Bizalmas információk szivárogtak ki Mészáros Lőrinc tévéjétől. Alig nézik, de rengeteget költenek rá. Bizalmas adatok és utasítások szivárogtak ki a nemsokára megújuló és januártól több kábeltársaságnál egyből az alapcsomagba kerülő, Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV vezetéséből. A pénteken a 24.hu birtokába kerülő dokumentum a december 4-én kezdődő adásrend tervezett tematikáját vázolja, és a belső utasítások mellett az egyes műsorok új műsorvezetőit is nevesíti.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"Az Echo Tv 0,1% körüli nézettségű". Legalább a m1-nek lesz egy vetélytársa:-) Attól, hogy alapcsomagba nyomják a Bayer Zsótival fémjelzett kanálist, még nem lesz szerethetőbb!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Az első lépés már megtörtént

Az alapcsomagba kerül az Echo TV

Hogy pontosan milyen forrásból, de a hírek szerint újabb milliárdokat költenek „fejlesztésre” Lolo által megvásárolt TV-nél. A fejlesztési hírek igencsak elgondolkodtatók, hisz például a nemzet Zsótija kapcsán maga a „A kereskedelmi tévé vezérigazgató-helyettese, Szikszai Péter” nyilatkozott, hogy „neki leginkább a Csillagok háborúja jut az eszébe” gondolom arról, hogy „már folynak is a próbái Bayer Zsolt új show-műsorának, és a decemberben induló új műsorok Heti terror és Kemény mag címmel jelentkeznek majd. ”.
Gondolom a meg jedi helyett az elmeháborodott lovagokra gondolt, akik(k) a józan ész terrorizáljá(k) a Fradi kemény mag segítségével! =))
Ami pedig az egyelőre csak az alapcsomagba kerülést (nem zárható ki a HírTV és/vagy az ATV helyére lépés sem) illeti Lolo mondása „szeretne a tévéből egy szerethető jobboldali csatornát csinálni, amire a Fidesz is támaszkodhat a kampányban” csak egy kicsit változik: kötelezően szeretendőre! =))
adrenalink
"Az Echo Tv 0,1% körüli nézettségű". Legalább a m1-nek lesz egy vetélytársa:-) Attól, hogy alapcsomagba nyomják a Bayer Zsótival fémjelzett kanálist, még nem lesz szerethetőbb!
lampa laz
@adrenalink: Kíváncsi leszek, h hogy osztózik majd meg azon a 0,1%-on ez a két "tömegvonzó" csatorna.
adrenalink
@lampa laz: Viccelsz? A köztiszteletnek örvendő Bayer Zsótink azon kesergett a múltkor, hogy azért kicsi a nézettsége mert vagy egyáltalán nem, vagy csak a legmagasabb tarifa csomagba teszik ezt a nemzeti értékeket közvetítő kanálist...
nevemnick
Egyszer(!) úgy fél éve kíváncsiságból kapcsoltam a visszhang tévére, összesen négy percre. Ebből tíz másodperc reklám volt, természetesen migráncsok és soros, oszt gyütt a nagyon mélymagyar... a pitypangos Kerényi volt a véndög... aztán átkapcsoltam egy értelmesebb műsorra, a gumimacikra.
Lehet, hogy abban a hónapban én voltam az egyike a 0.01%-os tévének az egyik nézője?
RonaGyuri
@adrenalink: ami persze nettó hazugság volt, hiszem csak az alapszolgáltatási csomagban nem volt benne, az első bővebben mindenkinél benne volt!
Csak kattintás kérdése; ellenőrizhető! =))
adrenalink
@RonaGyuri: Az, hogy más szolgáltatónál hogy van nem tudom, a Diginél nem a legextrább csomagban van /ott a szexcsatornák, meg extrém baromságokat vannak/, bár ott lenne a helye! Most őszintén! Bayer Zsótit mikor zavarta az igazság? :-)
Nessy
Szerencse, hogy a távirányító létezik, még a fotelből sem kell felállni a csatorna váltáshoz. Vannak kanálisok, amik a szennyet gyűjtik, azokon át lehet lépni!
Egyszer kétszer belenéztem, és a betelefonálók meg a műsorvezető stílusa még egy útszéli bögrecsárdában sem elfogadott.
lampa laz
@adrenalink: Távirányító és nincs probléma, akárhova is teszik ezt a szar csatornát, el lehet kapcsolni. Nálam bevált.
Hellcat
a fidesz szereti beleölni a pénzt a szarul működő TV csatornáiba...lásd 80 milliárd M1 és azthiszem most fognak megint belenyomni 80 milliárdot.
RonaGyuri
@lampa laz: ebben majdnem igazad is lehetne, ha dolog nem úgy állna, hogy sokan nagyon sokan csak a legócsóbbat engedhetik meg maguknak, s onnan választanak; na de miből? S ha nem is azzal teszik ne, hogy egy nem kormánypropagandásat vesznek ki, akkor is eggyel több csapból folyik! =))
simmering73
Nálunk úgy van beállítva, hogy az első húsz a kedvenc csatorna, a többit meg leszarjuk.
magyarbakancs
Az újságírás leg aljai vannak az ECHO-TV-ben.
Szakma gyönyörei.
RonaGyuri
@magyarbakancs: maga a volt tulaja, a derék Széles elvtárs mondta tegnap a saját újságíróiról: "„többet képzel a maga tehetségéről és aztán ennek megfelelően nem olyan szakmai szinten ír”! "
adrenalink
@lampa laz: 09:17-re Nálunk nagyon egyszerűen megoldódott ez a kérdés. Hétfő óta nem találjuk a távirányítót. Valaki véletlenül eddig ismeretlen helyre pakolta. 90%-ban én vagyok a gyanúsított, 10%-ban a nem létező cica. Most legalább valakinek érezhetem magam... :-)))
lampa laz
@RonaGyuri: Nem azokkal van a gond akik a legolcsóbbat válasszák mert, azok úgyis izaura csatornát bámulják többségében, hanem azokkal akik ilyen bayer zsoltokon töltődnek fel.
RonaGyuri
@lampa laz: nos azt kell mondjam ebben nagyon tévedsz, vagy nagyon más körben élsz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem választják, hanem csak erre fussa (sőt igazán erre sem nagyon), ahogy az is, hogy az Izaura rajongók tábora sem közülük kerül ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.