Napok óta Baukó Éva és Havas Henrik ügye mindenhol a téma, ugyanis az egykori villalakó szerint Havas zaklatta őt. Most pedig Puzsér is megszólalt a témában, és mindenki számára egyértelművé tette a véleményét.

„Baukó Éva Sárosdi Lillával ellentétben nem húsz év múltán kezdett leszámolásba, hanem már évekkel ezelőtt a nyilvánossághoz fordult, s nem pusztán szexuális ajánlattételről számolt be, hanem a közvetlen főnöke zaklatta – állítja ezt az érintett. Amikor nem engedett a zaklatásnak, Havas Henrik kirúgta az állásából. Vessük össze ezt Sárosdi Lilla történetével Marton László visszataszító módon előadott ajánlattételéről: az egyik egy munkahelyi zaklatás – a másik egy elmaradt nemi erőszak.”

„Marton Lászlót megnyúzták, kicsontozták, kizsigerelték, és eltávolították a nyilvánosságból – hiszen rá vallott egy „áldozat". Most, hogy az „áldozat" nem a nagy méltóságú genderelit tagja, most, hogy nincs befolyása és kapcsolatrendszere a balliberális világban, most, hogy az „áldozat" egy valóságshow-hős, egy alkoholproblémás, ordenáré trashceleb, hirtelen eloszlik a női szolidaritás: nincs több #hiszünkneked, se #bátorvagy, nincs több pink testvériség.(...)”

Puzsér kifakadt a Havas-ügy miatt

Forrás: Youtube/HírTv

„Sejtelmem sincs, hogy Havas Henrik nemtelen megtorlás áldozata-e, vagy pedig zaklató. Nem tudom eldönteni – de legalább nem is dolgom.

Az viszont az első perctől kezdve nyilvánvaló volt, hogy a »metoo« névre keresztelt boszorkányüldözés előbb-utóbb ártatlan embereket is elér, amilyen Louis CK és Szikora János, emellett pedig valódi zaklatók és erőszaktevők is a máglyán végzik majd – Joseph McCarthy szenátor sem dolgozott ennél hatékonyabban az Amerika-ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság élén.

Nyilvánvaló, hogy egyedi ügyekben a közvélemény és a sajtó nem alkalmas rá, hogy igazságot tegyen, és végképp nem alkalmas rá, hogy igazságot szolgáltasson – de ha már elkezdték, legalább ne fordítsák el a fejüket! Annál rosszabb precedens ugyanis a világon nincs, mint hogy kiáll egy Sárosdi Lilla, és mi őrjöngünk – kiáll egy Baukó Éva, és mi lapítunk.”

Címlapkép: Youtube/HírTv

(MNO)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
"– állítja ezt az érintett"

Majd ha ÉRINTETLEN állítja, akkor elhiszem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Sárosdi Lilla személyét és esetét egy lapra venni egy Baukó Éva vagy "Nagy Ő" Anikóval már alapból hiba. Puzsér szokott jókat is mondani (talán mert sokat beszél) de néha bukdácsol az érvelése.
Equus
@human: bocsi, de nem értem... mi a különbség a 3 pénzvadász, exhibicionista szuka között?
human
@Equus: Sárosdi Lilla mint pénzvadász szuka? Valamiről lemaradtam?
Szeparepa2
Azért egy pillanat! Havasról simán el tudom képzelni, mert elég nagy tahó ahhoz, hogy miután egy nőről látja hogy könnyűvérű ribanc, márpedig ez egyértelmű az Évikéről! Akkor főleg ha esetleg legurult pár feles már, megengedi magának, hogy esetleg már a molesztálás, zaklatás tényállását kimerítő ajánlatokat tegyen, esetleg oda is paskoljon egyet... neki ez nem egy nagy ügy... Simán lehet hogy mondta hogy Éva kedves olyan ellenállhatatlan formás kerek kívánatos popsija van hogy bármit megadnék hogy belehatoljak... vagy hasonlót... simán lehet, viszont ez az lehet hogy verbális abuzus, és lehet hogy a visszautasítás sértette a Havast (ezt is ki lehet nézni belőle), hiszen hogy merészel a kis picsa ugyebár engem, a nagy Tanárurat kikosarazni, és jóhogy indulatból azonnal kirúgta... VISZONT EGY ÚJJAL HOZZÁ NEM NYÚLT... tehát itt oké hogy zaklatás történt, verbális szexuális zaklatás, de ez kb polgárjogi ügy, itt max pénzbeli büntetőjogi felelősség merül fel, azaz ha bebizonyosodik fizetnie kell mondjuk legfeljebb fél millió kártérítést, és esetleg lesz egy eltiltó végzés még 10 évre... ez azért a szexuális abuzustól, pláne az erőszaktól fényévekre van. Namost nézzük a másik lotyót, az Anikó drágát, akit végig kúrt a fél celebvilág az elmúlt 20 évben ugyebár, köztudottan mindenki Anikócskája volt, kézről kézre járt... nyilván nála is azért mert esetleg tolakodó tahó módon próbálkozni, mert úgy gondolta, hogy kis ribanc, ez hozzá van szokva, meg ezt úgysem zavarja, max fizetek érte neki stb... A Baukónak is ugyebár anyagi támogatást is ajánlott, lett volna sugardaddy neki... Bocs de sem egyik sem másik "sértett" nem az a kategória, akik morálisan alappal háborodnak fel és pláne mocskolnak be és hurcolnak meg egy köztiszteletben álló idős közszereplő tanárembert, aki azért tett le az asztalra, és szakmailag akkor is magas nívón van és műveli azt, hogy a stílusa nyilván tahó és megosztó (de ilyen világban, ahol Győzikék lehetnek sztárok, és ne feledjük a Csernyust sem pl!)
troll6
"– állítja ezt az érintett"

Majd ha ÉRINTETLEN állítja, akkor elhiszem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél