Az Origo hírportál baloldali körökből úgy értesült hogy Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja, a párt alelnöke vette föl Karácsony Gergely beszédét.

Berkecz Balázs egyelőre nem reagált az Origo megkeresésére.

Mint arról korábban beszámoltunk: kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen az MSZP friss miniszterelnökjelöltje nyíltan megmondja, hogy jobb lett volna, ha egyáltalán nem indul a kormányfői posztért. Egész pontosan azt mondja, hogy "A faszért hagytam magam rábeszélni erre".

Alapvetően az az érzésem, hogy a f.szért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kib.szott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok

- fogalmazott Karácsony a kiszivárgott hangfelvétel szerint.

Az Origo információjára még nem reagált Berkecz Balázs.

Forrás: Origo

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Karácsony semmi rosszat nem mondott!!! Ez a "normális" politikai beszég ma Magyarországon. A köcsög az volt, aki tovább adta!!!???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Karácsony semmi rosszat nem mondott!!! Ez a "normális" politikai beszég ma Magyarországon. A köcsög az volt, aki tovább adta!!!???
Eladott Ország
A jelenlegi ellenzék túlnyomó része – nem mind, de a többség igen – már bőven leszerepelt. Elég világosan látható, hogy az ellenzéki politikusok többsége nem kormányváltást akar, hanem valahogy bevergődni a parlamentbe és további négy évig biztonságban elbohóckodni a biztos fizetésért. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ellenzéki pártok többségének más gondja sincs, mint a nemlétező pozíciók szétosztása, a marakodás a különféle bársonyszékek és hokedlik között, máris egyértelmű, hogy az ellenzéki pártok többsége méltatlan a választók bizalmára. A kormánypárt nem annyira erős, mint amilyennek mutatja magát. Még a saját híveik is pontosan látják, micsoda kártékony csürhe fosztogatja az országot – kivéve a szerelmes rajongókat, mert ők soha nem fogják belátni, de ők nincsenek is annyian, hogy győzelemre vigyenek egy választást -, de rájuk szavaznak, mert az egyéni anyagi érdekük ezt diktálja, vagy egyszerűen csak azért, hogy nehogy már a szocik/balosok/libsik győzzenek. Bizony, ellenzékváltó hangulat van. Olyan ellenzékre van szükség, amelyik megemeli a seggét,
elvégzi az aprómunkát is, nem a jól fűtött irodában óhajtja megváltani a világot, miközben
fogalma sincs, de nem is érdekli, hogy hogyan telnek a mindennapok Nógrádsipeken. Hogy ilyen a társadalmi hangulat, azt már mindenki tudja, csak az ellenzéki pártok nem. Ők elvannak a helyosztóval, azon marakodnak, hogy ki üljön a trónra. Nem jobb a többségük, mint a
kormánypárt.
papa.49
Mindenütt vannak ,,Katalinok, Ferencek, Imrék )))))))))))))))))))))))))
Edmond Dantes
Én magam is nagyon sokszor mondtam már,hogy mi a f.ért vállaltam el ezt a nem kifizetődő munkát,de aztán megcsináltam.Semmi probléma azzal,ha egy politikus őszinte,csak aki ezt ki akarta használni,na az egy f.sz.
Sámannus
Legközelebb már a budiban sem szarhatnak náluk, mert azt is felhasználják ellenük.
A szadesz maradéka így számolja fel az cuclisták maradékát, igaz közben maguk alá is trágyáznak.
Hellcat
Ja hát ennyi érnek ezek...fúrkálják egymást az idióták nem tanultak öszödből...ez a fajta inkompetens fasz ellenzék is nagyban hozzájárul ahhoz hogy a cigánykirály éppen diktatúrát épít...ha sikerül elsöpörni most a Jobbikot az ÁSZ el akkor ezeket a 8-9% os kis szarokat gyerekjáték lesz...aztán majd leshetnek...
wagabund
"Az Együtt alelnöke vehette föl Karácsony Gergely beszédét az Origo információja szerint"

..."vehette föl"...de nem biztos? akkor mijafaszért kell besározni bárkit is...ez is olyan lesz, mint az őszödi beszéd? a mai napig találgatnak...és ettől olyan izgi?
Lepényleső
Ritka ember foglalkozik az aktuális lemezkiadóval,a legtöbb embert az új sláger érdekli.
Edmond Dantes
@wagabund: Hát sajnos igaza van,ez már a politikai pornográfia kategóriája.
lampa laz
Ja, h a zorigo írta meg ezt a bomba hír, akkor annyit is ér.
percsi
Árulók mind! Egy-egy mondatért eladják a lelkület, ilyen emberek irányítják az országot. Bezzeg a milliárdok eltűnését eddig még senki nem vette fel, abban nagyon összetartanak!
Desischado
ÉS ebből mi haszna van ennek az alaknak? Vagy megrendelésre csinálta? És akkor vajon ki lehet a megrendelő? Van éppen egy tippem. ezzel csak azt érte el, hogy megmutatta, hogy egy sz@r alak, Karácsonynak meg jól is jöhet, mert őszinte volt!
kukac50
A Fideszhez közel álló áruló az aki ezt felvette és szivárogtatta! Az ilyen embert el kell távolítani minden pártból mert ezek károsak a párt szempontjából.Ilyen árulók lehetnek még az MSZP-be is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.