Szél Bernadett az LMP-től, Karácsony Gergely a P-től, és Gyurcsány Ferenc a DK-tól vett részt az eseményen. Szél és Karácsony vállaltan miniszterelnök-jelölt, míg Gyurcsány ugyan taktikából soha nem jelentené ki, hogy az lenne, viszont egyértelmű: minden szándékával azon van, hogy bármilyen módszerrel visszaabászkodjon a hatalomba. Lehet abban valami, hogy az utóbbi 27 év két emblematikus figuráját egy alomba teszi az LMP-s politikus, hiszen Gyurcsány Ferenc a vita során többször is kijelentette, hogy nem kellenek nagy fordulatok az ország életében, elegek lesznek apróbb kiigazítások. A forradalmi változások helyett nyugalomra és állandóságélményre van szükség. Magyarországra mondta, de érződött, hogy igazából magára gondolt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mivel nem vagyok DK-s, sem mas part kovetoje, - ha akarnek sem lehetnek - , olyan jo lenne olvasni a "százmilliárdokat!" (idezet Bela333-tol) levevo GYurcsanyrol...
Gemesi meg kb. annyit er, mint mas, keruleti polgarmester ; lepkefing a palettan, pedig egy normalis pali. Ugy fogjak lesoporni ot is a szinrol, mint ahogy Demeter Martanak (lmp) valaszolt a mocskos orban-rezsim.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Gyurcsány nem letett az asztalra, hanem levett onnan! A közös pénzünkből a kormánya alatt, százmilliárdokat!
Egyébként is Gyurcsány kiabálta itt vagy egy éve hogy összefogást!
Most meg ennek az ellenkezőjét, nem kell összefogás!
Az LMP végig ugyanazt mondta: ezekkel nem!
Inkább a Gémesi féle csapat, de a DK-s szélkakasokkal nem lehet még beszélni sem!
Elég csak megnézni az ide írogató DK-sokat!
karma1
Mivel nem vagyok DK-s, sem mas part kovetoje, - ha akarnek sem lehetnek - , olyan jo lenne olvasni a "százmilliárdokat!" (idezet Bela333-tol) levevo GYurcsanyrol...
Gemesi meg kb. annyit er, mint mas, keruleti polgarmester ; lepkefing a palettan, pedig egy normalis pali. Ugy fogjak lesoporni ot is a szinrol, mint ahogy Demeter Martanak (lmp) valaszolt a mocskos orban-rezsim.
anka
@karma1: Azt el ne felejtsük, hogy Gyurcsány már gazdag volt mikor sportminiszter lett, utána miniszterelnök. - orbán meg a putriból csöppent a politikába, most meg az ország leggazdagabb férge! - a kettőt nem lehet egy napon említeni!
- a dakota inkább szélkakas, és illik is hozzá szélike...:D - nem hiába szavaztak egy párszor a fizessmaffia mellett!
a helység kalapácsa
Reménytelen.
Mi motiválja ezeket az embereket (az ellenzéket)? Nem értem...
Az utolsó utáni órában megyek el innen.
Jó lesz elmenni innen.
Szeretlek titeket (a magyar népet, Magyarországot), de a magyar nép vezetőit, vagy a magukat, a magyar nép vezetőjének szánókat nem, akik vagy bénáznak, vagy zúznak.
Felperzselt föld.
Ebből a katyvaszból, köszönöm, nem kérek!.
"Kutyából nem lesz szalonna."
"Szarból nem lehet várat építeni."

Jobb dolgom is van annál, minthogy ezen az oldalon anyázzak orrvérzésig, amíg meg nem halok.
Most lett hirtelen tele a faszom - ÖRÖKRE!

A viszontlátásra!
RonaGyuri
Nagyobb itt a gond, mint egyszerű kiszólás

Újabb mértes pofon a BCE-nek

Az elmúlt napok egyik legmókásabb (s persze ártunk és qurmányunk távozásában bizakodók számára elkeserítőbb) momentuma volt az a „műsor”, ahol Széll, Gyurcsány és Karácsony vitázott.
Hic & nunc (és érdektelensége és igen gyenge színvonala okán) a „műsorral” nem foglalkozom csak annak egy momentumával. Ahogy az egyik kritikus fogalmazott: „Ahogy egykor Dávid Ibolya nem értett a focihoz, most Szél Bernadett bökte ki Baló György műsorában egy egyszerű újságírói kérdésre, hogy ’nem vagyok matematikus.’ ”.
Nos ígértem, hogy a konkrét témát nem érintem, így nem fogalakozom, azzal hogy mennyire számtani problémáról kérdezték. Maradnék a konkrét megnyilvánulásnál.
Mint tudjuk az un. humán-értelmiségiek körében kifejezetten büszkeség kérdése, hogy kifejezetten komoly hiátusaik vannak az elemi számtan és logika területein. Amit kedves sikkantással (a fér.. akarom mondani hímnemük is így tesznek) körített: „Jaj én olyan hülye vagyok a matematikához” vallomással okadatolnak.
Nos van itt egy igencsak komoly gond – ami azt követően, hogy néhány napja az egyik bulvár-TV kifejezetten retardáltan buta, műveletlen, unintelligens celebeket bemutató műsorában az egyik elmesélte, hogy ő a Budapesti Corvinus Egyetem végzős közgazdász hallgatója -: a derék nem matematikus hölgy közgazda: „2000-ben közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjén, ahol 2011-ben doktori címet is szerzett.”!
Nem szeretném Dávid inkriminált megjegyzését kisebbíteni, de tény, hogy nem volt testnevelő szakos tanár! =))
relatív
Az a nagy büdös helyzet, hogy a média kereteiben egy ' normális ' vélemény, állásfoglalás - még a jelzett műsor ebből a szempontból kiemelhető környezetében IS - kifejtésére semmi esély.

Az idő sürgetésében még sokszor csak félmondatokra van lehetőség - amit aztán rendesen lehet csócsálni, hogy az azt kijelentő milyen értelmes... -, ha egyáltalán, ezért a ámuló közönség ( mely az utóbbi időben éppen a zagyvaságokra, siralmasan alacsony színvonalú műsorokkal van kényeztetve, így a valóságra, értelmes magyarázatokra egyáltalán nem vevő ) rendesen semmi értelmes indokolással nem találkozik ( bárki IS a nyilatkozó, és annak bármilyen képesítése IS van ), és így aztán nehéz elvárni az értelmes szavazását, döntését a további életét alapvetően befolyásoló kérdésekben IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.