A Fidesz szerint Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc DK-elnök strómanja, a feladata pedig az volt, hogy pénzt gyűjtsön a volt miniszterelnöknek és pártjának, a DK-nak.

Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta:

Czeglédy Csaba bűnszervezete több mint 3 milliárd forintos áfacsalást követett el, de nemcsak az államot, hanem diákokat és nyugdíjasokat is megkárosított. A Gyurcsány család tulajdonában lévő Altus Portfólió háromszor adott kölcsön pénzt Czeglédy Csaba bűnszervezetének, ami egyrészt felveti a tiltott pénzügyi tevékenységet, másrészt arra utal, hogy a Czeglédy-botrány mögött Gyurcsány Ferenc és a DK áll

A fideszes politikus jelezte, hogy egy makói iskolaszövetkezettel összefüggő, költségvetési csalás gyanúja miatt zajló büntetőeljárásban szerdán tanúként hallgatják meg az előzetes letartóztatásban lévő szombathelyi önkormányzati képviselő Czeglédy Csabát, mivel az iskolaszövetkezet alapítójának nyilatkozata szerint Czeglédy vette rá a szövetkezet létrehozására.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tuggyuk wazzeg, Gy. volt az Alien is! Még valami?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hú de érzik a fideszes fiúk ezt a stróman témát.
Jó, hát valahol el kell kezdeni, nem lehet rögtön a nagyokkal.
desiro
Az ügyeletes hülye újra megszólalt, de minek, inkább söprögess a saját házatok táján, te faj paraszt.gyula eddig sem értél el semmit a vizsgálódásaiddal, gorbánnál kapirgálj barom arcu cigány.
vadnarancs
Előkerültél Gyulus? Ebbe is beletörik a bicskád, te szellemileg alultáplált szarevő!
namihami
Budaigyuszkó! Ez saját ötlet? Ez mind?
És ennyivel már vezető funkci lehetsz ott és közöttük. Atyavilág...
dr. prédikátor
Buta gyula!A pofázás helyett inkább kapd két marokra a cigus fecalicus farkát oszt cumizd le!!! addig se tudsz baromságokat ugatni!!!
Nessy
Budai! Tudod mikor lennél hiteles? Ha Lőrinc baráttal kezdenéd a "Stróman" című eposzodat!
kereső
Tessék már megmondani,minek Gyurcsány Ferencnek stróman?Ő nem 740.000.-Ft megtakaritást irt be a vagyonnyilatkozatába,mint a miniszterelnökünk.Egyébként meg, aki ügyvédként halott emberek nevében kötött adás-vételi szerződéseket ellenjegyzett!!, az jobb lenne ha elbujdokolna.
Clavigo
Sőt,,,A Gyurcsány meg Soros strómanja,idióta.
tudode
Ha ilyen HATÉKONYSÁGGAL tenné a dolgát egy SEB-ÉSZ, egy egész falut kiirtott volna..
Ja! A JOG-ÁSZ puszit kap, sőt ZSÍROS ÁLLÁST, ha BŰNCSELEKMÉNNYEL meggyanúsítja FŐNÖKE 1434 ellenfelét, egy két vitatható találattal!!!
.
kissé felnőttem
és ez kit érdekel ? csak a fideszt lőrincről semmi hir ? a dinnye meg vizes, ja pénzt hová is utaltak szegedre? üdülési beutaló előleg ? vicces ? ja
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/simonka_budai_610.jpg
A Fidesz-féle feddhetetlenség és erkölcsi tisztaság: Simonka György, aki közel egymilliárddal rövidítette meg az adófizetőket, és Budai Gyula, rovott múltú, bukott elszámoltatási kormánybiztos. Ami szép, az szép, nem igaz? Mármint az, hogy a bukott elszámoltatási kormánybiztos, akinek egész ügyvédi és fideszes pályafutása önmagában is egy szürreális botránysorozat, még mindig az igazságügyi bizottság alelnöke lehet. És tudomásul kell venni, hogy ez a nyers, primitív, őstulok viselkedés normális, elfogadott és ez a Fidesz létezésének kvintesszenciája. Ehhez képest beszéljünk az igazságügyi bizottságban lezajlott történésekről, ahol azért fajultak el a dolgok, mert a fideszes többség az idegesítő ellenzéki kérdéseknek úgy kívánt gátat szabni, hogy korlátozták a megjelent Polt Péterek és Handó Tündék meghallgatásának időtartamát.
Equus
egy halottlátó csak tudja a tuttifrankót, komáim. Hát nem? És ahelyett, h börtonben ülne hivatali hatalommal visszaélés és hamis vád miatt, még most is észt oszt ezerrel. Ez a mai jogállamiság, erre, Nyugat-Ázsiában.
kokopelli
Ez a Budai az a tetü,aki a parasztokról legombolta a bútorokat,aki a csontvázakat
igérte,de csak a dinnyét tudta kínálni a "multiknál!?..hát nem Sherlock Holmes,de
legalább született hülye,azaz nem büntethető?? Szerencsétlen Fidesz!Ez az egész!?
quadrocopter
Tuggyuk wazzeg, Gy. volt az Alien is! Még valami?
bencemacska
És ez katonai ügyész volt?!
Vagy én vagyok tévedésben, ott kötelező a koncepciós vád???
Gondolom büntetőjogos ügyvédje is van a DK-nak.
Az előző büntetését már megfizette helyette OV a mi adónkból???
quadrocopter
@bencemacska: Ez törpe mikulás az volt, majd ügyvéd, majd okirat hamisító ügyvéd, majd államtitkár, most pedig 40 kg. fing, lepkesúlyban!
RonaGyuri
így már érthető, hogy miért kérik ki maguknak, hogy Lolo Őfenesége strómanja! Hiszen ők mást értenek (a maguk unortodox logikája mentén) stróman alatt, mint a közbeszéd! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.