Maradna tehát az a lehetőség, hogy a Fideszt nagyon meg kellene verni a választásokon. Amire egyébként, elméletben még lehetőség is lenne. De erre is igaz, hogy az elmélet nem egészen azonos a gyakorlattal. Elméletileg Hellernek például igaz lehet, hogy a Jobbikkal megérheti egy választási szövetség. Ehhez azonban gyakorlatilag el kellene hinni, hogy Jobbik semmi pénzért, valamint semmilyen konc reményében sem, kötne kormányzási szövetséget a Fidesszel. Valamint azt, hogy a néppártosodás folyamata őszinte. Azaz nagyjából azt, hogy cél túlmutat azon, hogy a baloldal hallgatólagos, illetve tevőleges támogatásával szülessen meg a jelenleginél is jobboldalibb, netán még diktatórikusabb kormányzás.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát az idegrendszere már nagyon régóta gyenge
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hát az idegrendszere már nagyon régóta gyenge
verőce21
Komoly tétje van a '18-as országgyűlési választásnak a baloldal számára is, de nem a kormányváltás. Jövő tavasszal eldőlhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció közötti harc, egészen konkrétan az, hogy Gyurcsány Ferenc eléri-e célját, képes lesz-e bedarálni a szocialista pártot.
kopacsijanos
A fejemben már gyűlik a politikus névsor akik ha kilépünk az Eu ból biztosan megdöglenek!
kopacsijanos
Szerintem meg már meg gyengült az agyatok! Így azt hiszitek hogy az emberek elhiszik hogy milyen jó hazaárulónak lenni?? barmok!
GeoCravker
@Hellcat: Az idegei már 2012-ben is ki voltak.
Azóta csak rosszabb. Már a folytonos zsebhoki sem segít a jelek szerint
quadrocopter
@kopacsijanos: Ki vagy te - nagyon balf@sz csicskalélek?
karma1
@quadrocopter: Jaj, ne idegesiccse' ma'n... Nem tudod, hogy ez a szerencsetlen barom? Kepzeld, a facebook oldalan a sajat baratainak olyanokat ir, mint ide! Szerencsetlen bezakkant flotas, fidiota...:o)))
karma1
@GeoCravker: Pontosan erre gondoltam en is: mi van, ha Vona cukiskodasa szinten csak pavatanc, es hatalomra keruleseben ugyanugy viselkedik, mint orban tette? Emlekezzunk, amikor a kisgazdaknak fut-fat igert, csak hogy a hatukon be tudjon jutni, mindent beigert Torgyan Pubinak, amikor meg megvolt az eredmeny, akkor egyszeruen lerazta magarol ot, mint kutya a vizet.
Viszont Vona mogott olyanok kernek majd reszt az uralkodasbol, mint toroczkai, orosz mihaly, es a nagy ellenfel, juhasz elod. Ezekkel mit kezdene? Mar most is inog a partelnoki szeke. mert ezek allandoan tamadjak a neppartosodasa miatt...
Ezt szerintem meg Heller Agika is benezte - lasd a tegnapi Heller interjut...
quadrocopter
@karma1: Olvastam már többször ezt a szellemi rokkantat!
karma1
@quadrocopter: hahaha, ez a nem semmi! A ket troll rovidrezart!... Es egymassal is idiotan viselkednek! Szuper!...:o))))
GeoCravker
@karma1: Hellerrel az a baj, hogy elméleti szakember. De az elméleti széklábtól még billeg a szék. A gyakorlatban kiesztergált az, amitől nem. Ld. a szocializmus elméletét Lenin összesben és a megvalósult gyakorlatot.

Hellernek és a levelet anno aláíróknak nagy szerepe volt abban, hogy 2013-ban felült az ellenzék a saját retorikájának. Az eredményt ismerjük.
GeoCravker
@durbincs: A hülyeség és az ócska személyeskedés határán billegsz. Mondjuk a 10.-en egy ablakpárkányon jobban mutatnál, de azért szerintem itt se lépd át a korlátot :-)
Bár tudom, hogy Te egy helikopter vagy. De hátha mégsem, kicsi troll.
karma1
@GeoCravker: Ebbol a riportbol en azt szemelgetem ki, hogy MOST kar volt megszolalnia... Igen, en is ugy erzem, hogy rettenetesen elmeleti politologus, es talan mar el is szakadt egy kicsit a vilagtol. Nem hibaztatom ezert, de talan ideje lenne ilyen szinten visszavonulnia.
De lehet, hogy en latom rosszul... Szoval talan nem kene peldaul a kalocsni-viselest forsziroznia, amikor mar vannak ennel sokkal jobbfajta hocipok is... (Teddy egyebkent csipi az oregasszonyt, mindig ott van Szarszon...:o)))
GeoCravker
@karma1: endresy.blogspot.com/2017/12/aproban-heller-modellje-egy-jobbik.html
Majd beteszem külön is, de szaladok dolgozni. A villásfarkúval ellentétben nem ezért fizetnek :-)
Csizmás Kond
Az, hogy mindenképp meg kell verni Orbánt egy nagyon rövidlátó politikátlan hozzáállás.
Sokaknak már életcél lett a legyőzése, a félreállítása, amihez olyan vehemenciával állnak oda, hogy meg sem fordul a fejükben, nincs kit odatenni helyette...márpedig ha most egy csakazértisleváltsuk hatalom kerül a kormányra akkor fog az isten minket kétkézzel verni.
...először, ami már nagyonkéső, egy olyan embert és köré állítva formációt kellett volna létrehozni, akikben bízni lehet és rágalomkampány nélkül mindenki pártolja. ...de ez elmaradt és így elmarad a várvavárt kánaán is.
karma1
@GeoCravker: Jo munkat, sziuska,...:o)))
GeoCravker
@Csizmás Kond: "először, ami már nagyonkéső, egy olyan embert és köré állítva formációt kellett volna létrehozni, akikben bízni lehet és rágalomkampány nélkül mindenki pártolja."
Visszaolvasható, hogy hasonlókat ugatok 4-5 éve :-) minimum :-)

Való igaz, a Bajnai-Szigetvári-Mesterházy trió sem volt alternatíva.
Lázár sem.
Vona sem.
Orbán sem.
Valójában az ország politkai elitjében alkalmatlan idióta, és még alkalmatlanabb marha közt lehet válogatni. Tarkítva pár alkalmatlan túlkompenzált hülyével.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ahhoz, hogy egy párt vagy valakik meg tudják mutatni, hogy tudnak valamit oda legalább egy ciklust szerepelniük kel ...ma volna valakinek türelme kivárni azt ?
GeoCravker
@Eladott Ország: De legalább is 57% (akik legutóbb nem szavaztak a Fideszre) .
Miközben kifejezetten bolsevik választási rendszer az, ami ezt lehetővé teszi.
Viszont az egy sajátos politika ami nem összefogni akarja ezt az 57% -ot, hanem megmutatni, hogy ki a legerősebb kisebbség, akik egymást karják leváltani.
quadrocopter
@durbincs: Drágább lett gyógyszered, mi? Szeded még a Calgont, debil?
quadrocopter
@durbincs: Drágább lett gyógyszered, mi? Szeded még a Calgont, debil? A sósavval együtt jól megbüfiztet, próbáld ki...
quadrocopter
@durbincs: Már le is felejtetted, hogy hogyan találtál rá a nagybetűre, mi? Nyomasd a Calgont - az ecetsav is jó vele együtt!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska?
Ez a sorsod. Búj el, szedik össze a hülyéket! Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska?
Ez a sorsod. Búj el, szedik össze a hülyéket! Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
quadrocopter
@durbincs: Búj el, szedik össze a hülyéket! Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, írásjel-huszár?
Calgon-vitéz, bruhahahahaha...hihihihihi...
Fürdő pezsgőtablettát már próbáltad? Itt az ideje...hihihihihi...neked használ, ha leöblíted egy kis hypoval...hihihihi...
Lepényleső
Állítólag semmi sem tart örökké,akkor sem ha nekünk annak tűnik?
Eladott Ország
@Shikari: Lassan írom, hogy a fidesz is megértse. Elhiszem én, hogy hülyének lenni jó, a polgárt hülyének nézni még ennél is sokkal jobb. De lehet, hogy nem célszerű hosszútávon. A régi és új nemzeti egység már csak ilyen. Akkor több, ha kevesebb. És akkor emelkedik, ha csökken. Kár, hogy nem vicc, hanem véresen komoly.
magyarbakancs
@Eladott Ország: "Shikari"
Látom összeakadtál egy Fideszes honfitárssal.
Kedvesek, és intelligensek nem?
Ha meg engeded én is beszákol a az illető oktatásába?
magyarbakancs
@durbincs: Kis majom mit sértegetsz itt mindenkit.
Ja majom vagy és be idomítottak.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: "nincs kit odatenni helyette...márpedig ha most egy "
Teneked egy bolond zakkant elme roggyant ember kell vezetőnek?
magyarbakancs
@Shikari: Neked mit adott a Fidesz,hogy ennyire pártolod?
magyarbakancs
@durbincs: Mi vagy te genetikus mit érdeklődöl a vérvonal iránt.
Ha érdekel Sváb vagyok nem majom mint te, kit idomítanak.
verőce21
Orbánnak gyengülhet a rendszere?
Az - mivel a bénázó ellenzék miatt napról-napra erősödik -, az itteni hozzászólók alakításaiból arra kell következtetnem, hogy e rémhír kapcsán valami más indok van a háttérben. Szívesen látnának a miniszterelnöki székben valami már nem egészen fiatal táncos-komikust, aki jobban megfelelne az igényeiknek. De a magyarok többsége nem kíván ezen változtatni '18-ban sem!

Amidőn soraim szíves tudomásulvételét kérem, maradtam Önöknek megkülönböztetett tisztelettel.
magyarbakancs
@Shikari: "Nekem mit adott a Fidesz? Egy országot!"
És milyen országot adott neked?
Mert amit én látok az egy elmebeteg zagyvalékos országa.
Rengeteg elkeseredett ,és reménytelenséget látok.
Pálinkás Pál
@Shikari: akkor te is valami büdös román vagy!!!
magyarbakancs
@Shikari: "Én meg egy csomó Fidesz szavazót látok és néhány erőlködőt!"
Jó szemed van!Remélem észreveszed ,hogy egy díszlet vagy Orbán bábszínházában.
Szereted a diktatúrát?
iluminati
@Eladott Ország: :-D :-D Milyen igaz a kép...
Yoda69
Korabban en is azt mondtam lehetne a jobbikkal is kooperalni a valasztasi gyozelem erdekeben, azonban a solymari valasztas utan inkabb azt mondom nem szabad. Es hogy miert:
1. A jobbik szavazok jobbosok szelso jobbosok, akik sose szavaznanak az MSZP-re vagy DK-ra meg Vona kedveert se. Ergo egy jobbikos visszalepes eseten, szerintem inkabb szavaznanak a fideSSre, tehat a demokratikus oldal keveset profitalna egy jobbikkal valo szovetsegbol.
2. A valasztasi gyozelem erdekeben sokkal jobb strategia ha van ket nagy jobboldoali part (fideSS, jobbik) es EGYETLEN baloldali (demokratikus osszefogas). Igy a 106 korzet jelentos resze megnyerheto, fuggetlenul attol hogy van vagy nincs kozos lista.
kokopelli
@magyarbakancs: (9:32)...oldalvizesek a naszád mellett!? ;-)
magyarbakancs
@Shikari:" És te kedveled a realitást, vagy megelégedsz a mesékkel?"
Tényleg nektek Fideszes szimpatizáns embereknek értelmezési problémájuk van.
Attól ,hogy a Fidesz közvélemény kutatoknál a Fidesz vezet nem azt jelenti,hogy ők a leg- jobbak.
Mert a 2 millió szavazó mellett van 6 millió ki utálja a Fideszt.
azért látom szereted a diktatúrát.Csak nem valamikkor komcsi voltál?
magyarbakancs
@Shikari: Neked miért jön be a Fidesz politika?
magyarbakancs
@Shikari: Soha nem szavaztam a Fideszre és nem is fogok mivel egy gerinctelen nagyképű mindenkit lenéző szar társaság volt mindig. És ki nem ért velük egyet a ellenség,Soros bérenc,komcsi, Gyurcsányista
Rendszerváltás előtt volt alkalmam találkozni velük már akkor elmebetegnek tekintettem Orbánt, ami azóta csak meg erősödött bennem, hogy az.
peterkelemen
Nemhogy meggyengül hanem egyenesen repedezik. Örömmel fogjuk a szakadékba belerúgni.
GeoCravker
@peterkelemen: azért persze nem ártana először legalább a szakadékig elvinni. ...
Ideje lenne...
magyarbakancs
@Shikari: Látod most egyet értek veled amit írtál nekem.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.