem olvasói, illetve hirdetői. Ez történt a minap is, amikor Juhász Gábor, a HVG vezető szerkesztője felfedezte, hogy Rákay Philip (született Kálmán) megalapította a Norton elnevezésű tanácsadó céget (a hír a hvg.hu-n is megjelent, itt olvashatja.) Kollégánk ezek után levélben kereste meg Rákayt, a további információk vagy akár csak a szűkszavú hárítás helyett azonban olyan levél érkezett, amire legkevésbé sem számítottunk. Rákay Philip (biztos emlékeznek rá: ő...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kognitív disszonancia jellegzetes tüneteit produkálja Rákay Philip Kálmán. Még csak nem is áljobboldal. Ez az orbáni okádék, egy baromi gusztustalan és visszataszító keveréke, a kommunista a náci és a fasiszta ideológiáknak, mindegyikből a legrosszabbat kiválasztva gyúrta egybe egy turulszar kinézetű hatalmas ürülékheggyé.Kálmánról sznobosította a nevét? Ciki volt a magyar név, kellett valami nyugati hangzású? Ezek a Fidesz csicskák valami tudathasadásban élnek. Kell nekik a nyugati "menőség", de a Kádárista kiváltságok is, kizárólag a nép adójának ellopásából szeretnének vagyonra szert tenni. 2018-ban ennek vége faszfejek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Van itt kérem felhozatal. Igazából nehéz szavakat találni a bunkók ilyen tömegére, amelyet a NER kitermelt.
Aki Én
Véleménydiktatúráról és független újságírásról tesz negatív említést? Ez az ex-MTV-s?
Ő írt könyvet arról az előző rendszerről, melynek működtetőit szolgálja ma?
Nincs több kérdésem.
Aki Én
@lusta: Ha látta valaki kezdőként a zenei csatornán, az sejthette, hogy így végzi. Már akkor egy öntelt, pökhendi, gusztustalan alak volt.
dr. prédikátor
Na de kijafaszom ez a rókai vagy rákai pilip???valami kötsög netán a kinézete alapján!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/07/a-legaljan-tul-is-van-elet/
A legalján túl is van élet.Rákay Philip Kálmán, aki meglehetősen kitartó seggnyalással ette be magát a Fidesz bőre alá, a Top TV nevű első magyar zenei televíziónál kezdte a karrierjét, de műsort vezetett a Juventus rádióban, a Z+ és VIVA zenecsatornákon is, majd 2002 nyarán az
akkor még tudjuk melyik Hír Tv elindításában is közreműködött. Ő az:
youtu.be/siPLE7eLahw
Miután 2013-ban a kolbászzsíros életbölcsességektől csöpögő, hazaszeretettől fűtött ötlete, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek! című kétnapos programsorozata minimális nézettség mellett több mint 992,3 millió forintot húzott ki az állami költségvetésből, most itt egy nagyságrendileg szerényebb, ám annál pofátlanabb húzása. Kutya legyek, ha nem megéri
mocskosszájú seggfejből megélhetésileg népnemzeti-konzervatív faszfejnek magyarnak lenni.
Tökmindegy is. A legalján túl is van élet: a Top TV stúdiójából Rákay felért a csúcsra, mint az összes szervilis, seggnyaló parazita, akinek kiadják, vagy felvásárolják a könyveit és az erről szóló arcpirító pénzkidobást a miniszterelnök sajátkezűleg írja alá. Aki a büdös életben nem fogja megtudni milyen tisztességes munkával a piacról megélni. Akinek felbecsülhetetlen műveit azért kell önkényesen felvásárolni az adófizetők pénzén, mert a kutyának nem kellenek. Ez a helyzet és ennek soha nem lesz vége. Naponta osztogatják a tehetségtelennél tehetségtelenebb udvari bolondoknak a közpénz tíz-százmilliókat. Ezúttal kapcsolt tragédiaként nemsokára Rákay Kálmán kamufirkálmánya is ajánlottan kötelező irodalom lesz az
iskolában. Salakország.
Eladott Ország
A kognitív disszonancia jellegzetes tüneteit produkálja Rákay Philip Kálmán. Még csak nem is áljobboldal. Ez az orbáni okádék, egy baromi gusztustalan és visszataszító keveréke, a kommunista a náci és a fasiszta ideológiáknak, mindegyikből a legrosszabbat kiválasztva gyúrta egybe egy turulszar kinézetű hatalmas ürülékheggyé.Kálmánról sznobosította a nevét? Ciki volt a magyar név, kellett valami nyugati hangzású? Ezek a Fidesz csicskák valami tudathasadásban élnek. Kell nekik a nyugati "menőség", de a Kádárista kiváltságok is, kizárólag a nép adójának ellopásából szeretnének vagyonra szert tenni. 2018-ban ennek vége faszfejek!
lusta
Kifejezetten piaci megrendelői vannak, nem az állam. én elhiszem, de beszéltem egy ilyen megrendelővel. Visszautasíthatatlan ajánlata volt. Ezzel nyert a többiek előtt.
Yoda69
Nagyon nyeregben erzi magat fulopunk. De lesz meg Budan kutya vasar...
quadrocopter
Egy zsák szar életre kelt!

"Rossz hírem van: ez a bolsi világ elmúlt," - Nekem is rossz hírem van, nem múlt el, csak úgy hívják, hogy illiberális gátlástalan lopás, kisajátítás, kifosztás, harácsolás ( a diktatúra helyett! ) és elmehibbant vezetője Orbán - a Geci!
Pálinkafőző Rézüst
@Yoda69: már ideje lenne...
@Eladott Ország: tökéletes diagnózis..
CsipkeRózsa
Röviden: ez az ember nem normális, ahhoz képest nagyon pimasz.
Nessy
Ez a manusz már Németh Szilárdi magasságokba szárnyal, ami a stílusát illeti! Nem tudom, ha ilyen stílusban levelez a megrendelőivel is, ki áll vele szóba? Üzletember?? Nem ! Kultúrember?? Nem! Illiberális (bigott, szervilis, szűklátókörű) Fideszes.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: youtu.be/tvSB2Fcj5mI
Miután felfedezte magában a mélyen szunnyadó cizellált keresztényt, azon nyomban ki is könyökölt belőle a Fidesz szimpátia és 2005-ben már az Orbán Viktor által meghirdetett nemzeti konzultáció és a Fidesz-nagygyűlések rendszeres házigazdájává lépett elő. Aztán hogy, hogy nem 2011-ben a köztelevízió, de legalábbis az M1 (Migráns1) intendánsává léptették elő. A legújabb felvonásban a közpénzes láda kulcsát egy személyben birtokló Orbán Viktor sajátkezűleg írta alá azt a kormányhatározatot, amelynek értelmében 71,3 millió forintot nyúlnak le az idei költségvetésből azért, hogy bizonyos Rákay Philip Kálmán névre hallgató nemzeti élősködő A Szabadság tér ’89 – a rendszerváltoztatás aktái című köztévés műsorából készített kétrészes könyvet az említetthez hasonlóan nemzeti, keresztény és polgári kormány eljuttathassa az iskolákba, könyvtárakba. A szóban forgó udvari pojácának eme közpénzen hamisított vitatott történelmi tárgyú remekműve piaci áron kicsivel kevesebb mint 12 ezer forint körül kapható, ergo ebből a 70+ millióból 6000 darabot lehet felvásárolni még mielőtt szétkapkodják, mint Matolcsy György összes műveit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.